• Venda

    Jak se ho snížit? Nebyl jste někdo s tím v poradně a nemáte tip, co s ním? Mám vysoké hodnoty viscerálního tuku i když mám dost vysoký výdej energie (a naopak mám i vysoký příjem ze stravy (hlavně bílkovin z tvarohu a proteinů)). Vaničku vyloženě nemám, i když by to mohlo být lepší (horní čtyři buchtičky se mi rýsujou). A nepište víc kola a podobně, stejně mám na kole celou dobu ledový břicho a jak víme, tuky se spalují při zahřátí. Předem děkuji za rady.

    0 0
    • chleban  

      tak predne, co si predstavujes pod pojmem visceralni tuk? podle toho, co pises, nevis o co se jedna. chtit snizovat visc. tuk je podle mne uz docela psycho, jedna se o geneticky danou ochranu vnitrnich organu a jeho mnozstvi nijak zasadne neovplyvnis. pri hladovani je odbouravan visceralni tuk jako posledni…

      0 0
      • Fran-tic  

        ona větší část toho příspěvku šla celkem mimo od visc tuku po studené břicho

        0 0
      • Venda  

        Pod pojmem viscerální tuk si představuji viscerální tuk. Nic víc. Chci ho snížit, páč i přes relativně štíhlou postavu mám hodnoty tak věkově o deset let výše. Jde mi o zdraví. Genetika se podílí jen částečně, kdyby to bylo tak jak píšeš, tak by ani nepřibýval! Zkusil jsem se jen zeptat, když nevíte, nikdo vás nenutí odpovídat.

        0 0
    • van Houten  

      teleshopping nabízel něco jako sauna belt, to je pro tebe, na zhazování viscerálního tuku zapomeň

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.