Stalo se Vámm už někdy něco podobného?!!

44 nepřečtených
  • bucivoj

    Ahoj,právě jsem přijel do práce (na kole).Do práce jezdím na kole už cca 6 let,ale tohle se mi ještě nestalo :o(

    Bydlím v Karviné a do práce jezdím do Šenova (cca 22km).Už jsem si zvyknul na to,že jsem na silnici v tuhle chvíli nejzranitělněj­ší,takže když vjíždím např. do křižovatky na zelenou,tak to nemusí znamenat,že mám zelenou… :o( Ale to co se mi přihodilo před necelou hodinou mě docela dost překvapilo!

    …takže si tak jedu do práce,dneska bylo opravdu moc pěkně,no a když jsem byl tak v polovině cesty,tak proti mě jela červená felície.Je to úsek,kde je cesta široká,rovinka­.Takže tak jedu no a něco mě tak nějak na té felícii upoutalo.Byl to nějaký pohyb uvnitř toho auta.Všiml jsem si,že to byli nějací tři mlaďoši,kteří začali z auta vystrkávat ruce.Připadalo mi,že chtějí na mě mávat nebo co,ale jak mě míjeli,tak po mě každý z těch sráčů hodil kámen!!!Nechápal jsem!Naštěstí,ani nevím proč,zůstal jsem úplně v klidu,jen jsem asi z reflexu sklopil rychle hlavu a v „klidu“ to projel.Naštěstí se trefili jen do kola a né do mě.Kameny to myslím velké nebyli,asi tak velikosti pinpongového míčku,ale v té rychlosti,kdy jsem já jel tak 20km/h a ti čuráci tak 40km/h by to při zásahu třeba do kolena nebo nedejbože do obličeje ******** bolelo!

    Sere mě,že jsem hned nezastavil,neotočil se a nesnažil se zapammatovat si spzku!!!Protože kdyby se mi to podařilo,tak bych si nechal zjistit adresu najitele auta (ta možnost tu je) a pak bych si s mýma kamarádama šel zahrát pinpong s ním!

    Takže bych se chtěl zeptat,jestli se náhodou někomu tady v okolí Karviné nestalo podobné svinstvo???

    A ještě něco-můj otec jezdí na motorce.Před dvěmi roky si koupil silniční enduro.Když se jednou vracel z práce na motorce domů,tak se mu stala mnohem horší věc a to to,že ho začalo předjíždět auto,ale najednou přibrzdilo,z okna se vyhnul nějaký **** a tátu praštil přes záda nějaký klackem!!!Díky bohu to tatík ustál,ale byl v šoku!!!Takže tak :o(

    0 0
    • maajkee  

      Mně nějaký čuráci hodili z auta do zad starej rozbitej mobil, byla to docela pecka, v šoku jsem to strhnul do škaropy, měl jsem tam pak modřinu jak svině a bolelo to ještě týden a ty týpci se náramně bavili. :/ Tohle fakt nikdy nepochopím.

      0 0
    • Frostty  

      Docela na pěst, neskutečně hovadské jednání.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Tak to je síla, kam ta doba spěje. Vidím, že je to jen otázka času a začnu nosit kvér i na kolo, těch 700 gramů navíc mě už nezabije. :-(

      0 0
      • MirosPikos  

        :) Tak tak

        0 0
      • Weremos  

        Tak myslím,že u nás to není nic nemožného.Kde se ti to přesně stalo?Myslím,že už si budu na každou červenou felicii dávat bacha,vyjíždím z Karviné 6 dní v týdnu.

        0 0
        • Weremos  

          Blbě zařazeno.

          0 0
        • bucivoj  

          Je to spojovací cesta mezi Stonavou a Horní Suchou.Když jedeš přes Stonavu kolem fotbalového hřiště,tak se dáš po cestě do kopce k základní škole.Tam je křižovatka (téčko),tam se dáš doleva a po cca 100m je odbočka doprava (směr Suchá).Tady jedeš rovně,po levé straně budeš míjet rybník,pak je stoupání,no a na tom vrcholu se to stalo.Víš kde myslím?

          0 0
          • Weremos  

            Přesně vím kde myslíš.Stejně jsou to zmetci ti v tom autě.No snad se nikdy nepotkáme..

            0 0
            • bucivoj  

              No teď už se budu snažit si dávat pozor a trochu více sledovat,co se kolem mě děje.Je to ale smutné :o(

              0 0
          • Roman  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0
      • Nerez  

        Co máš za kvér, kterej váží 700 g? Buď něco nenabitýho nebo nějakýho Glocka 26?:)

        0 0
    • Milvus888  

      hovada , zabíjet takový hajzly

      0 0
    • Turbo  

      Mě jednou předjeli a ostříkali přední okno. Cákalo mi to až do xichtu. ZMRDI :-)

      0 0
    • jIrI___  

      Darebáci jedni.

      0 0
    • heerer  

      tak toto je mazec…me nastesti zatim nic extra, ale jedem **** na siroke okresce do me najizdel namisto klidneho objeti…

      sou to curaci!

      0 0
    • shark.jd  

      Já jednou dostal kinder vajíčkem. Nejvíc mě ale nasralo, že v něm už nebyla hračka. Zmrdi.

      0 0
    • JSt  

      kluci si vyrazili na lov ;-)

      0 0
    • White2146  

      Ty krávo, tak to už je docela hukot. Ale když sem četl tři mladíci v červené felicii už sem sakra myslel že mluvíš o mně ,mojem bratrovi a kámošovi často jezdíme v červené felicii 3 a i do karviné :D Ale neboj nebyli jsme to my sami máme kola takže nejsme zmrdi ;) Na mně zatím z auta jen chlustali a zatím se netrefili :D

      0 0
    • John Tequila Lemon  

      To je příšerný, zasloužili by odvézt do lesa, přivázat ke stromu, dát nakládačku a vystrašit až by se pochcali … zavázat ruce a nohy škrdidlama a ukázat jim rezavou pilu na železo zasviněnou od krve … Na celé té situaci co se ti stala je nejhorší ta nerovnost, oni jsou v autě a myslí si že jsou nepostižitelný a nedostižný … to mě nejvíc sere když mě někdo z auta ojebává … jinak by měl kulky stažený a strachy by se potil jak prase.

      0 0
      • White2146  

        Když si zapamatuješ SPZ tak se pak budou potit strachy ;)

        Šutrem do hlavy to už je obecné ohrožení né? Pak ještě musíš zahrát trvalé následky že te bolí každy den hlava a už máš vyděláno :D :D

        0 0
        • John Tequila Lemon  

          Nejsem zastánce zákonného řešení, když zákon je fraška … a proč se chovat v mezích zákona, když oni jsou taky mimo něj. Slušní lidi zákony nepotřebují. Já jsem slušnej, nikomui nic nedělám, nikoho neomezuju, jsem ohleduplnej a platím daně státu ve kterým žiju. Když se ale někdo ke mě chová jako svině, chovám se k němu jako ke svini a snažím se k tomu dát i přidanou hodnotu. A to v jeho zájmu. Aby to mělo i výchovně preventivní účinek, jinak by to byla jen obyčejná odplata.

          0 0
          • White2146  

            Ale nezapoměn že platíš daně takovému státu, že ve finále to bude všechno proti tobě a ty budeš ten špatný protože si zmlátil 3 kluky kteří ti „jen“ hodili kámen do hlavy. Ti kluci by to určitě neřešili proč doslatli tak po hubě protože by to veděli, ale jejich rodiče ne a aby s toho nemněli bordel tak by si neco vymysleli žes jich napadnul bezdůvodně atd atd.. a jejch rodiče už by to řešili přeš policii a už je to hned 3v1 = protáhnutí zadního otvoru v base ;)

            Jinak samozřejmně řešení jaké jsi napsal ty by bylo nejlepší ;)

            0 0
            • John Tequila Lemon  

              Nevím jak jseš starý a jak žiješ … kdybych od nich dostal šutrem do hlavy a měl nějakej problém, že bych nebyl schopen to řešit sám … dopadli by asi ještě hůř … oni mají rodiče … já taky … taky mám bratra … a taky mám ženu a děti. Věž mi, bylo by pro ně štěstím, kdybych takovou situaci řešil já … Ten stát kterému platím daně se nedokáže postarat o své ovečky, kdyby ano, nikdo by po lidech na silnici neházel kameny. Prostě povědomí by mu to nedovolilo i kdyby chtěl. A já se mám těchdle lidí bát jen proto, že se mám bát státu? trochu na hlavu, ne? Mysli si co chceš, ale rada pro ostatní je snadná … nedělej mi co nechceš abych udělal já tobě a budeme spolu vycházet jako idiličtí sousedi.

              0 0
    • jers  

      Je opravdu neuvěřitelné tak naše společnost spěje!!

      Jednou po mě nějací blbečci házeli odpadky od mekáče.

      Ale co se i poslední dobou hodně stává je že tě předjedou zpomalí a pustí ostřikovače aby jsi si užil plnou aerosolovou dávku okeny

      0 0
      • Mig_all  

        jo jo bordel z mekdonaldu na me taky jednou malem pristal, nejaci zkurveni fetaci… kdysi tohle nebyvalo, divna doba… asi je fakt potreba komunisty na tu mistni verbež…

        0 0
        • jIrI___  

          Tak feťáka jsem mekáči ještě nepotkal.

          0 0
          • Mig_all  

            Ti „mladici“ co to na me nahazeli a porvavali na me z okenka byli evidentne pod vlivem navykovych latek a na chlast to nevypadalo, prostě fetky…

            0 0
    • wwmagic  

      Na mě jednou stříleli takovýhle mladíci z airsoftu, trefili mě do stehna. SPZ jsem si zapamatoval.

      Nechtěl jsem, ale druhej den sem šel na policii. Dopadlo to tak, že případ byl odložen, protože se nepodařilo zjistit pachatele. Jinak když Vás někdo úmyslně za jízdy na kole z auta sejme airsoftem tak je to jen přečin proti občanskému soužití.

      To mě *****, od tý doby sem na polici definitivně zanevřel!

      Tak pokud mi dokáže někdo zjistit majitele spz, ať se ozve na mail :)

      0 0
      • bucivoj  

        Na policii bych nešel.Vím,jak to u nás chodí.Pro mě by byla důležitá adresa těch blbců!Kdybych ji znal,tak bych si tam přijel a čekal bych …Akdybych se majitelé nedočkal,tak by to odnesla ta felície-rozbité okna+rozřezané gu­my.

        0 0
    • Michal_K.  

      Před dvěma lety na začátku listopadu jsem se vracel hluboko za tmy z jedné vyjížďky mezi zapadlými vesničkami poblíž Chlumce nad Cidlinou a předjela mě tuším vínová felicie nebo favorit a kousek přede mnou od ní s jiskrami něco odpadlo. Myslel jsem, že to bylo z motoru nebo tak něco, ale než jsem stihl utříbit myšlenky, tak se pode mnou ozvala ohlušující rána. Až chvíli po prvotním šoku mi došlo, že to byla petarda, jedna z těch velkých, žádná pikolka. Nespadl jsem a ani se mi nic nestalo, ale z té nečekanosti, absurdnosti a hlouposti jsem byl vedle ještě dlouho.

      Loni se mi pak stalo něco podobného. Bylo to někdy na jaře, vyjel jsem valský kopec (pro ty co jsou z Pardubicka), slyšel za sebou blížící se auto a najednou ucítil prudkou bolest v zádech a tělem mi projel šok. Když jsem se po dvou vteřinách rozkoukal, tak už jsem jen uviděl vzdalující se zelenou felicii s nějakým chlapíkem sedícím na zadním sedadle, jak má z okýnka vystrčenou ruku s asi metr dlouhým dřevěným prutem, druhou mi mává a očividně dobře se baví.

      0 0
      • camillio  

        Ty voe, to by bylo na bouchačku a rovnou mu tu pazouru ustřelit.

        Po mně letěl snad jen nějakej pomeranč nebo jablko, jinak nic zásadního. Jednou mě doprovázela kára plná nějakých mlaďochů co stáhli okénka a hrozně fandili, to bylo naopak fajn a legrace pro obě strany.

        0 0
    • Lily-Brno  

      Jak to tu tak čtu, tak jsem ráda, že zatím takovou zkušenost nemám… Jinak mi ale stačí sledovat chování některých řidičů z auta (styl předjíždění, vytrubování apod.), takže se pak na kole silnicím pokud možno vyhýbám, když jedu sama :( Ještě že tady na Olomoucku vedou do okolních lesů aspoň ty cyklostezky – tam se dá chování některých účastníků trochu předvídat. Každopádně preventivně bude asi lepší pořídit si na kolo kameru

      0 0
      • John Tequila Lemon  

        Docela mě překvapuje, že tu ještě Serža nenapsal, že lepší než kameru bude osadit na kolo něco podkaliberního … škoda jen že se v CZ tak těžko shánějí náboje s projektily z DU.

        0 0
    • Replayman  

      Tohle se stalo známýmu. Jede si na kole do Kolína koupit nějaký věci, projede kruhák a za ním tatrovka s dvouma blbama. Jeden se vyklonil a hodil po něm 2 PET lahve. Jedna ho trefila do kola a druhá do helmy, blbové ještě něco pořvávali. Známej nelenil a tipnul si, že jedou na druhou stranu Kolína do pískovny, páč viděl jak odbočujou na křižovatce. Takže šlápnul do pedálů, před očima rudo (je to takovej typ co se nechá lehce vytočit a pro ránu nejde daleko a bejvalej vrcholovej judista) a jel do pískovny. Opravdu tam borci byli, tak je vytáhnul z auta o oba je zmastil, aby si to pamatovali a nechovali se jak idioti.

      Takhle by měl dostat přes držku každej takovejhle BLBEC!

      0 0
    • iron.hide  

      na mna raz hulakali pubertaci z auta, ze mi blika blikacka.

      a jo, aj petardy sa uz objavili

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.