• Mike TB

    Ahoj všem, zverejnil jsem aktualni info o patem rocniku. Pripravujeme par novinek a malou zmenu trati. Pripominam, ze letos mame opet po trech letech pripraveny ponozky a to pouze pro predem prihlasene. Prihlasky on-line uzaviram pristi patek a cely pristi tyden je mozne osobni prihlaseni na obvyklych mistech v Praze. Aktualne na maratony.spor­tbusiness.cz.. Ahoj Michal

    Anketa: Jedete?

    Ano
    39x
    95%
    1x
    2%
    0 0
    • brozis  

      můj první maraton… nesmím chybět, citová záležitost, navíc takříkajíc za humny. Doufám, že je objednáno dobré počásko :D

      0 0
    • jecnak  

      Kdyby slo startovat z prvni vlny, tak bych jel. Prece jen tlacit po rovine po korenech a po sotoline do kopce se mi nechce. Takze na 90% beru fotak a jedu fotit.

      0 0
      • Darkson  

        osobně myslim, že první vlna pro bednaře z Bikebrd nebude problém. takže pěkně odložíš aparát a navlékneš dres Rockcafé! :-)

        0 0
        • Medunka  

          Fotit muzu ja. chybi mi praxe

          0 0
        • Mike TB  

          Presne tak, badnari z exbb maji samozrejme divokou kartu do prvni vlny. Cast uz jich je ve startovce. Navic si vas vsechny pamatuju, tak staci jen male echo do poznamky v prihlasce.

          0 0
    • McBlacky  

      každoroční kudlička v Brdech nesmí chybět… ponožky vozím ještě ty minulý -svátečně :) :)

      0 0
    • RADO77  

      Jel bych rád, ale přijedu až na EXBB. Ve stejný termín jako TB se jede Silesia BM a jelikož z Opavy pocházím, tak má přednost.

      0 0
    • cabbage  

      bych to mohl jet zase fotit…:-DDD

      0 0
    • ¨MZ  

      Ještě jsem nevynechal žádný ročník, takže jedu i letos :-)

      0 0
    • Darkson  

      ještě se chci zeptat, zda budete uklízet trať od polomu. včera bylo na trase cca. 10 míst kde se musí slézt. kritický je sjezd singltrailem mezi 42. a 43. km, kde se najednou objeví za zatáčkou strom přes cestu v nejprudším úseku.

      0 0
      • Mike TB  

        Ano, kluci jdou ty polomy uklizet zitra. To same plati i o obnoveni znaceni na mistech, kde byly znacky na polamanych stromech.

        0 0
        • Darkson  

          super:-). taky si někdo hrál s bílou barvou a žlutý šipky před Kuchyňkou na několika křižovatkách zamaloval, ale s tim si určitě poradíte. díky

          0 0
    • myki  

      Byl jsem rozhodnutej, že pojedu, ale když jsem se dočetl, že bych startoval z 2 vlny, jelikož jsem tenhle závod nikdy nejel, rozmyslel jsem si to a jedu do Brna.

      0 0
    • mar.lo  

      Co si mám představit pod-start z druhé vlny-????

      0 0
      • Smazaný účet  

        Že odstartuje prvních 400 čísel, pak je pauza a pak dalších 400 (nebo kolik). Aby se závodníci rozprostřeli líp po trati a nedělaly se špunty. Čas se ovšem každému počítá podle čipu, tj. přesně od okamžiku průjezdu branou.

        0 0
        • Martinaa  

          hele jsi si s tim časem jistej? Někde jsem slyšela, že se všem počítá stejnej čas…

          0 0
          • goood  

            Loni to bylo tak, byla vlna 400 lidi a za ni zbytek. Vsechno to odstartovalo najednou, takze startovni cas byl u vsech stejny.

            0 0
          • zac  

            nam slecna na Orliku vysvetlovala ze pri startu se pocita od vystrelu vsem stejny cas, jelikoz to neni schopny pobrat ten pristroj.takze ty vzadu jsou prece jen znevyhodneni, ale jak je to konkretne tady nevim!

            0 0
          • Smazaný účet  

            ??? jako že druhá vlna má automaticky třeba o 5 minut víc? :o) jestli se nemejlim, tak minule byly čipy na noze, sice o tom konkrétně v propozicích nic nevidim, ale předpokládám, že to bude i letos. pak se ti měří přesně čas kdy projedeš.

            0 0
            • Smazaný účet  

              aha, vy myslíte jen tu vlnu na startu? tak to je možný. nicméně to je minutka.

              0 0
              • Smazaný účet  

                každopádně druhá vlna má jinej startovní čas. ověřeno na já vs. šelmíra. ona jela z první, já z druhý, dojel jsem do cíle až po ní, ale ve výsledku jsem byl těsně před ní.

                0 0
            • zac  

              prave ze ne… meri se start vsem stejne a prujezd cilem pak uz individualne samozrejme, tak nam to bylo v sobotu prave vylozeno v ramci KPZ, sam jsem se tomu divil.

              0 0
              • myki  

                Ono jde taky o to, že pokud startuješ z druhé vlny, ujedou ti dejme tomu tobě rovný skupinky závodníků a ty pak můžeš závodit zcela sám. A to udělá na čase celkem dost. Jasně , že ne všichni jezděj na čas, ale když už se přihlásím a zaplatím, chci si zazávodit. Jinak věřím tomu, že Trans Brdy jsou skvělým závodem, škoda jen startování ve vlnách. Jako rozumější variantu bych viděl prvních X kilometrů po širších cestách, aby se pole natáhlo a bylo dost času na předjíždění.

                0 0
                • Smazaný účet  

                  Jenže když pustíš někdy až 1000 lidí na trať najednou tak bys musel půlku trasy vést po dálnici. A na 100% se ti hned po startu smotá někdo kdo se omylem postavil mezi chrty nebo se ti to blokne protože se zezadu začnou cpát ambiciózní agresivci kteří berou postavení vzadu jako životní křivdu. To se nedá. Podle mě je mnohem lepší alespoň částečně roztřídit lidi dle výkonnosti už při startu. Krom toho, chodí to tak, že když někdo prokáže, že si první vlnu zaslouží, dostane se tam. Viz výše případ ječňák. TB prvních pár kilometrů po širších cestách vedou, dokonce do kopce, takže se to natáhne a roztrhá rychle, ale i tak se to občas blokne. Dva lidi se šťouchnou lokty a už to stojí.

                  0 0
                  • myki  

                    JJ, máš pravdu, pozitivní je, že je o cyklistiku takový zájem. Jen tak dále. No jedu nakonec na to Brno, na Brdy se dostane třeba příští rok. Na B50 jsem slyšel celkem dost kritiky, ale startovný mám už zaplacený a tak to nebudu měnit.

                    0 0
                    • kámen úrazu1  

                      Koukám, že jseš z Pardubic, tak Ti trochu zamotám hlavu, abys neměl příští rok tak jenoduchý výběr. :-) V termínu Transbrd a B50 se jede i maraton Horem Dolem ve Žďáru nad Sázavou. Krátká trať je i v MTB poháru Vysočiny spolu s dubnovým XC v Nasavrkách a srpnovou třicítkou v Hlinsku, takže na místech s dosahem z Pardubic i při jízdě kolmo. www.axiomorbitt.cz Prý je to fajn závod a hlavně – není to masovka. Transbrdy mě hodně lákají, ale vzhledem k tomu, že tam startuje hafo lidí a Žďár mám blíž, vyzkouším Horem Dolem a příští rok uvidím. B50 u mě po referencích ohledně výběru nové trasy ze hry vypadla.

                      0 0
                      • McBlacky  

                        pak napiš jaký to je, docela mě ted pohár vysočiny zajímá, u Ždáru máme chatu a v Pardubicích mám příbuzný tak bych to spojil…

                        0 0
                      • myki  

                        tak jsme to nakonec odhlásil a jedu na Trans Brdy, jinak o tom Žďáru vím, tam mě zase odradili ty 2 kola v případě malé účasti.

                        0 0
                      • kankrlicek  

                        Kdysi jsem to jel a bylo to pěkné, táhlá dlouhá a ne příkrá stoupání, dlouhé, rychlé sjezdy :) obtížných technických úseků bohužel velmi málo. Byla to má dosud nejrychlejší 90.

                        Moc se mi to líbilo :)

                        0 0
                • McBlacky  

                  myslím že TransBrdy jsou nakopak super tím že ze začátku se dá předjíždět úplně v klidu. Dřív první místo kde se nedalo jet vedle sebe bylo až za brodem přes babský potok. Letos jestli se pojede vrchem tak přibyde dalších pár km kde se dá předjíždět. už jsem to jel i z druhý a neměl jsem problém a to bylo ještě KPŽ takže lidí víc než jezdí ted :)

                  0 0
                • heretik  

                  Musím se přiznat, že jsem odjel už několik mtb maratonů, a nic jako „sobě rovnou skupinku“ neznám – jezdím asi pomaleji dolů s kopce, vždycky se kolem mě prožene spousta střelců… já zase předjíždím cestou do kopce… jednou v Kralovicích jsem s jedním klukem vydržel asi 20 kilometrů, ale to bylo maximum, co pamatuju… taky na mtb žádnou extra výhodu skupinek nevidím – do kopce se jede pomalu, s kopce potřebuješ vidět na cestu, a na ty krátký úseky po asfaltu si můžeš někoho sjet… já se tam vždycky rád napiju :)

                  0 0
            • Martinaa  

              no myslim těch 5min. na těch jejich stránkách jsem se dočetla, že druhá vlna startuje o 5min později, tak by mě zajímalo, jestli se nám bude měřit časi s těma 5min

              0 0
              • Smazaný účet  

                ne, to určitě ne, druhá vlna se počítá zvlášť.

                0 0
              • Medunka  

                Nekde to funguje tak, ze mas dve vlny, v prvni mas cisla napr od 1 – 399, ty startuji v 10:00 a ten zbytek startuje o 5 min pozdeji a organizator u nich vi, ze jim ma pocitat jiny cas

                0 0
    • Palos  

      Jen tak mimochod. Letos už to zase vypadá, že bude blátíčko.. Co doporučíte dát za pláště na tady tu action TB-07 D.

      0 0
    • Mike TB  

      Co se tyce razeni do vln, tak prvni vlna je posle umisteni z lonskeho roku. Zbyla cisla v prvni vlne obsadi zavodnici na zaklade divoke karty. Tu udelim kazdemu, kdo dolozi svoji vykonnost (umisteni v jinych zavodech, umisteni na TB v polednich letech, umisteni na BBM, eXBB, WTB apod.). Zbytek jde do vlny druhe. Podle poctu prihlasenych budou letos dve vlny. Na tento system jsme najeli v roce 2004 kdy diky KPZ jezdilo kolem 1000 zavodniku na tvorily se spunty na hrebeni. Od te doby se stale rozsiruje skupina tech, kteri si prvni vlnu vyjeli a bylo by nespavedlive to nejak menit. Ted k mereni casu. Po tech letech na cipech jsem nenasel zadnou vyhodu tohoto systemu. Casy podle vln byly vzdy odecteny az v pocitaci casomiry, takze to bylo prakticky stejne jako pri ruznim mereni. Po zkusenosti v Beroune 2006, kdy jsme 650 zavodniku merili bez cipu a ve finale bylo i mene reklamaci jsem se rozhodl letosni TB merit klasikou. Znamena to, ze cisla 1–400 maji start ve 12.00 a cas se pocita od vystrelu obema vlnam. Zavodnikum ve druhe vlne se pak odecte rozdil ve startech obou vln. V konecnem poradi tedy nerozhoduje poradi v cili po promichani obou vln, ale dosazeny cas. Snad ve finale nedojde k ukamenovani poradatele. Razeni do vln budeme hlidat.

      0 0
      • Martinaa  

        díky, to jsem chtěla slyšet :)

        0 0
      • Medunka  

        Kdyz mam „vyjetou“ prvni vlnu z lonskeho roku a rozhodla bych se prihlasit az v den zavodu, budu mit porad „prvni vlnu“ nebo pro obsazeni vsech cisel 1 –400 budu muset startovat z druhe vlny? Dekuji

        0 0
        • goood  

          Si nech cislo z druhy a nacpi se do prvni, budes mit o 5 minut lepsi cas :)

          0 0
          • myki  

            Bohužel i tak to na závodech funguje, i když si to myslel jako vtip. Myslím, že organizátoři nemaj šanci si to pohlídat.

            0 0
          • honzicek  

            jezdíš na závody kvůli času na výsledcích, anebo si užít den se spoustou lidí, který jsou zapálený do stejný věci, jako ty???

            0 0
            • fousek  

              Na zavody se jezdi aby se vyhrali ne?

              0 0
            • goood  

              Ja bych tohle nikdy neudelal, byl to vtip, ale verim, ze jsou taci, co to klidne udelaj

              0 0
    • cabbage  

      mě se to líbilo právě v roce 2004 – umístění ve vlně podle podání přihlášky.-D

      0 0
    • lábus  

      to Mike: bude možný si zase v tomto týdnu vyzvednout někde startovní číslo a ty ostatní věci jako minule?

      0 0
      • Mike TB  

        Ano, cisla budu vydavat jako vloni ve Fordu v Motole ve ctvrtek. Cas upresnim zitra na webu a rozeslu to mailem. Zrejme 16 – 19hod.

        0 0
    • Pebe  

      Jsem se chtěl zeptat, pojede někdo na start po vlastní ose? Bych se jel docela podívat na závody…

      0 0
      • Thapsus  

        Asi pojedu po vlastní ose. Ale jako hlemýžď, abych se náhodou neunavil už cestou. Jinak aktualizovaná předpověď už s deštěm nepočítá, má být jasno až polojasno a přes 20 stupňů :-).

        0 0
        • Pebe  

          a právě proto bych se jel podívat, tempo jsi zvolil vyhovující :-) takže v 9:30 pod Baranďákem?

          0 0
          • Thapsus  

            9,30 je na toto tempo nevyhovující. Prezentace je do 11.00, raději chci mít rezervu… Myslel jsem tak 8.45.

            0 0
            • Pebe  

              aha, to s tou prezentací jsem nevěděl. Takže 8:45, na smíchovský straně, počítám…

              0 0
            • Jimmy137  

              asi se k vam taky pridam… :)

              0 0
              • Thapsus  

                Dnes jsme se s Pebem potkali a brzký čas srazu zrušili ! Já už jsem díky Elině odregistrovaný, takže si můžu přispat a jet později. To jen aby tam někdo ráno někdo v těch 8.45 na mě nečekal.

                0 0
      • petebike  

        jedu tedy taky po vlasni ose, ale asi po silnici, za hodku jsem tam v pohode…takze tak kolem 9:45 vyrazim z centra…

        0 0
    • Martinaa  

      tak závody se blíží a počasí se zlepšuje – hlásej až 26st! To bude zas pařák, ještě že je cestou brod :)

      0 0
      • Darkson  

        jsem chtěl dneska hodit dopředu Bulldoga, tak to snad nebude nutný:-). jen aby nebylo až moc vedro. ale mě je to fuk, jen ať nechčije jako na malevilu!

        0 0
        • petebike  

          nastesti je to kratky a neni tam tolik bahenich useku jako na severu :-)

          0 0
          • drb  

            Dneska jsem byl na miste a je to super, jsou sice louze (to je pro boj s vedrem idelani ;-), ale jinak je to v pohode. Mimochodem, v prvni tretine pribyla asfaltova mista, nejaci chlapici tam kidali asfalt rovnou na sotolinu :)))

            0 0
            • Hnoj  

              Fuj :-(

              Kdyby radši zadělali díry, kterejch jsou silnice plný…

              0 0
              • Honzas  

                To mě taky napadlo, když jsem tam o víkendu jel… Okresky připomínaj tankodrom a uprostřed lesa se staví dálnice odnikud nikam:-(

                0 0
            • petebike  

              parada aspon nebudou strilet kameny od zadni gumy :-DDD

              0 0
          • Martinaa  

            no taky se tam nějaký najdou, jela jsem to v sobotu, to byl slejvák a kolo pak vydávalo šílený zvuky – tak je teď v servisu…:(

            0 0
            • petebike  

              mela si jet malevil, poznala by si krasny bahno, super zimu :-DDD

              0 0
              • Martinaa  

                bahno jsem poznala i tak a o zimu nestojim, myslim, že jsem zvolila dobře, malevil třeba příští rok :)

                0 0
                • petebike  

                  příší rok už nebude jako letos :-), tedy byl to mazec…naposledy pamatuju tam pocasi v roce 2001 – to byli i krupy :-D

                  0 0
    • myki  

      Jedu v sobotu ráno z Pardubic, nabízím svezení tam i zpět pro 1 osobu za příspěveček na benzín. Vracím se po tombole a vyhlášení výsledků.

      0 0
    • Gung-Ho  

      V pátek mám v plánu zajet pro startovní číslo, abych moh v sobotu drobet přispat. Pokud by se chtěl někdo přidat tak Sraz v pátek v 17:30 pod Barandákem na Smíchovský straně u schůdků Čísla se maji vydávat do 19:00, tak bysme to měli stihnout vpohodě. Pak bych viděl pro ty s číslem, že by mělo bohatě stačit v sobotu sraz na témže místě v 10:00 a tradáááá na pretěky:-)) Jinak bych na tomto místě chtěl vyseknout velkou pochvalu pořadatelům, že start závodu je v takhle rozumnej čas!!…Na co vstávat v 5 abych byl v cíli vpoledne:-)) Pokud se tedy někdo budete chtít na páteční večerní „vyjížďku pro číslo“ přidat, tak dejte kdyžtak vědět. Jo kdyby bylo nějak extra hnusně, což bejt nemá, tak to padá…

      0 0
      • Darkson  

        pokud bude hezky a stihnu to v pátek, přidám se na obě „vyjížďky“

        0 0
      • SNAIL  

        Pokud to stihnu, tak se přidám taky abych se trochu projel :-)

        0 0
      • Twister  

        Budu o tom uvažovat, ale nic jistýho. Když nebudu, tak nebudu.

        0 0
      • goood  

        Taky bych se asi pridal, bude to na biku nebo na silnicce ?

        0 0
        • McBlacky  

          já bych jel asi na silnici tak to mužem rozdělit a sejít se u pigiho, silničáři budou ve výhodě :) stíhaj víc granátů

          0 0
        • Gung-Ho  

          já pojedu na biku…beru ho už dneska do rachoty. Ale je to myslim jedno na čem, ta stezka kolem Berounky de i na silničce a navíc se můžem na ten úsek rozdělit a v Černošicích zase sejít.

          0 0
        • Darkson  

          na biku

          0 0
        • karlik  

          ja se taky pridam na biku jestli se dostanu vcas z prace

          0 0
      • nika  

        nejspis se k vam na bajku taky pridam:-)

        0 0
    • Smazaný účet  

      tak mam bohužel stopku. je to na h…o, nemůžu si ani dojít pro ty fusekle. nechcete někdo přenechat startovní číslo? v první vlně… michal d. mi zatím neodpovídá, ale snad by to šlo s ním nějak dohodnout. dyžtak na mail.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Tak dobrý, Michal už se ozval, takže si nechám startovný převést na jinej závod. Tak vám přeju všem hodně štěstí! Snad se uvidíme jindy.

        0 0
      • SELMIRA  

        Jak to??? :o( To mam mír a uzeninu hájit sama? To je škoda! Fusky bych Ti případně mohla vyzvednout. Snad to tam do 19h stíhám.

        0 0
        • fousek  

          Tak klub sem tam nenapsal, takze jestli nejsou nejaky drnsy kriteria klubu (treba dojet zavod) tak bych si to tam pri prezentaci nechal napsat:-)

          0 0
          • SELMIRA  

            Jůva! To bysme si vážili, kdybys chtěl TY reprezentovat náš klub. Musíš ale mít rád mír a klobásy. ;o]

            0 0
        • Smazaný účet  

          Tak… stane se. Povyprávim až bude líp. Teď jsem rád za to že mi Michal vyšel vstříc a nabídnul mi to převedení na jinej závod (asi zkusím berounskej maraton) a že to nemusim řešit, nemám na to nějak náladu, polospím, polobdím. :o/

          0 0
          • SELMIRA  

            safryš tak budem zejtra myslet na Tebe, ať je Ti brzo líp!

            0 0
    • goood  

      Tak jsem si precetl informacni mail od Michala. Potesila me veta: Pokud vás na trati někdo dojede a křikne na vás LEVÁ/PRAVÁ, tak to neznamená, že tam máte uhnout, ale že vás tudy objíždí. Držte si svoji stopu a nechte to na něm.

      snad si to kazdej precte ;)

      0 0
      • jecnak  

        Chovejte se na trati k ostatním závodníkům ohleduplně a neohroľujte svoji jízdou ostatní. Pokud chcete bezhlavě absolvovat sjezdy při závodě, tak si to schovejte na va¹e soukromé projíľďky. Pánové neokřikujte sprostě na¹e ľenské protěj¹ky na trati a raději je obdivujte za jejich výkony. To samé platí i o slab¹ích jezdcích. Pokud vás na trati někdo dojede a křikne na vás LEVÁ/PRAVÁ, tak to neznamená, ľe tam máte uhnout, ale ľe vás tudy objíľdí. Drľte si svoji stopu a nechte to na něm. Nenechávejte si cenné věci na viditelných místech v autě na parkovi¹ti. Nenechávejte si i zamknutá kola na stře¹e vozu. Mějte na paměti, ľe i my pořadatelé jsme jen lidé a můľeme se zmýlit či udělat chybu. V tom případě prosíme o trochu tolerance. A» uľ na trati, tak i v cíli. A pokud uľ chcete někoho kamenovat, tak jen a pouze mě, protoľe za celou akci zodpovídám. V případě, ľe budete potřebovat pomoc vy nebo někdo jiný, tak volejte na mobil 603 843 826, který je přímo na mě. Udělám maxinum abych s kolegy poomohl. Případně kontaktujte nejbliľ¹ího pořadatele.

        0 0
        • kámen úrazu1  

          Perfektní. Michalův přístup k organizaci se mně moc líbí.

          0 0
        • goood  

          Startujeme ve dvou vlnách. Do první vlny se řadí závodníci s čísly 1 – 400 (čísla jsou přidělena na základě loňského umístění či divoké karty). Do druhé vlny se řadí závodníci s čísly 401 a vyššími. Oba koridory jsou odděleny. Před startem budu osobně provádět kontrolu startovních číslel v první vlně a v případě, že zde bude závodník s číslem 401 a vyšším, tak bude penalizován po dojezdu 30 minutami navíc. A budu nekompromisní. Řaďte se proto tam, kam patříte. Pořadí stanovíme podle dosažených časů a ne podle pořadí v cíli. První vlna startuje přesně ve 12.00 a druhá o 5 minut později. Závodníkům, kteří startují ve druhé vlně bude z cílového času odečten rozdíl ve startu obou vln. Až k pozjezdu za řekou vás povede zaváděcí vůz, který pojede 20km rychlostí, tak po startu neblázněte a rozdejte si to až v kopci. Start závodu je cca 200m od kanceláře závodu směrem k mostu přes Berounku.

          0 0
      • Jenca  

        je videt ze kdyz se chce a je zapaleni da se to po organizacni strance dotahnout temer k dokonalosti.

        s tezkou trati je to muj nejoblibenejsi zavod v dalekem okoli na kterej se vzdy kdyz zdravi dovoli budu rad vracet.

        tak si to v sobotu pekne uzijme

        0 0
      • cabbage  

        stejně to just budu dělat obráceně..:-D

        0 0
    • JancA  

      drzim vsem BForistum pesti!jela bych taky, ale prece jen v Brne na poharu bude aspon v babach trosku vetsi konkurence i v podobe mistryne republiky v maratonu,tak sem zvedava na vysledek:))))

      0 0
      • SELMIRA  

        díky, taky Ti držíme palce!

        nám jde hlavně o zážitek a ten si způsobíme větší v Brdech Teda doufám, že dojedu aspoň tak, aby na mně zbyly ty slibované schnitzele! :o))

        0 0
      • Meesha  

        Tak pojed do Kutny hory! Terka je pryc, tak to tam na tebe ceka! ;-)

        0 0
      • Gorgov  

        brno bude pěkně hnusný, kdybych nemusel, hned jedu brdy:(

        0 0
        • petebike  

          brno je daleko, proto jedu brdy :-(, jednou za rok se to da snest :-) je to kousicek…navic jak tak koukam dalsi svetovej pohar bike-fora :-)

          0 0
    • Gung-Ho  

      Psal sem to už v příspěvku na dnešní „vyjížďku“ pro čísla, ale ještě to připomínám…třeba pro ty, kteří si číslo vyzvedli už ve čtvrtek v Praze a chtějí jet zejtra na start z Prahy na kole. Takže sraz v 10:00 na smíchovský straně Barandáku u schůdků Pojedeme volně, časová rezerva je do 12ti celkem velká…je to tedy jen pro ty co už číslo mají. Čísla se zítra vydávají do 11, takže to už by se nestihlo, ale na start vpohodě…:-)

      0 0
    • Pebe  

      počasí krásný, ještě že jsem nejel :-) fotky: pebe.wz.cz/vy­jizdky/190507/f­otky.htm

      0 0
    • Darkson  

      díky, Michale, za skvěle zorganizovanej závod. teď je už i na TB cítit ta pohoda, která vládne na ExBB a WTB. dneska se mi jelo dobře, i když mi 10 km před cílem pěkně seklo a sotva jsem tam dojel. nj, když je hezký počasí, člověk nebloudí a nedefektí, tak je to pohoda:-). ještě gratulace Lucce a taky Blackymu k parádnímu času i umístění.

      0 0
      • JancA  

        ciao,sou nekde vysledky?dik moc

        0 0
        • ¨MZ  

          hrozně dlouho jsem je hledal, až nakonec jsem se zkusil podívat sem maratony.spor­tbusiness.cz./ a hele, sou tam :-)

          0 0
        • Darkson  

          a jak dopadlo poměření sil s konkurencí v Brně?

          0 0
          • JancA  

            gratulace vsem na TB:)…ale jo,rizla sem Sarku V.,jela furt 3. a v poslednim kopci mi skrablo,ale takovym stylem,ze sem nebojovala a ta baba za mnou me uplne zadarmo predjela:).Takze 4.na CP dobry,nebejt toho vedomi,ze jedu celou dobu na 3.

            0 0
      • Hnoj  

        díky, Michale, za skvěle zorganizovanej závod.

        Mno k tomuto mám jisté výhrady, start ze dvou vln, byl ještě vcelku v pořádku až na to, že mi furt někdo zavazel v cestě, ale to je muj problém, že jsem se přihlásil pozdě…

        Věc druhá – značení. Fakt jsem nepochopil značení, na některých místech bylo žlutých šipek milion a byly k ničemu a občas, kde jsem začínal pochybovat o správnosti směru nebyla žádná ! Za pět set jsem bych čekal, že do některých míst, dáte mlíko, viz. vjezd na pěšinku po druhé občerstvovačce, na kterém jsem byl sám a vydal jsem se špatným směrem a ubíral se jím skoro kilomter ! :-( Stejně tak motanice mezi stromy po tom brodu, kde jsem skoro spadnul do nějaké díry, tam to taky rozhodně stálo za vymlíkování… Měl jsem dojem, jakoby jste počítali s tím, že trať má každý předem projetou :-/

        0 0
        • Karasek  

          To ze jsi trouba a necumis kolem sebe na nikoho nesvadej. Priste se prihlas radsi na drahovy zavod tam to mas dokolecka a neztratis se;-) Me to prislo v pohode… Opravdu nemuzes chtit po nikom aby ti vymlikoval celych 63km. Na dulezitych mistech mliko bylo.

          0 0
          • Hnoj  

            Nechci po nikom aby vymlíkoval 63 km trati, ale po zkušnostech se značením trati na orlíku je mi naprosto jasný, že vymlíkovat křižovatky, aby se nedalo blbě odbočit není vůbec problém, stejně tak jako motanice mezo stromy, těch 100m mlíka by stálo nula nula prd a času pořadatelů, by to taky nezabralo moc…

            0 0
          • petebike  

            nejde o to vymlikovat vsechno, jen nechapu proc se po zkusenostech z nekolika rocniku bloudilo zas na tech samejch mistech…

            asi tedy na dulezitych mistech toho mlika nebylo dostatek, a nebo se nekam ukrylo :-D

            0 0
        • pedrod  

          To s tím značením trati taky potvrzuju. Jen díky tomu, že to tam dobře znám, tak jsem nebloudil. Konrétně u té díry si myslím bloudila určitě půlka lidí. Zbytečně to kazí dojem z jinak celkem dobře zorganizovaného závodu. Pokud to bude číst Michal, tak mu přeju, ať mu to s tím značením trati vyjde líp – třeba hned příště v Berouně.

          0 0
        • roberth  

          Já to jel počtvrtý, ten okruh snad podesátý, a stejně jsem někde na 52. km v lese odjel v davu mimo trať. Asi 500m, než se na to přišlo, ale stačilo mi to na to, abych tam píchnul. Holt se na lesní cestě nejelo rovně, ale odbočovalo doleva. Kousek mlíka by to spravil. Ale jinak super závod, super akce. Ještě tombola mi přišla divná, čísla si tam někdo cucal z prstu, ceny jak na vesnickým bále, to jste měli radši zrušit.

          0 0
          • petebike  

            na stejném místě sme taky bloudily „drc“

            0 0
          • Darkson  

            jestli myslíš to stoupání v lese před posledním dlouhým kopcem, tam asi opravdu chybělo značení. dřív se jezdilo na první odbočce doleva, včera jsem jel za pelotonem ještě asi 200 metrů nahoru a až pak doleva. ale obě varianty jsou cca. stejně dlouhý:-)

            0 0
          • Haho  

            My bloudili taky na tomhle místě:-((

            0 0
        • cobra  

          Ja jsem se znacenim problem nemel, trat ale dobre znam, vim taky o par lidech, ktery rikali, ze na tomhle miste za 2. obcerstvovackou jeli spatne a ten usek za brodem je opravdu dost neprehlednej, zase jsem jel ciste po pameti.

          0 0
        • Gung-Ho  

          Pravda je, že trasu mám projetou mockrát a moh bych jet poslepu…už k projetí nepotřebuju jedinou šipku abych se neztratil…jenže to je právě to co potvrzuje to jak skvěle je trasa značená!!!! Rozhodně když ji projíždíme, tak neni mlíko na jedinym místě a řídíme se jen šipkama a bohatě stačí!! Letos bylo jedno jediný místo asi na tom 52 km kde byl strom se šipkou vyvrácenej polomama. Ale jak psal Darkson, obě cesty byly stejně dlouhý, takže bych z toho nedělal drama. Osobně si myslim, že líp značenejch závodů moc nebude…maximálně tak stejně dobře. Už ta poznámka o tom, že pořadatel spoléhá na to, že má trasu každej projetou je trochu zcestná…jak by ji mohli mít lidi projetou, kdyby nebyla dobře značená…tos jako myslel, že tam s lidma co ji projížději chodí Michal a ukazuje jim tady zahni:-))

          0 0
        • prvniodkonce  

          Já to jel poprvý a neztratil jsem se ani jednou. Přišlo by mi zbytečný to značit víc. Akorát za tim brodem jsem zajel někam do díry, ale těch pár vteřin mě nezabilo.

          0 0
        • petebike  

          hele nic si z th nedelej, bloudilo hold hodne lidi aj ze spicky :-)

          ale docela se tu bavim, to je pravda…

          priste si hodl budeme muset trat radne projizdet (ja tedy do toho nejdu) aby sme pak nebloudily – trosku hovadina ale jiny reseni asi nevidim :-D

          0 0
    • petebike  

      tak…

      mno hlasoval sem jak sem hlasoval „drc“, Brdy fakt neni moje kafe…„drc“..prvni kopec sem sotva vyjel „drc“ pak už se mi docela jelo dobře „drc“, přišla krize „drc“, boleti zad (pořád si nemůžu zvyknout na kolo) „drc“, po druhý občestvovačce sem s pár lidma zakufroval „drc“,bohužel sem někde ohnul patku přehazovačky – docela dost :-( „drc“ ale začlo se mi jet docela dobře „drc“, v cili to bylo pěkný, dobře organizačně zvládnutý závod „drc“, jídlo dobré „drc“, pití také „drc“, místy hezký holky „drc“.....

      co víc dodat – možná za rok

      „drrrrrrrrrrr­rrrrrrrrc“

      0 0
    • Martinaa  

      já považuju závod za vydařený, rozhodně ale bylo fajn, že jsem si to byla minulou sobotu projet – díky tomu jsem se taky neztratila. Navíc se nikde nečekali fronty – jídlo, prezentace, mytí kol… Takže mně se to líbilo :)

      0 0
    • Jimmy137  

      Zavod byl supr, ale priste si asi rozmyslim jet tam na kole z prahy… Celkme to za ten den dalo 132km a malem me to zabilo :))) o trosku jsme si to protahli, pac jsme 2× zabloudili… :(

      0 0
    • goood  

      Teda pro me to bylo utrpeni. Asi do 40.km jsem se drzel kolem 35.mista, po 2.obcerstvovacce jsme s Petem a par lidma trosku bloudili a na 50.km mi totalne doslo jako nikdy v zivote. Tu kratkou asfaltovou stojku jsem malem ani nevysel a kdyz jsem se plouzil do Revnicaku, tak jsem si rikal ze by me predjela kazda baba s hnojem. Za minutu kolem me profrcel Hnoj :) Uz ani nevim jak jsem se do cile doplazil. Tam jsem hned sezral rizecky s kasi dal si pivo, slofika a pak uz jsem se citil lip. Jinak diky Michalovi za skvelou organizaci, za pocasi, za vyborne jidlo (jeste jsem nejedl na zadnem zavode lepsi a pritom byla velka porce).

      0 0
      • Nemrava  

        Jj, jídlo bylo hned, teplný a dokonce i dobře chutnalo :-). Výborný závod, skvělý sjezdy a hlavně – trať pořád v terénu mezi kořeny a šutry – prostě výborný!!!

        0 0
    • McBlacky  

      perfektní podmínky a tradičně hodně solidní zázemí. Ze začátku jsem to napálil, že to vyjde nebo ne. No nakonec to docela vyšlo, ale teda byl jsem k sobě hodně přísnej a dneska to cejtim. 8. flek celkově. Mezi dojezdem a vyhlášením jsem ji ještě zajel na XC Zbraslavská osma, ale tam už mi to zle nejelo a Jonti to tak měl zadara – počkej na podzim!

      těším se na ExBB a WTB

      0 0
    • drb  

      Jo, Michale taky se pripojujem, diky moc, takovahle velkrysost vuci ucastnikum (zvleste tem zdvojenym) se vida jen zridka kdy, vlastne je vas v CR jen nekolik, kteri se k tomu umite postavit.

      Bylo to super, reportik se do pondelka vynori na drb.cz/, doufam, ze se do te doby treba vynori (na webu i na mailu) i nejaka nase fotka ;)

      0 0
    • jecnak  

      Zavod, zazemi a vsechno kolem supr, takhle to ma vypadat. Uz se tesim na ExBB.

      No tradicne jsem si zapichal, a tak z prvni dvacitky na kopci byla prvni stovka. Dotahovani, predjizdeni, do kopce, z kopce, pres koreny, po asfaltu az z toho nakonec bylo 22 misto. Tak snad priste bez defektu.

      Michale, jeste jednou diky za super zavod.

      0 0
    • petebike  

      tady je pár fotek co fotila Sáva

      www.petebike.com/…07/index.htm

      0 0
    • myki  

      Všechno super, až na to , že já měl totálně smolnej den. Ráno, když jsme jeli do Letů přeběhla nám přes cestu černá kočka a to bylo asi znamení. Asi do 20 km jsem se držel na 40 fleku, pak přišel první defekt, vyměnil jsem duši, přitom zničil pumbu na bombičky, ta se mi pod tlakem zcela rozpadla v ruce, no nic duši jsem nafouknul 2 pumpou klasickou, kterou vozím projistotu v dresu. Asi po 6ti minutách, zcela odpočinutej frčím dál. Na 35 km 2 defekt, opět zadní kolo, duše už nebyla, ale potkal jsem jednoho borce z Toyoty Dolák, ten chudák na tom byl ještě hůř než já, klacek mu totálně zničil přehazku, kolo nepojízdný a do cíle daleko, hodně daleko. No nic, zpět ke mně, půjčil mi lepení, jenže já tak spěchal, že jsem to nenechal pořádně zaschnout a lepeníčko samozřejmě nevydrželo. Tímto díky neznámému za záplatu a trochu lepidla. S takovou obětavostí od ostatních závodníků jsem se už dlouho nesetkal, takže hned se mi naskytla náhradní duše od cyklisty s číslem 5×x, bohužel snažil jsem se zapamatovat, ale v cíli jsem vzpomínal jen matně. Ale na 5tku začínalo určitě. Moc díky a napiš mi na maila, duši máš u mně, předám na nějakém z dalších závodů. Takže asi po 20min jsem pokračoval dál, až do cíle. Nakonec 189 flek, kdyby se příští rok neudělovali čísla do vln podle umístění asi bych to zabalil. Jinak díky za parádní závod, jídlo super, dokonce i zbylo, to se mi stalo poprvé. Myslí, že i to značení bylo v pohodě, alespoň já jsem nikde nebloudil.

      0 0
    • myki  

      Jo a ještě jednu věc jsem zapoměl, když jsem se v cíli bavil s bráchou, povídal mi, že se znovu narodil. Prý mu někde v posledním sjezdu přeběhli přes cestu 2 srnky a ta druhá škrtala o přední kolo. Takže ta kočka asi nebyla úplně černá, protože štěstí bylo nakonec na naši straně. Bylo to o fous.

      0 0
      • screamercz  

        nevim jeslti to nebyl on, ale uz kousek za prvni obcerstvovackou jsem jel za jednim clovickem v haku a z niceho nic zacal flekovat, jen sem videl pres cestu hnedou caru, myslim ze ta srnka byla vystrasena vic nez my :P

        0 0
    • Reymen  

      Jo, taky se mi letošní Brdy moc líbily…počasí super, trať hrbolatá jako každý rok :-), organizace a jídlo vynikající…Jen škoda toho bloudění po sjezdu za druhou občerstvovačkou (koukal jsem jen na zadní kolo toho před sebou…:-()a pak ještě o pár kilometrů dál…(stále jsem na něj koukal…) V cíli při sčítání škod jsem ale byl nakonec rád že jsem dojel…po cestě jsem věděl že mi praskl drát, ale nakonec nezůstalo u jednoho…(viz fo­to)

      0 0
      • Hnoj  

        To je zjevně hodně kvalitní výlet…

        0 0
        • Reymen  

          No jo, originál Ravo Racing Team…celé se to po nich jmenuje a tohle mi provedou…:-)

          0 0
      • petebike  

        hm tedy mas to dobre postelovany… :-(

        a koukam tedy dalsi clovek na tom samem miste…na tom neco bude, ze ty sis tu trat predem neprojel ???? :-DDD

        0 0
        • McBlacky  

          zrovna v tom místě teda je jedna šipka na stromě u cesty směr levá a pak druhá na strome už v tom sjezdu viditelná též z cesty, směr rovně dolů. Zas takový kule se tam nejedou aby to někdo přehlíd.

          možná spíš závodní instinkt uživatelů tras Kolo pro život by chtěl jet po šotolině rovně a ne singlíkem ze svahu, kterej opticky z cesty nejde ani sjet :)

          0 0
          • petebike  

            proč tam tedy tolik lidi bloudilo ? a to jsou lidi ktery na KPZ ani nepachnou…treba…

            0 0
            • Darkson  

              je fakt, že nám, co tu trasu dobře známe, se to těžko posuzuje

              0 0
              • petebike  

                teď si na to kapnul, konečně to někdo napsal :-)

                0 0
              • goood  

                Ja tu trasu znam taky dost dobre a presto jsem tam zabloudil, ale byla to moje chyba ze jsem jel proste za lidma a necumel na znaceni. Neuvedomil jsem si, ze tam ten sjezd je. Loni tam navic stali poradatele, kteri ukazovali cestu a jeste upozornovali at jsou lidi opatrni, ze je to tezkej sjezd…No stalo se :)

                0 0
            • McBlacky  

              vždycky někdo bloudí, já takhle napálil šotolinu na Šele a přehlíd singlík ve výsledku 2,5km zajíždka půlka z toho do kopce :( Ale nebyla to chyba pořadatele, stejně jako si myslím že na TB je to značený dobře

              0 0
    • Thapsus  

      Bylo to fajn, díky treninku z minulého týdne jsem s orientací na tratí potíže neměl. Ale je fakt, že málo kdy jsem jel úplně sám. Nějaký postřehy a zážitky z jízdy jsem popsal na www.thapsus.wz.cz/vyjizdky.htm , když bude mít někdo chuť. A už se těším na příští ročník, když Brdy dají, tak snad už bez defektu.

      0 0
      • drb  

        Fotky dobry, jen skoda, ze nas Pebe nechyt jeste na trati.

        0 0
      • goood  

        Tak „Snaila na vas holoto!“ me dostalo :D

        0 0
        • SNAIL  

          Taky nevím proč Thapsus takhle přehání když jsme jeli pohodovým tempem (ostatní dosvědčí). Ještě to bude vypadat že jsem je snad proháněl :-))

          0 0
          • Thapsus  

            Hlavně ti, co to po 15 km vzdali, a jeli domů, ti pohodové tempo určitě dosvědčí :-)). Ale nemyslel jsem to zle, naopak, chtěl jsem Ti vzdát hold, že jsi nás dobře připravil !

            0 0
            • gyngy  

              presne tak, Snail, DIK! ;-)

              0 0
            • SNAIL  

              Já to neberu zle, já jen aby mě tu neznalí nechtěli ještě považovat za chrta když tomu tak není :-)))

              0 0
              • Thapsus  

                Co by za to spousta zde přítomných dala, kdyby je někdo považoval za chrta :-). A ty se tomu bráníš. Ale jsi pohodovej nezávodní chrt, dá-li se to tak říct. Prostě máš naježděnono a to se počítá.

                0 0
          • McBlacky  

            jasně znám tvoje pohodovky v těch singlech. Celkem se protáhnu ti stíhat :)

            0 0
          • Gung-Ho  

            jj, panáčku, to už Ti nikdo neodpáře…ale nemáš se za co stydět:-))) naopak!!…zvlášť po tý vynucený pauze

            0 0
            • SNAIL  

              Podívejte všichni, když jedu s vámi, tak mám jazyk na vestě a jsem rád že se držím, takže pravda bude někde jinde :-)))

              0 0
          • Martinaa  

            já to potvrzuji, tempo bylo oproti závodnímu mnohem pomalejší. Jo a jak jsem slíbila, v tom stoupáku jsem si na tebe vzpomněla a silou vůle to vyjela a to tam jiní tlačili :)

            0 0
      • Martinaa  

        teda tvé vyprávěcí schopnosti jsou fatk obdivuhodný :)

        0 0
        • gyngy  

          Veru tak, aj mne sa literarny prejav Thaps(us)a pozdava. Mohol by vydat nejaku zbierku vyjizdkovych poviedok …

          :-)

          0 0
    • karlik  

      byl to hezky zavod skoda jen nepovedenyho startu kdy me hned za mostem spadnul retez a nejak se mrcha zaseknul a ztratil sem asi 3 minuty kdyz jsem slysel reci tech co okolo projizdeli jak se sklebili tak to nebyl hezky pocit jelikoz sem neznal trasu tak me mistni nejak navedli do toho kopce a nakonec 337 misto takze pristi rok snad prvni vlna

      0 0
    • Gung-Ho  

      Parádní závod…díky Michale a všem dalším, co se na přípravě podíleli. Závod začíná startem…tak s ním začnu taky…ve 12 hodin…Super!!! Na co vstávat v 5 ráno, abych se na start dostal z Prahy na kole, když je vidět dost dlouho na to aby do cíle dojeli rozumě i ti pomalejší. Nebyl problém dojet domů i po tombole na kole za světla. A to i se zastávkou v černošický cukrárně:-) Značení už sem popisoval jinde. Podle mě je skvělý, což potvrzují právě výhrady některých s klapkami na očích. Když mluví o tom, že je třeba si trasu projet předem, tím jen potvrzují skvělé značení, když lze trasu projet i mimo závod…bez jedinýho mlíka a pořadatele na trase…a to že to de…mohu potvrdit.....sem tam dost často:-)) Vlastní trasa snad na Brdech ani nemůže bejt špatná…i když z toho asfaltu, kterej byl místo parádního kořenatýho úseku bych blil, ale vim, že to nebyl Váš nápad. Takhle dobrý jídlo v cíli sem ještě na žádnym závodu neměl, takže i v zázemí vše SUPER. Co z toho plyne, že ani defekt na trati mě nemoh zkazit parádní den!! Ještě jednou DÍKY a už se těšim na eXbb…jen doufám, že v tom menším počtu nás nebudou vyhánět lesáci na asfalt, kterým hyzdí lesy:-((

      0 0
    • Karasek  

      Diky „Želvoni“ za super zavod.Znaceni bylo dle meho nazoru dostacujici.Je pravda ze krome prostrednich dvaceti km jsem trasu znal dobre ale ani na pro me „novem“ useku jsem nebloudil. Priste zkusim mit kolo v poradku uz pred startem abych moh hazet vic nez jen pet prevodu na prehazce a neohnout patku abych se nemusel precpavat na druhe obcerstvovacce a cekat na opravu(za kterou zde servismanum take moc dekuji).Aspon jsem si moh chvilku odfrknout a testkou vsechny chody:-) ExBB zrejme jsou pro me dost nevyhovujici termin ale na WTB se uz ted tesim

      0 0
    • fousek  

      Nooo jako pekny no, ale ze bych to musel absolvovat kazdej vikend, tak to teda nemusim. Skoda ze se nepodarilo zmenit klub (timto se Selmire omlouvam a snad na nejakem pristim zavode to napravim). Zrejme sem se setril, protoze me v nedeli ani neboleli nohy takze sem to hned v nedeli napravil a dnes jiz ano:-) Organizace dobra, skoro lituju ze sem na 2. obcerstvovacce potreboval jen dofouknout kolo, protoze kolacky byli vinikajici:-), bloudeni take probehlo takze vse v poradku. Velky dik organizatorum

      0 0
    • brozis  

      Supr závod, supr organizace, supr počasí, dobrý jídlo a pivko v cíli. Se závodem 98% spokojenost. 1% za to jak jsem byl prošitej :D a druhé procento – negativní věc za kterou ovšem organizátoři vůbec nemůžou, je ten nově vyasfaltovej kus hned po výjezdu na hřeben… to zas kluci asfaltářský nevěděli co s tím černým co patří na silnici a ne do lesa.

      0 0
      • Darkson  

        k tomu asfaltu. to asi nepochopí nikdo. zvlášť když 1 km od čerstvýho asfaltu v lese vypadá asfaltka z řevnic do řiťky jako ementál…proč spravovat silnice, když můžem asfalt vylejt v lese, že jo…:-(((

        0 0
        • SELMIRA  

          yo. to nám rozum nebere. hnus smradlavej asfaltovej :o(((

          Začalo to stezkou z Berouna na Srbsko, pokračuje Brdama a

          včera jsme se byli projet kolem Kačáku a tam, co dříve býval překrásnej singlíček projel buldozer, takže je tam naprosto nepoužitelná rozrejpaná cesta s velkejma butrákama, do který trčej přervaný kořeny stromů…už jenom to zalejt asfaltem… bylo nám z toho dost smutno

          0 0
    • SELMIRA  

      Taky se připojuju s díky a uznáním pro Michala i ostatní organizátory. Bylo to výborný. Zvláště 2. obžerstvovačka mě velmi oslovila. I to jídlo v cíli bylo báječný. No a všechno ostatní samozřejmě taky. Jste the best maraton in vesmír. Jo. :o))

      Taky díky spoluzávodnicím a spoluzávodníkům, letos byli všichni nějací dobří. Asi si vzali k srdci Michalova slova, páč skoro nikdo do mně nenajížděl, nenadával atd. Naopak všichni lichotili jak o život. To se potom prima jelo.

      Jo a gratulace všem chrtům! ;o)

      To by bylo asi tak vše. :o)

      0 0
    • bajkr  

      Taky se přidám s kladným hodnocením byl super zavod, škoda jen že sem si ho nemohl vychutnat až do konce. Na 35 km se mi udělalo špatně od žaludku :o( to sem se motal okolo 120 místa. Když sem se doploužil na druhou občerstvovačku začal sem se kurýrovat jídlem to ale nepomohlo :o( koketoval sem s myšlenkou vzit to co nejkratší cestou do cíle. Nakonec sem se rozhodl že to dojedu no, ale cejtil sem každej metr a vyhlížel kam složim obsah žaludku, ale předržel sem to až do cíle tam mi nepomohla ani lečba kofolou tak sem nechal jidlo z občerstvovačky na WC v uschovně batohu :oD a sel si lehnout po hodince uz se to srovnávalo pak sem to zajedl klobásou a odfrčel domu :o) tak snad příště :o) (podle fotek to vypadá jako bych na trati vubec neblil teda nebyl) :o)

      0 0
      • zubatec  

        Kolem 120. místa? Tak to jsme se motali +/- stejně :-) Kolikátej jsi nakonec byl?

        0 0
        • Pido  

          Já byl na tom podobně,ještě mi kousek chybělo 131 flek.

          0 0
        • bajkr  

          no nakonec 278 nebo tak nějak ale i tak mám radost počítal sem že se nevejdu do prvni 400 :o)

          0 0
    • Vojtíšek  

      TB sice nejezdím, ale podruhé jsem se účastnil s mými potomky dětského závodu. Musím říct, že oproti předloňsku, kdy to bylo v nejmladší kategorii nezvládnuté a ještě jsme se tam pak s Mikem zrafali (pak se to dalo později do pořádku), to tentokrát bylo organizačně dotažené k dokonalosti. Měl bych jen pár postřehů:

      • předloni dostávaly děti na stupních vítězů dres a věcné ceny. Tentokrát dostaly všechny tři stejnou knížku od Readers Digest. Myslím, že mnohem lepší pro děti je, když dostanou medaili, nebo nejlépe diplom. Můžou si to alespoň uschovat na památku. Za xy let už si nikdo nebude pamatovat, kde a kolikáté vlastně byly.
      • pro atraktivitu dětských závodů je dobré, když se jede více okruhů, tak aby se při těch okruzích projíždělo prostorem startu/cíle. Takhle je diváci viděli zase až v cíli a nemohli ani povzbuzovat…
      0 0
    • Twister  

      Tak já se taky přidám.:) Super závod, organizačně i tratí, jídlo dobré, perfektní krok se servisem zdarma, hlavně po závodě. Spousta lidí určitě ocenila možnost opravy kola hned. Dobrým krokem je určitě i start po vlnách. Nejsem si jistý jestli to fungovalo i letos, ale nechal bych v první vlně taky pár míst pro lidi, co TB rok před tím nejeli, ale prokážou výkonnost jiným výsledkem.

      0 0
    • Bajker16  

      Jinak pro účastníky…mám nějaký fotky z dojezdu (asi tak od toho stýho fleku dál),takže kdo by je chtěl poslat,tak mi řekněte startovní číslo a já kouknu co tu mám ;-).

      0 0
    • orgoj.chorchoj  

      nebudu nosit drivi pochval do lesa nadseni z TB. se vsemi jednoznacne souhlasim. pridam si tedy taky polinko kritiky: 1) zpusob razeni do vln jsem nejak nepochopil (mozna jsem byl sam…) a asi by nebylo od veci umistit nejake organizatory na zacatek kazde vlny, 2) ne kazdy ma trat projetou a snad by stalo za to vyrazneji oznacit nebezpecne useky (viz. napr. Malevil, tam bylo znaceni super i z tohoto pohledu), s bloudenim jsem ale problemy nemel (pri me rychlosti se stiham i kochat prirodou :D)

      0 0
      • McBlacky  

        je fakt že do dvou sjezdů by nějaký vykřičníky neškodily. Tak nějak podvědomě mi tam chyběly

        0 0
        • fousek  

          Ja bych dal spis par vykricniku u nekterejch vyjezdu, protoze sem se pak divil co sem vsechno vyjel:-)

          0 0
    • Mike TB  

      Ahoj lidicky, ja vam uplne zapomnel podekovat za vase ohlasy. Ty kladne me moc tesi a z tech kritickych si vezmeme ponauceni. Jinak co se tyce znaceni, tak pred eXBB sipky budeme obnovovat. Jeste jednou diiiiiiiiiiiiiiiky. Jo a Karáskovi vse nejlepsi k vitezstvi na Primatorkach. Mrzi me, ze jsem se tam kvuli BBM nemohl dostavit.

      0 0
    • Darkson  

      Ahoj Michale, už jsou nějaké termíny závodů 2008? Našel jsem Transbrdy v seznamu závodů ČP v maratonu, ale v srpnovém datu… díky

      0 0
    • JancA  

      Tak co, kdo jede? MS BF 2008 se blíží nebo už ty časy dávno minuly?:) Já váhám, ale asi poprvé pojedu

      0 0
      • Bajker16  

        Já :-). Počasí parádní,tak se už nemůžu dočkat.

        0 0
        • Palos  

          Jo jo snad se to počasí nepokazí.. jel jsem to zatím jednou, ale doufám, že to nebude mít stejnej průběh, pořádně přepálit první kopec, pak se dohrabat na Stožec, zbourat bufet a pak ubulenej ploužák do cíle.. uvidime uvidime.

          0 0
      • sibe  

        Budu vás jistit ze zadu a zaroveň tempařit tatíkovi, popř. tlačit :)

        0 0
      • jecnak  

        taky jedu

        0 0
      • petebike  

        no nekecej, fakt jo ? a co brno ? :-)

        prijedu se podivat…

        0 0
        • JancA  

          na Brno s…, je to daleko a chci pak jet vecer do Plzne, coz je z Transbrdu podstatne bliz. Tak se tesim,ze se tam potkame!!!

          0 0
          • petebike  

            hm dobra porce, brdy a pak na vyjeti Plzen :-) uvidime, podle pocasi… :-)

            0 0
      • Darkson  

        pojeď. škoda nevyužít takovej hezkej závod poblíž práglu:-)

        0 0
    • jonti  

      Zdravim, nemate niekto miesto v aute z Prahy?

      0 0
      • petebike  

        na rozjeti je to ideal,  :-)

        0 0
        • jonti  

          no, aj tak startujem az z druhej vlny :( takze ambicie nulove, len sa chcem pekne prejst. A ako trening si dat 40km tam, 62 zavod a 40 naspat je celkom dost :)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.