• kanogal

    Zdravím

    Jaké kolo je podle vás lepší?

    Merida Ninety-Six XT-D nebo Ninety-Nine XT-D

    0 0
    • kubad  

      99 je novější model, v podstatě nástupce ne?

      tak asi bude lepší :D

      0 0
    • notobi  

      obojí jsou chrtí fully takže bych spíš uvažoval o něčem z větším zdvihem. Vlastnim ninety six kolo fajn ale 100mm je prostě málo je to muj první full a po nějaký době mi došlo, že i když sem si myslel jak mi 10cm zdvihu bude stačit vim, že to byl omyl.

      takže si to dobře rozmysli než uděláš chybu jako já

      0 0
      • vojtas*1  

        Já vlastním meridu se 120mm, a na takové to ježdění je v poho i na menší bláznění.Jel jsem na tom i pár maratonu a v pohodě když máš tlumič ovládaný na dálku.

        0 0
    • michal96  

      měl jsem 96tku jak řikaj přítomní kolegové na chrtí závody po menších úpravách dobrý kolo na normální ježdění myslím tím nějakej ten výlet s bábovkou v normálním terénu dobrý na vyblbnutí bez nějakejch větších skoků taky slušný pak jsem měl Ghosta 120/120 což je podle mě ideální zdvih pro Rychlebky a podobné traily absolvoval jsem na něm i nějakej ten závod jako Kolo „vo“ život sice to bylo línější,ale i tak jsem dojel řekněme v první 80tce teď mám sezonu Ghosta 29" puvodně jsem se 29tkám bránil,ale musim říct,že zbytečně takže za mě jdi do 29tky.

      0 0
      • kanogal  

        29tky se taky bojím :D a momentálně jsou i za horší prachy, tak jsem je vynechal. Co se týče 120/100 tak kolo bych chtěl jak na závody, tak i na lehčí traily. O 120 jsem hodně přemýšlel konkrétně One Twenty Carbon XT-D, ale chyběla by mi tam páčka z řidítek na uzamčení tlumiče a bojím se, že by to byla houpačka.

        Pak ještě dost pokukuju po Ninety-Nine 3000-D ale už mi připadá zbytečně drahá :((

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.