Oprava politováníhodného nedopatření, ke kterému v našem ústavu dochází maximálně 1× za 15 let :D
Oprava politováníhodného nedopatření, ke kterému v našem ústavu dochází maximálně 1× za 15 let :D
zase to mas zalozeny doforoty a za mesic to staci jen resuscitovat :)
A tento člověk mi nedávno nadával, že jsem někde podle mapy jel 150 metrů zbytečně :-)
:) vidis co dela alkohol
Prej nadával, ty si ale vymejšlíš, krom toho to bylo 150 tam a 150 zpět ;P
Včera, jak bylo po dlouhé době hezky, byl IZS na dvojce 3× za půlden.
Kdo nezná, doporučuji první jízdu v klidu.
Hasiči?
Plašani no, to se dalo čekat.
to je jak siroka zmrzla urolbovana pista, na te je taky nejvic urazu. vypada to jednoduse a ve vysledku to dost boli :)
Tam jde spíš o ty nový lavice.
no prave :)
Meli by tam zridit chatu horske sluzby.
dvojka kde, Jedovnice?
Jo
Nezačala někomu v lese hořet baterie? To se prý špatně hasí…
tak jsem se projel po tom asfaltu kolem Hlubočku a jako ty rockgardeny tam nejsou špatný, nevím co na to výletníci s dětmi, ale mě to nevadilo :)
Nějakej blbe© nejed dnes navrch? Bych se tam asi zjevil.
Su na silnici v hokně, možná na jedno, v kolik? Nebo jinde?
Klidně jinde, pokud máš nápad někde na půl štreky…když tak WA. :-)
Čas nevím, ale z Buzerantowitz se dřív jak v 16:15 nevymotám spíše 16:30.
fuci jak svina sernato
Takže sraz v Tvarglu u Fanóša. :-D
Zdravím, s použitím nastavitelného momenťáku mi praskla podsedlová objímka, rozměr 34,9mm.
Nemáte někdo navíc, že bych se pro ni zítra stavil ?
"objímka ":https://www.bikestore.cz/…mm-48510.htm
Mám teda míň fajnovou ze zrušenýho epica.Jsem z Brno-sever tel 725099395.Chystám se vyjet tak můžu někam přiblížit.Díval jsem se že v Cyklopointu v campusu by sice měli mít otevřeno ale na krámě ji nemají.
Díky za reakci, už to mám vyřešené.
Co byste preferovali u kompu pro rodiče a vnoučata na občasné čumění na pohádky, internet a maily?
jen bych zauvazoval, jestli potrebujes opravdu tu sff kastli. kdyby prislo na vec strcit tam dalsi disk, grafickou kartu apod. do tohoto se vlezou standardni komponenty.
No todle jsem treba chtel slyšet, ze sem vybral blbou bednu do ktere nic nedam :)
Zas na druhou stranu, proc bys tam mel neco, pro popisovane uziti, davat?
Ja bych na to volil neco malickeho co se da treba chytnout do vesa der na zadech monitoru. V praci uz mam x-let podobne lenovo a v pohode funguje.
No ja nemusim lenovo a win 7, ta mala krabice je taky volba mezi chtit dopnovat a srat na to. Doplnil jsem jeden komp a ty ostatni necham svymu osudu.
Ten muj odkaz byl jen priklad, samo ze s win 7 by to asi nemelo moc smysl.
Technická? Proc na odvzdusnovaku neni matka na odvzdusneni?
Tak zas po roce na BUZERANTOWITZE' D HNUJES.
Takova vejmrda prasiva zkurwena…
Smutné, ještě že už máš po zákroku.
Byl skvělý lékař.
To už máš na barevného Mlhu :-)
Já to ještě neviděl. Dobrej lamer, ale na 50 mi přijde nějakej zachovalej.
jestli mu bylo 50 a neví, že jak na Křenové parkují auta, tak asi nebyl místní
Na žiletce z Brna asi nejlíp do Bílovic z Obřan přes kopec po silnici.....
Na žiletce z Brna asi nejlíp do Bílovic z Obřan přes kopec po silnici.....
Makro-Br.Ivanovice-Dvorska-Kobylnice-Prace-Blažovice-Tvargl
Co to kua zas řešíte soudruzi? :-)
Voe tama jezdim rano. Nemuzu jet stejnou cestou zpatky na Buk.
Jo na Buk, tak to musis:
Makro-Br.Ivanovice-Dvorska-Kobylnice-Prace-Křenovice-Slavkov-Hodějice-Křižanovice-Buzerantowitz-Dražovice-Komořany-Tučapy-Nemojany-Račice-Buk
Pro silničku absolutně idealno.
Bych napsal co ses, ale zas by z toho byly jen hvezdicky.
Pro depku report ze včerejší Křížovky: Volných kamenů jako obvykle dost. Nebýt toho, že mi na jednom ukloněném sypkém místě ujelo přední kolo (Ray pocitově oproti Nobbymu nedrží natolik, aby kompenzoval chyby v technice), tak jsem to dal. No nic, počkáme až zaprší, a dám další pokus :) Že bych se kvůli tomu vracel (byť kousek) do kopce, mne ani nenapadne :D
Jde aktuálně projet uzavřená část cyklostezky Obřany – Bílovice (večer, po pracovní době)?
Ne je to zahrazeny a zabordeleny , musis pres most na druhou stranu
Dík za info. Takže na silničce dojedu k mostu, vezmu kolo do ruky a preběhnu most :-).
Vcera vecer jsem uz projel …
Já jsem to v noci nakonec jel přes Obřany, Bílovickou a potom na silnici za serpentiny. Taky to není špatné, já tam asi 50 metrů gravel úsek, jinak to šlo.
V návaznosti na naši včerejší večerní debatu jsem se podíval, kolik mám letos na silničce, tak už je to 726 km, ani nevím, kde jsem mohl ty kilometry najet :-)
To jsou ty tvoje mrazivé a večerní pojezdy :-) Já jen 1249 bo jsem mohl pořádně začít až později.
zase tobě stačí dvě vyjížďky na to abys smazal to co já najedu za dva měsíce :)
Ja věděl, že ho s tím honěním dlaždiček hned přebiješ ;)
Asi ti ten Garmin přeměřuje (hlavně výškový metry ;)
jak tomu silničářovi strkají do výpletu ty odrazový tyčky, se vsadím, že to za nejbližší zatáčkou zase sundal