• miki.mares

    Ahoj.. Nedávno sem si našel docela dobrý způsob výdělku. Jedná se o klikání na reklamy a za to vám společnost bux platí. Chodí sem hodně studentů kteří si chtějí nějakou tu korunu přivydělat, tak proto to sem dávám. Začal jsem s tím začátkem února a už má vyděláno 22 dolarů.

    Za každý klik na reklamu vám přibyde jeden cent. Ale když seženete lidi kteří budou klikat „pod váma“ tak dostanete za ně taky jeden cent za každej klik co kliknou.

    Stačí počítat: Když budete mít deset uživatelů pod váma – denně se kliká tak na 15 reklam (zabere to tak 5–10 min denně) – 15 centů * 10 uživatelů = 150 centů denně. 150 centů * 30 dní je 45 dolarů měsíčně skoro za nic. (45 dolarů = přibližně 800).

    Zaregistrovat se můžete na: bux.to/?r=maresak

    PS: nechte mě prosím v kolonce refferal – Vás to nic nestojí. A když mě vymažete tak si vás stejně někdo koupí a budete pro někoho klikat. Tak to prosím nemažte. Díky

    0 0
    • Din  

      Už zase???

      0 0
    • Sinty  

      Nic nového pod sluncem, ale pochybuji, že tu najdeš nějaké ovečky…

      0 0
    • dieegoo  

      A už jste slyšeli o tom snadným výdělku přes internet? Nemusíte vůbec nic dělat a peníze se vám pohrnou. Kdyby to někoho zaujalo, není problém založit dalších 27 stejných dredů.

      0 0
    • downhillbighit  

      jj.. je to to parádní věc.. já už klikam asi od listopadu, momentálně mam koupenejch asi 125 referalů, sice jich kliká kolem 100 ale 10 dolarů denně je hodně slušný.. v přepočtu sem si naštetřil 4 500 Kč za 3 měsíce.. a pořád to stoupá.. Převádim si to na účet. Měsíčně si teď vydělam asi 1 800 a to to se Čechách jen tak na ulici nenajde.. www.bux.to !!! Je asi nejlepší z těch klikaček..

      0 0
      • Jirik123  

        A nahodou ses zrovna kvuli tomuhle prave zaregistroval, aby si nam to mohl rict. To jsi na nas opravdu moc hodny.

        0 0
      • dieegoo  

        To vás tam dost šulej co? :) 10 dolarů / den, 3 měsíce = 90 dní, 109017=4500? Myslim, že ne kámo.

        0 0
    • elbi  

      Hochu, když chceš prachy tak běž makat. A můžeš si i vybrat, jestli hlavou nebo rukama.

      0 0
    • cekanka  

      Jn, u nás ve třídě je těchto „samostatně výdělečně činných“ hodně. Jak je ten web? buz.no? :D

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.