Ne, nezapomněl jsem na vás, pokračování lehce upadajícího kecacího brněnského vlákna je tu…
Ne, nezapomněl jsem na vás, pokračování lehce upadajícího kecacího brněnského vlákna je tu…
prndate si na viberu a tady pusto a prázdno :P
Viber? Ty jsi vylezl z kterýho vinohradu? :D
No tak WhatsApp, ale jinak má pravdu ;-)
…a taky Strava.
z prvniho ;)
A nezaprší a nezaprší…v sudech už ani kapka :-/
v prdeli s tim suchem :) zas budu mit zizen
ma pravdu, predsedo
Zrovna jsme si ve středu s Dušanem říkali, že bychom měli naplánovat nějakou RomanTyčku…
byste si mohli poridit lehčí kola na to noseni
Neměj péči ;)
Njn, Roman pořídil mašinu a bajka zanedbává :D
to by slo, takhle zkraje zari
tak a muzu jezdit do hokny na kole :)
Ty jezdíš na kole?
jen v nejnutnějších případech
Mám foto jako důkaz ;)
takovejch fotek s kolem mam a pritom me tam dovezli autem ;)
sice je p@x stále ve krytu, ale už jsem napravil ty žluté barevně neladící kryty bidonů isostar, teď by to mělo být cajk :)
Pěkné, pěkné, ale dva bidony, není to zbytečné? Nebo je jeden na vodu a druhý na vercajk?
ani ne, teď o víkendu se to hodilo, když bylo vedro, zastavování v hospodách neprovozuju… kratší cesty samozřejmě vozím jen jeden
Pro tebe určitě ;-)
Sem Kamile, sem to patří:-))
Mně to neříkej :D
Na tomhle typu kola mi tam ta cigártáška pod sedlem a dabl bidon prostě neseděj, ale proti gustu žádnej dišputát. :-)
Na druhou stranu to vzbuzuje dojem že se na tom i jezdí. :)
na XC kole se to hodí, kdyby to bylo hustý enduro, tak samozřejmě jedině z báglem :)
je možný, že by se tohle stalo jen proto, že to zmoklo a pak po cestě uschlo?
Určitě ne. Prostě vadný díl, to by ruplo i za pěkného počasí.
A kolikrát to už zmoklo a uschlo?
poprvní, fest se to spláchlo u Nových Mlýnů a pak ještě aspoň 50 km zpátky do Brna jsem na tom jel, u Olympie to už vydávalo fakt strašný zvuky jak to bylo suchý a asi kilometr od baráku to ruplo, ale ještě jsem na tom nějak dojel
Jakoze jedes, neradis a najednou „prd“?
Vždyť toto jsme tady řešili už asi před 12 lety, súdruh!
Uz nésu nejmladsi, tak si to nepamatuju.
Prostě některý soudruh v Kuala Lumpur neměřil zodpovědně každou půlhodinu u brusky a za tu dobu vyrobil tak asi 10000 čepů větších než obvykle. Nebo možná jiný soudruh nevěděl: Jak se kalila ocel.
Ne
bajk je ready s novým řetězem, ještě jsem našel třísku v pneu, ani tmel nechcal, jak tam byla zapíchlá šikmo nešla skrz plátno, tretry už jsou skoro suchý… kdyby tam dneska zase nechcalo, tak bych to šlo
Už se to blíží…
Já si holt musím počkat až na kategorii 70+.
Kolik že to jezdí závodníků v mé nové kategorii? Když se člověk podívá do startovní listiny, pan Rašovský a spol., tak snad ani nemá cenu startovat.
To chce trochu fištróna, šetřit se, jezdit na klid, regenerovat a takhle se proklepat do kategorie 90+, to už budou současní honiči fyzicky vyřízení nebo pod drnem. No a pak začnou žně, budeš objíždět všechny akce a sbírat vavříny. Podívej na Josefa, stáhnul se, jezdí skryt, najíždí nikým nepozorován a na klid. On už kdysi na Říčanské tour vyfoukl nějakejm duchnám bednu a čichnul si ke slávě. Za deset, dvacet let bude král.
Jo, jo, tréning je potřeba. Nejlépe někde v pustině, v horách, mimo dohled dopingových komisařů.
to je pekelně vysoko
. . . ale když pak sjedeš do nížiny, tak máš v podstatě turbo a táhne to ocpoda, jak škodůvka 1,9 v tedéičku
bez těch fousů bys v klidu mohl startovat v té do 60 :P
Jo, ty fósa ho prej hodně postaršují. Ale Connery je velkej vzor :-D
Fijala :-)
Pánové, med je stočený, kdo máte zájem napište, WA, nebo SZ.
vypadá to že přestalo pršet :) stíhá byt někdo nahoře mezi 15–16h? :P
Já jenom, abys se mnou dnes nepočítal.
Áaano, dnes pouze urban s Jardou na 1.
Tys věděl že dnes tu jsou ubytování borci od vás z práce? :P
Ne
Nestíhám, spíš tak k páté.
Jaká byla nakonec v podeštivém počasí účast?
Akorát na to aby se nám vrchní mohl plně věnovat. :) Než sem se dostal dom slepky už spaly a králíkům to bylo fuk ze dostali v 21h :)
Díky tomu, že jste jeli zas někam doprdele, tak slabá ;-)
Byl jsem v Trnavě, to je fakt prdel:-)
Ještě k tomu slovenská.
Slovenská obsluha byla?
Jj flákání u moře je konec
Hej!
woe spisovatel :)
spíš novinář ;)
vole, zpicovatel :-)
Já bych řekl turista :-)
Rychlej túrista :-)
Hoši, zpátky to nebude zadarmo, 50km/h do protivky…;-)
Ale tak stačí udržet formaci že…;-)
My odtam nejedeme na Pálavu ;-)
tak jiste, s depicem jedine do blanska :P
Ty taky reaguješ jen na něj, jinak ticho po pěšině.
A je teda nejakej presnejsi plan trasy a casu vyjezdu? Jeste to nevim na 100%, ale treba bych se nekde pridal.
Přesnějši plán ještě nemám, ale rámcově cca 16.15 jedno u Klimešů. Pak Helenka/Goatkiller nebo Ríšovka/Krmítko (to jsem ještě nejel, ale podle ufonovy tabulky tam byly koncem prázdnin popadaný stromy). No a pak bych chtěl dát některej z těch sjezdů, co je ze zelené Hvozdec-Javůrek k Bílýmu potoku. Dojezd na Šmelc 18.30–19.00.
Já bych nejraději kolem 19. již odjížděl domů, tak bych přivítal, kdybychom nejpozději v 18 byli na místě. Klidně Klimeše vynechám. A k těm brodům, nejsem ještě v důchodu, abych mohl celý pracovní den jezdit na kole.
Kombo Goat a jeden z Javureckych se da stihnout do hodiny a pul, takze to je hratelny. Krmitko bych nejezdil, z toho trailu defacto nic nezbylo…
Tak tím je to daný, Klimeše na Dušanovu žadost vynecháme ať nás Kamil zas nepomlouvá :-D a tím pádem bychom to mohli stihnout kolem 18.
pokud se ti povede včas vyrazit :P
Ty jseš dnes nejakej chytrej…
Pěkné to bylo, ten závěrečný sjezd jsem neznal.
BTW mezi Kuřimí a Českou dva! větší rudly prasat. Jedno jsem málem sejmul. Srnky a žáby nepočítám.
Super vyjizdka, rad jsem vas videl in natura. Ja vyplasil nastesti jen zajice.;-) Nekdo na Smelcu fotil – mohlo by mi to pristat v sz, at mam vzpominku, nez s vama zase vyrazim :-D
Máš to tam.
Včera mi to hodilo 108 km a více než 1.500 nastoupaných, asi jsem včerejší vítěz :-) :-). A pro Scotyho: prakticky bezvětří.
To vypadá příliš monumentálně.
do vas ostatních se blbe trefuje :)
do vas ostatních se blbe trefuje :)
Ještě jednou, prosím.
Franta raději dvakrát, než ani jednou.
zdivocelej palec na tlacitku přidat :)
Nemůže se trefit :-D
a ty ses prej posledne válel tak tentokrat prosim opatrne.
Ale, ale, to jsou opravdu, ale opravdu zlá slovíčka.
tak on si zacal :)
Jakoby ses nikdy neválel.
nepamatuju si :P
Stačí, když si to pamatují ostatní :D
zla slovíčka :P
Se tady škorpíte, místo abyste si přečetli něco pěkně napsané… ;-)
Je to smutné, akorát nevím koho by autor článku doporučil volit, když prakticky všechny strany označil za špatné – zbyli mu jen Piráti a Zelení+ Přežít Brno – tak to bude asi ono :-D
Taky by mě zajímalo odkud je, když si myslí, že ulice ve štatlu je pojmenována podle ptáků ;-)
Autor je blb. Jak může proboha srovnávat Vaňkovou se Stalinem?
Je, ten Stalin je tam sice jen na upoutání pozornosti, ale možná právě proto.
Taky bych nesrovnával, navíc v té době bylo Brno rozvinutým průmyslovým městem na světové úrovni…
vpodstate si cele psani mohl usetrit a napsat jen „jsem curak“. obsahove sdeleni by zustalo stejne. ;-)
abych mu nekrivdil, ta kniha vo adamove a spol. je sranda. ;-P