• Mike Gaucher

    Jste už znudění nekonečným přežvýkáváním causy Motorkář naboural do pelotonu či Peloton naboural do motorkáře a nezajímají vás ani filozofické úvahy o vztahu cyklistů a motorkářů a naopak?

    Abych ukázal, že i cyklisté jsou lidé a smysl jejich existence není jen v prudění ostatního účastníků silničního provozu a šikanování motorkářů, popíšu na tomhle místě svoji story.

    Situace:

    jedu si takhle včera odpoledne z práce na kole opuštěnou zarostlou asfaltkou mimo obydlené prostory (pro detailisty neveřejná účelová komunikace). Je to celkem rovina, „řítím“ se asi 25km/h a najednou vlevo před sebou vidím dvě odstavená kola, vpravo pak u křoví stojí zády ke mně chlapík v cyklistickém. Pomyslím si „koná potřebu“, přijedu kousek blíž a vidím, že cyklista má kalhoty u kolen. Začalo mi to šrotovat, proč má kvůli malé potřebě kalhoty tak dole? V mžiku jsem ještě blíž a situace je jasná, řečeno slovy klasika „oni tady jebů“.

    Cyklista s cyklistkou „v plné jízdě“ …, míjím je asi o dva metry a v té rychlosti stačím jenom zkontrolovat jestli cyklistka není moje manželka (nebyla!) a řítím se stále dál.

    Taky se vám už stalo, že jedete, jedete a najednou koukáte, že souložite?:-)

    0 0
    • Ruprt2  

      to se stává často, že holky z kopce nebo v rozbitějších pasážích brzdí. Pokud jedeš za nima, nabouráš je jako nic.

      0 0
    • c0d3r  

      chybi mi v ankete: mam to v planu :-D

      0 0
    • pustipav  

      :D

      Pro znalce Chribu – to si takhle dojedu na Brdo, a jak je ten altanek (bylo uz tak kolem 7 vecer), tak se nestacim divit, co se tam deje za orgie… planovana pauza se teda nekonala:D

      0 0
      • Ruprt2  

        proč?

        0 0
        • c0d3r  

          stydel se pridat :-D

          0 0
          • soc  

            Normalne se zeptam „Dobry den, mate tam jeste jedno volne misto?“ a mlceni povazuju za kladnou odpoved…

            0 0
            • c0d3r  

              kolikrat se ani ptat nemusis :-D jen ho vyndas a casto se Te ujmou sami (lepsi je „samy“ ;-)) .. a kdyz ne tka se zdvorile rozloucis a jedes dal :-D

              0 0
        • pustipav  

          Vycitil jsem podly trik, beztak cekal nekdo v krovi, kdo by mi v lepsi pripade vypustil kola…radeji jsem to otocil jinam:)

          0 0
      • marapara  

        Tož to začali celkem brzo :).

        Abych přidal jednu historku necelé 2 roky starou, jak jsme jeli po srazu z BF na noční výjezd do Chřibů. Dali jsme si sraz na srubu za Osvětimanama a v 19.30 jsme už celkem za šera, byl to poslední prázdninový den na konci srpna, vyzáželi do Chřibů. Vyjeli jsme na rozcestí za Vlčákem a odtud jsme už jeli lesníma cestama. Přijeli jsme za Kazatelnu, po zelené sjezdík ke Klimentku, po žluté ke Křížku. Já jsem jel první, jako jediný jsem měl fulla a byl rychlejší hlavně ve sjezdech a terény Chřibů na kyjovské straně jsem dobře znal. Vyjedem po červené nad Zavadilku, celkem nás jelo tuším 7 nebo 8, mezi nimi i t29 a jeho pověsné 2 aurory na přilbě. Když jsem sjel za silnice na pěšinku, tak něco problýsklo v lese, pěšinu po cca 100 metrech křižuje cesta do lesa. Říkám si co to je? Za mnou vláček ostatních, jak se blížíme, je to auto, respektive značka auta. Naprostou tmu prořezalo světlo mého Fénixe na přilbě, za mnou tomu oroštoval ještě t29 se svýma aurorama a další :). Byli jsme asi tak 10 metrů od auta, když tu se z poza bočního okna auto objevil za zadýchaným sklem vytřeštěný obličej ženské, který v zápětí zmizel :). Jsem si málem ucvrkl smíchy … boha jeho, oni mi tady jebú :DD Chudáci milenci měli asi po akci :). Musel to být asi opravdu šok, asi jako když na Vás v úplné tmě posvítí reflektor z vrtulníku :).

        Okruh jsme nakonec objeli, bylo to super, teplo, sucho, k tomu pár milenců nejspíš v šoku a ještě o cca 5 km dál viděli dál v lese asi poměrně velké stádo divočáků.

        0 0
    • noviisek  

      Stal ose vám někdy toto:

      http://www.youtube.com/watch…

      0 0
    • Kubiczech  

      Bikery v akci jsem teda ještě nezahlédl, ale různě se houpajících aut je s jarem v lese až až. (:

      0 0
      • c0d3r  

        a navic se poznaj podle charakteristicky zamlzenych oken :-D takovych jsem videl taky opravdu hodne :-D

        0 0
        • Kubiczech  

          Nebývá pravidlem – dneska jsou ty vozy tak variabilní a prostorné, že se to občas neobejde bez vystrčeného nártu z okénka. (:

          0 0
          • noviisek  

            tou nohou se jenom zkouší, jestli venku nezačalo pršet. to nemá se sexem nic společného

            0 0
      • jIrI___  

        Ty subwoofery jsou prostě čím dál mocnější :)

        0 0
    • Mike Gaucher  

      Nedělejte si z toho prdel! Mě to tak vykolejilo, že jsem večer při zajíždění autem do garáže netrefil do vrat a vodrbal si o futra přední nárazník s předním blatníkem naráz. A to nasere!:-))

      0 0
    • Martin  

      přistihnout někoho se mi zatím nepovedlo a přistižen jsem zatím, klepy klep, taky nebyl :-)

      0 0
      • Smazaný účet  

        A to ja uz pristizen byl:DD

        0 0
        • Tommy_Lee  

          Jj, taky uz jsem zazil prijemnejsi atrakce :-)

          0 0
        • Martin  

          blbá schovka :-)

          já mám naštěstí nos na odlehlá místa bez prudících houbařů :-)

          vlastně kecám, jednou jsem přistižen byl… v autě, to mi moje hledání odlehlých lesních míst moc nepomohlo :-) – tehdy jsme z toho ale měli hlavně srandu :-)

          0 0
        • M_ishak  

          Na mě kdysi přišla v lese velká potřeba. Když padlo rozhodnutí že získává status maximální priority, tak jsem mladou poslal strážit prostor dál po cestě, z druhé strany dobrý, takže jdu na věc. No a když jsem byl vskutku v nejlepším, tak pár metrů za sebou slyším šustění a on se mi u ****** z porostu mladých smrků vynořil myslivec. Neřekl ani slovo, jen takhle prošel a pokračovali jsme oba jako by se nechumelilo ;O))

          Nebylo to ani trochu příjemné, ale na druhou stranu mě nezná, v životě jsem ho neviděl a už ho v životě neuvidím (on možná „mě“ vídá v divokých snech) takže jsme se tomu s mladou chlámali ani nevim jak jsme se dostali dom.

          0 0
          • martin_bakov  

            a to jsou dny naseho zivota :D

            0 0
            • M_ishak  

              Právě se chlámu ještě teď, když si vzpomenu, jak dlouho jsme hledali nějaké vhodné místo, ani jsem v poslední fázi nemohl šlapat, jak se mi nohy kroutily a až jsme byli přesvědčeni že nic lepšího nenajdem, tak vleze nějaký dědek přímo do rány :O)))

              0 0
          • noviisek  

            „Ha škodná!“

            0 0
    • obda  

      Co na bajku, ale mně se stalo něco podobného na běžkách :) Venku alespoň pět pod nulou, ale modro a pražilo sluníčko.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.