Problem s Polarom S720i pri IR komunikacii

13 nepřečtených
  • mars

    Ahojte, potreboval by som SURNE poznat odpoved na nasledovne: Je mozne spojit Polar S720i s pocitacom aj cez iny IrDA/USB interface nez je ten, ktory sa dodava originalne? Viem, ze s notebookom by to malo ist bez problemov, ale ja uz mam na pocitaci IrDA/USB bridge od ineho vyrobcu a nedari sa mi to spojit. V originalnom softe (Polar Precision Software) sa da vybrat pre spojenie typy: IrDA (tento ma asi fungovat s notebookmi, pda, irda integrovanymi na doske), USB (originalny interface), COM 1–7.

    Vdaka za dazdu radu.

    0 0
    • kpitti  

      Bez problémů funguje spojení s Infraportem v notebooku a na desktopu pak používám převodnk USB/IrDA, taky funguje OK. V Polar Precision SW mám spojení v obou případech nastaveno na IrDA.

      0 0
      • mars  

        Hmm…dakujem, predstavoval som si, ze to tak bude fungovat, ale ked sa vtedy pokusam spojit, program caka na spojenie a nic sa nedeje. Este ma prekvapilo, ze mu je jedno, ci je v tom momente to IrDA zapojene alebo nie – caka aj tak, bez nejakej chybovej hlasky. Inak, dost by mi pomohlo, keby si napisal postup, ako si instaloval sw a ten infrak – mal si pocas instalacie sw uz ten infrak nainstalovany a zapojeny?

        0 0
        • kpitti  

          Takže na desktopu mám infraport připojený přes USB, jmenuje se to: Mobile Action MA-620 USB. SW od Polaru jsem měl nainstalovaný už před tím, než jsem ke kompu připojil a poprvé nainstaloval ten infraport. Jakou máš verzi Polar SW a jak máš zapojený infraport do kompu?

          0 0
          • mars  

            Mam tiez na desktope s w2k no-name infraport pripojeny cez USB. Infak som mal nainstalovany pred sofverom k Polaru. Verziu softu pre Polar mam original z CDcka (tusim nejaka 3.x.x). Skusal som to aj s verziou 4.x.x – update som stiahol z ich stranky – ale nepomohlo to. Mozno fakt pomoze preinstalvanie pocitaca, ale predtym to este skusim rozchodit na inom kompe.

            0 0
            • kpitti  

              Asi bych se zameřil na Windows. Máš možnost otesovat ten infraport např. s mobilem?

              0 0
              • mars  

                Zial, momentalne nie. Ale pripadalo mi to, ze infrak funguje, pretoze sa mu podarilo nadviazat komunikaciu s hodinkami – ked som dal na nich connect, spustil sa na pocitaci taky soft, ktory umoznuje uploadovanie suborov cez infrak (sucast ovladacov irda). Ale tym to skoncilo.

                0 0
    • Macropus  

      Měl jsem stejný problém.Půjčil jsem si neoriginální infraport, připojení se nezdařilo i když jsem zkoušel veškeré nastavení, které šlo. Koupil jsem originál infraport, výsledek stejný. Zkouška na noutboku, připojení bez problémů. Nakonec, protože už jsem se na to stejně chystal jsem přeinstaloval celé Windows. Připojení se povedlo na první pokus a od té doby (od března)bez problémů.

      0 0
      • Standa  

        Měl jsem trochu jiný problém.Minulý týden jsem si koupil od Polaru model AXN 500 a k tomu zakoupil(dle doporučení prodejce) orig.polar interface usb.Trápil jsem se s tím tři dny bez výsledku.Pak mi pánové ze servisu Polaru v Praze zjistili,že není tento infraport kompatabilní s modely AXN,a? to připojím přez normální irda a polar interfeis omlátím prodejci o hlavu. Přez normální infraport komunikace v pohodě.Takže orig.infraport mám doma na nic.Jsem sice domluven s prodejcem na vrácení,ale než bych napsal dopis,co chci,vystál frontu na poště,čekal až mi pošlou dobropis,podepsal jim ho,poslal zpět a čekal na peníze......to na mě není.

        0 0
      • jarda  

        Pánové vaše chyba je asi jinde, máte-li Windows XP /asi všichni/ potřebujete pro infraport driver upgrade, který je ke ztažení ze stránek Polar, jde o soubor „usb_remove_v1004­.exe“. Na originálech CD ke všem typům sporttestrů Polar tento driver chybí /je zde pouze 98 a 2000/ a dodává se cca od poloviny roku, ale většina sporttestrů co se prodává na obchodech je starší. Proto ten kdo má 98 nebo 2000 je většinou úspěšný, ale XP nejde. Divné, ale je to tak.

        0 0
        • mars  

          Skusal som to na 1× win2k, 2× na winxp – vysledok je rovnaky. pravedpodobne to bude v nekompaktibilite s mojim noname IrDA na USB.

          0 0
          • mars  

            Toto som nasiel na stranke vyrobcu mojho infaku:

            Why doesn’t My Polar Heart Rate Monitor Work With My IrDA Adapter? There is a known timing issue between these two devices that has not been solved as of yet. In some cases, the devices may talk to each other. but in most instances, they will not. We have introduced a new line of controllers that has a greater level of compatibility with the Polar Heart Rate Monitor.

            0 0
    • Coudy  

      Skus www.mtbr.com , najdi si vyrobok a prispevky k tomu, tiez sa to tam dost riesilo.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.