• Pán z Dubu

    Tak už to snad plnohodnotně začne – rolby vyjely.

    Odkaz na vlákno minulých sezón http://www.bike-forum.cz/…kach-2015-16#…

    0 0
    • McBlacky  

      o víkendu to prubnu a dokud bude sníh tak chci alespon 1× týdně jezdit večer na trenink.

      kdo by měl zájem at mi napíše SZ s mailem a budu posílat info. Formát cca 17:00 z Černýho mostu, 3h lyžování a v 11:00 návrat tamtéž, nebo rozumná dohoda někam na metro.

      0 0
    •  

      tady kdyby někdo nechtěl o víkendu jezdit mezi davy na nejznámějších místech v Jizerkách

      https://liberec.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

      když se mi přes týden nechce jet až na jizerky tak 4km okruh u Rychnova

      https://mapy.cz/zakladni?…

      Rádlo u Jbc http://www.liberecky-kraj.cz/…e-radlo.html

      či má oblíbená Zásada http://www.zasadaskicentrum.cz/…/mapa-arealu

      0 0
      • McBlacky  

        akorát nemáš jistotu upravy a podmínek nebo je někde aktuální info (denní) na těch odkazech mi to nepřijde.

        0 0
        •  

          potom v zimě už aktuální na jejich facebookových profilech, teď tihle malý provozovatelé ještě neupravujou i když něco napadlo, pro vás honiče na najíždění kiláků o všedních dnech rozhodně jizerky či polsko, já v týdnu pouze večer rekreačně s čelovkou objíždím místní chaty a pokud je to sjízdný tobogánem do břízek tak to je potom pěkná kulturně-sportovní akce:-)

          0 0
      • mr.antik  

        Když je sníh tak je kolečko na klasiku i u nás za barákem ve Vratislavicích.

        0 0
    • Pán z Dubu  

      Info o úpravě tratí Jizerská o. p. s. podává zpětně: „11.12.2017, 7:55 hodin

      Dnes ráno probíhá úprava“ – už zase: http://www.bike-forum.cz/…kach-2015-16#…

      Popis víkendových úprav uváděli v nesmyslném pořadí místopisů: „Hřebínek – Gregorův kříž – Bílé buky – Nová louka“. Řada lidí by uvítala úpravu ke kapacitním parkovištím např. Hrabětice kaplička – když už rolba vyjela ke Královce. V dřívějších letech to bývalo OK, teď to opatrně řečeno není ono.

      0 0
      • McBlacky  

        tak hlavně to Peklo a zpět včera :/ na to se vysrali na půl cesty do Pekla :)

        já jsem rád, že vůbec něco zadarmo tahaj a že po letech se dá lyžovat dobře už začátkem prosince.

        0 0
        • Pán z Dubu  

          Když už ty peníze, práci a čas vkládají do úpravy tratí, je škoda, že zaostává adekvátní informovanost. V porovnání s těma nočníma šichtama v rolbách mi to přijde jako maličkost.

          Vloni se začalo lyžovat o týden dříve.

          0 0
      • mr.antik  

        8. prosinec:

        V sobotu brzy ráno vyjedou rolby. Vydají se pro Vás připravit následující trasy:......

        9. prosinec:

        Od ranní úpravy připadlo cca 10 cm sněhu, zítra v ranních hodinách proto rolby vyrazí znovu. Kromě včerejšího rozsahu nově zajedou na Souš a na Peklo. Upraveno tedy bude:.....

        nevypadá že by podávali něco zpětně – to spíš jen u adhoc úprav dle situace a počasí. Informace typu „když se to nebude propadat o 10cm, najedeme ráno celý okruh“ by ti stejně k ničemu nebyla

        hrabětice by upravit mohli aspoň srovnat základ. Tam je potřeba víc sněhu

        0 0
      • Barak  

        Máš pravdu, je to v blbém pořadí, ale je z toho snad jasné, který úsek budou projíždět, né?

        Vždycky je co zlepšovat, ale když porovnám jak informuje ops (na jejich webu, na bilestopy.cz nebo na skimapa.cz) a to jak info o úpravě předem, tak zpětně, co opravdu projeli, nenapadá mě jiná oblast, která by to dělala lépe.

        0 0
        • Pán z Dubu  

          V So ráno jsem byl a rolba jela od Nové louky dříve na Hřebínek a ke Kristiánovu upraveno nebylo. Nevadilo mi to, jen z textu jsem to předpokládal obráceně.

          Souhlasím s Tebou, že oproti jiným střediskům jsou dobří, jen ze své dřívější vysoké kvality poklesávají. S kvalitou a četností úprav jsem spokojen, ale kdybych např. věděl už včera večer, že se dnes bude upravovat, jel bych se ráno smýknout.

          0 0
          • Barak  

            Otázka je, jestli to tam nedali večer schválně s ohledem na pondělní předpověď počasí. Jinak bych řekl, že to tam dávají poctivě. Ale nejsem místňák, takže řeším jen víkendy a je možné, že v týdnu k tomu přistupují vlažněji.

            0 0
    • Mr.Dawe  

      Jak to vypadá aktuálně na JIzerkách? Díky

      0 0
      • Barak  

        Záleží odkud pojedeš. Pokud z Jizerky, tak to i přes oblevu relativně půjde, ačkoliv je většina tras dost měkkých, místy se boří hole a sníh moc nejede. Ale na tu bídu se to celkem dá. Bohužel ani v noci nemá mrznout, takže to zítra lepší nebude.

        Pojedeš-li z Bedřichova na jedničkový lyže už to moc není nebo to chce velkou opatrost, místy už kouká hlína a těžko říct, jak to bude vypadat po odpolední úpravě kvůli závodům.

        0 0
      • Barak  

        Jo a jestli pojedeš klasiku tak samozřejmě plusový klistry.

        0 0
      • Krov  

        Nad 800m je sněhu dost s výjimkou obvyklých problematických úseků typu Máří-Točna. Taky se začínají trochu propadat potoky, to spraví jedině mráz. Horší je, že se ted´ moc neupravujou vedlejší trasy. Včera jsme jeli Bedřichovskou pětihodinovku a mimo páteřní trasu to byla nepříjemná hančovina. Třeba oblíbené kalhoty přes Mariánskohorské boudy a Protrženou byly spíš za trest. Cesta k hranicím na Orle byla taky zajímavá, plno děr u potůčků, ale tam se většinou moc nejezdí.

        0 0
        • McBlacky  

          mi ani neříkej, most přes Jizerku byl krutej :)

          My teda po analýze mapy a toho co je protaženo nalajnovali trasu a ani nekoukali co je za kolik bodů. Takže ve finále 65km/1200up a jen 490bodů.

          Pětka-Kristiánova-Rozmezí-Mariánská hora-Protrženka-Vlašák-Bunkr-Jizerka-Most-Jizerská-Smedava-Knajpa-Zdarek-Panelka a přes Gregoráč do cíle.

          4:43 čistej, 4:34 jízdní, dojezd 17 minut před limitem, vešla by se i ta padesátka na Bílé Kuchyni ale partačce se tam už nechtělo a mě to bylo tak nějak jedno. Jeli jsme primárně lyžovat, ne hrát na body. Vedet, že by to stacilo na třetí flek asi by se i kousla.

          0 0
          • Krov  

            Přistoupili jsme k tomu se Škrabkou stejně, předem jsme zavrhli všechny chodící varianty, takže jsme taky měli trasu vymyšlenou předem, akorát jsme pak operativně vynechali 19 na Souši, protože jsem se v těch déle neupravených dost trápil. Jeli jsme nakonec asi úplně stejnou trasu jako vy, jen tu nejbližší kontrolu jsme brali až cestou na stadion a od Knajpy jsme pak byli o několik minut pomalejší, asi neumíme roviny. Na bednu ve starcích bylo potřeba o 10 víc, stačilo jet na 8 místo na 9, ale protože jsme nestartovali oficiálně, tak na tom tolik nezáleží.

            0 0
            • McBlacky  

              tak to jsem vás potkal když jsem se drápal z Marianský a pak z Jizery. Skrabku znám, ty jsi teda mel sedočerný oblecení ne? Lucka me stihla pri závodě nominovat na K70 ke Skrabkovi do teamu :) coz teda intenzivne rozmýšlím. Jedeš s ním taky?

              ta 8 nebo 9 je otázka, z Točny to mám včera za 12minut pro 9, ta 8 by byla delší tak o 3–4mins, pokud by ses vracel na Hřebínek i pokud Oliva-Gregoráč a kousek zpet pro tu K30 na ceste Gregorác-Hrebínek. Ale bylo tam nejistý jestli by to nemusel být soupaž v hlubokým od odbočky na Olivu, což by to natáhlo klidně o dost minut dle podmínek. Já měl co dělat upíchat kousek nahoře na K15 a to jsem to jel dolů, nahoru si to neumím představit. Hlubočák o zlomení hůlek kam se boříš 30+cm :/

              Roviny = zatnout zuby a drtit 1:1 :)

              0 0
              • Krov  

                Jo, míjeli jsme se tam a jel jsem v šedočerném. K Jizeře dolů jsem to trochu kotvil, protože nemůžu pořádně zaplužit a bál jsem se to pustit. K8 prý byla v pohodě, z Bílý kuchyně pár set metrů soupaž víceméně po rovině a moc se to nebořilo.

                S kým máš jet tu K70? Protože Škrabka to jel jen jednou s Brabčákem a spol. a teď už by jim prý ani nestačil, takže se zatím nechystá. Já se rozhodnu až po BoBo, ale určitě bych jel s někým pomalejším, ty dlouhé kopce jsou tam v závodním tempu hodně těžké. Jizerky jsou proti tomu rovina. Ale tobě to bude vyhovovat, víš jaký tempo si můžeš dovolit a nedojde ti, to je základ.

                0 0
      • Cryzyy  

        V sobotu jsem jel z Hrabětic, bruslení na houby, než jsem dojel k Buku, tak jsem se na to chtěl několikrát vykašlat, ale říkal jsem si, že nahoře to bude lepší, zpátky jsem se prošel od přehrady po silnici, nahoru kolem Jablonecké chaty je stopa jenom na klasiku.

        0 0
    • Krov  

      Tak Boboloppet bude jen 86km. To jsem nemusel tolik najíždět :-)

      Kdo nakonec jedete?

      0 0
      • Barak  

        Jo, to bude sranda.:-)

        Já jedu a doufám, že taky dojedu.:-)

        0 0
      • Greyhound  

        Jedeme, nad Blackym se vznáší lehký zdravotní otazník, ale včera při mazání běžek vypadal celkem OK a pivo pak mu chutnalo takže to vidím optimisticky:-)

        Já ale včera nakonec výměknul a namazal vyschlý křivý dvojky tak doufám, že mi neujede hned v prvním sjezdu a nepojedu sólo jízdu.

        0 0
        • Krov  

          Jestli tam bude takový mlat jako ve středu, tak to pojede i na dvojkách. Já beru jedničky, dokonce celkem nový, někde musí získat první šrámy :-). Co mažete a kdy chcete startovat? Předpověď vypadá slušně, jen nesmí ráno napadnout zpomalovací vrstva.

          0 0
          • Greyhound  

            S mazánim jsme se moc nemazali – nejdřív domazat nějaký prastarý HF Toko kolem nuly, na to Swix Marathon a když už jsme ho koupili tak jsme lehce naprášili, co kdyby náhodou napadlo, a rychle spláchnout jedovaté fluorové výpary do hospody :-) Plán je start cca. 8:15, podle toho jak to Blacky bude stíhat z Prahy.

            0 0
      • McBlacky  

        8:15 starz cca pocitam. Target 5:30 ono sice 96 ale prevyseni bude asi vyssi. A teda Bile Buky na cca 70 km to bude bolet

        0 0
        • Krov  

          Taky mi to profilove prijde tezsi nez original, ubylo rovin. Chci startovat podobne, ale musim najit nejake pomalejsi partaky, neco okolo 6 hodin, podle snehu a rozpolozeni. Treba se tam nekde potkame.

          0 0
    • jIrI___  

      Existuje v Jizerkách nějaký vyloženě nenáročný okruh, kde by se mohli plácat úplní začátečníci tak, aby nepřekáželi ostatním ve stopě? Chtěl bych poprvé v životě zkusit běžky a v Beskydech něco takového bývá na golfových hřištích, ale letos to tu je úplně bez sněhu…

      0 0
      • hawrda  

        Pokud o víkendu,tak bych jel do Kořenova okruh okolo rozhledny Štěpánka.Je to rozhraní Jizerek a Krkonoš,cca 30Km upravených tratí a relativně nenáročný terén.

        Občerstvení Kořenov,Rejdi­ce,Paseky nad Jizerou horní stanice lanovky(bufet),a 2× hospoda pod Štěpánkou a stánek na rozhledně:).

        V týdnu bych jel na Jizerku.

        0 0
        • Barak  

          Kořenov je fajn, ale ne tak dlouho po posledním sněžení, jako třeba teď. Bude tam spoustu bordelu ve stopě a podle mě i dlouho neupravený.

          Nenáročný ježdění je po celých Jizerkách. Ideálně z Jizerky nebo Václavíkovy Studánky, odkud jezdí méně lidí než z Bedřichova.

          0 0
    • Pán z Dubu  

      Co na dnešek projela rolba se trošku přesejpá a prosazuje se firn. Co né je mlat – hrany na tom neustřelují, ale vrstvička nové vaty navrchu nejede. Od U knajpy až k Protržený to rozhamtal propadající se pěšoun (asi minulý víkend), ale není to nebezpečný. Klasické stopy jsou ublejskaný a dost turistů chodí mimo ně. Hezké svezení je přes Bílé buky.

      0 0
      • mr.antik  

        To je snad poprvé co se modlim ať nenapadne :-)

        0 0
        • Krov  

          Zase bychom se mohli dele radovat z vyjizdky zimni prirodou :-)

          0 0
      • mr.antik  

        Tak spíš mazat na firn? Mám tu ještě staré fialové Skigo LF, který je na to super, ale jesti napadne, tak jsem v háji… A na to nějakou vrstvičku růžového HF od Toka?

        0 0
        • Krov  

          Jestli napadne, tak to nepojede nikomu a nebude to parafinem. Tim, co jsi psal, nic nezkazis. Podminky se budou hodne menit s vyskou a ta tvoje volba je relativne univerzalni.

          0 0
          • mr.antik  

            já to nejedu na výsledek, budu bojovat sám se sebou, posledný týden jen sedim u kompu nebo v autě, ani minuta sportu.

            0 0
      • mr.antik  

        Tak co tomu řikáte dnes? Horší podmínky jsem asi na Bobáči nikdy nejel – 7:16

        0 0
        • duk  

          Uff, přestávám litovat, že jsem se letos nepřihlásil :-D

          0 0
          • mr.antik  

            Letos měli výhodu ti, co jsou lehký, jezdí frekvenčně a maj dobrýho servismana. Bohužel nesplňuju ani jedno, proto taková doba :-)

            0 0
            • duk  

              Já se taky řadím do podobné kategorie, loni jsem to jel tuším kolem 6:30 a letos by to určitě lepší nebylo.

              0 0
        • Barak  

          No, z tech kopcu to mohlo alespon trochu jet, to je fakt.:) Ranni snezeni tomu moc nepomohlo. Ja 6:55 skate a klobouk dolu pred lidma, co jeli klasiku.

          0 0
          • plzakj  

            Klobouk dolu pred lidma, co to ujeli :—)

            0 0
          • mr.antik  

            Asi se na to nehalo namazat, protože mě předjíždala ta první ženska ve sjezdu ke smědavě a prolítla neskutečnou rychlostí okolo nás. Mě asi deptaly ty dlouhé rovinky a klesání (kterých je asi tak polovina trasy), kde člověk ví, jak to tam normálně jede a teď byl rád za stěží 10kmh a zdvíhnout to o 2kmh vyžadovalo neskutečný usilí.

            Bavil jsem se s jedním klasikem (ten mě teda ve sjezdech taky předjížděl na pohodu) a řikal, že měl namazáon od Máry a že kromě jednoho místa s tím dojel celý závod uplně v pohodě.

            0 0
          • Krov  

            On právě letos byl mezi skatem a klasikou o trochu menší rozdíl než jindy, protože stopy jely mnohem líp než střed. Já jel skate (6:14), ale hodně jsem odjel soupaž, do mírných kopců to bylo rychlejší. Bohužel mi o 10 vteřin uteklo první místo ve veteránech, to na takový vzdálenosti zamrzí :-).

            0 0
            • mr.antik  

              No deset vteřin to je jen blbé pípnutí čipu… já musim zapracovat na těch pauzách, protože dle stravy jsem téměř 30minut prostál (asi nejvíc ve frontě na promenádní, jedno hledání v mapě přejetí odbočky, několikrát chcaní)

              0 0
              • Barak  

                Taky jsme ty prostoje vcera resili a dosli nakonec k tomu, ze je to stejne o fyzicce. Protoze, kdybychom meli support jak profici, kterym podavaj bidony za jizdy, stejne bychom to asi nedali rychleji prave o ten cas prostoju. My, kteri nemame tak najeto, si proste pri tech kratkych pauzach trochu orazime a je to mozna ve vysledku lepsi nez jet durch.

                0 0
                • mr.antik  

                  to asi jo, určitě se nedá to jen tak odečíst, normálně se snažim odpočívat ve sjezdech nebo na rovinkách, což se ale včera moc nedalo. Příště si nějakou tu dvojdecku koly přibalim do ledvinky a zkusim to durch.

                  0 0
                  • Krov  

                    Urcite je lepsi jet souvisle. Jidlo a piti za jizdy te sice trochu zpomali, ale delsi cas straveny pri pauzach zadnou rychlejsi jizdou nedozenes.

                    0 0
        • Greyhound  

          Tezkej arbajt. Zacatek pro me peklo – nejakej zatuhlej, nemoh jsem se dostat do tempa, Blacky mi ujel hned, spousta lidi me predjela a vypadalo to na debakl. Pak jsem se nastesti trochu rozjel, ale utrapena solojizda bez velkeho nadseni. Blacky moc peknejch 5:45, ja s kilometrem navic 6:05. Mazat to chtelo studenej prach na coldy, pak to pry jelo rikali mistni, ja ten pocit nemel:-) Pekna akce!

          0 0
          • mr.antik  

            těch 5:45 fakt nechápu..... jinak souhlas, že to bylo i dost o psychice… vžycky jsem si řikal, že dál už to někde pojede, on se mezitim změnil sníh a nejelo to vůbec. Nebo to nebylo upravený. Naopak pozitivně mě překvapil závěr, okolo přehady, jak jsem jel pozdě, tak už to přituhlo a to hned člověka nakopne.

            0 0
            • Krov  

              Jj, zaver byla jedina cast,kde to jelo lip nez loni. Tedy az na ty kameny pred napojenim na cestu z Maliniku na Vladni. Jeden me poslal k zemi.

              0 0
              • mr.antik  

                Tam proti mě sjížděla ženská, vystoupila přede mnou ze stopy a ještě měla řeči. Doufám, že zas nebudu v novinách.

                0 0
          • Krov  

            Mne bylo divny, ze nejedete spolu, kdyz jsem vas mijel cestou k Linkeho krizi. Ja jsem mel studeny prasek na pluskach a proti lidem okolo to jelo spis v tech pasazich s hrubsim zrnem, na cerstvem to bylo slabsi, takze vetsi vliv mela spis struktura nez maza.

            0 0
            • mr.antik  

              jo to mě donutilo udělat z jedněch měkčích lyžích praškanky a dát na ně hladš strukturu. Je blbý že jsem si to musel potvrdit zrovna včera :-)

              0 0
          • McBlacky  

            Nakonec jsme to az zas tak uplne nepromazali, rozhodne jsem mezi tema co jeli kolem byl smerem dolu v nadprumeru, ale je fakt, ze to na cem jel Sporticus bylo o levely dál, ty jsem videl jen na startu. Marketu jsem bral az za Jizerkou. Oni jeste dávali finish na prásky a strukturu docasnou :) navím mely odtestovalý lyže i mázu.

            Ruku na srdce, na to, že jsme mazali ve čtvrtek podle predpovedi a lyže máme jedny…

            co se týče výkonu, zlá hryzačka u mě. Nejhorší byla suverene panelka, za kanálem jsem si navic vorval lyže. Zkratky na Vaclavikove a Kristianove jsem nejel. Celý prakticky solo a proti lonsku minimum kde se dalo jet 1:1 a naopak hodne jsem soupažil. Vecer pak druhá fáze a 9 plzniček, dneska na vyjetí 35km s pivem a rumem na Knajpe. Za me velmi podarená trachtace :) a závodem jsem prekonal 1000km nájezd od prosince.

            ted jeste neco dotáhnout na K70 at se tam moc netrápim.

            0 0
            • Barak  

              Presne to jsem si rikal, cely zavod rubacka, min. useku, kde by podminky dovolily jet delsi useky 1:1 a trochu se sklouznout.

              Blahove jsem si myslel, ze z Cihadel az na Marianskohorske boudy to bude zadarmo. Nebo Jezdecka, Promenadni, ze pojede, misto toho jsem se boril v krupici.

              0 0
            • mr.antik  

              Ja mazal v pátek a předpověď byla ještě optimistická, pokud by se mělo vyjet v 8. Takže oni museli snad mazat v 6 ráno před závodem, nebo v noci sledovat srážkoměry

              0 0
            • Krov  

              A s kým tedy jedeš K70?

              0 0
              • McBlacky  

                S Honzou Hejnou a lidma co neznám. Teda jsem tam jako náhradník, ale prý potřebovali náhradníka každý rok :) tak uvidím. Beru to jako, že jedu a když to neklapne dám solo 50.

                0 0
                • Krov  

                  Tak oprsklejší družstava vyráží v šesti a v případě potřeby převlékají :-)

                  Ale ta 50 jednotlivců má něco do sebe. Taky o ní uvažuju.

                  0 0
            • Greyhound  

              Souhlas, na to že jsme mazali ve čtvrtek a v mém případě dvojky tak lyže špatně nejely, oproti lidem okolo lehkej nadprůměr, na ty se (bohužel:-) vymlouvat nemůžu. Drobné rezervy byly tentokrát v životosprávě před závodem a opět se potvrdilo, že na závod jen s ověřeným vybavením – Camelbak mi nějak zamrznul, vypil jsem jen tak půl litru a vez kilo a půl úplně zbytečně. A ve chvíli kdy jsem při sólojízdě zjistil, že už mám na tebe zásek 10minut tak jsem částečně ztratil motivaci, loni jsem se v kopcích za tebou a závěrečně stíhačce jinak ždímal.

              0 0
    • mr.antik  

      Tak kdo jedete na Krkonošskou 70? Budu si to projíždět opět bez čísla, ale furt váhám jak namazat a zda vzít soft track s hladkou strukturou nebo tvrdší s UNI struktůrou…

      Byl jsem v Krkonoších v sobotu a bylo to tak 50/50 a od tý doby asi něco nasněžilo a asi i něco umrzlo…

      0 0
      • Krov  

        Ja zvazuju 50km jednotlivce, ale nechce se mi vstavat, tak nevim. Vyber lyzi bez projeti na miste bude loterie, ale kdyz nezavodis, tak bych to tak neresil. Vzal bych ale studeny, bude to spis suchy a ne moc transformovany. V lepsim pripade primrzly a pojede to, v horsim to bude pomaly skripak – zalezi taky, co vyora rolba.

        0 0
        • mr.antik  

          Chjo, projíždět to fakt nebudu, jako normalní smrtelník co parkuje půl hodiny pěšky od startu. Ty studený jsou ale použitelný jen do měkkýho, to je teda dylema

          0 0
          • mr.antik  

            Tak nikdo si nebyl zavrzat? Neskutečný trápení, krásný vyhledy, na sluničku to i trošku jelo… 6:34

            0 0
            • Pán z Dubu  

              Zítra Ti v 10:00 startuje Bieg Piastów 25 km. Trocha klasiky na srovnání nohou http://bieg-piastow.pl/25-km

              0 0
            • duk  

              My jsme jeli, dobrá máza, ale špatný nohy 4:56, sám bych se tak rychle nehecnul, na Černý jsem se regulérně poblil z toho tempa :-) A moc hezký panorámata byly dnes.

              0 0
              • mr.antik  

                To je čas upně mimo moje chápání… na černou jsem dojel ještě jakž takž co lyže pustily, ale pak přišla krize…

                0 0
        • duk  

          Nakonec to bylo tak něco mezi, úplná brzda to nebyla, ale že by to nějak letělo… ani ke konci to moc nepovolilo v tom mrazu.

          0 0
    • mr.antik  

      Trošku mimo téma, řešil jste někdo někdy opravu (přešití) zipu na skejtových botách? Ideálně na Liberecku. Mám Alpiny a v místě, kde se zip trošku láme, tak se začal rozjíždět – tlátka to které je zip našitý nemá prakticky žádnou odolnost.

      Nebo se na to vykašlat a udělat si radost novýma?

      0 0
      • Barak  

        Kamos to na zacatku sezony resil na Fischerkach. Udelali mu to v prvni oprave odevu.

        0 0
      • Krov  

        Jasně že si udělat radost novýma :-). Co jinýho by člověk z toho ježdění měl? I když nový boty můžou být i pro zlost…

        0 0
        • mr.antik  

          no zas tak starý nejsou – v podstatě nevim co lepšího čekat (možná větší tuhost), ale boty se mi vybíraj blbě, mám dost široký vysoký nárt a silnou holeň při malé velikosti – takže radši prubnu opravny. Jako dá se dojezdit teď i bez zipu, ale lidi blbě koukaj

          0 0
      • JJ  

        Přímo v Liberci mezi knihovnou a bazénem je kouzelný švec dědeček, co mi před 2 týdny vyměnil zip na skate Salomonech. Jenže mi říkal, že tam teď až do srpna nebudou, takže leda vydržet.

        Cena 120 Kč a hotovo druhý den:)

        Opravna obuvi Mareš – Rumjancevova 1234/19

        0 0
        • Metropolis  

          Ahoj pánové, chtěl jsem se zeptat jestli na lyžích vybavených skinem ulpívá na tom skinu taky hodně nečistot (jehličí a tak) jako na stupacím vosku. Díky

          0 0
    • Pán z Dubu  

      Dnes se asi naposledy tuto sezónu dala projet Paličníková cesta.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.