Po dep@xově návratu opět oživlá diskuze. Snad ho nezaženu tak, jak jsem ho minulý měsíc přivolal ;)
Po dep@xově návratu opět oživlá diskuze. Snad ho nezaženu tak, jak jsem ho minulý měsíc přivolal ;)
správně, na květen serem
muzu si zalozit rijen dopredu?
Já věděl, že mám jít raději spát :D
vy ste se zase kochal pane doktore :)
Měsíc utek jako voda,
dneska je den dětí,
Partrik šredí u Vranova,
jak vítr z kopce letí…
Dneska jsi mi tím předčasně založeným vláknem ani nedal šanci :D
I tak jsem měl timing dokonalý ;)
A navic jsi mel jistotu že to zase nespletes :P
:P
Že bych se dojel podívat?
Dojeď
Jsem si neuvědomil, že jsem dnes o půl litru chudší… Tak příště.
? Nemusíš nás na Nic zvát ;)
Půl litru krve… ;)
Aha :D
To seš pak po zbytek dne v limbu a nesmíš jezdit?
Tak po odběru většinou není člověk úplně na vrcholu sil a pár hodin hrozí i prasklinky na žíle. Když jdu ráno, tak odpo sednu na kolo. Teď si mne vyžádali v poledne a to už bych asi nedal.
Stejně to z mé strany byla jen řečnická… Volné mám čtvrtky ;)
Kecáš, ten příští nemáš :-P
Pravda, ale zcela vyjímečně…
Chystáte se letos na Drtiče? Oficiálního myslím.
Oficiálně ne.
Jo
Ano.
chtěl bych se chystat, ale neni čas, takže ne :)
jedes to zvoleja?
Kdybych se dnes nasral a vyjel do těch Babic…?
17:30 picicérka v Adamově, inkognito, vole čau
Opět za Růženkou.
Pěkně kluci!
Bez Báry jako byste tam nebyli :-P
A to tam ještě jeli určitě zbaběle od Neslovic
Misto aby si to tam hrdinně dovezli autem :D
Jen do Radostic, jen do Radostic. (Uvědomuješ si, jak to snižuje avg? Když odmažeš ty jalové příjezdové a odjezdové dráhy a dovezeš to pod kopec, tak ty průměry mi vycházejí tragicky :-)
Musíš to zapnout hned u baráku a měřit i jízdu FoFem ;)
Ještě abys to vozil až na Hlínu, to bys měl návrat jak Dušan.
A jo, vždyť triatlon se měří taky dohromady. Díky!
Trocha myšina, ale na druhej lok lepší.
Ùstupovė
;-)
Bez Báry jako byste tam nebyli :-D
.
Nefotils to na širokáč? Tady máš i ty nohy jak brácha Sklenaříkové :D
Pěkně, chválím a dávám plusový puntík :-)
Máte plusovej puntík :-)
V létě tam nahoru skoro nejezdím, to odpočívám po delších výletech jen dole v Údolí.
Patrik je pro brněnské vlákno opravdu klíčovej, 5. v měsíci a už 220 příspěvků :)
informace https://www.bilovickakrizovatka.cz/ můžete to vzít jako pozvánku nebo spíš jako varování
kdyz se tady resi ty miilimetry, tak mam dotaz na pana co nasel silnicku u popelnice a asi jen vysunul sicnu vo 8–10cm nahoru a funguje to? :)
Sedlo jsem si dal vlastní a o něco vysunul, o tolik asi ne, on Petr je možná o těch 8 cm menší celkově.
Vyměnil jsem jen berany za kompakty, ale to je vidět i na fotkách v profilu.
Ale hlavně, loni jsem ho díky Dušanovi po 8 letech zas vytáhl a letos má už 450 km ;)
Dá se vlakem nějak bezbolestně dostat do Ivančic? Vím, že jezdí každou hodinu, ale nevím jak to vypadá kapacitně, místenku koupit nelze…
dneska by to slo
poznatek z dneška: opravují Jedovnickou zde https://mapy.cz/s/fenumotaca a místo toho, aby udělali z široké krajnice cyklopruh, tak ji přeruší nějakým záhonkem, aby cyklisty nahnali do pruhu kde lítaj auta… jak se jmenuje ten spolek brnem na kole nebo tak něco, asi je na to upozorním, protože to je debilita.
Taky jsem na to koukal, děs běs. Je tam záliv pro přechod, stačilo přes něj udělat snížení a nájezd a taky tam samozřejmě vymalovat ten cyklopruh. Jenže to by musel mít někdo od města zadání, že se má myslet na cyklisty :-(.
Na cyklisty se myslí. Krásně vyasfaltovali Hluboček, ne?
To bude nějaká brněnská verze této pražské pastičky?
Jestli je to i směrem dolů (nedíval jsem se) tak ano…
druhá strana se teprve tvoří, ale asi to bude stejně jak směr nahoru
Dolů to není tak hrozný, díky menšímu rozdílu rychlostí.
Navíc, bude sice skvělej přechod, ale na druhé straně nebude chodník. Vymýšlela to nějaká chytrá hlavička.
Cyklostezka z Bílovic do Obřan je podmínečně otevřena, staveniště je odklizené. Od Brna tam cedule zůstaly.
Za týden ofiko otevíráme pumptrack na Vinohradech (konečně), tak přijďte!
Konečně nějaký pěkný odkaz!
vsak to sem davam kuli tobe a dusanovi
jj. Takové nastolení rovnováhy po těch depkových zelených alternativních soudruzích.
To je od Tebe hezké. Člověk má hned lepší náladu, žádná depresivní muzika. Krásný pohyb v přírodě a souznění člověka s moderní technikou!
Tak, tak. Všichni mají dvoutakty!
..a stojany :-)
Nechápu, jak to může vydržet jedna zadní guma…
Bomba, tohle by se mohlo jezdit na Hádech..:))
Tam se motocross opravdu jezdil. Já ještě pamatuji, a dokonce jsem tam párkrát jel, vyjeté koleje. Teď už asi nic vidět nebude. A za ty číslovky, no vždy mě to vytočí, promiň.
tak neco i pro zklidneni ducha :) mohl sem to dat do kvizovek ale je to moc lehky :)
Sofra si snad kazdej najde :)
My je vcera vocumovali ve V. Bitesi.
Vzpomínky, pěkné fotky.
Že jsou CREST-y s odolností na štíru jsem věděl, ale že vydrží jen rok ježdění děckem, který má 40 kg…
Rok? To už má dýl ne? A ježdění a skákání ne? Btw. klasika kolem niple x-krát viděná u tohoto ráfku, aspoň můžeš zkusit ty karbonový EIE :-)
Jj, má je dýl, ale jezdil i druhý kola. A žádný EN, jen XCO. Limit kol byl/je 105 kg, takže jsem to bral s rezervou. No co už, reklamace předběžně uznána.
Mazec.
Jestli na tom kole nejezdím moc často.. :)
Ahoj,
omlouvám se za téma mimo téma :-)
Nemáte Brňáci někdo doma uzávěrnou matici na centerlock kotouče s vnějším utažením (2ks)? Toto?
Obvolal jsem 4 cykloprodejny – servisy v Brně a nikdo nic…
Díky!
Patriku, az pojedes na Smelc, tak si tady potrenuj (https://mapy.cz/s/losanekegu). Tomu rikam obcanska vybavenost. Obec, ve ktere konci silnice a lisky davaji dobrou noc a maji takovej krasnej pumptrack.
hustý, ve Hvozdci mají pumptrack :)
Neválí se pls někomu doma zbytečná pevná vidlice 26" na véčka?
Nějak na ALI nemůžu najít…
Jen zbytecna Reba, cepy na vecka ma. Ma trochu vakl.
Tak teda Drtiča zkusím…
;-)