• Mirek1

    Tak se chystam na sveho prvniho Krale Sumavy. Chtel bych se zeptat Vas, zkusenych matadoru, jak to tam probiha s parkovanim. Je tam hlidane parkoviste? Moc se mi nechce nechavat kolo v aute, kdyz pujdu treba na prezenci a po dobu co budu na trati (a ze no nebude asi kratka doba :-)). Jsou tam nejake zaludnosti, na ktery bych si mel dat bacha? Co vas treba prekvapilo, kdyz jste jeli prvne?

    0 0
    • cabbage  

      parkoviste? parkuje se vsude mozne i nemozne a jediny hlidany je to odtahovy:-)

      0 0
    • Daf  

      Je tam hlidane depo pro kola.

      0 0
    • MARIN  

      Kdyz jsem jel sveho prvniho Krale, tak me prekvapilo uplne vsechno. Nebylo kde zaparkovat,hrozna fronta na prezentaci,nocleh jsme resili v telocvicne,takze rano fronta na WC a umyvadlo, startoval jsem tenkrat ze zadnich pozic takze jsem stal jeste cca5min po startu na miste,brody byli hluboky a studeny a retez nepripravenej,ob­cerstvovacky bohate zasobeny,dobry znaceni,trat je to pekna ale pri najetych 500km nic moc zazivnyho (krece od polovicky v kazdem kopci :),v cili froooonta na obcerstveni a na pivo jeste delsi o myti kola jsem se ani nesnazil. Byl to muj prvni maraton a rad na to vzpominam. Dalsi rocniky jsme resili ubytovani v telocvicne na druhem konci Klatov,takze WC a myti bez fronty,parkovani primo u telocvicny(ale ne hlidane),fronty na prezentaci diky rozdeleni po kategoriich nejsou tak hrozne no a ostatni vse stejne teda zazitky z trate uz byli lepsi protoze jsem zacal vic jezdit.

      0 0
      • McBlacky  

        ta tělocvička je ok akorát na chodníku před ní dávaj pokutu :(

        0 0
        • Mirek1  

          Koukam, ze tam najit v sobotu rano misto na parkovani bude slusnej vopruz… Zvazuju, ze bych tam asi zajel se prezentovat v patek vecer, abych pak v sobotu mel o starost min (budu spat u Plzne). A auto budu muset asi nechat hned na nakym predmesti a par kilaku dojet… Nebo myslite, ze by byla lepsi uz nejaka vesnice pred Klatovama? Zacinam premyslet, jestli mam tohleto zapotrebi… :-)))

          0 0
          • McBlacky  

            sobota ráno :) no to radši ne, blbej nápad. Jestli jedeš dlouhou tak ta startovala někdy okolo 7, jestli mě neklame pamět. A to je brzo i když spíš v Klatovech :)

            0 0
          • MARIN  

            V sobotu rano na Krale bych nejel.Rozhodne doporucuju PATEK. I tak bude s parkovanim problem.

            0 0
            • cabbage  

              jestli jede kratkou tak je sobota rano v poho. sem takhle jel minule, akorat sem na startu nebyl vprvni lajne(1. 100metru za startovni carou:) ale na namesti sem se jeste vesel.

              0 0
            • Meesha  

              pssst! Vis jak to tam v patek bude vypadat, kdyz tam prijedou vsichni? To nezaparkujem ani my! ;-)

              0 0
            • JFB  

              ja jel krale v r. 2003, jeli jsme tam az v SO rano (samo na kratkou), a parkovani bylo v pohode v jedne ulici cca 400m od prezentace…

              0 0
    • teebee  

      Zkus nechat auto někde v sídlišti Pod Hůrkou, to je zhruba mezi nádražím ČD a stadionem, kde je zázemí závodu.Určitě se necpi v sobotu až ke staďáku, to bude beznadějný.Pokud neodstartuješ z přední lajny, což nepředpokládám, tak budeš mít třetinu závodu pocit, že to zvládneš s prstem v nose, protože se jede tempo jako v neděli po obědě s dětma. Prostě tra? je pro tolik lidí na začátku neprůchodná. Ale dál budeš mít dostatek výživných kopců, abys to dohnal :-). Tak hodně štěstí.

      0 0
    • ddd - andy  

      S parkovanim, nech auto v sob rano u cile – je to pak pohoda kdyz po dojeti mas auto hned u sebe. Jinak, jak uz nekdo psal, je tam hlidany parkoviste na kola.. Zaludnosti tam nejsou, pokud zastavujes na obcerstvovackach :-) A co me prekvapilo, kdyz sem jel prvne? – Asi to ze jsem dojel 2. ;-)

      0 0
    • BH  

      doporucuji si precist clanek na toto tema , ktery nedavno koloval na netu, uz jsem ho bohuzel vymazal. Velmi by se ti hodil u teto prilezistosti.

      0 0
      • Darkson  

        nemyslíš náhodou tento: http://www.cykloserver.cz/…/CsClNfo.Asp?… :-)))))))))))))­))))))))))))))

        0 0
        • BH  

          no to je presne ono, nejak mne ten nazev pripomenul ten clanek …"poprve na Krale Sumavy .."jo, jo aby to nedopadlo stejne

          0 0
          • Mirek1  

            Jo, ten clanek znam… :-) No doufam, ze to bude lepsi, jeden maraton uz jsem jel (sice predloni, lonska sezona byla zabyta kvuli urazu), letos uz mam najetou skoro tisicovku… Nebude to selanka, ale prezit bych to mel :-)) Na dlouhou ani nepomyslim, dam kratkou a pak se uvidi. Bud hodim kolo do skarpy a uz ho nebudu chtit nikdy videt nebo dam pristi rok dlouhou… :-)))

            0 0
            • McBlacky  

              nebud měkkej, já jel prvního krále s najetejma 700km -dlouhýho a na starý trase, která byla řekl bych těžší. čas 7hod

              0 0
    • JMT  

      TO SOU TY NEJVETSI ZAVODY s temadle slovama prisel nakej clovek do servisu, ze potrebuje na svoje tesco kolo novy pythony...... Z vlastni zkusenosti vim, ze kral je dost punk, aspon pro ty co spej ve stanu pred skolou… parkovani je to nejmensi, parkuje se vsude a je tam nehoraznej bordel…

      0 0
      • Mirek1  

        A sakra, to je nahoda, taky jsem zorvna vcera vecer nasazoval novy Pytony :-))) Ale ne na Tesco kolo, ale na poctiviho TREKa. Duvodem nebyl blizici se Kral, ale to, ze ty stary uz byly sjety. Jsem na ty novy zvedavej, pred tim jsem jezdil Pytony AirLight, ted jsem koupil ty se stribrnym prouzkem. Jsem zvedavej na rozdil – jsou o neco tezsi, ale maji mit lepsi prilnavost a jsou takovy robustnejsi, behoun me prijde, ze by trn nemel propichnout, jak se mi u AirLightu stavalo…

        0 0
    • zdenek  

      S tím parkováním mám špatnou zkušenost. Když jsem jel naposledy Krále (cca 3 rody zpět), tak člověku parkujícímu vedle mě (poblíž cíle) během vykradli auto. Přišel o rádio, repráky a všechno, co se dalo odnést. Včetně oblečení. Když přijela policie, tak říkali, že není zdaleka první. Druhá špatná zkušenost, že se nebylo kde vysprchovat. Dotazem u organizátorů jsem se dozvěděl, že na druhém konci města je možná otevřené koupaliště, kde by to snad šlo. Jinak s organizací spokojenost.

      0 0
      • Mirek1  

        Vykradeni auta bych nerad zazil… Tak to asi uz az do Krale nebudu auto mejt, aby vypadalo hnusne a kazdej se ho stitil… :-)

        0 0
    • Vrci  

      Na prvního krále (silnice 2001) jsem jel autem z Budějc, pršelo, byla zima a já neměl moc najeto. Parkování někde v Klatovech najdeš a aspoň se rozjedeš než se dostaneš na náměstí.

      0 0
    • dada  

      Ze bych to taky zkusil? Je ta trat fakt freeride nebo myslite ze se to da odjet na crossu?

      0 0
      • Meesha  

        jo, da se to ale nekde to nebudes moct tak hrotit, ale predpokladam, ze nemas nejaky velky ambice, takze v poho.

        0 0
      • sladic  

        no klidne na krosu:)),moc teren to teda neni.ale bezpecnejsi to bude na HT s rychlejma plastema:) jel sem to minulej rok a zadnej „sjezd“ tam vlastne neni.furt takovy kamenity cesty.jo jo zlaty sudety tam se clovek nadre vic s kopce nez do kopce:))

        0 0
        • dada  

          stejne by mne zajimalo jakej je zasadni rozdil mezi crossem a HT s rychlejma plastema…samo chapu ze je kdyz mas na HT vidli za 15 litru ale s obyc HT za dvacku komplet to musi bejt podle mne skoro to samy…ja se teda na svym krosu vyradim i v lese…jinak diky moc za rady. dada

          0 0
          • Meesha  

            no, nejvic asi v geometrii a v ty vidli. Preci jenom je asi lepsi vidle za 4000 na biku nez odpruzena vidle na krosa s 60mm…

            0 0
            • dada  

              no jo ale kdyz se zeptas nejakyho bikera na vidli za 4000 (treba AXEL) tak ti taky rekne ze je to mrcha…mne tech 60 mm zatim vyhovuje, bude to asi ti ze predtim sem mel jen silnici:) uvidim casem jestli se pri tom mym blbnuti vysere. S tou geometrii je to fakt, na krosu ses strasne vysoko nad silnici…

              0 0
              • Meesha  

                Rikam, pokud si chces udelat fajn den, hezky pojezdit a tak, a zavodeni je u tebe az nekde dal, tak je kros na krale v pohode.

                0 0
                • Mirek1  

                  Tak to me prekvapilo, musim rict, ze mile. Spis jsem pocital s tim, ze teren ma bliz k tomu, co je popisovano v tom veselym clanku, nez ke zvladnuti na krosovym kole. Celkem jsem se obaval, ze budu mit problemy ve sjezdech, ale jestli se to da absolvovat na krosu, tak to bude pro me asi dost v pohode.

                  0 0
                  • Meesha  

                    Sjezdy na krosu sjedes, ale holt asi pomalejs nez na biku. Nevybavuju si nejakej brutalni sjezdik co by nesel…

                    0 0
                  • JFB  

                    podle me je tam jen 1 tezsi sjezd,ale ani to neni zadny extrem. ad krosy – stval me tam jeden chlapek co na tom jel, nemoh sem ho urvat:-)

                    0 0
    • Mirek1  

      Nevidel jste nekdo uz predpoved pocasi na Krale? Jestli bude furt takhle hnusne, nebo jestli se to uz trochu vybere?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.