• Iban

    Hezký den všem bikerům,

     

    za tento týden mám najeto něco přes 250 km a potkávám stále hojně bikery, co ukazují svá lýtka v dresu, či paže v krátkém rukávu. Občas jsem měl štěstí a viděl jsem i dresy naplno, tedy od hlavy k patě včetně pěkných treter, ale zajímalo by mě, jestli v tom není zima.

     

    Já osobně v dresu jezdím jenom když je teplo, jinak pořádné triko, mikinu s kapucou, kterou natáhnu na hlavu pod helmou a chrání mi to uši a pěkné černé elastické tepláky.

     

    I v tomto obleku když se vrátím domů mám promrzlý pupek a stehna z přední části a tak mě docela udivuje, když někdo sedí cirka 3 hodiny na kole v mrazu, jestli je normální. ;-)

     

    Nechci se nikoho dotknout, ale jaký na to máte názor?

    0 0
    • hribik A1  

      no tak aj pri dlznych stupnoch som cez zimu jazdieval aj v kratkom rukave – konkretne ked islo o dlhy usek do kopca :-)

      tento tyzden ale v zimnych sustakoch, zimnych topankach, zimnych rukavicach a takej normalnej bunde…dlhy usek do kopca sa nikde nekonal, furt len navrch a dole a tak zase

      0 0
    • přišlapávač  

      hele taky takový pošuky potkávám, ale jsou to jejich kolena a lokty ;-) osobně se tomu vždycky jen zasměju, co všechno lidi nevymyslí.

      0 0
    • tiru  

      co blázníš šak není zima – to teprve příjde! :)

      0 0
    • Blade  

      mikinu s kapucou, kterou natáhnu na hlavu pod helmou

       

      to musí být peklo, tebe potkat :-DD

      0 0
      • hribik A1  

        nahodou, stretnut po dlhej dobe na biku niekoho, kto vyzera ako normalny clovek a nie ako uniformovany biker podla normy STN-0987665439/1… :-)

        0 0
      • Vsara  

        :-)) nu, pak je asi peklo potkávat cyklistů spoustu.

        Vozím dlouhé leginy (Myslím si že jim tady říkáte čapáky), tričko, mikinu a zatím lehounkou větrovku. Byla mi zima na hlavu a vzadu na zátylek. Až jsem potkala někoho v kapuce pod helmou a :-))) už mám mikinu s kapucou :-). Nemohu si to vynachválit. Po ránu, cestou do práce, je fakt zima.

        0 0
    • pajan  

      Občas taky potkám nějakýho týpka v letnim… Jen si vždy řeknu „Chudáci kolena a co asi vozí v létě!!??“ Já vomrzlej v dresu s dlouhym rukávu,s mikinou a s bundou s legínama s čapákama a von v kratasech a v dresu… :-S

      0 0
    • Flegmatik  

      Počkej, v tom je nějaký guláš…

      „ukazují lýtka v dresu“ – jako že mají dres natáhlý přes koleno nebo co? Dres je ten vrchní díl (triko), tak nevím jak to teda vozí :-)

      „dresy naplno“ – jako že mají kombinézu nebo dres s extra dlouhým prodloužením, něco jako nošní košili?

      Když se vrátíš domů a jseš promrzlej, to možná bude těma černýma teplákáma, i když jsou pěkné. Ty čapáky, co se vozí mají zpravidla nějaké zateplení, neprofuk apod. Stejně tak tvá mikča s kapucou – určitě nějaký neprofuk na přední straně nemá, tak se pak nediv.

       
      0 0
    • mastihuba  

      nechtěl bych se kohokoliv dotknout kdo se tady už vyjádřil ale todle téma už je fakt taky vopruz.

      http://www.bike-forum.cz/…0/forum.html#…

      0 0
    • CZiko  

      včera jsem byl jezdit jen v kraťasech a triku, dneska se chystám do havířova na závod na náměstí a kromě dresu a kraťas zase nemám v plánu mít něco jinýho:) mi to třeba nepříjde nějak moc divný, dokud nejde pára od huby, tak je to ok – jakmile se ale přestanu hýbat, tak je dobré na sebe něco navlíct:) Ale je to u mě asi trochu jiný než na XC.

      0 0
      • Pavel  

        Neboj, ona se ti ta kolena a lokty dříve nebo později bohatě odmění… Taky mne nebývala zima…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.