• Raada

    Predpoved nevypada zrovna dobre a da se cekat dost blativej Kral. Neprojizdel jste nekdo trasy abyste poreferoval o stavu blata?

    0 0
    • marios  

      Vybavuje se mi rok 2009

      +déšť i při závodě. Mě to nevadí, 5–6h se v dešti vydržet dá,

      aspoň bude ve sjezdech zábava a bude menší konkurence

      0 0
      • McBlacky  

        2009 to bylo výživný :) mě se překvapivě jelo super, sračky mi pro jízdu nevadí, vadí mi akorát jak naložím kolu a kolik to bude pak stát. Samozřejmě poslední hodina a půl klasiky posekanej jak seno, je to dlouhý.

        A ani bych neřekl, že když je hnusně je menší konkurence. Na králi obecně je konkurence až překvapivě slabá ve srovnání s podobnýma stovkama. Ale není to pohár a co si budeme povídat po poslední změně trati už to snad víc odklonit od původní myšlenky nejde.

        0 0
        • karliner  

          Imho ta konkurence byla slabší proto, že organizátoři nevypláceli prize money a ceny pro bednu byly vždy symbolické.

          0 0
          • Elwing  

            Zase můžeš říct, že jsi Králem Šumavy a zazpívat si :)

            0 0
          • McBlacky  

            symbolické ceny jsou snad všude ne? V tom bych až tak rozdíl neviděl. Prize money to je určitě argument, dost možná i s tím že je kat do 40 a nad 40. Což na tak velký závod je dost málo.

            0 0
            • karliner  

              Tak já nevim, leckdy je k vidění, že vítěz elity dostane kolo apod. Co já si pamatuju, tak na Králi to byl vždycky nějaký samorost nebo co a pumpička atp.

              0 0
        • marios  

          Tu konkurenci jsme myslel s nadsázkou, mě už szejně žádnej úspěch nehrozí, ale poslední trasa se mi docela líbila, je náročnější než předchozí, ale nevím co byla ta původní myšlenka.

          0 0
        • ¨MZ  

          Hoši, vy dva nevíte, jak se v těch sračkách jezdí. Jedete dlouhou dejme tomu do 30 fleku, tak to ještě není rozježděný a pohoda. Ale když se po trati prožene 700 lidí z dlouhý a dalších 700 lidí z krátký, tak je to o něčem jiném :-)

          Jinak jedu za každého počasí, zaplaceno mám, nasadím NN na předek i zadek a nějak to dopadne. V brodech bude po pás vody, tak nás to snad neodnese, vodník bude letos bez práce, nebude muset stavět hráz :-)

          0 0
          • McBlacky  

            to je pravda, já když viděl fotky z krátký 2009 kde lidi nosili protože už bylo nejetelný bláto – tak to byla místa kde se dalo jet minimálně 20km/h vepředu.

            Nejlíp to je vidět každý rok na těch podmáčených loukách v poslední třetině. My tam máme zelenou trávu a mezi ní vodu a tři hodiny na to už je jen hnusný černý bláto.

            Nicméně i my si toho bláta užijeme věř mi dost. Víc jak půlka trati je stejně posraná at jedeš kde chceš a hodně míst naopak se dál v poli hezky vyjede do sucha (když nechčije při závodě)

            0 0
            • orm  

              Ja do toho jdu s pocitem, ze letosni Most uz nic neprekona, tak mi to neberte :-).

              0 0
              • marios  

                MOstík jsem viděl v TV :), horší to asi nebude, ale delší.

                Asi beru zadní blatník, to bahno v pr.. je dost agresivní.

                0 0
            • marios  

              Dnes nahoře napadl sníh, no asi bohužel nevydrží, to mi zase připomělo Saltz 2009, kde jsem si 7hodin přál ať přestane pršet a tak zašalo sněžit.

              0 0
              • MichaelSimek  

                to byl ten jak ho pak stopnuli nekde kdyz jsem byl v pulce na 100ce, ten byl hodne krutej

                0 0
          • marios  

            NN je moc, to Ti nepojede. Včera jsem po boji nasadil dozadu RaR USt na ZTR ráfek, vepředu RoR Tlr. Jinak musíš po startu máknout, abys do terénu najížděl včas, máš na to. já se snažím vždycky ždímnout, pak si v prvních stoupáních trošku procouvám a zbývajících 80km se kochám – to už potkám tak 5 riderů.

            0 0
            • ¨MZ  

              Teď jsem jel na KoloPro v Jestřebích horách na zadku taky RaR a dost se ten vzorek zanášel, klouzalo to, v blátě nic moc. NN jsem jel i v roce 2009 a pohoda, letos je dám taky.

              Jinak po startu to bude asi jako obvykle, v Klatovech přišlápnout, s čelem dojet těch 5km pod úvodní kopec a pak pěkně za svoje. Do nějakého 50.km se snažit neztrácet na ty okolo a pak začít závodit, jestli na to ještě bude. Že by byla forma, to se říct rozhodně nedá, tak si to hlavně užít, bude mi stačit, když nebudu mít dva defekty plus nezabloudím jako loni :-)

              0 0
              • karliner  

                Člověče, nevím, vepředu je to asi jiné, ale nepochopím, jak někdo dokáže zabloudit zrovna na KŠ, který je jedním z nejlépe vyznačených a organizovaných závodů u nás :-)))

                0 0
                • ¨MZ  

                  Souhlas, vždycky jsem tvrdil a budu to tvrdit dál, že na Králi zabloudí jenom debil :-)

                  Ale jak jsem měl první defekt, tak potom v mírném sjezdu po asfaltce jsem zkoumal na tachometru, kolik mě to stálo času (stopky vs. čas jízdy) a přehlídnul jsem asi tak metrovou ceduli s růžovou šipkou, že mám odbočit. Tak jsem dojel až někam k Hartmanicím a musel se vracet, celkem asi 5km navíc :-)

                  0 0
                • pee.tr  

                  Pod dnešku to já chápu. :-)

                  0 0
              • McBlacky  

                ideál do bahna a většího mokra na lehší terén jako je Král je RoR na obě kola, ale s jeho výdrží vzadu to je dost drahý, navíc jakmile je starší už není tak dobrej na grip na kořeny a kameny

                0 0
    • camlost  

      já jsem to letos odpískal. přesně jak píše McBlacky – když si představím, jak dostane kolo v tom marastu naloženo, tak letos výjimečně vynechávám.

      skoro by se chtělo napsat, že ušetřených 5000 Kč uložím do prasátka na nové kolo, ale malá chce trampolínu, tak zase nic. :-)

      0 0
      • orm  

        To by me zajimalo co s tema kolama delate, ja po trech blativych zavodech budu menit jen desticky.

        0 0
        • Raada  

          To mate: desticky, plaste, rafky, loziska v zadni stavbe, stredova loziska, urvana patka prehazky, retez, kazeta, prevodniky, generalka vidle a tlumice :-)

          0 0
        • camlost  

          cesta, ubytování + jídlo, startovné, resuscitace kola.

          sice to byl jen rychlý odhad, ale asi nebyl moc daleko od reality.

          0 0
      • pee.tr  

        Zřejmě to nevzdám a pojedu, i když se letos po nemoci necítím nejlíp. Ale mám 2 důvody jet. 1) páska do čelní skupiny na startu pro další rok, 2) uctění památky zesnulého pana organizátora. Jen mě štve, že letos jedu sám, tudíž bez ubytování a budu muset vstávat ve 4 a vyrazit ráno směr KT.

        0 0
        • McBlacky  

          to bych radši spal ve škole za kilo

          0 0
          • pee.tr  

            Abych se přiznal, ani jsem po ubytování nepátral. Ne kvůli penězům, ale z důvodu klidu na spánek a ranní potřeby :-)

            0 0
            • McBlacky  

              oni mají k dispozici školu, kus od náměstí. Bud tam jsou lehátka a bereš spacák, nebo jen bereš károšku a spacák. Sprchy, WC to všechno tam je. Stojí to babku a upřímně řečeno než spát 4 hodiny doma, je asi lepší 6 hodin tam.

              0 0
              • pee.tr  

                Díky za info. Ještě to promyslím.

                0 0
              • zdenek  

                Dost záleží, jak je to ubytko organizovaný. Jestli se tam celou noc courají nově příchozí, tak není o co stát. Zažil jsem to jednou a od té doby vím, že i spaní v autě je lepší…

                0 0
                • karliner  

                  Pohoda. Do 11 chodí lidi z registrace, kolem půlnoci se to uklidní, mezi 2 a 3 se vracejí z hospody ti, co ten závod berou „na pohodu“ a od 4 štrachají nedočkavci z dlouhé.

                  0 0
                  • McBlacky  

                    voe :)

                    já tam spal dvakrát a pokaždý ok. Teda na upgrade s postelema, takže to bylo tak 8 lidí ve třídě a když se dohodneš kolem 11 klid a v 6 vstáváš

                    0 0
                  • reza.traktor  

                    dobrej sumář.:-))))

                    0 0
        • štája  

          před 30 minutama jsem zrušil rezervaci, v Hotelu Rozvoj asi 150m od startu. Měl jsem zarezervovaný 3lůžák, 2lůžák a 1lůžák. Mám tušení že se bude opakovat co v roce 2009 a to bych nerad absolvoval znovu :)

          0 0
        • camlost  

          jj, první vlnu mám taky. naštěstí jezdím jen na čas (= proti sobě) a start zezadu mě na těch 100 km zbrzdí jen o pár minut, takže to pro mě není zas až taková motivace.

          aspoň bude příští rok důvod trochu máknout, abych čas konečně stlačil pod 5:30. :-)

          (myslím, že to není nedosažitelný čas – na těchto delších tratích IMHO spíš záleží na dobrém doplňování tekutin a energie, než na nějaké absolutní výkonosti. tu totiž žádnou nemám, a přesto to vždycky nějak zajedu. samozřejmě na čele je to o něčem jiném – ti budou i tak o víc než o hodinu rychlejší, ale takové ambice už ve svém věku nemám. :-))

          0 0
          • pee.tr  

            Mně stačí 70km. 100km už by nebylo moc o závodění, ale o dojezdu. I když někdy jí chci taky zkusit. Drásal má víc a dá se to. Nemluvě o Salzkammeru. Jenže to už je člověk v prostřed léta víc v laufu než teď. Vůbec letos…

            0 0
            • marios  

              70 je pro mě nejhorší distance- už to nemůžu jet skoro naplno jak nějaké 50–60 co se dají dát kolem 2hodin, ale zase ne takovej zevl jako 100+. Navíc tam bude daleko víc husto.

              0 0
    • pee.tr  

      Máte někdo zkušenost, jak probíhá ranní prezentace, vyzvednutí čísla atd. Jde mi především o čas. Vím, že večer tam bývá dost dlouhá fronta, ale ráno jsem tam ještě nebyl. Abych věděl v kolik přijet. Dík.

      0 0
      • De.Fly  

        dycky v pohode, max 5 min, nikdy jsme tam neztratili cas..cislo, oblict a hned na namesti…

        0 0
    • plachák  

      Ahoj bajkeři. Nechci dělat reklamu, ale mám takový dotaz. Na náměstí v Klatovech je možné do lékárny objednat nějaké carbosnacky nebo ionťáky od Nutrendu nebo Isostaru nebo jiné energ. doplňky na cestu. Hlavně to nabízím z důvodu, že to v lékárně normálně nemáme a každý rok se na něco ptáte, tak se chci zeptat, o co by byl případně zájem, abychom to měli. Je to asi návrh hlavně pro ty, kdo si to nechtějí kupovat dopředu. V pátek je lékárna otevřená do 16:45 a v sobotu od 8. Tak případně napište, co chcete.

      0 0
    • M4rtin  

      Ahoj. Tak dle předpovědi to skutečně vypadá na pořádné bláto

      http://pocasi.idnes.cz/…

      Poradí někdo co vzít za obutí do takových podmínek? Na kole jezdím cca rok a půl, tak nejsou moc zkušeností. Uvažuji o Schwalbe Nobby Nic, ale nevím jestli 2.1 nebo 2.25 případně šir­ší.

      0 0
      • orm  

        V blátě se zanese všechno, nějak extrémně řešit to nemá cenu. Na Extrém Bike Most jsem vezl jednoho skoro elitáka, dojel 5, a ten měl vepředu i vzadu RaR a jak mu to jelo. Říkal, že pláště neřeší, nasadí na začátku sezóny a jezdí dokud pláště nezničí :-). NN jsou fajn, ale moc nejedou. Nahoře někdo radil RoR do předu i do zadu, to bude dobrá volba, ale RoR vzadu asi moc nevydží. Obecně s Evo plášti bez nějaké dodatečné ochrany mám špatné zkušenosti. Já osobně povezu vepředu RoR Evo a vzadu X-king protection.

        0 0
        • marios  

          Asi ty užší, já jsem přezul právě z 2,25 na 2,1, když s to zanese blátem, tak se pak nechtějí vejít do vidlic, navíc se širším se mi tam nevejde fender blatníček.

          0 0
          • M4rtin  

            dík za tip s blatníčkem, jednoduchý a lehký řešení. Jenom škoda, že už ho asi takhle narychlo neseženu.

            0 0
            • marios  

              V papírnictví folie asi za 5kč, střih je někde ve vlákně

              Fender Bender

              0 0
        • pee.tr  

          Ač jezdím už docela dost let, rozhodně mám blíž k víkendovýmu jezdci, než k eliťákovi :-) a taky mi přijde, že nějaký velký přemejšlení nad obutím je zbytečný. Dá se jet téměř na všem, spíš bych to viděl, že je důležitější, aby měl člověk konkrétní plášť už vyzkoušenej a byl na něj zvyklej, než nutně kupovat nějakej plášť jen proto, že bude větší bláto. To snad leda v případě, že by se jezdilo čistě jen v nějaký kopcovitý motokrosový trati. :-)

          0 0
        • mirakill  

          Spěšný jel v Mostě na WTB Nano! :)

          0 0
          • marios  

            Jenže to je Milan. Kdysi jsem viděl nějaký závod s totálním bahnem, kde jeden sjezdík všichni slaňovali po prdeli, ale on to jezdil.

            0 0
        • McBlacky  

          rozhodně užší profil do bláta. A pokud nejsi extra technik tak alespon dopředu NN nebo RoR nebo prostě nějaký špunty bez výrazného šípového vedení. Ono to dost pomůže nejen při průserech. Špunty podrží když předek podjede, což se alespon mě při závodě na bahně stane každou chvíli. A taky můžeš na poslední chvíli dost ubrzdit ve sjezdu, když se nečekaně něco vynoří, nebo pravděpodobněji to před tebou nekdo složí.

          0 0
        • M4rtin  

          RaR Evo 2.1 jezdím ted, na muj vkus se to při včerejší prohlídce trati v kopcích dost smekalo a ani při sjezdech po mokrých kamenech tam moc jistoty nebylo. Je teda pravda, že už to mam docela ojetý, ale i tak. Díval jsem se na ten Xking protection, 1400 mi přijde za plášt moc, ale to asi bude u zesílených gum normální.

          0 0
          • marios  

            Jak to tedy vypadá na trati? To největší deště mají přijít dnes v noci. Na so se pak předpovědi liší, takže to asi nikdo neví jak bude, podle norů polojasno, medard má hustej déšt celej den.

            0 0
            • McBlacky  

              poslední dva dny mělo v Praze chcát (norové to tvrdili ještě ráno) a odpoledne bylo vždycky pěkně.

              0 0
            • pee.tr  

              Vypadá to, že by to možná mohlo dopoledne vydžet bez deště. foreca.cz

              0 0
            • M4rtin  

              Jedu 45ku a tam to neni zatim tak hrozný (tolik zas tenhle týden nepršelo) až na pár úseků. Kilák dlouhá cesta do Zdebořic je docela bažina už ted; sjezd z Bartoloměje vymletým korytem je slušnej trial, ale možná to tam bude vedený trochu sjízdnější paralelní variantou; hned zatim po výjezdu z lesa 1km úsek při poli do Střeziměře bahno a nejhorší to je na novým úseku mezi Křištínem a Ujezdcem, tam je lepší asi 200m pronést. Dojezd do cíle podél trati jsem nejel, tam to bývá taky hodně podmáčený.

              0 0
          • orm  

            Jaky vozis ve predu tlak? Nemuzes to mit prefoukane? Mne RoR v blate ve predu drzi naramne, tlak vozim 1.5 – 2 atm s dusi.

            X-king protection se da sehnat vyrazne levneji, ca 850kc. Je to drazsi nez normalni plaste, ale me uz po lonske sezone nebavilo resit defekty s Evo plasti. Od te doby co mam protection jsem pri svych 105kg defekt v zadu nemel. Vozim jako bezdusak.

            0 0
            • M4rtin  

              Přefoukáno nemám, kvůli pohodlí foukám málo. Za 850Kč by to šlo, ještě zkusim pohledat.

              0 0
              • orm  

                Cenu jsem napsal spatne, bylo to 897kc. Bral jsem je pred par tydny zde:

                http://www.bikedream.cz/…tection/1575

                0 0
                • gunrita  

                  Ahojda :) tak jsem dočetla až jsem, no už jsem byla téměř opravdu…rozhodnutá že Krále odpískám, při pohledu na radar na sobotu, jen při druhém pohledu na norskou předpověď mě zase vrátili do hry, bahno pominu na to jsem už tak nějak v Čechách za léta na biku :) zvyklá, a paradoxně se mi jezdí lépe, než když se za kolem práší…Ale co fakt nedávám, je děšť do zad a přeci jen, jsem žena, tak je pochopitelné že mokro na 100km je drsné :) no fakt jste mě tady načali…jelikož je to se Sudetama má srdcovka a pak ten náhlý odchod pan Šraitera…a MANOWAR na startu…o to, se mi fakt nějak přijít nechce…

                  0 0
                  • MichaelSimek  

                    jen pojeď, Gunn-Rita taky jezdi za kazdych podminek, tak nemuzes svemu nicku delat ostudu prece!

                    0 0
                  • marios  

                    Blatníček i dozadu, bez toho to nejde

                    M

                    0 0
                  • biker007  

                    bohuzel norove predpoved zmenili, podle nich ma prset uz opravdu hodne od sobotu od rana. ale zase podla aladina ma byt v sobotu v 8:00 bez deste a deste teprve ve dve. tezke rozhodovani…

                    0 0
    • miki  

      takhle vypadal Král 09

      0 0
      • McBlacky  

        třeba ta fotka první na louce, když jsem projížděl tak tam byla zelená tráva, bahno žádný. Druhý místo si nepamatuju a třetí asi vím kde a tam to bylo taky horší, ale zdaleka na tak jako na foto.

        paradoxně bych doporučil jet spíše 100km trasu než kratší, protože to nerozjede tolik riderů. Na krátký pokud člověk nejede vpředu se mu lehce stane, že to před ním proprasí 1200 lidí a to pak i z jetelnýho místo je tlačka. Na dlouhý se stejnou výkonností jedeš kolem 300 místa maximálně a to se celkem dá. Párkrát jsem byl na KŠ s kamarády co jeli krátkou -v první 20–30 (v i roce 2009 bylo srovnání) a co oni popisovali to už byla hrůza.

        0 0
        • miki  

          já v tomhle roce chytil celkem 3 defekty a vždy jsem to zase před sebou v tom marastu předjížděl.3 defekt jsem musel dotlačit do posledního depa asi 1 km kde mi udělali defekt když duše brali z krabice od TV.poté poslední dlouhé stoupání na morál a pak už jen do cíle.Ale dojel jsem :-))

          0 0
      • MichaelSimek  

        a o kolik lip/hur to bude vypadat zitra?

        vytahl jsem tam lidi co nikdy maraton nejeli, tak budou mit poradny zazitky :)

        0 0
        • miki  

          pojedou půlku a půklu protlačí ,nebylo nic nenormálního tlačit i z kopce ,byli místa kde probíhala těžba a tam to bylo nejvíc výživný.Hezky si to užijte

          0 0
          • MichaelSimek  

            ja ten 2009 zrovna jel taky, takze si to pamatuju, ale uz me tak nejak vypadlo jaka hruza to byla, ale ty mista na tech fotkach v hlave porad mam

            kazdpoadne by me zajimalo jestli tenhle rok bude horsi ci lepsi

            0 0
            • miki  

              tak každý 3 roky se mění trať tak to se uvidí kolik vody na šumavě spadlo a kudy bude trať.jen ty brody budou opravdu na nesení a nepůjdou projet a ti co se to budou snažit dát tak mají jasný místo na videu.šipky z kola v oblečení do ledový vody nechápu :-))

              0 0
              • McBlacky  

                brody bylo vždycky lepší běhat. Respektive první pokusy o projetí jsou až kolem 30–40 místa, předtím to všichni běhají a ví proč.

                0 0
                • Raada  

                  Ja si to letos taky probehnu. Vzdycky jsem delal frajera a chtel se ukazat pred divakama a dojel do 3/4 potoka, ale pak jsem menil loziska a uz to nebyla takova sranda. Takze letos to urcite ponesu :-).

                  0 0
                • karliner  

                  Protože jsou poserové :-P

                  0 0
                • marios  

                  Tak někdy se namočíš průjezdem méně. Velkou frajeřinu ukázal letos Mario N., první brod suše projel, vytáhl olejničku a za jízdy namazl řetěz.

                  0 0
              • indoorajn  

                jelikoz ten vodnik si v prvnim brode stavi hraz a rybnik, tak si to plno lidi rozmysli, kdyz je tam trictvrte metru vody a divaci maj spis o zazitek min..

                0 0
      • mrozu  

        Nádhera. Ještě, že jsem se včera stihnul odhlásit, tohle už pro mě nemá se závoděním nic společného a s nějakou zábavou už vůbec ne.

        0 0
        • kokyna  

          No moje dilema taky vyřešilo počasí,jedu do Hradce.Kdyby udělali titul minulý týden s Libe,tak jedu Krále ale takhle vyhrála Viktoria.

          0 0
          • mrozu  

            Jj, Královna ligy bude adekvátní náhrada za Krále Šumavy :)

            0 0
            • biker007  

              Ja se vystavim na Krali a vecer bude zapijeni titulu o to vic chutnat:)

              0 0
    • Raada  

      Ma smysl si brat navleky na tretry? Mam takove ty hodne elasticke z nejake gumy, ktere obepnou tretru. Jsou proti desti a vode, ale v brodech mi do nich stejne natece horem a hlavne se v nich clovek asi zapari. Navic mam velkou sanci je znicit pri pochodech.

      0 0
    • indoorajn  

      beru zimaka a zacinam se tesit, je to vyzva :)

      0 0
      • McBlacky  

        thats the spirit!

        0 0
      • mirakill  

        To je přesně ono:

        když si v tom představím mojí letošní funglovku – chce se mi zvracet

        ale na zimáku to bude sranda! :)

        0 0
        • royal  

          Mam to uplne stejne – beru bahnaka a uz se tesim! Je potreba si po tech 4 rokach zase obnovit schopnosti jizdy bahnem. Premejslim jestli vubec mazat retez, stejne to na tech prvnich par km po asfaltu moc nema cenu ;-)

          0 0
          • McBlacky  

            naopak to smysl má velkej, ale musíš to namazat dost hustým předem aby zatekl dovnitř a pak brutálně přemazat v den závodu. Stejně to nevydrží celý závod, ale čím déle tím lépe.

            0 0
      • Darkson  

        sjezďáka?! :D

        0 0
        • indoorajn  

          :) jo mas pravdu sjezdaka :) akorat nesmim zapomenout zalepit tu diru na trubce, aby mi tam v brode nenateklo

          0 0
      • marios  

        Hlavně si vem dres Dark Side ať tě poznám ( teda na startu, po 5km už jedou stejně všichni v černým)

        0 0
        • indoorajn  

          :) jj nebylo to zrovna v tom roce 2009? No spis vezmu nejaky stary hadry a pak je necham rovnou v kontejneru. Tak cus na startu!

          0 0
          • crom  

            6hodin v desti a 8stupnich to si delas kozy.zabavu a dobry pocit z kola to nemuze byt uz ani pro extremisty!to at se na me nikdo nezlobi:)chocho­lousek hadr

            0 0
            • camlost  

              6 hodin by ještě šlo, ale jak jsem tak sledoval průběžné výsledky, pod 6 hodin to dal málokdo.

              poslední dorazil po 11 h 37 min, pokud si to pamatuju správně.

              (klobouk dolů, vůli má asi obrovskou.)

              jsem zvědav na fotky.

              0 0
            • maxus_aurelius  

              ja jel jen „detskou“ 70km a zas tak strasny to nebylo – zadny extra vysledek to teda nebyl (100), ale Most byl pred 14 dny dle meho nazoru o hodne tezsi …

              0 0
            • MichaelSimek  

              me se to libilo, bahna bylo vic az po slouceni tras, jinak sjezdy byli o dost zabavnejsi nez za sucha a celkem to jelo, i kdyz za sucha by to samozrejme byl o dost lepsi cas snad

              0 0
            • royal  

              Jel jsem to s kamarady jako vejlet (dlouhou), s tim ze jsme se snazili cekat na kamarada co nema moc najeto, takze jsme jeli v zadni casti start. pole. Moje dojmy:

              • zacatek ok, me se ty bahnity sjezdy libej
              • poslednich 5 km do obcerstvovacky na Keplech bylo pro hodne lidi v druhypulce start. pole nekonecnejch, nedivim se ze jich tam tolika vzdalo a otocilo(vcetne toho naseho kamarada)
              • od obcerts. na Keplech zacalo bejt dost zima, ale jeste me tenteren bavil
              • od ty vetrny obcerstvovacky co nasledovala uz mi byla dost zima, od sjezduk Gerlovo dvoru uz ten teren stal za… (proste moc vody a bahna)
              • od spojeni s prostredni uz to bylo skoro nejetelny, byli jsme skoro jedinyktery netlacili po rovinkach a do kopcu
              • od obcerstvovacky v Borikovech jsem jel sam, menil jsem destickyv brzdach, kamos bohuzel s sebou zadny nahradni nemel a servisaci na miste uzzadny do avidu nemeli
              • poslednich 10 (?) km – t.j. od sjezdu z Bartolomeje do Klatov bylovlastne souvisly bahno, louky a lesy totalne podmaceny a rozjety, skoronejetelny, nejlip se jelo v louzich, ktery byly hluboky aspon 10 cm, ale takytam byly takovy do kterejch zajelo kolo po nabu a vic – inu projelo predemnou 1400? lidi a prselo uz nejakejch 8 hodin, tak to muselo bejt v tomterenu znat
              • pri dojezdu do cile byl posledni mustek pres reku, asi km pred cilem, nacyklostezce (myslim ze dojezd do cile byl v tu dobu uz pozmenenej) podvodou – mustek je na to pripravenej, ma sklapeci zabradli, takze zabradlisklopeny, pres mustek teklo 20 cm vody, a tudy vedla trat – no tak jsemjel :-).

              V cili jsem odevzdal cip svuj a kolegu a padil pro auto abych pro ne dojel do Borikov. Domu (Plzen) jsem se dostal v 22:00.

              Kam se na tohle hrabe rocnik 2009, tohle byla zkouska moralu. Dojel jsem nakonec 25 minut po puvodnim limitu, ale o cas a misto v tu dobu uz davno neslo :-)

              BTW prekvapilo me kolik lidi se nebylo schopnejch na tohle pripravit – jedou v kratkejch, kdyz uz od pulky tejdne jsou predpovedi na dest a zimu. Pak se divej, ze kdyz dojedou na Keply tak jim je zima a nemaj si co priobliknout :-)

              0 0
              • Biker jak Pes  

                Hlavně do takového počasí už není co si obléknout a někdy je ta nejlepší varianta pravě kraťasy. Mít na sobě promočené, těžké a studené návleky nebo dlouhé čapáky je imho mnohem horší než jet jenom v kraťasech. Vrch už se nějakým způsobem dá řešit, ale v tom bahnu to je akorát na zničení oblečení (pokud nemáš blatníky).

                0 0
                • MichaelSimek  

                  moje nakoleniky pomohli hodne teda, hrali prijemne, vodu nenasakli ani pro probehnuti brodama a tak, takze je to spis o tom jaky navleky

                  0 0
                • Mikikuba  

                  to si dovolím nesouhlasit. Promočená membrána funguje velice dobře a rozhodně lepší než holé nohy. Určitě bych jela s hřejivejma náplastma na kolena.

                  0 0
                  • MichaelSimek  

                    to neznam, je to neco takovehhelo? http://www.voltaren.cz/…jiva-naplast a funguje to dobre na kole?

                    0 0
                    • Mikikuba  

                      jo něco takovýho akorát já používám jinou značku:)ale je to jedno. kromě hřejivého účinku ta náplast vlastně chrání i proti větru či ve sjezdu, kdy dochází k prochládání.je to geniální věc jezdila jsem v tom i 3 dny nonstop na ultra. ale je třeba zkusit každý 3 dny nonstop neunese.

                      0 0
                      • MichaelSimek  

                        jakou znacku pouzivas mimochodem, jestli bude tohle pocasi pokracovat, tak bych to treba nekdy vyuzil

                        0 0
              • Bafoon  

                MORDOR :-) jsem zvědavý na fotky

                0 0
              • crom  

                prave:)co si pamatuju z vyjizdek a zavodu,jak jsem byl mokrej a zacla byt zima prestalo me to uplne bavit,to uz pak bylo jedno jestli je malinovej teren nebo ne:/

                sebemrskacstvi dobry,poklona vsem co dojeli!

                0 0
                • MichaelSimek  

                  lip se oblect a zima neni! nebo vic slapat :) ale co si jeste jezdival maratony tak si pamtuju ze si slapal o dost lepe nez ja

                  0 0
    • miki  

      aktuální meteoradar

      0 0
    • zaq  

      Ahoj,

      pokazilo se mi auto…, v pripade ze ma nekdo jedno volne misto v aute z Kurimi nebo z Brna do Klatov na krale dnes odpoledne a muze me vzit, poslete mi prosim kontakt na mail v profilu. Diky

      0 0
    • MichaelSimek  

      kdyz uz jsem si dal tu praci to stahnout z hodinek, tak http://www.trainingpeaks.com/…5GRJISDWDVZI po 3 hodinach krize, a pak jenom aerobne do cila

      0 0
    • marios  

      Tak první půlka skoro suchá, jen lokální loužičky, po spojení tratí už to bylo zajímavý, fakt mě ta klouzačka hodně bavila, jen mi chyběl patřičný krouťák do výjezdů z bahna. Jediné co se nepovedlo byl čas startu 70– pak se po spojení potkávaly na trati dost nesourodé skupiny jezdců. Jinak díky všem organizátorům za zvládnutí akce i v takto těžkých podmínkách.

      V neděli by se asi už jet nedalo. Jen je mi líto toho parku, ten už letos asi skončil.

      0 0
      • MichaelSimek  

        nebyl jsi to ty s kterym jsem jel nejakou chvilu v druhy tretine zavodu, po silnici jsme chvilu stridali, jak jsem rikal ze loni jsem byl o milion mist vic vzadu?

        0 0
        • marios  

          JJ před výjezdem na Hadí vrch. Zdravím. Letos to fakt bylo dlouhý, jel jsem to dýl než vloni Sudety

          0 0
          • MichaelSimek  

            diky za chvilkovou podporu, v tu chvilu sem prave chytal tu krizi, skoda ze sem svama neudrzel tempo, 20misto by bylo pro me parada, i kdyz na to jaky vyseldky jsem mel doted na krali tak i ta 30 je pro me uplne super

            a gratulace k bedne

            0 0
            • marios  

              Díky, byla to hrozná klika, ale po třech bramborách už se štěstí unavilo, i když na posledním km jsem mu šel dost naproti.

              0 0
              • ¨MZ  

                Taky gratuluju k bedně, od Plešivecký držky šla koukám forma rapidně nahoru :-) Moc pěknej výsledek.

                Já si to letos vytrpěl, od začátku bolely nohy, nejelo to, nevyspalej, únava z práce, byl to boj. Na 60.km jsem dal na bufetu sekanou a přestal se snažit závodit, zbytek už byl jen transport do cíle. 4km před cílem jsem ještě přetrnul řetěz a než jsem ho našel v bahně a snýtoval, tak ztráta asi osmi míst. Ale nakonec jsem rád, že jsem to jel, zase bude na co u piva vzpomínat :-)

                Od spojení tratí to byl blátivej masakr, ale pořád jsem předjížděl (i ve sjezdech a to je u mně co říct! :-) ) lidi ze střední, tak mě to i trošku bavilo a rychleji to do cíle uteklo. Za rok snad podám lepší výkon.

                0 0
    • Kavalír Honza  

      Klobouk dolů před všemi, kteří to jeli.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.