Praha (V) 19.5. - podvečerní vyjížďka pro rodiny s dětmi

10 nepřečtených
  • heretik

    Domluvili jsme se s Gyngym, že vyjedem na pivo i s (novo)manželkama a (novo)rozencema (zatím jedním). My vyjedem od nás ze Zahraďáku, naberem je na Jarově a mírným terénem dojedeme ho osvědčené hospůdky Pod Hrází, kde výlet slavnostně zakončíme. Pokud se někdo bude chtít přidat, je vítán, když bude tolerovat poklidné tempo – jedu s vozíkem.

    Úterý, 19.5.2009

    Předsraz: 17:25 Shell Zahradní Město, zastávka tramvaje Sídliště Zahradní Město kolem Depa Hostivař a malešickým parkem dojedeme na Sraz: 17:50 zastávka Chmelnice, před poliklinikou trasa: Jarov, Hrdlořezy, Kyje, Dolní Počernice (po A25), Dubeč, Netluky (A24), Uhříněves, přehrada (zelená turistická značka), Pod Hrází (červená turistická značka)

    0 0
    • Medunka  

      V kolik ze budete pod Hrazi? – tam mě dostanete ;-) Případně se pokusím Vás někde dohonit a možná ukecám ještě jednu slečnu ;-) Teda nesplníme ani jednu podmínku, ale to snad není problém ne?

      0 0
      • heretik  

        No, myslím, že bychom mohli být pod hrází tak kolem půl osmý. Nesplnění podmínek není problém, psal jsem to hlavně proto, že si z toho nenecháme udělat chrťárnu – ale přijet může kdokoli, kdyžtak Pod Hrází počká ;-)

        0 0
    • gyngy  

      Este poznamka,

      v pripade zleho pocasia sa nikam nejde!

      0 0
    • heretik  

      Tak Gyngy jeden nejmenovaný zakladatel vyjížďky musí příští týden na služební cestu, a proto se

      rodinná vyjížďka s dětmi odkládá o týden, tedy na úterý 26.5.

      Dle zájmu můžem jet příští týden (19.5.) bez bab a bez dětí, aspoň zjistím, kde přesně vede ta cyklotrasa za Balkánem, pokaždý jsem ji tam ztratil, a zda všude projede vozík.

      0 0
      • heretik  

        Tak jsem včera vyrazil si kus projet, myslím, že příští týden už budou zralé třešně, tak se vyjížďka hned za Jarovem trochu protáhne :-)

        Proti proudu Rokytky je to ještě zprasenější než kdy bylo, počítám, že to teda ke Kyjskému rybníku objedem z Hrdlořez po proudu Rokytky, pod koleje a pak přes Chaloupky k rybníku.

        0 0
    • Medunka  

      omlouvám se, ráno jsem šáhla po špatném kole a jsem v Praze na silničce, což asi na trasu není ideální kolo ;-(

      0 0
      • heretik  

        Vzhledem ke slíbenému lijáku a pracovnímu vytížení některých žen nakonec rodiny zůstanou doma, my s Gyngym vyrazíme do Prokopáku, viz jiné vlákno – ale ani to nebude na silničku :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.