• Kalic

    Blíží se konec roku, a to je příležitost k bilancování. Jaký byl uplynulý rok na bike-foru? Co váš na fóru nejvíc inspirovalo? V kterém vlákně jste získali důležité informace? Kde byly největší emoce, ať už pozitivní nebo negativní? Jaký bude příští rok?

    Pro anketu jsem vybral následující témata:

    (1) Foto hra. – Vlákno začalo už v roce 2016, ale pokračuje úspěšně dodnes. Vyfoť objekt splňující zadání, a vymysli další úkol.

    (2) Můj koronavirus – Letos nelze pominout témata ohledně korony; vedle nekončící série koronairus témat se vyjímá tenhle autentický příběh.

    (3) Profi silnice- Tour de France – Každoroční tipovačka se sledováním a analýzou Tour, letos se 40 tipéry.

    (4) Poznávačka fotek – Vím jen o brněnském vláknu, ale je to dobrý nápad! Postni fotku a nech ostatní hádat lokalitu.

    (5) Výhodné ceny a slevy – Kde se co šustne ohledně slev?

    (6) Nová kapitola bike-fora – Uvedení Magazínu. Nové podmínky fóra. Mizející lidi.

    (7) Lokální vyjížky – Praha, Brno, Ostrava atd… Takových lokálních vláken je zde několik, každý si jistě najde to své.

    (8) Patálie Mistra Onuce – Mnoho nás jistě s napětím letos sledoval Mistrův vývoj od operací kolen přes hubnutí až k pořízení a tunění handbiku. Dostane se Mistr až do Santiaga? Držíme palce!

    (9) Elektrokolo je zhouba cyklistiky – Eventuálně Elektrokolo je nový trend cyklistiky – název vláken mluví sám za sebe, žhavé téma.

    (10) Bikepacking aneb na kole nalehko – Vlákno, které jistě inspirovalo mnohé z nás k (letos asi převážně domácím) bikepackingovým dobrodružstvím.

    Nebo jiné vlákno? Napište které a proč.

    0 0
    • plzakj  

      A kdeje anketa, co mi ser/stve nejvic?

      1. Mazani uzivtelu!
      2. Vytekly nervy adminu
      3. Magazin pres pul hlavni stranky
      0 0
      • Kalic  

        No takovou anketu si založ sám :-)

        Jestli se tady bude rozmáhat offtopic, budu mazat :-)

        0 0
    • Jamin  

      Dávám profi silnice Tour, ale myslim tim všechny vlákna profi. Podle mě jedno z mála které si drží úroveň, možnáže i stoupá. Vlákna o koroně, Mistrovi O., foto hry nesleduji, tak nemůžu soudit. Na bikepacking u mě letos nedošlo, tak má smůlu.

      0 0
    • BikerM  

      Prijde mi, ze kvalitnich temat bylo jen par. Za me profi silnicni cyklistika. Vlakno o Tour me bavilo, ale pak me zacaly stvat nazory nekterych lidi, kteri dle me v zivote k vrcholove cyklistice ani nepricuchli a snazili se ostatni presvedcovat o svych pevnych a spravnych nazorech. Bikepacking me bavi. Spousta zajimavych postrehu, nekteri jezdi fakt pekne akce a vzdy se rad o tom neco dozvim. :) Elektrokola jsou kapitola sama pro sebe. :D Ty by mozna zaslouzila sve vlastni forum. :D Jinac mi letos v nasich bajcich schazelo nejake kolo, ktere by me posadilo na zadek. Uz si nepamatuji co to bylo zac, ale nejak ocelac, vintage kolo, ktere tu bylo na podzim. To se mi libilo, majitel k nemu napsal krasny pribeh a to me bavilo, i kdyz to neni muj salek kavy. Celkove sem posledni roky az tak moc nepisu jako kdysi, prijde mi, ze se do me pak casto nekdo navazi svymi pravdivymi a jejich jedinymi spravnymi nazory. Ale bike-forum me stale bavi. Super forum! Mozna jedina pripominka jeste. :D Ten magazin pres pul stranky nebo co to je uz me zacina taky otravovat. :D

      0 0
      • Smazaný účet  

        Tak to jsi shrnul i za mne. Snad s výjimkou bikepackingu. Každopádně pár jedinců, kteří místo toho, aby se třeba snažili poradit (tam, kde se to čeká), se sem chodí do krve rvát za svůj jediný správný a leckdy ničím nepodložený světonázor, mě už odradilo od nějakého aktivnějšího působení na B-F. Nejsem ten typ. Přesto mám fórum jako takové rád a pořád se tu najde mezi off-topic a Onuce-vlákny (mistra si vážím, ale necítím potřebu jeho patáliím věnovat svůj čas) i pro mne zajímavý obsah. Nejzajímavější vlákno? Možná to o blikačkách.

        0 0
    • Georrge  

      Tohle maji byt top vlakna? Ja teda nesleduji ani jedno :D

      0 0
      • Kalic  

        Bylo pár vláken o kterých jsem ještě uvažoval, ale nakonec nevybral… Třeba „vyrobil jsem“, „technické rychlodotazy“, pak vlákna kolem světel atd… Když tak nahoď tvoje top vlákna.

        0 0
    • enzzo69  

      Dívky a kola. Sleduji toho dost, ale tam se člověk uklidní :-))

      0 0
    • Bike-o-Noor  

      Zdar všem a hodně všech možných úspěchů 2021.

      Naprosto bezpodmínečnou podmínkou jak funkčnosti, tak kvality jakéhokoliv fóra kolem všech možných témat a oborů je velikost uživatelské komunity. Snadno lze vidět a tedy dokázat, že pár sebelepších aktivních jedinců nevede k živosti, ať dělají co dělají. Zato pořádný zvěřinec…! Ten má samozřejmě i jednoznačně komerční efekt, o který (také) jde.

      Bike-forum využívám většinou pragmaticky a jelikož mám zkušenosti s chováním obdobných komunitních webů, nehledám v něm, co mi dát nemůže.

      Naprosto top funkcí je pro mne vyhledávání dle klíčových pojmů a v tom jsem s adminem zajedno. Momentálně hloubám nad fenoménem gravelů, díky BF jsem snad pochopil směr, jímž se v tomto segmentu třeba ubírá Qayron – dle mého dost mimo, ale snad mají trh zmapovaný. Našel jsem za pár dní zkrátka vše, co bych jinak pracně dohledával možná ani nedohledal.

      No, tak jsem fakt zvědav; jaký „poslední“ životní nákup někdy díky BF udělám. Zda to bude dvojka trail/gravel nebo „univerzální“ karbon HT na 29´´........

      BF zkrátka přispělo k mému „pomatení“, protože vlastně vůbec nic kupovat nemusím.

      P.S: rád bych se začetl do životního příběho Mr. Onuceho, obávám se však nedostatku časové kapacity. Ostatně obdobného borce na handbiku jsem nedávno potkal v Třeboni. V Nároďáku jej vedou pod jménem Honza Potměšil.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Ani jedno z vyjmenovaných vláken mě nezajímá.

      0 0
      • Polka  

        Immer negativ?

        Nebo jiné vlákno? Napište které a proč. Jaký byl uplynulý rok na bike-foru? Co vás na fóru nejvíc inspirovalo? V kterém vlákně jste získali důležité informace? Kde byly největší emoce, ať už pozitivní nebo negativní? Jaký bude příští rok?

        0 0
        • Smazaný účet  

          Měl jsem rád fotky, CX, hudební vlákna… Ale nějak se zvětšuje antipatie ke konkrétním uživatelům.

          Zajímaly by mě třeba vlákna: Jaké YT kanály sledujete, Nejlepší stroj poměr cena/výkon…

          On je to vlastně všeobecný pokec, ale zúžený na cyklisty, mezi kterýma je imho enormní výskyt podivínů :)

          0 0
    • šimlos  

      Já měl nejradši vlákno Vánoční večírek B-F,Praha a okolí…Letos nic a cítím se trochu okraden :-)

      0 0
    • iron.hide  

      Najlepsie vlakna su podla mna koronavlakna :)) teda pokial ich nelockuje admin

      0 0
      • babicak  

        A vůbec nejlepší jsou ta, která založil Iron. Když Tě nikdo nepochválí, holt se musíš pochválit sám :-).

        0 0
    • xtonda  

      Ani jedno, nejvíc mě zajímají technické diskuse.

      0 0
      • iron.hide  

        Tu este nejake su?

        0 0
      • kyl  

        Jsem na tom stejně a byl bych rád kdyby se dalo nastavit co chci vidět a ne každý den něco blokovat.

        0 0
        • Lišák  

          Já si jednou za dva, tři dny vždycky projedu nová vlákna a co mě zajímá, tak dám do oblíbených. A pak už sleduju jen ty oblíbené.

          0 0
    • Rychlej turista  

      Já za nejdůležitější vlákno považuji to, do něhž současně přispěli oddie, majkee, nitraq, iron.hide, ronda, xtonda, Milan.KV, Japhy, Zdendyš, Hadato, mire, madhence, mr.nikdo, Espen, Romancero, kubad, Polka, Jardalee, Carpthia, INSP.TRACHTA, adam1, MlokCZ, satch, atty, rabies, „O“ Krab, plzakj, Marskatin, TJK, Vilém, Janes, lumyr, deeekay, popokatepetl, Manzak, RomanH, bikemike, Peslezedírou, Plechovka, gersa, petryk, Kalic, nomecz, Pista.Wassermann, lukas aka mitro, mpIII, Hnoj, MatS, mrazik62, JerryRed, šlapatko, stan.zak, Baba-Ji, allrose a Barak :-)

      0 0
    • vrazdit  

      a co smazané vlákno roku, když tady teď máme tu správnou svazáckou úderku co maže všechno, jen aby se někomu něco náhodou… ?

      0 0
    • krabica  

      Jedině Liteville!!!

      0 0
    • jIrI___  

      Pro mě byly jednoznačně nejpřinosnější vlákna Daruji, vyměním,… a pak taky Výhodné ceny a slevy. Ušetřil jsem díky nim hodně stokorun i prodloužil život věcem, které by jinak skončily na smetišti. A největší informační hodnotu měla vlákna o Koronaviru, i díky nim se neustále poučuji z chyb ostatních a ještě jsem to svinstvo nechytil.

      0 0
    • plzakj  
      1. Temata tykajici se zkusenosti a hodnoceni obleceni vseho druhu
      2. Temata tykajici se technickych rad a zkusenosti s komponenty a doplnky vseho druhu
      3. divky a kola, vtipy a pokec v offtopicu
      0 0
    • Polka  

      Sleduju zejména Brno, Strava, Tilehunting, poznávání fotek, dětská kola, trailové fully, cyklokros.

      Nezajímá mě hlavně korona, sodoma, onuce apod.

      0 0
    • vili  

      Bikepacking (i kdyz ho sam neprovozuji), vyhodne slevy a akce, celovkovy temata (protoze spravnej pocet celovek je jak u kol n+1), temata k lehkym trejlbajkum a endurum, liteville vlakna, vlakna o gumach, rb vlakna (a kdo rika ze to nesleduje tak keca :-)) a samozrejme divky a kola

      0 0
    • mastihuba  

      Sleduju zejména Brno, Bikepacking, liteville, poznávání fotek, silnicni vlakna giro, tour, vuelta…prazskej vecirek :) (na ten bych chtel. :)

      Nezajímá mě hlavně korona, sodoma, onuce apod.

      Serou me lidi kteri vic pisou nez mysli, byl bych pro daleko tvrdsi rezim a obdivuju trpelivost adminu i spravcu.

      0 0
    • Thomasek  

      Naše vaše servisní kiksy – vždy mě pobaví, že nejsem sám ;-)

      0 0
    • Smazaný účet  

      Jednoznačně fotohra. I když rodina by asi nesouhlasila. :-) No a pak vlákna o kolech z Decathlonu, kvůli kterým jsem si koupil silničku.

      0 0
    • Kalic  

      Up – kdo chce ještě do konce roku hlasovat, i když vítěz je asi jasný. Ale další pořadí je ještě otevřené.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Hlasovat nemohu, jsa nominován. Vítěz sic ještě není jistý, ačkoli náskok… Dobrá volba ;)

        Ale vážně, moc děkuji, mám radost.

        Přeji všem mnoho úspěšných švihů i v novém roce!

        0 0
    • Kalic  

      Nastal Nový rok, uzavírám hlasování.

      Třetí místo s 5 hlasy: Výhodné ceny a slevy , zakladatel Strakááč.

      Druhé místo se 7 hlasy: Profi silnice- Tour de France , organizátor Hroch

      Mistr Onuce nenechal nikoho na pochybách se 65 hlasy. Gratuluji Mistře!

      Na závěr bych chtěl poděkovat nejen výhercům, ale i všem bajkfóristům, kteří přispívají kvalitním obsahem, ať už to jsou fotky, příběhy, reportáže, zkušenosti, poznatky nebo názory.

      Do nového roku Vám všem přeji hodně zábavy na kole a doufám, že se b-f komunita nerozpadne a bude fungovat dál, ať už to bude zde nebo na nějaké jiné platformě.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.