• notakale

    Chci se zeptat, jak je to s udrzenim tepleho piti v zime.. Predem chci rict ze piti na zadech predem vylucuju, takze zbyvaji nejake ty upravene bidony.. Mate s tim nejake zkusenosti? Existuje neco na principu termosky? Zajimalo by me kolik se tam toho vejde a v jakych cenach se to pohybuje..

    0 0
    • Daf  

      Neni to moc drahe stoji to do 300kc. Vejde se tam 0.5l. Ja jsem na to v mrazu schopnej ujet 100km na sinici. Idealni je se dostatecne zavodnit nez vyjedes a do flasky udelat horkej caj. Ten se zhruba po 0.5h da pit. Pak je to pitelny jeste tak 2h ale ke konci uz je to neprijemne ledovy.

      0 0
      • Matts.  

        V mraze 100 km? Jedno je jasné, telo si pamatá všetky somariny, čo s ním v mladosti povystrájaš.

        0 0
        • Daf  

          Neni to zas takova drsnarne jak si myslis. Kdyz se dobre obleces a nefouka vitr je to uplne v pohode.

          0 0
          • Matts.  

            Nevravím že sa to nedá preži?, len najchúlostivejšie miesto na tele je zátylok, možeš by? oblečený sebelepšie, tam nafúka. Tak isto je to na čele, ten úsky pásik nad okuliarmi medzi čiapkou.

            0 0
            • MARIN  

              No na cele mam v zime neprofuk cepici az pod horni okraj bryli a na zatylek taky navim jak se vitr dostane pres rolak (MOIRA Duo,zatepleny stojak neprofuk bundy a vzadu prodlouzenou neprofuk cepici pod prilbu:)

              0 0
    • Lister  

      Příště zkus hledat. Fakt to není tak moc dlouho co se to tu řešilo: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…

      0 0
    • vlk  

      Zrovna včera jsem si jeden vyrobil.Vzal jsem malou 0,5 l nerezovou termosku a starou umělohmotnou flašku na kolo od které jsem odřezal všek.Kovovou nasoukal do té umělohmotné .A je to mám na zimu termosku na kolo zadara-ta termoska nemá vevnitř sklo ale další kov.Ale co jsem ji vozil na běžjky tak vydržela opravdu hodně jako klasická termoska, tak by měla být ok.

      0 0
    • MARIN  

      Po precteni a vyslechnuti zkusenosti s termobidony to resim tak ze bidon v zime vozim v zadni kapse dresu pod bundou. Nemuzu si ale odpustit poznamku ze nejlepsi je Camel :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.