• mnauprsk

    Poslední dobou mívám na silničce problém s bolestí svalů na přední straně stehen nad kolenami. Stává se mi to po několika minutách jízdy vyšší intenzitou, ale přitom to stíhám celkem v pohodě udýchat. Musím pak dost zvolnit, a trvá to tak půl hodiny, než to z větší části přejde. Našel jsem, že by to mohlo být posedem, máte nějaké zkušenosti s tím, jak pohnout sedlem, aby se to zlepšilo?

    0 0
    • mirri  

      To vypadá že sedlo máš moc nízko.

      0 0
    • Vhalasta  

      Do p..ele, to nemůžete psát o tom, jak jste vyhráli ve sportce? Ráno si přečtu, jak tě bolí nad kolenem a odpoledne mě to chytne taky TYs to přivolal, že se nestydíš.

      Ale z čeho to bylo nevím. Posed určitš ne, ten jsem neměnil celý rok. Spíš si myslím, že i když svítilo sluníčko tak po cca 2 hodinách s krátkýma kalhotama jsou šlachy a úpony prochladlé a začnou protestovat. Nasadil jsem fastum gel a slivovici. To musí zabrat.

      0 0
      • mnauprsk  

        Tak o té sportce bych samozřejmě psal radši;-) Ale zase by jste mi tady záviděli, tak by bylo asi lepší si to nechat pro sebe. P.S.: Tak to jsi docela odvážnej, jezdit v tuhle dobu s krátkýma kalhotama.

        0 0
        • hribik A1  

          neviem teda ako tam u vas, ale tu bolo cely vikend 18–19 stupnov, to neni zas tak malo. ja som napriklad vacsinou jazdil v tenkych sustakoch a kratkom tricku

          0 0
          • mnauprsk  

            Tak tady už se taky udělalo teplo. Ale loni na jaře mi prochladli kolena, a pak jsem s nima měl dlouho problémy, tak jsem na ně opatrnej.

            0 0
            • Vhalasta  

              jj. souhlas. Taky už nejsem nejmladší. Ono když vyrazíš na max. 2 hodky tak to jde. Jakmile se ale zdržíš (nejlepe když potkáš kámoče a dáš s ním neplánovaně jedno venku) tak už jde o zdraví. Takže raděj už teplejší oblečení.

              0 0
    •  

      Baník pyčo!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.