• Mabajk

    Ahoj,

    mám brzdy Avid juice 4 na spešlu a zadní brzda mi po cca 400 km začla řvát jak tur, každej se otáčí když brzdím. Nepomohlo odmaštění kotouče i destiček, ani smirk. Čím to může být, že to tak troubí?

    0 0
    • albion66  

      Zkus požít pastu pod brzd. destičky, k sehnání v auto prodejnách. Dává se mezi desky a prasátka.

      0 0
    • miche  

      Vítej do klubu naštvaných lidí na brzdy Avid Juicy 3 až 5 … já mám 3ky a to je katastrofa, teď sem po výměně destiček (za BBB obyč organiky, trochu se zlepšil projev brzdy ale pořád to nebylo ono) a včera jsme nasadil moje nové kotouče Aligator, přední začala konečně brzdit (originál kombinace byla nesnesitelná) a zadek ještě uvidím, není to úplně rozbržděné (originální kombinace vzadu to byl hukot a vibrace, že se nedalo ani sedět na sedle!) … kámoš má Juicy 5 a to samé a na úplně jiném kole, není to náhoda, tadle série se fakt nepovedla, Elixíry (i ty OEM řady) by už měly být O.K. co jsem slyšel …

      0 0
    • xshreck  

      Vidíš… a mě lidi nadávají že nemám zvonek ( a to za nima jedu krokem a říkám hlasitě zdovolením … a ještě mě seřvou. ).

      A ty to máš zadarmo .-D Aspoň o tobě ví .-)

      0 0
    • Honza321  

      kotouče máš Avid G3 ? … to bude tím

      0 0
    • Mabajk  

      Kotouče mám nějaký Avidy G2CS 185mm, vepředu mám ale pilu 203mm a ta je pěkně tichounká, funguje bezvadně. Možná je to tím, že mi na ní měnili destičky.

      Takže teď jsem na vážkách, jestli vzadu taky vyměnit ty organiky a nebo jen kotouč. Trošku mě to láme měnit kotouč, ale co pak s kotoučem, když to bude dělat dál :) (Zvonek jsem si koupil před 14 dny a fakt ho už nepotřebuju, připadám si jak se špalkama na kole Eska před 20 lety)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.