• Reymen

    Tak jak se vám líbil letošní Král? Já ho jel teda letos poprvé a jsem z něj docela nadšený…mohlo být ale trochu míň bláta a taky mělčí brody…těch 30–40cm už je docela dost…:-)Ale zase oproti slibovanému trošku ubrali…celkem jsem najel 65 km a nastoupal 1570m…ale zato v pořádném terénu…:-)

    0 0
    • Twister  

      Já taky naměřil nějak míň, než kilo. Rozhodně silnej zážitek, dlouhej závod jsem jel poprvé a v rámci mých možností se to vydařilo. Terénky parádní ke konci už jsem ty kopce proklínal. Bláto se mi i docela líbilo, ozvláštňilo to, ale svůj názor na něj definitivně zformuluju až zejtra změřim řetěz. :) Obdiv všem chrtům v čele s Blackym, kterej zase předvedl pro mě nepředstavitelnou chrťárnu. Jdu do sebe něco nasoukat a umřít.

      0 0
    • carlosplzen  

      Na 26 km namotaná větev, a následne rozlomenej saltr s ulomenou patkou…pak sem hodim foto…skoda, jelo se paradne.

      0 0
    • McBlacky  

      no tak nová trasa 100ky /ikdyž teda podle mě se už víc jak 50% někdy jelo/ je pěkně drsná. Tolik kopců na kašpara jsem na závodě ještě nejel a poslední kurvák před cílem to snad radši nechám bez komentáře na něm jsem se prošil jak už dlouho ne. Nakonec 13. flek celkově, Myslím že obdiv zaslouží každej kdo to včera dojel o trochu víc Daf kterej to zalít šíleně. Budu muset potrénovat rovinky :)

      0 0
    • cobra  

      Me to bahno dost prekvapilo, tady v Brdech je totalni sucho a s timhle jsem nepocital, Ralfy 2.1 nafoukany na 50/55 asi nebyla nejlepsi volba nebo to proste ve sjezdech neumim:). Subjektivne mi to bahno prislo horsi nez minulej rok, mozna byly sjezdy tezsi. Jel jsem kratkou trasu a startoval v prvni vlne, na zacatku bylo tempo dost zbesily, snazil jsem se drzet, ale asi od 25–30 km mi zacaly dochazet sily. Nastesti jsem uplne nevytuh a nejak to domucil do cile, nakonec 100. misto, s kterym jsem spokojenej, oproti minulymu roku zlepseni. Jinak mi to taky namerilo 65 km a 1600 m prevyseni. Na pristi rok planuju spis delsi trasu a jet vic na pohodu, protoze tohle byla hrozna chrtarna:).

      0 0
      • Alty  

        Delší a na pohodu jo? Taky sem si to myslel, ale nejde to. I když je myslim lehčí než stará trasa.

        0 0
      • Teg  

        No já jsem den před závodem přezul 2,25RR za 2,25 Alberty no volba to byla víc než dobrá. Sjezdy jsem si dával, akorát ta fyzička pokulhává :o( Jinak to byl supr závod.

        BTW: jestli někdo máte fotky hoďte sem linky PLS.

        0 0
      • McBlacky  

        já jel taky RR 2,1 45/55 na tom bahně celkem sranda :)

        0 0
    • Daf  

      Letosni Kral se mi libil. Moc jsem se na nej tesil, tak jsem rad ze se mi jelo docela dobre. Trochu jsem se trapil v kopcich, hlavne v tom poslednim. Ale zase mi celkem sly rovinky a sjezdy :)

      0 0
      • brantec  

        Jeste aby se ti nelibil, 10. misto to je mazec! Gratulace chlape:-)

        0 0
      • karf  

        jezis a ja se v cili vytahuju jak stary ksandy :) taky gratulace, to se nedivim, ze jste s brachou nemeli frontu na wapku :-)))

        0 0
        • Marry  

          taky me prekvapilo , kdyz mi nahlasili ze jsem cca 25. ja cekal ze sem nekde tak o 50 mist vzadejc :-). Navic dlouha trasa je v cili drive nez kratka…proto aspon wapky jsou free :-)

          0 0
        • Daf  

          Tak ja to tady prasknu :) Qeta projela oba velke brody a zarizla pani Frofovou, to je prece uspech :) Ja ten druhy brod neprojel a malem jsem se vykoupal ;)

          0 0
      • Marry  

        Me se jelo taky celkem dobre, kdyz sme jeli spolu tak docela v pohode, ale pak ses nejak neuveritelne rozjel, a ja ne…ale i pres to ze sem jel na konci uz jak babka s nusi, jsem celekm spokojenej, ale dalo se zajet i lepe, skoro zadna konkurence…

        0 0
    • oxyaction  

      Jelo se mi dobře,proti 2006 krásný počasí,jen ty kroupy pěkně štípaly do rukou a pak šílený proudy vody co tekly po tom šupci na cestě,zrovna nemusim:-)

      0 0
    • jakub  

      super zabezpečení, masovka ohromná, dlouhý táhlý kopce, sjezdy žádný, nebo spíš netechnický ale bylo to zase trošku něco jinýho líbilo se mi to, jen toho asfaltu bych bral míň

      0 0
    • Zerocool  

      No Krále jsme jeli s mou drahou polovičkou poprvé, bahno nás celkem dost překvapilo, ale ujeli jsme to i na Karmách, moje zadní už celkem out. Zapezpečení organizace a chování pořadatelů suprové. No a žena opět hájila naši pověst, když dojela na 2.místě za tou místní kočkou. Já 108. flek v kategorii, spokojenost. Do cíle jsme dojeli spolu za ruce takže jsme si to užili, příští rok jedu zase, ale momentálně se začneme připravovat na Jistebnici…

      0 0
    • Haryk  

      Jel jsem krátkou a bahno mě sralo fest – a k tomu ještě to vedro…Na 55. km se o mně začaly pokoušet křeče, ale ustál jsem to. Jinak dobrý. Obdiv borcovi, co to obkroužil na kole Kelly's Leopard, (to teda poklona největší), za estetický zážitek palec nahoru bikerce, co ve sjezdu na silnici zaujala aerodynamickou pozici a povzdech nad rádoby kchůůůl bikerem, co měl dres s nápisem „Barový povaleči“. Nashle za rok.

      0 0
    • bam  

      Mozna jsem jedinej, ale me se vic libilo to lonsky blato, silnejsi zazitek, vic technicky a taky se jelo vic na pohodu. Skoda sjezdu, nic moc. Zvlast kdyz z toho nejvetsiho kopce me trochu stvalo ze jedem dolu po ceste a asfaltu :( Zato 3. brod byl lepsi nez loni. Jinak celkove to bylo jako vzdy skvely.

      0 0
      • McBlacky  

        no na sjezdech by měli ještě zamakat. Kopce nahoru to bylo už dost bajkový, ale dolů by to kromě pár míst dala i bába s nůší na celopevňáku :)

        0 0
        • bam  

          Trochu doufam ze to bylo kvuli tem popadanejm stromum a objizdkam a ze to nemohli vzit dolu terenem. Kopce nahoru byly vazne vyzivny, ikdyz to celkovy prevyseni nevypada tak hrozne. Skoro kazdej koho znam proklinal toho chlapa co 13km pred cilem jak se projizdela hlavni a kazdymu rikal, ze uz je to jenom kousek do lesa a pak uz porad z kopce :)

          0 0
          • civetta  

            8-)))))) jojojo! Ale me to bylo hned divny… Jinak naprostej souhlas s tim co oba pisete – sjezdy me taky zklamaly, trasa krajinove asi hezci, ale pokud o minuly psali ze se jede jakoby cela z kopce, tak tahle je naopak cela do kopce… Ale celkove samozrejme nadhera a svatek, na zadnym jinym zavode nemam tak silnej zazitek, snad kdysi Peklo severu blahe pameti…

            0 0
          • pedrod  

            Jo to bylo fakt dobrý, měl jsem chuť se k němu vrátit a podiskutovat s ním o tom :-). Naštěstí jsem ale v těch místech chytl druhý dech a vyjel jsem to všechno v sedle – na rozdíl třeba od toho asi 70.km.

            0 0
        • Twister  

          No, asi teď odhalím jaká jsem srágora, ale mě vzhledem k náročnosti výjezdů ty sjezdy stačily. Jsem si na kopci říkal, že si teď ve sjezdu odpočinu a ono vždycky hovno. Celkem prudký a spousta volnejch kamenů, defekt jsem si rozhodně nepřál, takže z brzd se jenom kouřilo. Jinak ale těch pár sjezdíků co je v Brdech se mi líbí víc.

          0 0
        • honzarb  

          baba s nusi na celopevnaku… ale i tak se naslo dost lidi, kteri s tim meli dost velky potize, dost brzdili ty ostatni… no jo, holt se nesmi startovat z posledniho mista!:)

          0 0
        • Beeda  

          nemas jezdit na hnojak na Sumavu, mel byt v Moste;-)

          0 0
          • JancA  

            spravne:)…rekla bych,ze BF modly typu stekaci pes a udoli strycka Kony nebo jak tomu rikate by se na extremnim pekle v Moste rozplynuly:)…mne to vzalo chut do dalsiho zavodeni.ale totalne:)))))

            0 0
            • JancA  

              uz ted vypadam jako slusna obet domaciho nasili,nechci to videt na podzim:))))))))­))))))))

              0 0
              • Medunka  

                Domaci Mostecke ;-) Neboj, to prejde, taky se mi to parkrat stalo, ale obracene ;-( technika super, ale rychlost nula ;-( Das nejaky KPZ a nalada se zvedne

                0 0
              • Bulda  

                teda Beedo, kdyz uz ji tluces, tak poradne, at pak nema roupy to psat na net :)))))

                0 0
            • Darkson  

              a já tvrdim, že ani jeden sjezd v Mostě nemoh bikera odchovanýho pražskými traily zaskočit. já sjel na Pythonech všechno, i když ještě bylo trochu bahno. hodně mi to trasa připomněla oblíbený sjezdíky a výjezdy v Krčáku a na Točný.

              0 0
              • Beeda  

                kdo byl zaskocen, dal jen jedno kolo;-)

                0 0
              • game_over  

                a dalo by se to taky brat i obracene ze cloveka ktery si projel most uz nemuze zaskocit zadny prazsky trail ???

                0 0
                • Darkson  

                  co se týče XC, tak asi jo. ale třeba sjezdy jako „zvolouš“ nebo „jarovská skála“ už nejsou moc XC a je to jinej level :-)

                  0 0
                  • TorpEdo  

                    a na „zvolouše“ se dostanu když nepojedu poslední padák co tě vyplivne u začátku „kolem plotu“, ale budu se držet cestičky na takovym hřebínku?

                    0 0
                    • Darkson  

                      jojo

                      0 0
                      • TorpEdo  

                        Díky za info. O víkendu chci vyzvat „Jarovskou skálu“ a tohle by dle zdejších recenzí mohl bejt chutnej předkrm.

                        0 0
                        • McBlacky  

                          tak jsou nejhorší ty ostrý točky. Hned ta první je pro mě unreal :/

                          0 0
                          • TorpEdo  

                            Já tam byl v sobotu po tříletý pauze, ale na zimákovi v dezolátnim stavu. V první točce jsem byl dlouhej a pak vyměknul na tom schodu co je hned za nim takovej hrb. Dneska snad dostanu z Programu opravenýho oře, tak chystám vendetu.

                            0 0
                            • McBlacky  

                              třeba se tam dneska potkáme. já bych rád jel Točnou, Hálka, Psa, Konu a Skálu a pak podle času. Ale hlavně podle počasí

                              0 0
                              • TorpEdo  

                                Ten itinerář zní lákavě, ale asi se mi protáhne work a nepojedu nikam. Aspoň dám trochu času doléčení lišejů a naraženin z víkendovýho mazlení s asfaltem. Navíc tě stejně Pendolíno pomluvil jako šílenýho chrta) tak máš kliku, že mě dneska nepotkáš a nebudu ti na trase překážet.

                                0 0
                        • Manas  

                          Jarovska skala je zajimavejsi nez Zvolous. Ale Zvolous je vic adrenalin :-)

                          0 0
                • pos3k  

                  muzu rici ze ano..i kdyz se v pze najde vice steku ala velka moira, misto nadreneho krpalu je technicka maturita atd..jen je horsi se k tomu dostat..clovek najede po asfaltu par km navic nez si poradne zajezdi

                  0 0
              • Meesha  

                hned jak sem se tam vydrapal, tak sem vedel, ze ty budes spokojenej :-)

                0 0
              • pos3k  

                ja to rikal furt..ze jsem si v pze pripadal jako doma :-)

                0 0
            • Darkson  

              i když je fakt, že holek, který jsem po defektu předjížděl, mi občas bylo líto, když jsem je viděl se trápit:-)

              0 0
            • McBlacky  

              no neřekl bych, v okolí Prahy dost sjezdů který si myslím jsou těžší než cokoli na MTB závodech. Ikdyž už bych je nenazval XC, přesto to na XC zkoušíme :)

              0 0
            • game_over  

              nejezdila jsi v bilem dresu ???

              0 0
    • poiko  

      nějak nechápu, proč jste všichni z těch brodů tak hotový. je to jedna z věcí, co mě na Královi odrazujou

      0 0
      • bam  

        Umyjes prevody od blata, osvezis se a hlavne je to trochu zpestreni proti nudnymu slapani. Sice nicis kolo, z ty studeny vody chytaj krece, ale i tak je to fajn :)

        0 0
        • civetta  

          8-))) patri to k veci a hotovo. Proste dalsi technicka disciplina. Prekvapilo me na fotkach, ze to elitaci behaj – to mi prijde jako vostuda 8-))) jak to resite vy tri B-F elitaci z prvni petadvacitky??? (jo samozrejme velka gratulace – to je neskutecnej vysledek…) To poiko: ktery DALSI veci Te prosimte odrazujou (ale aby me nekdo nechyt za slovo – ja jsme na Krale o 100% zmenil nazor az pote, co jsem zacal jezdit dlouhou)???

          0 0
          • petebike  

            behaj to prave kvuli tomu kolu, a neni to ostuda…

            ja treba nesnasim skripani suchyho retezu…atd.

            0 0
            • civetta  

              Prijde mi ze se to zasere mnohem vic v uplne jinejch mistech – treba v tech dlouhejch hlubokejch kaluzich. Ty snad proboha nebehate? 8-)))

              0 0
              • petebike  

                zalezi, …ale kdyz si das brod tak vona takova voda v nabojich, ve stredu, atd atd, udela svoje…

                me nejvic sra.. ty tretry, mokry, tezky…zniceny…

                0 0
          • Reymen  

            Já to teda taky projel…teda snažil se…při vjezdu mi tam lidi radili ať to vezmu vpravo, tak jsem je bláhově poslechl…:-)ale myslím že to stálo za to, teda aspoň to osvěžení. :-) Je pravda že po těch dvou brodech měl ten řetěz už trochu nezdravý zvuk, ale přežil jsem to…47. místo v cíli mi to mnohokrát vynahradilo..:-)

            0 0
          • McBlacky  

            já je nejezdim, ale letos jsem vymyl mazivo z řetezu tak jako tak v tech hnusnejch kalužích :( za prvé šetřím kolo a za druhý neriskuju že se tam složim. tentokrát mě docela bodly, protože jsem měl problémy s lýtkem a ta ledová voda vždycky na chvíli pomohla :)

            0 0
      • Rychlej turista  

        Je to kvůli fotografům, jiný smysl teda nevidím. Ale když ty fotky vidím, jsem rád, že jsem to nejel.

        0 0
        • petebike  

          přesně je to Show pro divaky, pro fotografy, atd. navic to ke Krali proste patri, co vic dodat…

          0 0
        • Daf  

          Ja si pokazdy rikam ze ty brody nepojedu, ale vzdycky jsem to nakonec jel. Necham se vyhecovat a i kdyz se to nepovede tak za ten potlesk od divaku za to stoji ;)

          0 0
    • ptak1000  

      Brody, bahno, vždyť kdo nechce jezdit-nemusí. Nikdo nikoho přece nenutí. Já jsem MOOOC spokojenej, ale ty šutry v posledním krpálu mně teda s…!

      0 0
    • dancing dog  

      Pozdrav a obdiv všem, co to jeli. Já sem teda byl v práci, ale ikdybych nebyl, tak bych nejel, protože jsem nevýkonná sračka a taky že závodění prostě nemám rád, ale přesto- klobouk dolů před Vámi všemi!!

      0 0
      • Twisp  

        s tou tvoji trojkolkou se ti ani nedivim :)

        0 0
        • dancing dog  

          furt se nemůžu dokopat nafotit zbytek 2kolový smečky, dokud nebudu mít hotovej byt, nebude připojení na net, dokud nebude net, nebude comp, dokud nebude comp, nebude foťák…mohl bych někomu říct, ale nějak se k tomu nemůžu dostat..doufam, že do několika měsíců budou fotky z myho fotaku, zrpacovany na mym compu a poslany přes spojeni v mym bydlisti…

          tak nějak .-)

          0 0
      • Palos  

        Jo jo ten Bítov, to už byl opravu masakr, ale jinak super, už teď řeším příštího KŠ

        0 0
    • prodi  

      já jsem se zrakvil den před závodem, když jsem před barákem sjížděl schody (naražený záda, pohmožděný stehno, krk)…jsem magor…závod jsem protrpěl pro mne v hrozným čase, bláta docela dost, Nobby Nic nestíhal :) jinak dlouhá trasa docela pěkná, ten Bítov to už byl hřebík do rakve (a taky to vedro)

      0 0
    • Sparky  

      Tady jsou nejaky fotky ze zavodu: www.kodak.klatovsko.cz/?…

      0 0
    • Kaufi  

      Trať pěkná,slezdy rychlí nic moc techniky.Jen se držet řidítek a šlapat.Brody osvěžující,za­bezpečení na trati a značení super.

      0 0
    • Ladap  

      Super fotky :www.mtbs.cz/…6_clanek.htm?…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.