• filipes

    Vypada to ze snad letos zacnu po uraze jezdit – (1) nejake know-how jak se rozume zapojit do treninku po trech mesicich lezeni na krovkach? Posledni mesic plavu tak 3–4 km kraulem denne, ale nevim jestli se to projevi na kole – (2) máte z tím někdo zkušenosti, třeba z tritlonu? (Tepák neberu, ale na tyhle delší tratě to moc netepe.) Pred urazem jsem mel velice dobry vyvrvalostni trenink ( Himalaje s batohem, hooodne bezek a skialpu), základ mám několik let. (3) Jak moc se rozhazeji prahy za tri mesice? Diky.

    0 0
    • smallbrother  

      jestli už měsíc plaveš tak bych neviděl problém. Plavání je výborná průprava pro všechno. Než se začalo jezdit v háku tak triatlonisti hlavně plavali. :) Jestli se ti neposunou tepy, uvidíš. Zajdi si na zátěžák.

      0 0
      • filipes  

        Na testy se mi nechce, doufam ze se fyzicka bude lepsit natolik rychle, ze budou brzo irrelevantni

        0 0
        • mdk  

          Ja som zlomil laket v septembri a na bike som skocil v aprili a celkom v poho akurat nevedel som naslapat dych..Ale za cca 200 kilakov som us bol celkom ok..teras sa to us len zlepsuje:))

          0 0
    • Daf  

      Zacni opatrne jako 1h pak 2h uvidis jak to pujde a podle toho pridas na delce. Kazdopadne bych trenoval jen volne a najizdel objemy. Prahy se ti o moc rozhodit nemusi, je to individualni, ale vykonnostne budes trochu pozadu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.