• m-k-1

    Tak co Král? Už jste doma?

    0 0
    • Jogador  

      No, já sem jen koukal, byly sme dokonce i na ČT, branky body vteřiny sme vyloženě zvedli o 100 procent. Jen sem se tam nevid2l, ani o m2 nemluvili :)

      0 0
    • biker007  

      no, po zhodnoceni stavu sve trenovanosti sem zvolil kratkou.. a pojal to jako tezkou turistiku;)..prvnich cca 44 km sme jeli s kamoskou (co mela 4 dni po maturite…) nekde okolo 600. mista (ona 10. v zenach), kecali, domlouvali spolecnej prujezd cilem a vyhlizeli si nejakou louku na opalovani.. ale pak slysim „sssss“.. a ku**a, defekt. posilam ji napred, ze ji dojedu. opravim celkem rychle, ale po 500m opet „ssss“. tak dukladne prohlidnu plast, a vidim ze z patky vylejza drat:( zoufalej pokus o podlepeni obalem karbosneku a zaplatama konci po 800m znamym zvukem „ssss“… drat je venku asi uz na 8cm useku..

      no a tak sem az na 50km k 2. brodu tlacil.. takova 6km pesi prochazka.. nastesti(pro me) tam bylo auto poradatelu a v nem kolo kluka co si na tom brodu zlomil klicni kost (at se brzo uzdravi!). s poradatelem domlouvam vymenu „moje zadni za jeho zadni“, nechavam jim tam muj nejtovac (pac se tam tvori fronta nestastniku s retezem v ruce..),nasazuju a jedu.

      tech poslednich 23 km sem si i trochu zazavodil;) , predjel odhadem 300 lidi a dojel 578:).. kamosku sem dohuzel uz nedolej (byla 11. v zenach,asi tak o 15 minut predemnou)a zadni kolo sem si v cili zamozdrejme vratil zpatky, nejtovac taky nasel sveho pana.

      celkove spokojenost, trat tradicni pekna(i kdyz s Drasalem nebo Sudetama se rovnat nemuze),pocasi vyslo a nebejt toho plaste tak vlastne 100% spokojenost. jo a byla taky celkem sranda se divat jak zarputile zavodi i ty lidi okolo 600+. mista. az priste nekdy pojedu zase turisticky tak beru i fotak a deku na opalovani;)

      PS: a dekuju vsem co me dehem tlaceni nabizeli dusi – plast bohuzel kupodivu nemel nikdo;)

      0 0
    • Radek Broz  

      Dali vam tam zase nejakej poradnej drop?;-)

      0 0
      • biker007  

        bohuzel ne;( cekal sem neco „malyho peknyho“ aspon na konci ty lavky u cile, ale nic ;(

        0 0
      • maverick82  

        ale byly tam supr sjezdíky ;)

        0 0
        • cabbage  

          kdybych si nepripadal jak sardynka tak bych si ty sjezdy asi i uzil.

          0 0
          • McBlacky  

            co chceš přes 2000 lidí na krátké trase, i polovina je moc! Takže příští rok radši horem dolem Vysočinou?

            0 0
            • kankrlicek  

              Ne, jen to ne! Bylo tam moc pěkně a liduprázdno. Dokonce jsem stál v 3. řadě. :)

              0 0
    • McBlacky  

      spíš by mě zajimalo, jaká je podle účastníků nová trasa. Z výsledků je patrné, že je rychlejší než původní, přestože převýšení je větší…

      0 0
      • rasto  

        kamos, ktery dal po 4. velkou Sumavu, si novou trasu pochvaloval. na konci nebyla tak drasticka, jako pred zmenou. byl i mene znaven. ale: na 60.km byl nejvetsi stoupak zavodu :-) netlacil nic, vsechno vyjel.

        0 0
        • enjoy  

          koukal jsem na fotky nejakyho brodu.clovek zaplati za to aby si mohl utopit kolo…:-)

          0 0
        • McBlacky  

          ten konečný prudký sjezdík mě minule stál smotku… unava je prevít příští rok určitě zase pojedu, když mi to letos nevyšlo, skoro to vypadá, že změna byla k lepšímu.

          0 0
          • Meesha  

            Ja sem taky lehnul. Mel sem radost jaxem predjizdel ve sjezdech desitky lidi v keckach,s klip­snama a pevnejma vidlema a pak najednou koukam, ze jdu nejak k zemi, tak sem si stacil do ty meze este trochu pribrzdit… Ale zvednul sem se driv, nez me zase dojeli! Husty byly ty sejzdiky zakonceny blatem – tam sem mel taky celkem fofr. A pak sem taky lehnul, kdyz sem jel rano na start. Nejak sem nedokazal zkombinovat snidani s vyskokem na pomerne vysokej obrubnik a dal sem si zahrivaci kotrmelec. Pani z toho mela docela smich…

            0 0
            • Honzin  

              jo jo, taky jsem lehnul ale protoze jsem fikanej, tak padam aspon do vody – takze v prvnim brodu :-)

              0 0
      • Meesha  

        No, na kratky to bylo peklo! Po startu z druhy rady sem mel nadeji na nejakej lepsi vysledek,ale pak sem na 4km predjel Prokopa a pssss… Nez sem to vymenil a nafoukal, taxem byl o 1500 mist vzadu mezi lidma, co bojovali o preziti na kazdym kopci. Samozerjme se to spuntovalo a to i na rovinkach a ostrileny borci rikaly, ze se to na puvodni trati nestavalo…

        0 0
        • McBlacky  

          asi taky proto, že se z toho vyklubal dost známej závod, tak jde o prestiž a všichni jedou kudlu kde se dá. Podle mě přes 2000 lidí na krátkou je moc, pokud nejedeš v první 100, tak si moc neužiješ. PS: koukám, že jsi taky z Vinohrad, kdybys někdy chtěl jet na švih společně, tak se ozvi…

          0 0
          • Meesha  

            Sem ted nejakej prejezdenej, ale o vikendu bych moch. Teda pokud vam budu stacit, protoze podle tech pripevku vypadate na poradny chrty! :)

            0 0
            • enjoy  

              to jenom blacky:-) my se mu jenom snazime stacit a tvarime se jakoze v pohode:-)

              0 0
            • McBlacky  

              bud v klidu, když jede víc lidí, tak to tak horký není. Jede se s ohledem na zachování skupiny pohromadě, ne ve snaze se co nejdřív zničit. já budu mít taky čas až po 8/6…

              0 0
            • Smazaný účet  

              Gdyž jsem s nima včera dokázal jakžtakž (jak se píše neznělé x s háčkem?) udržet tempo já, tak každej. :o))

              0 0
      • cabbage  

        převiseni je asi stejny, rozdil je podle pořadatele zpusoben měřenim podle GPS, minule se to merilo podle vrstevnic v mape.

        0 0
    • Alpina  

      KŠ jsem jel poprvé a nevěřil jsem kolik lidí jezdí na kole :-) a zjistil jsem, že přijít 20min před startem je trošku pozdě, 10 minut trvalo než jsem se dostal ke startu, prvních 10km jsem v podstatě šel pěšky dalších 10km jsem se snažil protlačit davem, no a pak to začalo, jednou prasklý řetěz, takže mě všichni zase předjeli, no pak se mi článěk řetězu ohnul ještě 3×, nevím čím to bylo :-( , takže některý lidi jsem předjížděl čx :-)), posledních 16km jsem se už bál zabrat a na velkou placku jsem musel přehazovat tak , že jsme si musel vzadu hodit nejmenší pastorek aby mi tam řetěz vůbec vylezl , jak už byl krátký :-) Ale jinak SUPER, byl jsem nadšený tratí, krajinou a občerstvovačkama – skvělá nabídka a neměl jsem , jako jinde, pocit , že ujídám. A tričko je taky skvělý. Určitě jedu příští rok znovu!

      0 0
    • ddd - andy  

      Tak ja se taky pridam. Co se trasy tyce, tak to bylo jetelnejsi, rychlejsi a prevyseni bylo jen 2700m. Jinak prujezd cilem se mi zdal takovej nijakej na takovoudle akci.. Ale jinak sem celkem spokojenej – splnil sem si svuj cil bejt mezi prvnima 10ti.. ;-))

      0 0
    • Máca  

      Pohoda, trochu cejtím nohy, ale paráda! Jel jsem to poprvé. Radějí rovnou dlouhou, protože kvůli krátké nepojedu přes půl republiky! Dobře jsem udělal, kdybych jel krátkou, asi bych byl nasranej jak prase – mraky lidí a v cíli bych zuřil, že jsem vůl nejel tu dlouhou, protože se to dalo! Počasí bomba! Měl jsem dost bobky, že ta dlouhá bude boj o holej život, tak jsem jel opatrně – někdy až moc – no holt nováčkovská daň, ale čert to vem! Nechutnost kopců (zvláš? na 66 km) se potvrdila, škoda, že to člověk námá najetý nebo neví, kolik ještě, pak by se to jelo podstatně líp! Sjezdy – paráda! Jízda dolů potůčkem a ten poslední kamenitej (cca 70km) – dost dobrý! Na 80 km jsem si řek, že je čas trochu jet, tak jsem zvedl za těch posledních 20 km průměr o víc jak dva kiláky. Ale asi jsem měl jet rychleji dřív, protože v cíly ještě nějaký síly byly, ale o to to bylo víc v pohodě. Takže celkem spokojenost. Tra? byla parádní – náročná, ale dost pěkná – příroda pecka.

      0 0
    • Daf  

      Kral byl super. Trase me bavila vic nez drive. V obracenem smeru ubylo narocnych stoupani takze nejmensi pilu jsem radil asi jen 3×. Chtel jsem dojet do tricitky, ale nakonec 36. Ale i tak jsem docela spokojenej. 80km jsem dokazal zavodit se souperi, pak uz jen sam se sebou :)

      0 0
    • morgoth1  

      Letos jsem mel hruzu z blata, ale zaplat panbuh obavy se nepotvrdily. Vse bylo OK, jen oproti lonsku jsem mel pocit ze se to na zacatku vic spuntuje nez loni.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.