• Thomas

    Chci se vás zeptat zda máte nějaké podobné zkušenosti. Dnes jsem po cestě dopráce hodil pěknou mrchu. Byla trošku mlha a řidič který předemnou celkem rychle zastavil aby mohl vyložit spolucestující o mě nejspíš vůbec nevěděl. Už jsem nastačil dobrzdit, takže jsem se zatavil o nárazník a při letu přes řiditka jsem to ještě stočil celé do leva. Takže na autě žádná škoda, na mě dvě odřeniny ale na mém stroji je to horší: ohnutá výměnná patka k přehazce (SRAM 7.0 vydržel Al patka ne), prasklý úchyt podsedlové brašny, ohnutý pravý roh, jedn zmačkaný al košík na láhev, rozlomený úchyt cyclocompu atd ..... POZOR NEMÍT PŘILBU TAK PÍŠI ASI ODJINUD!!!!!!!!.

    0 0
    • gilby  

      no ja tudle na krizovatce podcenil odbocujici mercedes, nedobrzdil jsem a pres riditka mu skocil na kufr:) nastesti to bylo v maly rychlosti takze se mi nic nestalo a ten frajer v medaku to vubec nezaregistroval a odjel:)

      0 0
    • Vymi  

      No chlape hlavne ze to nedopadlo hur… ja mam taky takovou podobnou zkusenost ale v jinem podani… vracel jsem se tenkrat z jizdy na zavodce a v jedne ulici stala nastartovana skodovka v ni dva kluci asi ten co ridil udelal zrovna ridicak… stali u krajnice a bylo videt ze na nekoho cekaji bavili se a tak jsem je zacal zleva predjizdet v tom najednou ten co ridil to ztocil na moji stranu a chytnul me prednim levym naraznikem do zadniho kola. Udelal jsem dost velkeho lomcovaka vlevo pak vpravo a skoncil jsem naproti v popelnicich. No naraz to byl opravdu neprijemny a to rameno me bolelo asi tak tyden… pak nejaky odreniny ale jinak jsem narazil v dobrem uhlu na rameno sjel jsem taky po nem… :-) A kolo predni bylo skoro v pohode ale zadek osma jak prase, brzdici packy byli trochu ohnuty do stran hlavne ta leva, pak mensi oderky na kole a prehazovacka uz nebyla k pouziti urvala se mi tam polovina nytku… kluci vylekani ja jeste vic nasranej a vylekanej… nakonec jsme se domluvili opravu zaplatili a koupili mi :-)) lepsi prehazovacku od shimana myslim ze to byla 105… ale jak rikam uz je to davno… prilba tenkrat prominte nebyla… ted uz je… :-)

      0 0
    • lobik  

      cca 3 roky nazpět:Nárážím zezadu do Ren.Safrane,kolrm pravého boku prolétám na úroveň spolujezdce(padal mi sníh do očí,tak jsem čuměl víc pod sebe než před sebe.)Na autě malá dírka v nějakém plastu vedle SPZ.,na těle malá zhmožděnina na levé ruce,ovšem na kole na čtyřech místech prasklý rám,zničená vidla,sedlovka ohlá téměřdo pr.úhlu,přední kolo na vyhození.Helmu jsem neměl.Tuším že tenkrát to bylo naposled.;o)

      0 0
    • MartinX  

      Mě se něco obdobného stalo před rokem v Praze v Dlouhé před čistírnou… Plná ulice zaparkovaných plechovek a slečna přede mnou se nejspíš rozhodla hodit kostýmek do prádelny. Zastavila uprostřed silnice, rozcapila dveře na pravou stranu a aniž se rozhlédla vystoupila a zadívala se někam do dálky ve směru jízdy, čímž totálně zahradila zbyteček cesty, kam jsem zrovna měl namířeno. Do tvrdého ani do měkkého jsem vlítnout nechtěl a tak jsem cvaknul brzdy natvrdo, což mělo za následek skvělého Tarzana přes řidítka s otočkou i s kolem. Přední zuby v pr.. a roštíplé sedlo, jinak nic… vynadal jsem jí a pokračoval v šoku 20m do práce. Vynesl jsem kolo do 4.p, umyl se, převlíkl a pak už jen vzpomínám na sirénu sanitky, co mě vezla do nemocnice :-) Trošku jsem se rozepsal, ale do dneška jsem napr.., 8 týdnů bez kola na vrcholu sezony, no uznejte!

      0 0
    • mastihuba  

      Při jedné cestě přes město mě předjel poš?ák a hned na to přede mnou bez blinkru zastavil. Instinktivně jsem udělal myš, ani jsem mu nestačil nadat a už na mě zezadu troubil nějakej řidič s tím že sem mu vlítnul málem pod kola. Začal mě ze staženýho vokna nadávat atd. Možná měl strach, možná víc rozumu než já, ale dyby zastavil a vylezl z auta tak ho snad v amoku na místě utluču. – Naštěstí se nikomu nic nestalo.

      0 0
      • Kohout  

        Stalo se mi něco podobnýho. Jel jsem tak 60 z kopce na starým favoritu. S vypětím všech sil mě předjela škoda 1203 pohřební služby. Jak mě předjel, tak řidič šlápnul na brzdu a začal odbočovat doleva. Málem jsem nebobrzdil… Pak mě ještě málem 2× sundaly rychle otevřený dveře od auta, co stálo v řadě vozidel u kraje silnice. Naštěstí jsem to vždycky stihnul strhnout.

        0 0
    • kankrlicek  

      Jeli jsme po silnici (kdysi dávno za komančů), podél souběžně vedly vlakový koleje. Bylo po dešti a tak 150 m před náma začal brzdit náklaďák s vlekem. Náklaďák pěkně zůstal na svý straně, ale vlek né, šejdroval se přes zbytek silnici a docela to valil. Všech 6 se nás našlo mezi kolejema na pražcích. Jak jsme to dokázali a nikdo nespadl, to nevím :)

      0 0
    • Matts.  

      Mne pri zjazde z kopca (nebolo to tento rok), šiel som cca 50 km/h zrazu vošla do cesty žena. Prudký náraz, ja salto cez stroja, dopad priamo na hlavu (odvtedy nosím prilbu), pristál som 10 cm od ostrej hrany obrubníka. Vásledok: zaliaty krvou, 12 stehov na hlave, otras mozgu, otlčený z každej strany, okuliare kaput, stroj to ako tak prežil až na riaditká a páčky. Ako dopadla tá tupaňa, doteraz neviem.

      0 0
    • Glum  

      Syn najel v Portugalsku zezadu do dodávky, která najednou zastavila. Šílená rána. Zastavím, otočím, kolo pod autem, děsnej úlek, syn nikde. Až po chvíli se začal štrachat dolů z korby auta, jen lehce odřenej. Portugalskej řidič vzýval Panenku Marii každou pátou vteřinu…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.