• Starda91

    sttěžoval jsem si že z moji RS tory 302 se přes lockout tlači olej a když kolo otočim vzhuru nohama, tak přes to rovnou kape…přestal fungovat lock out… v prodejně mi řekli po prohlídce že bylo nedostatek oleje… a že je vše v pořádku…tak co tedy? opravdu si už nevím rady kde je chyba

    0 0
    • Lister  

      Takový malý problém, by mě zajímalo jak jste to vyřešily vy :-)

      Pokud máte doma řidítka, která nejsou na konci otevřená, takže do nich nepasují klasické koncovky, jak jste vyřešili jejich ochranu z boku – a taky designový problém – co si budem nalhávat, to je ten největší problém :-). Řešení pro sebe už asi mám, ale zajímalo by mě jesti na to neexistuje nějaký univerzální figl :-)

      0 0
    • Bully  

      Pridam se k vlaknu, abych zbytecne nezakladal nove. Mam totiz taky problem a jako Lister potrebuju nejakej univerzalni figl na to, jak ziskat vic casu na jezdeni na kole. Letos je to katastrofa.

      0 0
      • Belial  

        Asi bude na čase si vybrat a rozhodnout se – práce = peníze NEBO zábava = bez peněz v omezené míře :D Dát výpověď není tak těžké.

        0 0
        • Bully  

          :o) Odhadl to chytry Lisak, ale problemy s praci az takovy nemam. Ona neni jenom prace v zamestnani a taky zamestnanim nekonci vsechny povinnosti (=hura na kolo).

          0 0
    • marapara  

      A co takhle reklamace pokud je ještě v záruce?

      Sice Toru nemám, mám Rebu a Revelation, ale kolem MC mám taky mastno. To je normální. Nicméně i kdybych vidlici nechal týden obráceně, tak z toho kapka určitě neukápne. Řekl bych, že je to buď špatně dotažené nebo je tam nějaké špatné těsnění.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.