• umimjennatrikolce

    zdravím,

    prosím poraďte, nedávno jsem u zadních kotoučových brzd Avid Juice měnil za nové destičky RavX (semi metallic).

    Postupoval jsem přesně podle návodu ivelo, krom té části s ovdušněním.

    Vytahl stare destičky, roztáhl písty s citem a silou (více by nešly, měl jsem pocit že i rozteč mezi pístama byla spravná jak podle obrázku) v pohodě nandal nové destičky krasně zapadly, jen problém je že mezera mezi destičkama je tak akorát na kotouč.

    Takže zadní kolo lehce dře a když protočím kolo ručně tak se otočí tak max.1–2, tak jsem sundal destičky ( kolo otočené vzhuru nohama) a obrousil je kapku bylo mírně zlepšení ale stále to není ono. Co byste doporučovali, pujde to obejít bez odvzdušnění? POvolit expanzku?

    0 0
    • Bysto  

      nič nerieš, vyšteluj to jak sa dá, choď sa previesť a tie doštičky sa zbrúsia, toto je bežný problém neoriginálnych doštičiek, ktoré sú mierne hrubšie ako origo a tým vzniká tá malá medzera ledva na kotúč

      0 0
    • goofy  

      Mas pistky uplne zatlacene v trmeni (plocha trmenu a pistku misi byt v jedne rovine)? Pokud ne, tak vyndej desky, a pistky poradne zatlac zpatky.

      0 0
    • vasek80  

      To je ještě krásná práce když se kolo 2× otočí. Já když do elixírů koupil originální desky a dal je tam, tak se mi tam kotouč ani nevešel.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.