• Lukster

    Zdravím! Nevíte někdo jak je to letos s Beskyd Tourem? Po delší odmlce bych si ho i zajel, ale loni byl zrušen a letos nevím – psal jsem pořadateli a neodpověděl…

    Každopádne to býval nejlepší maratón u nás, ale bojím se, že už je jen historií…

    0 0
    • pepan_kladno  

      Zkusil si google? http://www.53x11.cz/marathon/ Podle tohoto to vypada ze se jede 14.7.2012

      0 0
    • Corbett  

      V čem byl nejlepší?

      0 0
      • Lukster  

        Myslím hlavně první ročníky, kdy se ještě jezdilo přes Smrk – krásně náročné dlouhé výjezdy do prudkého kopce, supr výhledy, atmosféra. Bohužel to srazily organizační nedostatky a pak odchod ze Smrku kvůli ochráncům přírody. Ale Drásal je taky supr a organizačně mnohem lépe, takže ten je teďka jednička v CZ.

        0 0
    • Žíža  

      Tak využiji starší vlákno – pokud je tu nějaký silničář, který letos Beskyda jel, třeba ho zaujme.

      Opět jsem strávil na Beskydu nějakou tu chvíli a nafotil „pár“ foteček. Bohužel se omlouvám, nějak mi nečekaně rychle odešla baterka, takže na Smrčku jsem vám do toho dával akorát snahu o povzbuzení, foťák byl už téměř mrtvý :-). fotečky najdete na

      http://ziza69.rajce.idnes.cz/…d_Tour_2014/

      Tak snad se tam většina z vás, co to jeli najde.

      0 0
      • Lada,s  

        Našel jsem se, dík :-)

        0 0
      • bosmilan  

        dík…na tvoje fotky jsem čekal :-)

        0 0
        • Žíža  

          Ok, jsem vždycky rád, že coby nezávodící turista můžu "chrtyů alespoň morálně povzbudit :-)

          0 0
          • bosmilan  

            na tom Smrčku jsi měl spíše přiběhnout a vytlačit nás nahoru,jak to tam bolelo :D

            0 0
      • Biker jak Pes  

        Děkuji za fotky. :)

        0 0
        • Žíža  

          Holt ty máš to štěstí, že jako správný Chrt jsi úplně mezi prvníma – holt později UŽ byla vybitá baterka a nebylo čím fotit. Ale tu první desítku jsem ještě zvládl :-).

          0 0
          • Biker jak Pes  

            Jj, sice jsem zjistil, že mám talent uhýbat před objektivy, ale i tak jsi mě zachytil. Myslím, že zrovna na Pustevnách jsem tě zahlídl, ale nepamatuji si vůbec nic. Třeba na Smrčku vůbec nevím, že tam někdo stál. :)

            0 0
      • Žíža  

        Tak opět po roce využívám starší vlákno. Jako už tradičně jsem strávil na trase Beskydu s kolem a foťákem „hafo“ hodin a nadělal kvanta snímků. Fotil jsem na startu, Pustevny a závěr již notně roztaženého pole na Smrčku – tady jsem sice vystál důlek, ale mám to opravdu až do posledního „dojevšího“. No a vzhledem k tomu, že bohužel za posledním žádný sběrák nejezdí, tak ještě značný čas i po něm, než mi fakt bylo jasné, že další už nebudou :-).

        Takže pokud jste jeli, zkuste kouknout na:

        první část galerie

        druhá část galerie

        třeba se tam najdete (pokud jste byli v druhé, roztrhané) části pole, tak na Smrčku zaručeně – v případě většího balíku je to už asi méně jisté :-)

        0 0
    • Žíža  

      tak opět využití starého vlákna – tak jako každý rok jsem zase věnoval trochu času a kilometrů povzbuzení a nafocení Beskyd touru. vše je opět nasypáno na rajče – beskyd tour .

      tentokrát je to trochu kratší – bohužel pracovní povinnosti mne odvolaly, takže jsem musel z pusteven odjet a „dlouhodobý rekreační pobyt“ na Smrčku se letos nekonal. takže koukněte, pokud jste někdo jel, třeba se najdete. Jinak samozřejmě gratulace a obdiv všem, kdo dokončili, a to zvláště Tomášovi za druhý flek v kategorii.

      0 0
    • Žíža  

      Tak opět po pauze využívám starší vlákno. Jako už tradičně jsem strávil na trase Beskydu s kolem a foťákem „hafo“ hodin a nadělal kvanta snímků. Fotil jsem na Kelčovském a pak na horské prémii na Kasárnách – závěr již notně roztaženého pole – ale mát tu výhodu proti dřívějšímu Smrčku, že se dá alespoň poecat s klky na bufetu :-)

      Takže pokud jste jeli, zkuste kouknout na:

      Kelčovské sedlo

      Kasárna

      0 0
      • Žíža  

        Tak opět vytažení starého vlákna zpět na svět. Rok utekl a já se snažil zase něco zadokumentovat na Beskyd tour.

        Tentokrát to byl start, pak Kelčovské a nakonec horská prémie a bufet na Kasárnách. Takže pokud jste jeli, mrkněte. V případě zájmu samozřejmě můžu poslat fotky v plném rozlišené mailem. Album z Kelčovského jsem musel včera kompletně zrušit a nahrát znovu – nepochopitelně tam byla velká část fotek s totálně mizerným rozlišením.

        odkazy:

        start

        Kelčovské sedlo

        Kasárna

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.