• Mike TB

    Byl jsem osloven par firmami ohledne realizace bikefestivalu v Letech spolecne se zavodem Trans Brdy, ktery delame 3 tyden v kvetnu. Chci vas pozadat o vyplneni amketniho formulare na teto adrese: maratony.spor­tbusiness.cz/in­dex.php?show_pa­ge=mtext&mtex­t_id=3.. Najdete zde i par informaci o akci. Uvedeny program je pracovni a pokud se z ankety sejde par smysluplnych nametu, tak se pokusime je zrealizovat. Letos by mel byt „nulty“ rocnik. Vsem, kteri formular vyplni dekujeme. Pokud se najde i dobrovolnik, ktery by prilozil ruku k dilu a pomohl, tak piste na michal.dalecky@sportbusiness.cz.

    0 0
    • Mike TB  

      Koukam, ze link nefunguje. Adresa je bez tecky: maratony.spor­tbusiness.cz/in­dex.php?show_pa­ge=mtext&mtex­t_id=3

      0 0
    • SELMIRA  

      :o)) tak jsem vám to vyplnila

      0 0
    • Mike TB  

      Prozatim diky za ohlasy. Jeste jsem zapomnel rict, ze vstup je po cele 3 dny samozrejme zdarma.

      0 0
      • SELMIRA  

        jako vstup do Letů na náves? No nekupme to! ;o)

        0 0
        • Mike TB  

          Presne tak, naves zdarma. Ale vazne psal jsem to proto, ze mi prisly dotazy na toto tema.

          0 0
          • SELMIRA  

            jasně. Takže znamení, že někdo by i platil? Škoda, že už je to venku. Mohla jsem to zkusit s kasičkou. :o(

            0 0
    • Mike TB  

      Klasická podoba cyklomaratonu RAVO Trans Brdy je od letošního roku minulostí. Nyní je cyklomaraton součástí vznikajícího BIKE WEEKENDU LETY. Novinkou je vznik sekce EXPO ve které vystavují firmy uvedené dále v textu. Cyklistické firmy přivezou testovací kola a budete mít možnost si vybraná kola otestovat přímo v terénu. V neděli chystáme premiéru 4XC Sprintu. Po kvalifikaci budou závodníci ve čtveřicích bojovat na trati dlouhé max. 2km.

      Tady je program akce pro letošní rok:

      Sekce MARATON (so) Cyklomaraton RAVO Trans Brdy startuje v sobotu ve 12.00. Délka trasy je 62km. Prezentace závodníků probíhá od 7 do 11.00 hod. Na trati jsou dvě občerstvovací stanice Penco a dvě servisní stanice Park Tools. Dále zajišťujeme mytí kol, úschovnu kol a zavazadel a jídlo či pití pro každému účastníka. Po vyhlášení výsledků losujeme v tombole startovní čísla o 10 hodnotných cen. Závodu se účastní profesionální závodníci v čele s Jánem Svoradou (XCR Grisoft). Závod je zařazen do seriálu Progress Cycle Maraton Série a do Pražské Maratonské Ligy MTB.

      Sekce EXPO (pá, so, ne) Prezentovány budou značky kol RAVO, GIANT, SPECIALIZED, TREK, MERIDA, GARY FISHER, speciální kola AZUB BIKE, pláště a duše RUBENA a HUTCHINSON, přilby GIRO a BELL, sportovní a funkční oblečení SENSOR, ETXEONDO, z doplňků pro cyklisty vybíráme značky MANITOU, FIZIK, VDO, CRANKBROTHERS, FINISHLINE, ANSWER, SUN RACE, GROOZER, PEDÁLSPORT, sportovní výživa PENCO, své služby a produkty dále představí firmy ŽAKET, PARK TOOLS, CK KUDRNA, a další firmy se ještě prezentují.

      Sekce OPEN JÍZDA (so) Pohodová projížďka s profesionálním průvodcem o délce 20km po trase Lety – Karlík – Mořina – Karlštejn – Lety. Startovné je 70,–Kč a účastníci obdrží kontrolní startovní číslo. Na trati jsou místa, kde se čeká na opozdilce. Žádné měření času, pouze pohodová projížďka.

      Sekce JUNIOR BIKE (so) Dětské závody o délkách 1 – 4km v kategoriích kluci (do 6, 10 a 14let) a holky (do 6, 10 a 14let). Startujeme z návsi v Letech v 10.00. Přihlášky přijímáme na stejném místě od 8.00. Vyhlášení výsledků Junior Bike proběhne v 11.00. Startovné je 50,–Kč a celý výtěžek startovného dětských závodů posíláme na konto nadace Pomozte dětem a žluté kuře z televizní obrazovky bude v nadživotní velikosti doprovázet dětské závodníky na trati a při předávání cen.

      HUDEBNÍ sekce (pá) Večer v rytmu Country a Blues proběhne v pátek v režii kapely Vlak na Dobříš. Produkce probíhá od 19 do 22 hod.

      Sekce FREESTYLE (pá, so, ne) Přírodní freestyle park u řeky Berounky je volně přístupný pro vyznavače Freestylu. Michal Matys zájemce naučí jednoduché triky a předvede své umění.

      Sekce 4XC SPRINT (ne) Přímo v Letech bude vyznačen okruh dlouhý 1,5 – 2km ve stylu cyklokrosové trati. Na této trati proběhne nejprve kvalifikace závodníků při jízdě na čas. Podle dosažených časů budou závodníci nasazeni do čtveřic a dále pokračujeme ko systémem. Kvalifikace startuje v 10.00 a finále v 12.00. Přihlášky přijímáme pouze na místě před startem a startovné je 100,– Kč.

      Zájemci mohou přenocovat v Sokolovně (karimatky) nebo ve vlastních stanech u řeky Berounky či na tenisových kurtech v Letech. V okolních obcích v údolí řeky Berounky je možné ubytování v hotelích, penzionech či kempech.

      Časový program

      Pátek 19.5. 14.00 – zahájení 14 – 18.00 – Freestyle park (u řeky) 16 – 19.00 – prezentace cyklomaraton 19 – 22.00 – koncert Vlak na Dobříš

      Sobota 20.5. 7 – 11.00 – prezentace cyklomaraton 9.00 – otevření sekce EXPO 10.00 – start závodů Junior Bike 11.30 – start Open jízda 12.00 – start RAVO Trans Brdy 13 – 17.00 – Freestyle park (u řeky) 17.30 – vyhlášení cyklomaraton

      Neděle 21.5. 8 – 10.00 prezentace XC Sprint 9.00 – otevření sekce EXPO 10.00 – Freestyle park (u řeky) 10.00 – start kvalifikace 4XC Sprint 11.00 – start eliminace 4XC Sprint 12.00 – start finále 4XC Sprint 12.30 – vyhlášení 4XC Sprint 13.00 – ukončení akce

      Jak se dopravit na akci z Prahy?

      Vlakem ze Smíchovskéno nádraží (směr Beroun). Vystoupit ve stanici Řevnice (do místa konání cca 2km). Ve stanici staví pouze osobní vlaky. Příjezd je možný také přes Rudnou a Mořinu.

      Autem po Strakonické. Odbočit na Radotín, Černošice, Dobřichovice. Nebo pokračovat na Strakonice až do Mníšku pod Brdy a zde odbočit na Řevnice. Vyznačené parkoviště je na okraji obce Lety.

      Přijeďte podpořit nově vznikající českou Gardu !!!

      0 0
      • SELMIRA  

        Super! :o) Už to chce jen pár bagříků…místo obce Lety vyhloubit lago di Dobřichovice…vy­bagrovaný materiál naházet na okolní kopce…a bude to téměř dokonalý! ;o)

        0 0
        • fousac  

          to si musis pockat.. ted je v planu Lago di Zbraslav mezi Zbraslavi a Radotinem… ;)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.