• Honzaa

    Ahoj, podělíte se o nějaké zkušenosti s tímto typem brzd: Shimano BR-M395 ? Nejlépe v porovnání s Shimano SLX.

    Když už sem píšu, rád bych se ještě zeptal na jednu věc.

    Zvažuji koupi nového kola, rozhoduji se mezi více kusy, velký favorit je Canyon NERVE AL 6.0, nějaké zkušenosti ?

    http://www.canyon.com/…es/bike.html?…

    Děkuji moc a přeji hezký večer ! :)

    0 0
    • Dejv94  

      Kolo fajn, jen bych za 38tis chtěl aspoň Deore brzdy. Asi bych je hned po koupi vyměnil nebo zkusil napsat do Canyonu jestli by je nevyměnili hned (za BR-M615).

      0 0
    • Erknold  

      Mám na nich cca 4000 km. Přední je v pohodě. Zadní má charakter, jednou zavzdušněná, jednou na 20 km přestala fungovat a pak se chytla a jede dalších 1000 km. Je gumovější, než kámošovo SLX.

      Ale mých 70 kg to ubrzdí. Nevím, pokud se ti líbí kolo jako celek, včetně barev a detailů, tak bych ho jen kvůli brzdám nezatratil.

      Je pravda, já je mám na krosu, ty to chceš na full. Ber je jako spotřebák, něco jako řetězy, nebo kazetu. Až je odděláš, nebo kdyby tě zlobily, tak koupíš jiné.

      0 0
    • allrose  

      Mám ho rok,moje první a jediný hydry..1× se mi je podařilo usmažit díky nezkušenosti,2hé destičky a 72kg vždy ubrzdily jedním prstem…

      0 0
    • WEGO  

      Mám taky canyon. Mám stejné brzdy (kolo kupované loni – nevím jestli se můj a tvůj model liší). Mám 110 Kg bez oblečení, batohu apod. Ubrzdí mě, ale není to tak nekompromisní jako předchozí brzdy (musím jako by dávkovat, více něž sem byl zvyklý). Když jsem sjížděl krpál z velkého Javorníku do Rožnova, tak asi po 1.5 km sjezdu (rychlost zhruba 50–60 km/h a zatáčky, takže hodně brždění) byly hoooodně gumové…

      0 0
    • frdrx  

      Mám je na kole za 22 a jsou to moje první kotoučovky. Poznatek jsem zatím udělal, že kolo brzdí o dost líp než cyklokroska s cantileverama, obzvlášť pak s dvoumístným Chariotem za zadkem. Člověk hne prstem a všechno se zastaví, paráda :-).

      0 0
      • Dejv94  

        A tos ještě nezkoušel pořádné brzdy…

        0 0
        • frdrx  

          Pravda, pravda, ale opravdu pořádný brzdy a opravdu pořádný kolo si ještě nezasloužím, teda zasloužím, ale nedokážu zdůvodnit.

          0 0
    • chezter  

      M395 sa NETREBA bat!!

      su to velmi dobre zakladne hydrauliky, budes spokojny, mam na nich cez 4000km, s SLX sa porovnavat nedaju pretoze SLX je uplne iny princip fungovania

      vyskusaj, ked ti nesadnu po sezone vymenis za slx, deore sa neoplatia, doplatok na slx je 15€, komplet vymena ta vyjde na 135€ aj s kotucmi, pri 1400€ je to mala ciastka

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.