Maratony SportBusiness.cz - Novy web a pozvanka na Sport Prague Jaro

1 nepřečtený
  • Mike TB

    Zdravim vsechny bikery, bikerky a priznivce cyklistiky a sportu vseobecne,

    V těchto dnech jsme dokoncili novou prezentaci zavodu:

    Trans Brdy Berounsky BikeMaraton eXtreme Bike Brdy Winter Trans Brdy

    Najdete ji na adrese: maratony.spor­tbusiness.cz transbrdy.cz je také funkcni do konce roku 2006).

    Do této nove prezentace byly preneseny vysledky a fotogalerie z zavodu minulych let. Vytvořili jsme unikatni redakcni systém (rubriky zamerene nejen na nase maratony), systém prihlasek a prezentace ucastniku sity na miru cyklomaratonskych akci. Informovat budeme aktualne o priprave jednotlivych akci, znaceni trati apod.

    K dispozici jsou nejen podrobne a prehledne informace o zavodech (propozice, ubytovani atd.), ale i on-line prihlasky a to vcetne hromadne prihlasky pro vice zavodu najednou. Nove jsou také zapracovany startovni listiny, které jsou automaticky aktualizovany na zaklade doslych plateb startovneho.

    Samozrejmosti jsou i podrobné fotogalerie, galerie vitezu a nove diskuzni forum, kde je mozne po registraci zakladat uzivatelske diskuzni skupiny a temata.

    Vse je prispusobeno jednoduchemu a prehlednemu ovladani a uzivatel najde potrebne informace max. po dvou klikunti.

    Systém samozrejme budeme i nadale rozvijet. Jiz nyní pracujeme na modulu virtualnich prohlidek trati, který bude spusten do konce brezna. Nasledovat budou uzivatelska konta ucastniku a detailne rozpracovany reklamni systém umostujici cilit reklamu na jednotlive stranky prezentace (podzim).

    Prezentace byla vytvorena pro vas cyklisty a proto uvitame vase pripadne pripominky a namety a další vylepseni. K tomuto tematu je v diskuzi vytvorena diskuzni skupina.

    Na prezentaci stále ještě prubezne pracujeme a tak prosim omluvte pripadne textove chyby. Doplneny také ještě budou graficke motivy a zanrove fotografie. Vse ale bude do tydne hotove.

    SPORT PRAGUE JARO

    Vcasne spusteni prezentace nam uvolnilo ruce na pripravu naší prezentace na veletrdu Sport Prague Jaro, který probiha v Praze Letnanech ve dnech 24. – 26.2.2006. Nas stanek bude umisten do haly cyklistika a k dispozici budou tistene materialy k uvedenym akcim a jsme osobne pripraveni zodpovedet vase pripadne dotazy.

    K dispozici budeme i pro zajemce v clenstvi Klubu prazskych cyklistu.

    Krome mailu jsem také na ICQ, pripadne na Skype.

    S cyklistickym pozdravem


    Mgr. Michal Dalecky (za vsechny organizatory a poradatele) michal.dalecky@sportbusiness.cz info@klubcyklistu.cz Mobil: 603 843 826 t­el./fax.: 235 325 854 ICQ: 155 279 42 Skype account: mdalecky (+ webcam) maratony.spor­tbusiness.cz

    http://www.klubcyklistu.cz
    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.