Pokuta za parkování bez lístku od policie

344 nepřečtených
  • ruinin

    Chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s pokutou za parkování, kdy vám policie nedá na auto žádný lístek a vy za tři měsíce najdete ve schránce výzvu k vyzvednutí zásilky. Tam je dopis od policie, že jste před těmi třemi měsíci stáli na zákazu stání a chtěj po vás pár stovek – v mým případě 400. Jde o to, že do práce občas jedu autem, když nestíhám a některý dny není místo tam, kde se smí parkovat, tak parkuju na místě, kde už je zákaz, což dělaj všichni kolegové nebo řidiči, kteří potřebují něco vyřídit u nás v práci. Dřív jsem od policie tak jednou za rok dostal lístek na sklo a šel zaplatit 200 Kč pokuty s tím, že už to víckrát neudělám… Ejhle, tentokrát je tu nová taktika, žádný lístek, rovnou dopis od policie a pokuta dvojnásobná. Dnes jsem našel další oznámení o uložení zásilky na poště. Když to takhle půjde dál, tak za to parkování v posledních dvou měsících taky můžu zaplatit několik tisíc. Nějak se mi to nezdá. parkování dřív policie řešila buď botičkou nebo lístkem na sklo. Změnili to, aby od řidičů víc vybrali? Jen dodávám, že na tom místě nepřekážím žádnýmu rezidentovi, je tam prostě zákaz… údajně kvůli místu pro hasiče, kterýho je ale pro hasičskej vůz stejně kolem spousta. V okolí jsou pak modrý zony, takže tam parkovat nemůžu. My zaměstnanci, je nás asi 200, máme k dispozici asi pět míst… takže je jasný, že to každej den někdo postaví na to zakázaný místo – tam je místo asi pro pět aut.

    0 0
    • Espen  

      Na podzim jsem taky dostal jen takhle dopis. Mají na to to nový auto s kamerama, který podle SPZ hned ví, že nemáš povolení někde stát. Jsou to ludry no. Musíš si sehnat cizí SPZ a po zaparkování je přehodit :-D.

      0 0
      • Martin  

        To chce dávat list před RZ, fak da OCR :)

        0 0
      • ruinin  

        No není to silnice, ani ulice, jen taková pseudokomunikace před budovou, z druhé strany park. Tak nevím, že by tam projížděli, je to taky slepý.

        0 0
        • black.horse  

          Tak to Tě spíš prásknul někdo, kdo tam chtěl taky stát, ale už to nestihl, vítej v Čechách :-D

          U současného i minulého zaměstnání mám nedaleko podobné místo a policajti u obou shodně neofiko přiznali, že tam jezdí prakticky jen na udání, že jim to je jinak putna… mimo hlavní frekventovaný lokality… češi, do toho, češi! :-D

          0 0
          • ruinin  

            Taky jsem slyšel, že jde spíš o udávání. Ale proč tam nedaj lístek, to je jako lenost? Nebo schválnost?

            0 0
            •  

              Zmena zakona myslim. Uz se listky nedavaji :)

              0 0
            • black.horse  

              Hele, ať je to jakkoliv, sám chybu uznáváš, tak bych to dál neřešil… lepší a mnohdy i levnější je přestupky prostě nedělat, byť jsou takto zdánlivě neškodné. Nikdy nevíš kdo Tě práskne nebo budeš mít jen pech že jeli kolem ********, že skončili slevy na koblihy v Albertu nebo prostě jen byli zrovna omylem aktivní… jsou to vše jen zbytečné komplikace, tak proč jim chodit naproti ;-)

              0 0
          • karliner  

            Zaparkuj někde, kde nesmíš ve Švýcarsku, Německu nebo Rakousku a někdo tě práskne dřív než zamkneš auto…

            0 0
          • kuldis  

            stejná zkušenost tohle mi taky řekl při vypisování pokuty přijeli na udání

            0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • Zaire  

      Cizí SPZ nebo list určitě nepomůže :) Jinak takhle se zjišťují modré zóny a ne zákaz staní nebo zastavení. Řešením je neporušovat dopravní předpisy :). Jinak se klidně může stát, že lístek jsi dostal, ale nějaký chytrák ti ho vzal a s tím nic neuděláš a je to nezajímá.

      0 0
    • Smazaný účet  

      když budeš na místě, řeší se to na místě = pokuta 200

      když tam nejsi, jde to přes nějaké řízení = pokuta větší

      0 0
    • Smazaný účet  

      Sám víš, že máš máslo na hlavě, ale vzhledem k absenci lístku bych se ptal na nějaký důkaz, že jsi udělal přestupek – fotka, záznam z kamer apod. Pokud není důkaz o spáchání přestupku, pak by neměla být ani pokuta.

      Ale celkově ten příspěvek je úsměvný :-) Poslední dobou si hodně lidí myslí, že mohou svou jednotunovou bednu ponechat komfortně, kdekoliv se jim to hodí, když ne, je to krutá šikana a je řev. A s těmi hasiči bych byl opatrný, nevím jak přesně to vypadá u vás před firmou, ale bezmocné prodírání se „vrakovištěm“ je velmi častý problém při výjezdech…

      0 0
      • kubad  

        lístek se nejspíš ztratil, nebo někdo sundal, cajti určitě dávají

        a pokud dostal výzvu bude určitě zdokumentováno , fotkou nebo zápisem,

        prostě parkovat jak se má

        0 0
        • TJK  

          imho si to foti ze listek byl aby meli dukaz…

          0 0
          • Smazaný účet  

            Tak tak. Z těch x lástků co jdem kdy dostal (vyhazuju, neřeším), jsem měl oznámení do schránky jen jednou. Chapík si to na služebně našel a hezky mi to ukázal, vč. fotky lístku za stěračem.

            0 0
      • ruinin  

        Tak jasně že tam prostě je zákaz, o tom se nehádám, jen se mi nezdá, že dřív to policie řešila tak, že člověku dala opravdu JEN jednou za rok lístek, pak domluva a dvě stě korun na policii, a teď mi hrozí několik pokut za posledních pár měsíců, protože tam nedávali lístky – samozřejmě bych si to rozmyslel, jestli tam budu stát, když by mi hrozilo dalších deset pokut. My jsme dřív na tom místě slýchali od policajtů, že nás udávaj lidi z okolí a že oni by ani to parkování neřešili, tím spíš nemám pocit, že by na tom nějak policii záleželo, ale možná policie změnila názor. každopádně by bylo fair dát mi lístek ten den a bylo by to vyřešený dřív. Tohle mi přijde trochu podpásovka. Asi zajdu někam, kde to maj registrovaný, aby mi rovnou řekli, o kolik mě chtěj zkásnout a třeba se domluvíme na nějaký rozumný jedný pokutě a já už tam stát nebudu, když je to tak důležitý.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Parkuješ na zákazu a přijde ti jako podpásovka, že tě četníci nejdřív neupozorní? :-O Hustý :-D

          0 0
        • MirosPikos  

          Jednoduše dostala policie zadáno vybírat co nejvíc pokuty. Když ne, tak nejsou odměny. Takhle to funguje postupně všude. Pomáhat a chránit.

          0 0
    • Smazaný účet  

      Smazáno

      0 0
    • milan.v  

      A hlavně zaplatit, už jsem viděl případ, kdy pak měl jeden člověk uhradit v rámci exekuce se vším všudy něco okolo 15tis. Kč, navíc se hned zdiskreditoval u své banky…

      0 0
      • AussigBiker  

        Kamarad mi jednou rikal, ze nezaplatil nejakou smensou pokutu, zkousel to. Nechali uzrat uroky a pred promlcenim najedou exekuce, jeslti si dobre pamatuju, tak obstaveny stavebko a tim padem ztrata statni podpry :D. Od ty doby je hodnej. Kdysi kamoska ale zahodila parkovaci listek a nic se ji nestalo, ale to jeste nebyly digitalni fotaky a vsechno propojeny computerama, jina doba.

        0 1
        • jannk  

          No zase klid, nic nenaskakuje, pokud neprokazi, ze te o dane skutecnosti informovali. Tj pokud nekdo zahodi listek a nevyzvou ho doporucenym dopisem/jinym overenym zpusobem, tak exekuce nehrozi.

          0 0
        • oddie  

          Lístek za stěračem jsem před časem odignoroval taky, za stání méně než 5m od konce oblouku křižovatky, no křižovatky, vyústění uličky mezi RD. Formálně by to asi platilo, stejně jako by formálně mohli napasovat neponechaných 6m, ale tady v tom místě mě to nějak otrávilo, tak jsem se rozhodl na to kašlat. Akorát jsem si lísteček schoval a pohlídal si prekluzi.

          0 0
    • exxonvaldez  

      To,že nikomu nepřekážíš, že je tam málo míst, ani jinej důvod neobstojí když je tam zákaz.Prostě chybuješ-zaplatíš, nepřipadá mi na tom nic divnýho ať je to jakkoliv nepříjemný.

      0 0
      • ruinin  

        Ja jen celou dobu rikam ze mi je divny aby clovek dostal nekolik oznameni o stejnym prestupku postou s tim ze nedostal moznost se poucit nebo reagovat. Proste jsme v Cesku jako vsude jinde zvykli na urcity postupy a postihy policie. To je stejny jako kdyby vam prisel na postu desetkrat od policie dopis ze jste stokrat v obci prekrocili rychlost o 12 km a ted mate zaplatit pokutu 40 000. Takhle to prece nechodi. Prestupky delame denne vsichni, nejspis vsichni porusime obcas padesatku v obci a taky kvuli tomu neplatime tisice za pokuty. Capito?

        0 0
        • Smazaný účet  

          noa není to chyba? kdyby každý řidič bez výjimky zaplatil za každý spáchaný přestupek, tak by všichni jezdili slušně, podle předpisů a ubylo by nehod a úmrtí…

          0 0
        • mr.antik  

          pokud na radaru budeš překračovat každý den rychlost, tak bys měl platit jako jednou?

          0 0
          • Smazaný účet  

            pak už má zřejmě předplaceno…v obci permice na sedmdesátku :-)

            0 0
          • ruinin  

            Tobe chodi nekolikrat za rok pokuty za prekroceni rychlosti za posledni rok? Mne ne. A to prekrocim povolenou rychlost skoro pokazdy kdy vyjedu. Jako naprosta vetsina ceskych ridicu.

            0 0
            • Smazaný účet  

              Několikrát néé! Přišlo to jednou a sečetli to všechno ;-) Tak že dohromady za 400,– Eur :-D Pořád nechápu o co tady bojuješ? Nedělej přestupky a budeš v klidu nebo je dělej a potom neplač :-)

              0 0
            • mr.antik  

              Jasně že občas překročím. Ale ne před radarem nebo před policajtama.

              0 0
            • BB  

              Hlavně si dej pozor v Rakousku, kamarád se vracel z hor a za cestu tam mu přišlo 8 pokut, teď se klepe, kolik bude stát cesta zpět.

              0 0
              • Barak  

                Jak se může tohle někomu přihodit, to mi hlava fakt nebere.

                0 0
                • Stingray  

                  No jak asi, jedeš jako ******* a je to tam. :-)

                  0 0
                • jIrI___  

                  Určitě spěchal, aby byl na místě o půl hodiny dříve.

                  0 0
                • oddie  

                  Snadno. Larmschutz + IGL, proměnné značky, a blbost dotyčného, že se je rozhodne ignorovat :D Taky tu byl jeden nedávno, vejlet do Alp nakonec vyšel na +10tis, strašně se divil… Přitom na Waze jsou ty rakouský radary normálně vidět.

                  0 0
                  • Martin  

                    Každý si na to živobytíčko nějak vyděláváme… jakoupak mají toleranci?

                    0 0
                    • oddie  

                      Nevím. Po zkušenostech kolegů z Itálie a Francie radši na žádnou nespoléhám. Navíc za IGL jsou prej speciální sazby… Každopádně cestou z Zell Am See jsem na dálnici nastavil na tempomatu přesně aktuální limit podle gps a nepředjelo mě jediné místní auto, takže to asi berou vážně.

                      0 0
                      • AussigBiker  

                        V Nemecku Dusseldorf a Monheim Am Rhein, tam se limitama misti vubec neserou na dalnicich, i ve meste. Jak to delaj, netusim.

                        0 0
                        • oddie  

                          Asi věděj, kde se případně měří. V Rakousku speciálně okolo Linze snad všude, tam nemá cenu zrychlovat :D

                          0 0
                  • Pavel  

                    Jo, to IGL je pro našince zvěrstvo. :-)

                    0 0
                    • Martin  

                      co je IGL?

                      0 0
                      • kubad  

                        Immissionsschut­zgesetz Luft

                        prostě omezí rychlost krz kvalitu vzduchu

                        0 0
                      • Pavel  

                        Immissionsschut­zgesetz Luft.

                        Prostě další z ekopičovin.

                        Jezdili jsme tamtudy každý rok několikrát, bylo to tam VŽDYCKY.

                        0 0
                        • kubad  

                          jezdím tam každý týden tam a zpět a fakt to tam není pořád :D

                          0 0
                      • Pavel  

                        Česky „Úseky se sníženou rychlostí kvůli omezení emisní zátěže“

                        0 0
                        • Martin  

                          Takže česky ********* :)

                          0 0
                  • Smazaný účet  

                    Hele já zaplatil 400,– + 10 bodů, když mi nasčítali přejetí plný čáry :-D

                    0 0
                      • Smazaný účet  

                        ona jen jednou a já jí přejel prej 8× :-D

                        0 0
                        • Martin  

                          Komu jsi co přejel?

                          0 0
                          • Smazaný účet  

                            Karabášum bílou čáru :-D

                            0 0
                            • Smazaný účet  

                              hele, mě při závěrečnejch jízdách policajt říkal, že plná čára není zeď (poté, co jsem na ní kousek najel) :-)

                              0 0
                              • Smazaný účet  

                                Právě, já taky do žádný zdi nenarazil :-) jenže pak mi četník přivezl dopis z Říma a to byl teprve náraz :-D ještě mi to ochotně vysvětlil :-D

                                0 0
                                • Smazaný účet  

                                  to bylo píč, co? :-)

                                  0 0
                                  • Smazaný účet  

                                    Ani né ;-) jsem ztratil řeč :-D

                                    0 0
                                  • Smazaný účet  

                                    Teď mě napadlo, že bych tu jejich fintu mohl napsat jako upozornění pro všechny, kdo by náhodou jel do Südtirol. Brennerská dálnice, sjezd Brixen – Pustertal. Ze 110 je tam čtyřicítka a na ní ostrá zatáčka, která dá projet víc jak 40 jen, když přejedeš tu bílou mrchu. Je tam taková malinká kamera na sloupu, která neměří rychlost, ale jen hlídá tu bílou čáru :-D

                                    0 0
                                  • Smazaný účet  

                                    2017 byl vůbec plodnej rok :-D Asi tři týdny před dopisem, mě změřili na padesátce před Innsbruckem v 01:30 :-O Jel jsem 83 a bylo to za 180,– :-D

                                    0 0
                                • gerrard  

                                  Takze jels klasika jak v cesku neprehledna zatacka pres plnou v protismeru?

                                  0 0
                                  • Delkim  

                                    A nejlépe přes dvojitou plnou a ještě pod horizontem :)

                                    Na tohle video koukám snad denně, to prostě není možný, že takhle tupá hovada mají řidičák......... neskutečný štěstí.......

                                    https://video.idnes.cz/?…

                                    0 0
                                    • Martin  

                                      Tady je jasně vidět, že plná není zeď :)

                                      0 0
                                    • Barak  

                                      Nechápu, že za něco takového je pokuta jen 10 tisíc.

                                      0 0
                                      • Smazaný účet  

                                        zabavit papiry, tecka…

                                        0 0
                                        • goofy  

                                          Tak nějak… To místo znám a tam napadne předjíždět jenom opravdového inteligenta…

                                          0 0
                                          • Smazaný účet  

                                            To není o předjíždění ;-) zkrátka jedeš o něco víc než 40 a kolem přejedeš tu bílou čáru. To je celý :-D Když to tam znáš, tak víš, že je to přehledný a předjíždět a je tam nesmysl! Hlavně není proč, hned za tím je mýtná brána. Stačí jedním kolem tu čáru přejet, víc to stejně nejde.

                                            0 0
                                      • mr.antik  

                                        přítelkyně projela křižovatkou na červenou (blikla na ní když byla pod semaforem), i policajti uznali že to nebyl úmysl, ale na kameře to bylo a je mínus 5 bodů. V porovnání s tímhle je těch 7bodů celkem k smíchu

                                        0 0
                                        • Pavel  

                                          Body se za přestupky PŘIPISUJÍ! PŘIPISUJÍ!! PŘIPISUJÍ!!!

                                          Co furt ***** fix máte s těmi „mínusy“?!? :-)

                                          „policajti uznali že to nebyl úmysl, ale na kameře to bylo..“ – co je to za blbost? Tak buď přestupek spáchala, resp. policajt měl podezření ze spáchání přestupku anebo přestupek nespáchala. Takže policajt podezření na spáchání přesupku jako neměl, ale ona přesto dostala flastr?

                                          0 0
                                          • oddie  

                                            No co, policajt prostě předvedl to naučený, stokrát denně opakovaný divadýlko o „porozumění“, o té lidské tváři, která děsně chápe, jak že to bylo tak tak na hraně, ale ta zlá kamera je tam, takže „musí“…

                                            0 0
                                            • Pavel  

                                              Spáchat přestupek ale úmysl JE, takže pokud policajt mozkovým myšlením vyhodnotil, že se nejednalo o úmysl, tak těžko mohl pojat podezření o spáchání přestupku.

                                              Takže opět by se mělo postupovat klasicky, tj. s policajtem se vůbec nebavit, ideálně si vše nahrávat a řešit to ve správním řízení.

                                              0 0
                                              • oberleutnant Weiss  

                                                Jenom taková drobnost – § 15 z. č. 250/2016 o odpovědnosti za přestupky pojednává o zavinění. A ejhle, tady se dočteš, že postačí zavinění z nedbalosti, nestanoví-li zákon výslovně, že je třeba úmyslného zavinění. No a pak se jen podívej, jestli zákon o provozu výslovně vyžaduje úmysl…

                                                0 0
                                                • Pavel  

                                                  Takže tu červenou jsem projel ne úmyslně, ale z nedbalosti.. :-)

                                                  0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    jasně…prostě jsi nedbal, že je červená a jel jsi…

                                                    :-)

                                                    0 0
                                                  • Pavel  

                                                    Jak já jel? Co jel? Auto jelo, auto dělalo! Co jsem dělat? Vždyť to každou chvílou čtete „Auto NABOURALO do stromu“. Auto ZABILO chodce"… :)

                                                    0 0
                                          • mr.antik  

                                            No řeknu to asi takhle, jak fungují semafory podle tramvaje asi víš, prostě to mimo špičku oranžově bliká a křižovatka spíná jen když jede tramvaj. Takže vidíš blikající oranžovou, jedeš pohodičku po hlavní a jak přehlídneš, že oranžová svítí, už jseš pod semaforem. Z logiky věci pro průběžný pruh (který nic nekřižuje), tam ta červená být nemusí, ale asi se tím tak křižovatka takhe spouští. Takže ano, přestupech spáchala vlastní nepozorností, ale policajti sami uznali, že to není uplně přehledný, pokud nejsi místní a nachytá se tam dost lidí. A upřímně, ani jeden nemáme náturu škemrat o prominutí a slitování.

                                            Samozřejmě přitěžující okolnost bylo leasingový auto s pražskou značkou.

                                            https://liberec.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

                                            0 0
                                            • Smazaný účet  

                                              „vite nam je jasny, ze se nic nestalo, ale tu pokutu vam dat musime, je to na kamere“…proste cteji carku a nechteji byt za totalni kreteny…ale moc jim to nejde…

                                              0 0
                                              • Smazaný účet  

                                                jasně…a druhá možnost, že se na to teda vykašle = při nějakém auditu na ten záznam přijdou, policajt bude mít popotahování, hrozící stržení prémií a dotaženo ad absurdum zneužití pravomoci VČ

                                                Proč by to dělal?

                                                0 0
                                                • Smazaný účet  

                                                  No jo..ale proc by taky buzeroval, kdyz se nic nestalo…Myslis, ze pri mnozstvi automaticky hlasenych prestupku ma nekdo cas se tim probirat a hledat, co kdo kdy a komu zametl pod koberecek nebo nechal plavat?

                                                  0 0
                                              • Pavel  

                                                Případně ještě s klidem v xichtě ty kurvy podle dodají „a nebojte, my vám za to žádné body nedáme“…

                                                0 0
                                                • oberleutnant Weiss  

                                                  … a bude mít vlastně pravdu – ty body skutečně nedávají policajti.

                                                  0 0
                                                  • Pavel  

                                                    Přesně tak, oni nemají vlastně pravdu, oni pravdu mají. Body dává úřad. ;-)

                                                    Proto je to od cajtů taková trošilinku kurvárnička. A aby to „pachatele“ odradilo od správního, jsou schopni „argumentovat“ tím, že ve správním to za body je. Opět taky vlastně nelžou…

                                                    0 0
                                            • Pavel  

                                              Zásadní problém vidím v té pražské značce. :-)

                                              Takže jasný případ pro správní řízení a nechat to tam shodit ze stolu. Škoda, že to nešlo dotáhnout do sprdele (předpokládám, že cajti vás lapli hned na místě), tam by, pokud vůbec, hrozila jen pokuta a bylo by to bez bodů. ;-)

                                              0 0
                                              • mr.antik  

                                                no v tu chvíli si člověk řekne, že ho litr nezabije, než najet 300km jen kvůli správku, samozřejmě na záznam z jejich kamery jsem se díval a opravdu z pohledu auta 20m za tebou to vypadá jako že jseš největší pirát…

                                                Ponaučení pro příště je samozřejmě jak jde o body, tak zkusit to správko.

                                                0 0
                                                • Pavel  

                                                  O ty prachy až tak nejde, jde o ty body. Pak jednou chytnou s telefonem v ruce, jednou bez pásu, pak překročíš v obci o 2 km/h padesátku, jednou nezastavíš úplně na stopce… A jsi bez papírů. :-/

                                                  0 0
                                                  • Martin  

                                                    Ordnung muss sein, neasi.

                                                    0 0
                                                  • Pavel  

                                                    Ja ja! I kdyby to mělo zachránit jedno děcko v kočárku… :-)

                                                    0 0
                                                  • Martin  

                                                    Abys ho mohl zežrat, pyráte.

                                                    0 0
                                                  • Barak  

                                                    Když takový lempl, kterého popisuješ, přijde o papíry, alespoň si pak bude dávat pozor.

                                                    0 0
                                                  • Pavel  

                                                    Hehe, další Míra Dušínů? :-D Ty jsi nikdy nepřekročil maximální povolenou rychlost ani o 1 km/h? Nikdy jsi se za jízdy nedotkl mobilu? Nikdy jsi ani 1/4 kola nepřejel čáru?

                                                    0 0
                                                  • Martin  

                                                    Nesnaž se z toho vykecat, vrahu malých dětí.

                                                    0 0
                                                  • Barak  

                                                    Co ti k tomu tak napsat… jistě, že jsem překročil max. povolenou rychlost nebo se dotkl mobilu. Ale z nějakého záhadného důvodu nemám žádné body za přestupky. Čím to asi bude? Řekl bych, že kvůli tomu, že většinu času jezdím podle předpisů.

                                                    Pokud je někdo schopen nasbírat během roku body za tolik přestupků, jak píšeš výše, zřejmě většinu času bude jezdit jako *****. Je dost těžké si představit, že by měl někdo takový pech, že se jednou zapomene připoutat a hned ho chytěj. Za další měsíc nezastaví na stopce a jako na potvoru tam budou stát policajti…

                                                    0 0
                                                  • Martin  

                                                    On je v první řadě ********* celý bodový systém tak, jak je navržen.

                                                    0 0
                                                  • Carloss  

                                                    To bych úplně netvrdil, na mě to mělo požadovaný efekt.. na rok.. :D

                                                    0 0
                                                  • Martin  

                                                    Na mi ne :) já jezdím furt stejně. A podle statistik se toho na silnicích taky moc nezměnilo obecně.

                                                    0 0
                                                  • gerrard  

                                                    Je to horsi obecne podle me. Cim dal tim vic lidi vymysli cim dal tim vetsi nesmysly a obecne hlavne lidi umi cim dal tim hur ridit a jsou nepredvidatelni.

                                                    Prednost zprava dnes nikdo neresi, kdo dava prednost kdyz je prekazka na jedne strane cesty nikdo neresi. Spis jezdily vsichni tak nejak vic defenzivne, dnes i kdyz to lidi neumi a neznaji predpisy, tak to hrnou stredem a nic neresi. Pomalu, ale jiste je potreba brat ty okolo jako nekoho kdo nezna predpisy a rozhodne se podle nich neridi.

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    nejvyšší čas ty soukromý auta zakázat a ty co zůstanou povolit jen samořiditelná ;-)

                                                    0 0
                                                  • gerrard  

                                                    No nenapadlo by me, ze to nekdy napisu, ale stacilo by dost policajtu, kteri by resily realne nebezpecne prestupky a vysvetlovali lidem, ze delaji neco blbe. Zadne sebehorsi tresty nikoho neodradi, kdyz vi, ze dodrzovani nikdo nekontroluje.

                                                    0 0
                                                  • Martin  

                                                    Hm, kámen úrazu je v tom REÁLNÉ. To se blbě hlídá a ještě hůř vykazuje.

                                                    0 0
                                                  • gerrard  

                                                    Presne tak a proto meri rychlost. :)

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    Uz aby to bylo..konecne bych mohl navaleny z hospody autem legalne…nez zakazou hospody:)

                                                    0 0
                                                  • mr.antik  

                                                    Já teda pozorouju co se krizovek týká, tak pokud člověk není uplně bez mozek (předjíždění na plný, uhýbání za krajnici), tak největší vliv na nehody má kvalita silnic a značení a jednoznačně malý odstup mezi autama, to třeba hlavně v Praze nedávám. Pak už mi je tak nějak jedno jestli někdo jede o 5kmh víc nebo míň

                                                    0 0
                                            • 2. Bóďa  

                                              K té zprávě- „Řada řidičů signál nechápe“.

                                              Jak někoho může napadnout, na zelenou šipku ROVNĚ, odbočovat doprava? :D

                                              0 0
                                        • Carloss  

                                          hlavně policajti nemaj s bodama nic společnýho, ty přiděluje městský úřad. Policajtům jsou body u řitě, potřebují money

                                          0 0
                                          • mr.antik  

                                            no ale jak jim můžeš dát prachy za červenou a přitom nedostat body? To podle mě nejde.

                                            0 0
                                            •  

                                              ty body přijdou odečtené později

                                              0 0
                                              • Pavel  

                                                „odečtené body“? Už zase ku.va fix?!?

                                                Body se přidělují, přičítají, dostávají! Prostě PLUS PLUS PLUS!

                                                Ale je to marný, je to marný, je to marný, furt se najdou blbci (i v médiích), kteří budou tvrdit, že body se odečítají, strhávají, mínusují… ;-)

                                                0 0
                                                • jIrI___  

                                                  A jaký je mezi tím rozdíl?

                                                  0 0
                                                  • Carloss  

                                                    celkem zásadní, kdyby se odečítaly, tak je maximum 12, takhle jich můžeš dostat třeba 20 a celkem se načekáš než je umažeš.

                                                    0 0
                                                  • jIrI___  

                                                    Jsem teda očekával nějakou větší „zradu“ než jen slovičkaření :D

                                                    0 0
                                                •  

                                                  přičtený nebo odečtený je ve výsledku fuk, nasere to úplně stejně :-)

                                                  0 0
                                                • Smazaný účet  

                                                  na tom něco bude – záporná čísla neexistují (ukaž mi mínus pět jablek)

                                                  :-)

                                                  0 0
                                                  • kejda  

                                                    Úplně v klidu. Včera večer jsem měl v ledničce skoro čtvrt kila uzenýho a dnes tam není. Takže jsem mínus čtvrt kila. A pak že neexistují…

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    Mas tam chybu, kdybys do takovy lednicky dal ctvrt kilo uzenyho, tak tam bude ctvrt kilo uzenyho…aby tam bylo minus ctvrt kilo uzenyho, musi tam byt zadne uzene po vlozeni ctvret kila uzenyho.

                                                    0 0
                                                  • kejda  

                                                    Nastražím tam past. Někdo tam v noci chodí krást

                                                    0 0
                                                  • mr.antik  

                                                    třeba to naopak chodí doplňovat… vždycky přidá –250g uzenýho

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    antiuzene:D

                                                    0 0
                                                  • Martin  

                                                    to by byla dobrá pecka :)

                                                    0 0
                                                  • Pavel  

                                                    To víš, to světlo, co tam máš zavřené, taky musí z něčeho fungovat! ;-)

                                                    0 0
                                                  • Japhy  

                                                    V tramvaji bylo 5 cestujících, na zastávce jich 11 vystoupilo. Kolik jich musí na další zastávce přistoupit, aby byla tramvaj prázdná?

                                                    0 0
                                              • Carloss  

                                                přijdou přičtené :)

                                                0 0
                                            • Carloss  

                                              Nejde, museli by ti tam napsat něco jiného – nějaký jiný přestupek bez bodu a to už si dnes asi lajzne málokdo

                                              0 0
                                            • Pavel  

                                              Cajti posílají oznámení o spáchání přestupku na příslušný ouřad a ten pak přidělené, opakuji PŘIDĚLENÉ, body připíše, opakuji PŘIPÍŠE (=PŘIČTE), na kartu řidiče. A „sranda“ je, že i v dnešní době, kdy elektronicky lze pomalu i počít děcko, tak se to posílá fyzicky písemně. :-D

                                              0 0
                                  • Smazaný účet  

                                    Nejel jsem v proti směru ;-) Dole jsem to vysvětlil. Když jedeš o něco rychleji než 40, tak zkrátka tu čáru jedním kolem přejedeš :-)

                                    0 0
            • Japhy  

              Nechci to zakřiknout, ale od té doby co jezdím s Waze tak čisté bodové konto. Vždycky mám takový dušínovský pocit,když se mi cestou s kočárkem k Labi poštěstí založit nové upozornění na hluchavky. Já jim tím vlastně dávám možnost to při neúspěšném odchytu včas zabalit a věnovat se opět bohulibému pomáhání a chránění nás všech. A tak je to spravne a tak to ma byt.

              0 0
              • Martin  

                Takhle bránit výběru rychlostní daně… to se dělá?

                0 0
                • oddie  

                  To takhle kdysi, v před-waze době, jedu od Benešova na Prahu, a v kopci na parkovišti měřej ten směr nahoru. Jedu dál, a celou cestu dolů, ty asi 2 km nebo kolik to je, blikám na protijedoucí a ukazuju, ať zpomalej. No a dojedu k odbočce na Mrač a tam stojí v mém směru druhá hlídka a celou dobu na mě kouká :D

                  No připravoval jsem se na veselej pokec, ubral jsem, policajt vylezl na krajnici, ale nezastavil mě, jen na mě zahrozil pěstí :D:D:D

                  0 0
                  • Martin  

                    Měl ti ukázat zadek, za trest.

                    0 0
                  • Smazaný účet  

                    mě takhle zastavili v Bosně…kus nad Mostarem…no, jel jsem trochu rychleji, ale ne o moc…tak jsem čekal debatu. Policajt nakoukl staženým okýnkem do auta a povídá: „Horko, co? Tak jeďte!“

                    Tak jsem jel :-) Asi chytal místní a cizince nechtěl řešit…

                    ale je fakt, že nám takhle stopli autobus CK v Montenegru – řidič docela valil, aby stíhal bejt včas v cíli před povinnou přestávkou. Tak to policajtům vysvětlil a ti nás pustili s hláškou: „Tak rychle jeďte…ale ne zas moc rychle!“

                    0 0
                    • oddie  

                      Mně se nejvíc líbej vyprávěnky, jak jsou v USA neúplatný policajti, jak se s nima nediskutuje a tak. Samozřejmě od lidí, co tam nebyli ani prstem na mapě :) No a pak od těch rodilých mluvčích, lektorů angličtiny a tak – třeba jela jsem někde v poušti uprostřed ničeho, o něco rychlejc, a byl tam schovanej policajt s radarem. No a že to prej pošle, a soudce, a tak. Tak se ptám, jestli to fakt musí posílat, a on se tak rozhlíd a významně povídá: „když je ten čas na OBĚD…“ :D

                      Nebo že je chytil policajt s basou chlastu, co jim někdo koupil – sami ještě nesměli. Tak prej, ať to nikam nehlásí. Policajt jim basu sebral a že dobře, tak není co…

                      0 0
            • goofy  

              U nás v dědině instalovali pevné radary. Samozřejmě to posílají průběžně, ale než to některým došlo domů, tak tam projeli x-krát. Si mají teď stěžovat, že je nikdo neupozornil, bo jinak jezdí slušně, jenom náhodou na té ulici překročili rychlost 6× po sobě?

              Prostě buď jezdíš dle přepisů nebo pak můžeš počítat s trestem. sám víš, že tam policajti občas chodí, a stejně parkujete na prasáka. tak co s Vámi pane Lorenc? A nenapadlo tě třeba, že ten lísteček mohl jenom někdo vzít? Prostě teď se budeš chvilku třepat, kolik toho bude a pak už možná budeš sekat dobrotu.. ;-)

              0 0
          • Smazaný účet  

            Já myslím, že ti to klidně můžou napálit za každý překročení. Teda v Praze to tak teď rozhodně funguje. Přijde ti oznámení a buď zaplatíš výpalný a víc se neptají nebo to jdeš řešit (a tam by to možná i sloučili). Ale pokud to chceš řešit, daj ti k tomu i body. Mě teda naštěstí zatím nic nepřišlo, ale kolega platí min. 1× za měsíc

            0 0
        • Smazaný účet  

          Mi prijde divne, ze ikdyz mas pres 50, tak potrebujes aby te nekdo vychovaval…

          Ja prestupky denne nedelam, tak mne prosim ze sve uvahy vynechej…

          0 0
          • ruinin  

            Tak asi 80 procent ridicu v CR nedodrzuje max povolenou rychlost v obci a na silnicich 1. tridy. Ty ji dodrzujes? A ja tam nestojim denne ale asi tak petkrat za rok.

            0 0
            • obda  

              S tema 80 procentama jsi IMHO vedle. Spousta lidi omezenou rychlost (s toleranci rekneme do 10 %) fakt dodrzuje.

              0 0
              • Delkim  

                Na mobilu mi běží WAZE a to máš vidět ten řev ze zadních sedaček, jakmile holky vidí, že překračuji rychlost :)))

                0 0
                • oddie  

                  Mě se zas děti furt ptaj, jestli bez té navigace netrefím :D Tak furt dokola vysvětluju, že ji mám zapnutou proto, abych viděl kolony, bouračky a policajty…

                  0 0
              • pepek  

                To jsou právě ti, kteří způsobují nejvíc nehod: soustavně sledují tachometr a nesledují provoz kolem sebe.

                Nejvíce nehod je z nepozornosti a ne z překročení nějakého umělého limitu.

                0 0
                • Martin  

                  Ale prd, na iDnesu psali, že rychlost zabíjí.

                  0 0
                • obda  

                  Netvrď mi, že nezvládneš ± dodržovat rychlost bez neustálého sledování tachometru ;) A pro nechopné je tu tempomat s omezovačem rychlosti ;)

                  0 0
                  • MiKED  

                    Navíc pokuta mu nepřijde za to, když na 50 pojede 51…

                    0 0
                    • oddie  

                      No, u nás zatím ne. Ale z Itálie už tu někomu přišlo 52 po korekci, tzn. asi 55 naměřených. To už jsem docela koukal, většinou jezdím tacho +10, což je reál zhruba +5, takže venku už asi e-e.

                      0 0
                    • Delkim  

                      Český Brod – pokuta za 34 kmh na třicítce vedle Lidlu!!!!!!!!! A body samozřejmě taky…

                      0 0
                  • pepek  

                    tempomat s omezovačem rychlosti – To je něco jako elektronický náramek pro zločince? Každopádně je to proti lidským právům.

                    0 0
                  • Smazaný účet  

                    +1 to jsem já :-D

                    0 0
                • jIrI___  

                  Jel jsem jednou v autě, které mělo fičuru, že sis nastavil určitou rychlost a při překročení té rychlosti začalo auto pípat. Celkem užitečná věc pro takové ty tachometrové sleponě bez odhadu.

                  0 0
                  • Breakpain  

                    Neni pohodlnejsi zapnout omezovac?

                    0 0
                    • jIrI___  

                      Netuším. Tak či tak, touto vymožeností dané auto neoplývalo :)

                      0 0
                      • Breakpain  

                        Omezovac Ti rovnou nedovoli prekrocit danou rychlost a pokud potrebujes predjet, seslapnes pedal na max a tim se to vypne a jedes. Tzn neposle Te to do krizovky…

                        0 0
                  • Smazaný účet  

                    To mam. V životě jsem to nezapnul. :-)

                    0 0
                • goofy  

                  A ty fakt neumíš odhadnout rychlost, aniž bys čuměl na tachometr?

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    to jsou ty moderni multimedialni auta sparovane s kde cim, hudba nahlas, automa – razeni nerozumim, moc mne omezuje na svobode, whatever,…a pak asi nepoznas, jak rychle jedes…

                    0 0
              • ruinin  

                Tak asi jezdíme v jiný zemi. Těch 80 procent jsem tak plácl, ale když jedeš Praha Brno, tak tam asi určitě třetina řidičů nejedde max 160. Když jedeš po silnicích první třídy, tak asi třetina řidičů jede přes 90. Ve městě bych řekl že spíš polovina jezdí párkrát za den přes 50. Chtěl jsem říct jen to, že dodržování max povolený rychlosti u nás není obecně považováno za nějaký zásadní morální zločin. Já jezdím podle situace, ne podle předpisů. Když je ve městě moc lidí, tak nejedu rozhodně pade, ale třicet, když jedu po městě v noci mimo obytný zony, tak jedu často kolem 80. Podobně mimo město, prostě podle selskýho rozumu. A taky podle radarů, když o nich vím.

                0 0
        • AussigBiker  

          Platime. Behem mesice mi z jedny obce prisly dva dopisy, jednou 500, jednou 800. Od ty doby tam jezdim 50. Kdyz jezdis jak prase, tak musis s pokutama pocitat. To je jako si stezovat, ze kdyz jdes vykrast banku, ze ti maj dat policajti naskok :)

          0 0
          • Martin  

            Co si představuješ pod pojmem „jak prase“?

            0 0
            • AussigBiker  

              Jako prase. Neni to jedno co ja si presavuju? Ja myslim, ze je to snad jasny. Zalezi na situaci a (ne)predvidavosti, stavu silnice, pocasi..... Ale dejme tomu v lete za sucha srat na vsechno, valit to 90 na padesatce, kaslat na to, ze zrovna zastavil autobus a lidi budou vstupovat do silnice obcas i docela odvazne pred auto. Na druhou stranu rovnej prehlednej usek mi mmesto, tam se to da kalit na devasadce treba 140. Ale prorad jeto u me „jak prase“, protoze proste jedes o dost rychlejc a pak brecet, ze si dostal pokutu mi prijde zbytecny. Kazdej moc dobre vi, co dela. Kor lidi, co porusujou predpisy.

              0 0
          • Vašur  

            To jsem před časem viděl fotku auta s nálepkou vzadu, kde stálo „Promiňte mi mou pomalou jízdu, jsem v bodové tísni“.

            0 0
        • biker.giant  

          Tak přesně to co se podle tebe nemůže stát se mi stalo ;-) Ve městě namontovali nové úsekové měření a nikde o tom kluci šikovní nedali ani zmínku… První pokuta mi přišla až po 8 měsících!!! A od té doby co 1–2 týdny pravidelně nová výzva k zaplacení pokuty ve schránce ;-) dohromady jich přišlo 23 a pokuta v celkové výši 19 400,– Za jeden a ten samý přestupek… Pokuty od 700 do 2000 a chodili i takové jakože v 50 vám bylo naměřeno 54. Po roce se v novinách kluci šikovní pochlubili, že jim neukáznění řidiči zaplatili investovanou částku za necelé 2 měsíce hieny! Kdyby mi pokuta přišla normálně během měsíce taky si na to dám pozor byl to vyložený naschvál z jejich strany.

          0 0
          • Smazaný účet  

            a pořád tam jezdíš rychle?

            0 0
            • biker.giant  

              Myslíš si, že si vtipný? Když pojedeš v 50 osmdesát potom pojedes rychle ale 54?! To sou normální zmrdi.

              0 0
          • oddie  

            A to byly ještě naštěstí jen odpustky, a ne skutečné pokuty, ne? Jinak bys byl bez papírů za body…

            0 0
            • Pavel  

              Ve sprdeli se body nedávají.

              0 0
            • biker.giant  

              Nebylo to měření rychlosti ve vlastnictví PČR ale ve vlastnictví města a město nemá právo sahat na body.

              0 0
              • oberleutnant Weiss  

                Tak to nevím, kdes na tuhle pitomost přišel. Body ti právě uděluje správní orgán, čili město, rozhodně ne PČR…

                0 0
                • biker.giant  

                  Bylo mi to tak vysvětleno,ale máš pravdu. Teď jsem si to četl a body se neudělují pokud pokutu zaplatíš do 15 dní a tím pádem není zahájeno správní řízení.

                  0 0
                  • oddie  

                    To není pokuta. To je odpustek. Oficiálně tomu říkají „určená částka“, reálně je to zákonem posvěcený úplatek, aby to odložili a neřešili.

                    0 0
                  • Pavel  

                    Haha:-D. To máš z Dikobrazu?

                    0 0
                  • Smazaný účet  

                    body nedostaneš, když ti přijde pokuta z automatu (není možné jednoznačně prokázat totožnost řidiče)

                    body se strhávají, když tě fyzicky chytí polycajt = totožnost je jasná :-)

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      když ti přijde fotka z automatu, tak jako provozovateli vozidla. Můžeš nezaplatit výpalný a nahlásit řidiče. Ten pak bude předvolán a body taky dostane…

                      0 0
                      • Martin  

                        Ještě se dá použít trik se špičatým kloboukem… tedy s osobou blízkou.

                        0 0
                        • Smazaný účet  

                          to tě ale nezbaví pokuty jakožto provozovatele vozidla :-)

                          si to pak u osoby blízké můžeš vybrat…

                          0 0
                          • Martin  

                            Pokuty ne, ale bodů ano. I když naše vrchnost už ve spolupráci s presstituty podnikla několik pokusů torpédovat ústavní právo, zatím se jim to naštěstí nepovedlo.

                            0 0
                    • Smazaný účet  

                      Jednou mi přišla fotka z automatu z nějaký ****** u Bodamskýho jezera a byl jsem na ní, jak kdybych se nechal fotit na občanku :-D a to mě to blejsklo ve čtyři ráno

                      0 0
                    • Pavel  

                      Jéje, tak ony se body za přestupky strhávají? Tak to ode dneška lítám po dědině aspoň kilem, ať si našetřím do zásoby! ;-)

                      0 0
                  • Smazaný účet  

                    urcite ti to rikal hodny pan policajt:)))

                    0 0
          • kejda  

            To možná nebyl naschvál. Je možný, ze to nestíhali posílat, když tam měli mraky takových dobráků jako ty, co 23× poruší předpis. No co už. Jo a hyena je jinak s tvrdým y…

            0 0
        • sodek  

          takhle to tady naopak normálně chodí. Budou tě natahovat tak dlouho, dokud nezaplatíš všechno. A hezky postupně. Kolega se takhle nachytal na jednom radaru. Když se ptal, jestli by mu to nemohli dát najednou, tak to prý nešlo.

          Takže hezky plať, nefňukej a přej si, ať už to máš za sebou. A neparkuj kde nemáš, když na to nemáš.

          0 0
    • kejda  

      Klidně jsi ten román mohl zkrátit… bohužel kluci mají pravdu, porušuješ předpis, musíš zaplatit. To že nemáš lístek za stěrači nic neznamená. Dneska se všechno fotí. Můžeš být vlastně rád, že tě neodtáhli, to bys měl za dvojku

      0 0
      • ruinin  

        Kazdopadne tu nikdo nenapsal ze by mu prisla postou pokuta za spatny parkovani po nekolika mesicich bez toho ze by naskle auta mel od policie vzkaz. A to me zajimalo. Stal jsem tam asi petkrat za posledni pull rok tak doufam ze mi ta pokuta prijde maximalne trikrat. A opravdu me pobavilo jak se tu skoro kazdej tvari ze neporusuje vyhlasku. Az vam zacnou chodit pokuty za poruseni rychlosti jedna za druhou tak se taky budete divit. Protoze i kdyz prakticky jezdime vsichni v obci casto pres padesat a mimo obec pres devadesat , neni zvykem dostavat nekolikrat za rok za rychlost pokutu. Pokud by policie tohle zacla delat tak se to rychle rozkrikne a ridici spolu bydou solidarni a ne jako tady kazat o moralce.

        0 0
        • Smazaný účet  

          To přece není o tom jestli porušuju nebo neporušuju, ale když poruším, tak zaplatím a nechodím brečet na BF. To je ten zásadní rozdíl :-D

          0 0
        • kejda  

          To jsou ale nesmysly, co píšeš. Pokud tě ve vesnici 4× chytí radar za rychlost, přijdou ti 4 pokuty. Nebude lepší zkusit jezdit aspoň na místech, kde se občas vyskytují policajti podle předpisů? Anebo parkovat prostě jinde a zbytek dojít?

          Jinak toho, že by ti pokuty přišly za několik měsíců, se ve městech bát nemusíš, tam je to většinou do měsíce odeslané. Pokud máš datovou schránku, tak klidně do druhého dne.

          0 0
        • oddie  
          1. pro dementy blokující místa pro požární techniku bych klidně pro, aby byl zvláštní ceník, obzvláště vypečenej, a hlavně pro to, aby hasiči mohli ty jejich kraksny v případě potřeby smést radlicí a ještě jim naúčtovat odřenou radlici. Škoda, že to takhle není.
          2. jo, kolega je taky takhle „šikovnej“ a občas mu přijde poštou výpalné za pohozenou kraksnu. Dřív chodil potupně s lístečkem na místní měšťáky, dnes už nemusí, ale má to za dvakrát tolik co dřív.
          3. znám i ******, co se dokázal na úsekovce vybodovat – jezdil tam rychle skoro každej den a klepal si na čelo, proč tam všichni zpomalujou, a než mu přišel první pozdrav, měl těch překročení nastřádáno asi 50. Některé mu do projednávání sloučili, ale stejně to nestačilo.Teď si klepe na hlavu už akorát v tramvaji.
          4. jak již bylo naznačeno ve 3., některé věci jdou sloučit do jednoho řízení, ale samo se to neudělá, v zájmu úředníka to není, takže člověk o to musí požádat a musí přesně vědět, co dělá a na co má právo.
          5. v 50 letech fňukat jak pětiletej, to už není ani k politování :/
          0 0
          • Martin  

            Jo, úsekové měření je vynikající zbraň na pyráťi. Kde tohle konkrétní je a kolik tam měří?

            0 0
          • mr.antik  

            Mě zas štve neštvar, že to lidi daj jednim kolem do trávy nebo na chodník (většinou tam kde to není upraveno nějaký značkami). Z pohledu dopravy a šířky silnice je to uplně k ničemu a pak to u nás vypadá jak někde v rusku.

            Na druhou stranu, kdyby policajti vyžadovali 6m, tak vydělaj každý den milióny.

            0 0
            • Martin  

              U nás na dědině to začali řešit. Přistěhoval se k nám nějaký bonzáček a v místě, kde se snad 20 let parkovalo na kraji cesty, najednou začali jezdit policajti a vymáhat 6 metrů.

              0 0
              • mr.antik  

                tak to se může zkusit vyžívat někde na sídlišti…

                0 0
                • Martin  

                  Jo, třeba tam, kde bydlím. Několikrát jsme se obraceli na město s dotazem, jestli by se nedal pokácet vzrostlý strom na konci aktuální parkovací plochy. Tím by vznikla další asi 4 místa a nemuselo by se stát všude možně. Pokaždé nás poslali do ******. Naštěstí zatím nikdo policajty nevolal, protože přímo na dvoře je po zaparkování místo stěží na sanitku.

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    jestli to není nějaký historický megastrom, tak bych se asi domluvil a fiknul ho na černo…případná pokuta stokorunačková a když se ti, co z toho budou profitovat (dřevo, parkovací místa) domluví, tak je to prakticky zadarmo…

                    0 0
                    • Martin  

                      Je to celkem velký strom, takže jenom tak na hulváta by to asi nešlo.

                      Možná to zkusíme uhrát na zdravotní stav, v poslední době nám při velkém větru na dvůr padají větve. A samozřejmě, někde poblíž zkusíme vymyslet nasazení stromů jako náhrady.

                      Když jsem se bavil s naším předsedou Společenství, tak mi říkal, že Ouřad to nepovolí, protože to nepovolí, bez nějaké rozumné argumentace. Skoro jako v Jistě, pane ministře, prostě byrokrati.

                      0 0
                      • Delkim  

                        Velká jehla, stříkačka a glyfosát injektáží do zdravého dřeva, takhle se stromu zbavil atentátník v thrilleru Červenka od Jo Nesba :)

                        0 0
                  • Barak  

                    Jasny, vsechno vykacet, vybetonovat a nasekat tam parkovaci mista.

                    0 0
                    • Stingray  

                      Hustý :-/ Nemám kde parkovat, ten strom tu roste jen padesát let a furt zněj padá to ******** listí…Takže ho za A necháme pokácet, za B když nejde pokácet, tak ho otrávíme. Chce se mi blejt..

                      0 0
                  • jIrI___  

                    Jo, to je super postup, odjebat zeleň a všechno vysafaltovat. Takový postup zvolili i u nás v areálu fabriky, vykácet stromy, srovnat trávu a vyasfaltovat to, ať mají kde parkovat plechovky moneyžerů, protože z obrovského centrálního parkoviště to je asi 100 m.

                    0 0
                • oddie  

                  Ono to taky začne, až někde proběhne pořádnej *******. Pamatuju svého času, když jsem jel večer vyzvedávat někoho na Velkou Ohradu, že tam byly ty pixly tak nacpaný do všech možnejch i nemožnejch míst, že bych se tam neprotáh ani s maxi dodávkou, natož s náklaďákem. Tam až to jednou blafne někde uvnitř, bude to vesele plápolat aspoň hodinu, než to stihnou poodtahovat tak, aby tam vůbec nějakej hasič projel, no a pak se politici budou předhánět v tom, kdo jak víc přitvrdí…

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    řešení je jednoduché a ideální budoucí socialistická společnost k němu jistě dospěje = zákaz vlastnictví a provozování prostředků individuální motorizované dopravy

                    0 0
                    • Martin  

                      Palebná příprava už probíhá, viz v poslední době narůstající počet článků o tom, jak v ČR alarmujícím způsobem stárne vozový park.

                      0 0
                    • mr.antik  

                      no nebo švýcarský model… kup si co chceš ale parkování si zařiď sám.

                      0 0
                  • gerrard  

                    Sobota rano 7:00 pul hodiny troubeni popelaru bo si stara baba zaparkovala tak, ze mohli projet jen osobaky. Prisla s usmevem odjizdela skoro s brekem a to byla asi rad, ze s tim autem nic nemela.

                    0 0
    • Barak  

      Od 1.2. zavedli v dalsich mestskych castech kontrolu parkovani pres kameru z projíždějících aut, myslim, ze P-1, 2, 3 a mozna dalsi. Listky uz nedavaji. Dle tveho profilu usuzuji, ze by to mohl byt ten duvod.

      0 0
    • Carloss  

      Uzavřel bych to tím, že nemají povinnost ti dávat nějaký lístek. Stacionární radar ti taky nedá lístek.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Přesně někde tě cvaknou a za měsíc ti přijde pošta, bez lístečků, bez upozornění (ikdyž upozornění značkou tam určitě bylo :-D). Jednoduchý a účinný. Pořád ten jeho nářek nechápu :-D

        0 0
        • Martin  

          Hlavní je vybrat prachy.

          0 0
          • Smazaný účet  

            No a proto máme umělýho četníka skoro v každý vesnici :-D

            0 0
            • Martin  

              No že vy… u nás zas nedávno byla móda dávat radary ke značkám konec obce nebo ke třicítkám, které nedávaly smysl. A samozřejmě taky policejní honění v neoznačených autech.

              0 0
              • Smazaný účet  

                To je to co píšu ;-) Na za značku obce (někdy na obou koncích) postaví na fest oranžovou bednu. Aspoň, že je oranžová a je vidět, ale stejně na ní člověk kolikrát zapomene :-D Rozmohlo se to teď poslední dobou :-O je to jako mor :-D

                0 0
    • misahruby  

      Lístky se už nedávají. Loni v srpnu a v září jsem takhle stál mimo město na travnaté ploše nedaleko zaplaveného štěrkového dolu. Někdo si opodál udělal placené parkoviště a tady se objevila značka zákaz vjezdu. Já o ní nevěděl, protože su zvyklý tam parkovat už několik let. A v listopadu a prosinci mi došly pokutky a pozvání na policii. Žádný lístek a nic. Takže lístky nedávají a žádné upozornění, že jsi spáchal přestupek. Nepřipadá mi to jako šťastné řešení.

      0 0
    •  

      parkuješ v zákazu a pak se divíš ?, divná doba

      0 0
    • obda  

      Smiř se s tím, že lístky dávat nemusí, a v poslední době viditelně ani nedávají. Ono ostatně lístek za stěračem nemá žádný právní význam – mohli ti ho dávat každý den, a nějaký vtipálek je mohl házet do koše, takže by ses o nich stejně nedozvěděl.

      0 0
      • Delkim  

        Ale kde je dávají se dělalo to, že jsi ho někomu jinýmu sebral a dal ho za svůj stěrač :)))

        0 0
        • Smazaný účet  

          Nevím, kde se tenhle hoax bral, policajt není blbej (překvapivě) a na lístek se samozřejmě podíval. A jak rád ti vypsal lístek jen pro tebe..

          0 0
    • Smazaný účet  

      Z druheho konce…pokutu pochopitelne platit nemusis, muzes to poslat do spravniho rizeni, zjistit co proti tobe maji za dukazy a bud se muzes zkusit hajit, nebo to zaplatit…

      Stejne tak to i plati o mereni radarem, kde policie musi mit zdokumentovano, ze mereni probihalo dle stanovene metodiky…na miste to nemusis vymyslet, ve spravnim mas sanci se hajit.

      0 0
      •  

        a pak si bude bouchat do palice kolik ho to správní stálo místo toho aby zaplatil nějakou menší pokutu a měl klid kór když si je vědomej že parkoval tam kde by neměl

        0 0
        • Smazaný účet  

          Ale udelat to muze…

          0 0
        • Pavel  

          Správní řízení může stát, ale taky nemusí, max o 1000 víc. Pokud ho vyhraješ, neplatíš nic. Otázka je, jestli by správní řízení zahájili, když se najde dostatek vovcí, kteří těch pár set výpalného (vždyť to jsou jen dvě, tři, čtyři stovky) se skloněným hřbetem zaplatí. ;-)

          0 0
          • mr.antik  

            za předpokladu, že se na to vůbec nebudeš přípravovat a tvůj čas si ceníš za 0

            0 0
        • Kosta  

          Ano, přesně na stejném principu funguje výpalné se stacionárníma radarama. Tam nikdo neřeší ohrožení společnosti a potrestání viníka, naopak se neobtěžují ani se zjištěním jeho totožnosti. Prostě pošlou obsílku majiteli. Ano, můžeš se hájit, můžeš napráskat řidiče, a je spousta možností jak to ojebat. Částky jsou ale schválně nastavené tak, že většina raději zaplatí. A je to bez bodů, další nesmysl na n-tou.

          Ale z čeho by třeba takový Valmez financoval koupaliště apod, navíc se vedení města ukáže v lepším světle, když jim pár ovcí uvěří ten nesmysl s bezpečností… :)

          0 0
          •  

            naopak já si myslím že takový radary mají ve městě/ průtahy vesnicema své opodstatnění, jezdíš rychle a tak zaplať, dětem se za to postaví dětské hřiště či třeba koupaliště, nikdo nikoho nenutí porušovat předpisy

            0 0
            • Martin  

              Však jo, to je filozofie buzerbudek – rychlostní daň a další peníze do městské pokladny. Pár starostů už to „prokeclo“.

              0 0
              •  

                však to je v naprostém pořádku, taky bych nechtěl aby se mi kolem baráku proháněli pseudozávodníci co nedodržujou předpisy, ať platěj a města/vesnice si za to přilepší

                0 0
                • Martin  

                  Ono to dává smysl, většinou se měří tam, kde se dá jet rychle bez nějakých problémů. Tam, kde to je nebezpečné a měření dává smysl, radary nebývají.

                  S bezpečností to nemá společné nic. Koneckonců anglický termín pro tenhle přístup zní „speed trap“.

                  0 0
                  •  

                    já s tím problém nemám a neřeším kde by se mohlo jet rychleji že to tam je bezpečný, prostě dodržuju předpisy, za posledních 20 let bez pokut, ročně najezdím 15–20 tis. km

                    0 0
                    • Kosta  

                      No tak při takovém malém nájezdu se to dá uhlídat :)

                      0 0
                      • Martin  

                        Za těch 20 let, co jezdím, jsem platil jen 2× – jednou rychlost a jednou blbé parkování. Jezdím velmi mírně přes limity.

                        Ale i tak považuju rychlostní pasti za prasečinu, která jen otravuje normálním lidem život a k bezpečnosti nepřispívá.

                        0 0
      • Smazaný účet  

        Nevím jak to funguje dneska, ale mě před 2 lety přišel dopis za špatný parkování (lístky ignoruju) a mě teda celou dokumentaci ukázal. Na druhou stranu, pokud by mi fotku neukázal, stejně bych to zaplatil hned. Přijde mi, že si na to dávají bacha a dokumentaci mají. Když vidím z práce z okna, jak se crcá s jedním špatně zaparkovaných autem než ho nafotí a vypíše…

        0 0
    • 01carbon  

      Je zajímavé, že tady na BF je každý uvědomělý a spravedlivý a na silnicích to vypadá jako boj o holý život ve volném stylu :-)

      0 0
      • Smazaný účet  

        náhodou, bikeři jezdí slušně, boční odstup na kreditku, přes kruhák rovně…divé volně pobíhající psy krmí šunkou…všichni volili Losnu a ne Mažňáka…jeden Mirek Dušín vedle druhýho!

        0 0
      • mr.antik  

        to řikaj na Nově nebo co?

        0 0
        • 01carbon  

          Jestli je to na mě tak osobní zkušenost – za letošek 700km na kole – minulý víkend mě oprasil frajer na Smíchově fakt na kreditku – když jsem jel z Motola z dráhy se podívat na mladýho na závodech. A každý týden tak 250km autem do práce. Nesmíš vše posuzovat podle sebe :-)

          0 0
      • AussigBiker  

        Ale aspon nechodej brecet na bf, ze dostali pokutu, kdyz pravidelne porusujou predpisy.

        0 0
    • Staifus  

      Tak já mám také dva zážitky, nad kterými jsem se pozastavil…

      1. Tak mě přišla pokuta za rychlost v obci z radaru v květnu za červenec min roku. Pak mi přišla v červnu z toho samého radaru, když jsem ten radar hledal, kde že tam je zašitej :-)
      2. Letos mi přišlo předvolání k podání vysvětlení, za to, že jsem zastavil na zastávce trolejbusu na 2 min na blikačky. Přišlo to v úterý, zastavil jsem v pondělí. A viděli mě a nafotili z panoramatické kamery co jsou u kruháče. To že jsem neměl pás bylo vidět taky a to neřešila.ˇ

      Že prý stačí, aby viděli jakýkoli přestupek z Velkého bratra (telefonování, pásy, otáčení atd…) a vůbec to nemusí být za přítomnosti policie. Vyfotí jako důkaz a pošlou.

      0 0
      • Carloss  

        se mi líbí ta obecně rozšířená myšlenka, že když někde zastavím na prasáka a dám varovky, tak že je to vlastně v pohodě :)

        0 0
        • Smazaný účet  

          tak asi záleží, co tam parkuješ…

          0 0
        • Staifus  

          no je jasný že to v pohodě není, už vůbec ne na zastávce. Jen že jsem ze zvyku čuměl kolem, jestli nepojedou policajti a ejhle, čumí na mě kamerou.

          Ale třeba jak říkáš, ta myšlenka… u nás v Plzni na Slovanské třídě, kde tramvaj jezdí vpravo u chodníku si běžně auto zastaví uprostřed silnice v hlavnim pruhu na blikačky a pohoda.. to je i na mě moc…

          0 0
          • Martin  

            Na prostý lid musí být přísnost… svět není cochcárna.

            0 0
          • oddie  

            Z toho zastavení ses ale vykecal, ne? Nebo třeba za dvě kila nebo tak něco…

            0 0
          • AussigBiker  

            Ale tak kdyz nekoho rychle naberes / nebo vyhazujes, tak je zastavka idealni. Vyreseny za minutu. Akorat driv nebyly vsude kamery, dneska by asi v tom provozu vystrachali na kazdyho denne neco :).

            0 0
            • Carloss  

              jasně, že logicky i lidsky to dává smysl největší- zastavíš na ostrůvku, nikomu nezavazíš… Ale pantograf 27 číslo 1 písmeno f hovoří jasně

              0 0
        • obda  

          Neznáš „park anywhere button“? ;)

          0 0
        • MaPa  

          Jo, ideální když někdo takhle bliká v podélným stání protože je tam zóna (jako by to něčemu pomohlo), takže to vypadá že permanentně odjíždí…

          0 0
        • Kosta  

          Přitom stačí trocha logiky… Pokud neblokuju žádný autobus/trolej­bus/mhd/lidi, klidně tam na ty 2 minuty, abych se podíval do mapy, vyřídil telefon,… zastavím… Pokud se v dálce v zrcátku něco z toho objeví, okamžitě uvolním místo… ne?

          0 0
          • jIrI___  

            Jenomže většina lidí jsou ignoranti a z místa neuhnou dokud nevyřídí svoji záležitost, i kdyby se na ně zezadu řítil kamion…

            0 0
            • mr.antik  

              To je klasika v Liberci na příjezdu busů od Prahy, příbuzní na odvoz čekají v autech přímo na zastávce. Zastavka sice pojme dva busy ale často jezdí posila. To mě pak baví koukat na ty bezradné ksichty, když ten obrovskej studenťák čeká se zadkem ještě v kruháči a jen troubí.

              0 0
              • Smazaný účet  

                Ja podobnou klasiku zazivam na Dubine . V miste puntiku pravidelne stoji auta na blikackach a ridic je u baraku u bankomatu. Pochopitelne na prilehlem parkovisti se vzdycky najde mistecko a o kousek dal je parkoviste vetsi. Co naplat, zastavim pred bankomatem, dam blikacky…a ze kousek dal je krizovatka se stopkou mne nijak netrapi.

                Ano, v lepsi nalade jsem si tem z plna hrdla zanadaval, parkrat (kdyz nebyl provoz) jsem proste zastavil za blikajicim aute a po ujisteni se, ze ridic je u bankomatu, jsme troubil jako debil. Ale ulevilo se mi. Vetsi sranda je, kdyz tam nekdo zastavi ve spicce, to je fakt na ranu do kouli…

                0 0
    • André Vebr  

      Tady je to koukám samej Mirek Dušín… samá korektnost

      0 0
    • volyn  

      já se těch nechal napálit kousek od Olmíka, tuším Loděnice je ta obec. Jel jsem tama asi 20× a vim,ze tam je radar a ani to vedet nemusim, ja do obce vjizdim vzdy padinou. Ale nejaky kus pred obci jel prede mnou borec 65km/h a dost brzdil provoz, ale neslo bez rizika predjet dlouho, tak jsem byl mentalne zafixovany na to predjeti,ze jsem si nevsiml/zapomel (nevidel jsem ceduli obce pres predjizdene vyssi auto), ze uz jsem v obci. bliklo mi pri 85km/h, na hranici obce. Kua ja sem nadaval jaky sem kus cypa. Tak cekam v datovce hezkou zpravicku. Taky si s tim davaji nacas, mesic neposlali a zas to poslou az nebudu mit zadne love :)

      0 0
      • Pavel  

        Třeba ti to pošlou poštou :-).

        0 0
      • Kosta  

        :) Já tak jel nočním liduprázdným městem za autem, které nepřekročilo na 50 rychlost 30 kmh. na kruháčích poctivě zastavovalo, i když jsme za 4 kilometry nepotkali jediné auto široko daleko. A mně, cypovi, bylo blbé ho předjet na plné/přechodu pro chodce/zebře, s tím, že si počkám na (poměrně krátké) rozšíření do 2 pruhů. Počkal jsem si a když jsem po 4 km jízdy rychlostí 30 kmh krátce zvýšil rychlost nad 50 pro dokončení předjížděcího manévru, stálo mě to 1200,–. :D

        0 0
        • oddie  

          To samý v Ružomberku za 40 Eur :) Asi 5 let zpátky… Ne teda v noci, pres den

          0 0
        • Smazaný účet  

          prostě po tobě jdou…nepřefikl jsi starostovi dceru/syna, nebo tak něco?

          0 0
          • Kosta  

            Sakra, napamatuji se… A co si nepamatuji, to se nestalo! :D

            0 0
        • Martin  

          Policejní provokatér?

          0 0
          • Kosta  

            to nebyl, takových lidí jezdí spousta… Potkávám 2 extrémy, buď hoodně pomalu, nebo fest rychle. Osobně mám rád ty druhé, které nechám s klidem předjet… :)

            0 0
        • Pavel  

          Jó, když je někdo debil… :)

          0 0
    • Kosta  

      Čistě teoreticky – nemohl se objevit nějaký přející a parkováníchtivý občan, viz názor výše, který v zápalu nadšení, že sám zaparkovat nemůže, nevyfotil tvé auto a jako řádný občan nevykonal svoji povinnost a tvé zavrženíhodné chování nenahlásil za přiložení patřičného důkazu na příslušná místa? :)

      0 0
    • kejda  

      No ale zase 200 příspěvků za den na jedno téma, vcelku neřešitelný kvůli vlastní blbosti, to zas není tak špatný…

      0 0
    • Lance  

      Dotaz. Buzerujou v AT a SK za ten držák telefonu na čelním skle?

      0 0
      • jonti  

        Proc by meli? Je to nejaky problem kvuli kamere?

        0 0
        • obda  

          Můžou i u nás – „předmět v zorném poli řidiče omezující výhled“.

          0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • ruinin  

      No hezký vlákno o dodržování předpisů z toho vzniklo. Nakonec se zdá, že pokuta bude jen jedna, byla to nějaká blbá shoda okolností, že to vypadalo, že mi začnou posílat jednu pokutu za druhou , ale byl to jen jeden případ, takže se žádná revoluce v pokutování za parkování zřejmě nechystá. Já se bál, že se něco zásadně změnilo, přestaly se dávat lístky na okno a podobně.

      0 0
    • Radez  

      Využiju vlákno o pokutě a zeptám se na dotaz.

      Dostal jsem pokutu za „zastavení v připojovacím/od­bočovacím pruhu“.

      Chtěl bych se zeptat, dalo by se toto nějak rozporovat, když se jednalo o toto místo?

      Je to naproti u hokejového stadionu Icerink v Praze. (poprvé v životě jsem tam stál – ano stál > nezastavil jsem, to auto tam stálo cca dva dny).

      Jako připojovák to vypadá, ale tím, že v tom místě projíždím každej den a každej den tam stává x aut, když je hokej večer, tak i všelijak na chodníkách atd. Stejně tak jsem tam kolikrát viděl někoho stát přes noc, tak jsem to tam taky hodil.

      Není to napojení silnice ale výjezd od točny autobusu (to nijak nerozporuju ten připojovák).

      Hledal jsem nějaký definice připojováku a specificky jsem našel, jen že je to pruh souběžný s normálním bla bla.

      Někde ve starých diskuzích jsem našel že u připojováku ne­bývá

      1.dej přednost v jízdě – ale to je podle mě mimo rada

      2. nebo že tam musí být kus plné čáry – (v tomto případě je všude přerušovaná) – tohle je asi taky blbost

      Co jsem se koukal na normu jízdního pruhu, tak nějaká norma říká, že by měl mít 3,5m, ale to místo, kde jsem stál má jen 2.25m. Nedalo by se to rozporovat na tomto? Případně všechno co tak jen vypadá se prostě považuje za připojovák?

      (Jednalo se plus mínus o místo, kde na fotce stojí ten stříbrnej Seat)

      ..

      Přijde mi hrozně divný, že když tam každej den vidím x aut, že by nedostávali pokuty ani ostatní – což by znamenalo, že by tam neparkovali každej den, nebo když mají trénink – když bych jezdil na hokej, tak to považuju za pravidelnou aktivitu, čili bych dostával pravidelně pokutu a pak bych tam skuteně neparkoval.

      0 1
      • Jáchym 1  

        Asi Ti úplně nepomůžu s definicí této dopravní situace,ale něco podobného občas zažívám v Brně Bohunicích.

        Aut neustále přibývá,ale parkovacích míst ne.Parkuje se všude kde se slespoň trochu dá.

        Dva roky jsem využíval jedno parkovací místo před zátarasem v konci slepé ulice.

        Najednou lístek od MP k dostavení se k podání vysvětlení.Prý jsem nedodržel 3.5m pro průjezd(někam kam se projet nedá)

        Auta tam dál parkují a nic.Já už ne :-)

        Asi až bude mít MP nějakou akci,,vybereme love,,tak to někdo schytá.

        0 0
      • Vrci  

        Odpovím odpověď. Stál jsi, kde si stát neměl. Postav se k tomu čelem a zaplať. Pokud tam v tu chvíli stálo víc aut, a vybrali by jen Tebe mohl bys namítat něco o šikaně a selektivním výběru. Máš Audi TT, tak kvůli tomu že sí gay, máš za zrcátkem růženec, kvůli tomu že jsi věřící, máš nálepku ortelu, míní dres fotbalového nebo hokejového klubu, kvůli zdravotnímu stavu (mentální retardace).

        0 0
      • liborg1982  

        Nevím, jestli je to proti zákonu, ale ty auta jsou zaparkované rozhodně strašně. Nemůžeš využít délky pruhu pro zařazení.

        0 0
        • Radez  

          Tam parkuje denně imr X aut (přes noc třeba jen jedno).

          Je to skutečně tedy připojovací pruh i když to má 2,25?

          0 0
          • embi  

            samozrejme ze je to pripojovaci pruh. mas silnice, ktere nemaji sirku 7 metru a stejne se tam jezdi…

            0 0
          • mrozu  

            Jelikož je to oddělené V2b a ne V10d, tak je to prostě připojovací pruh, na parametry to asi těžko uhraješ.

            0 0
            • Radez  

              Tak děkuju za rady. I když se do pruhu autobus (jediné vozidlo, které tam smí jet) ne vleze, tak to tak budu brát.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.