merida ninety six vs scott spark 35 (40)

12 nepřečtených
  • kucka7

    Chci si pořídit fulla,do teď jsem měl HT.Jezdím amatérsky závody 50–60km.Mám 71kg a 177cm.

    http://www.cyklopoint.cz/…-3000-d-39d/

    http://www.cyklopoint.cz/…-d-n2–1544d/

    http://www.mall.cz/…rk-35-test-m

    zatím jsem skončil na tomhle výběru,mým favoritem je merida-ve verzi N2-karbonový rám(stejná cena s klasikou,ale lepší váha i když těm jejich údajům se moc nedá věřit,vzhledem k tomu co uvádějí u klasiky-10,8kg(ostatní 11,8kg)).

    Prosím o vaše názory a rady,díky.

    0 0
    • Azmir  

      za tu cenu ber rozhodně tu meridu v carbonu, ale být tebou si pohnu, protože jestli jí ještě mají tak to je super kup.

      0 0
    • touza  

      no ta merida za těch 51tis rozhodně není karbonová. Je to hliník a jen ty dvě zadní vzpěry jsou z karbonu. Celkově se mi zdá, že ty popisky tam mají nějaké popletené. Bílá ninety-six se v karbonu prostě nedělá.

      0 0
    • Dan.45  

      jezdím meridu ninety-six v karbonu(váha 82) a jsem maximálně spokojen, po přechodu z ht jsem skoro nezaznamenal línějšího projevu celoodpruženýho biku, je to sice chrtí full ale i tak je velmi komfortní, pro mě nejlepší kompromis mezi dynamikou(rychlos­t/zrychlení) váhou a pohodlím :)

      0 0
    • kucka7  

      Dobrá ,když vezmu v potaz ,že to není v carbonu,tak jak to vydíte ve srovnání s tím scottem-mě se na něm líbí větší zdvih a zamykání jednou páčkou oba tlumiče, nižší váha a cena,proti hovoří horší výbava. Pro meridu -lepší výbavení,větší sporťák.

      0 0
      • novcze  

        asi bych šel po sparku, sice merida má vše od shimana v xt, ale komponenty se dají vyměnit třeba až se opotřebují nebo po nehodě, proto bych se nebál toho, že má něco najeto, pokud není vyloženě poškozené … rám a větší zdvihy si už jen tak nevyměníš

        0 0
      • Skama  

        Se svou 96 3000D jsem po odjetí jeden a půl sezony také spokojený. Kromě běžného spotřebáku ( pláště, rětěz, desky kazeta) jsem musel měmit pouze vyrezlý ložiska v hlavovým složení. Je to hodně chrtí full. Při záběru se téměř nehoupe, ale oproti HT je to o dost větší pohodlí. Po této zkušenosti bych již HT nechtěl jezdit. Na Sudetech jsem letos byh opravdu rád že jsem přešel Z HT na 96.

        0 0
    • notobi  

      podle mě tam maji chybu ta Merida má v carbonu jen v horním rameni vzadu

      0 0
    • Pavel.ct  

      Už v červenci jsem chtěl koupit Ninety Six 3000D Carbon, ale už nebyla v ČR k mání a tak jsem vzal 2000D Carbon. Maximální spokojenost…

      0 0
    • Jumo  

      ja som kupil pred par dnami toto:

      http://www.kubicasport.eu/…eek-RC-2011/

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.