• trpaslik72

Zdravim,

chci se zeptat, co si mám představit pod pojmem stabilizátor proti spadnutí řetězu, kterým disponuje asi o 2 stovky dražší hazka SLX RD-M675? Na jakém principu to funguje? Z obrázku je vidět nějaký přepínač a trochu jiný tvar těla, jakoby tam měla být schovaná nějaká pružina (?).

Vyplatí se za to ty dvě stovky připlatit (ikdyž to není tak velký rozdíl), takže spíš, není to na obtíž?? =D

Díky za odpovědi.

675

670

0 0
    • jIrI___  

http://www.youtube.com/watch…

Já bych si připlatil.

0 0
      • kubad  

ja ne kurvi to fest řazení

0 0
      • trpaslik72  

No video zajímavý, díky, ale právě mi to nepřijde zrovna dobrý na řazení. Zajímalo by mě, jak to řazení bude v tom zapnutým režimu vůbec chodit. Abych neměl mozoly na palci :D

0 0
        • kubad  

výrazně hůř

0 0
          • trpaslik72  

nehledě na to, že je to hnusný.. teda aspoň za mě..

0 0
          • svec32  

Ahoj,nevis jakou ma ta nova slx vahu?

0 0
          • mr.antik  

Hůř – jakože víc těžko? Nebo že se se řazení uvnitř brzo zničí?

0 0
            • mr.antik  

Btw to XTR má komplet vodítko v karbónu? Přitom to dost často vidím na enduro kolech…

0 0
            • kubad  

jako že ku_evksy víc těžko :(

0 0
              • mr.antik  

No já jsem rozhodnut to zkusit (s X.O páčkama), jen váhám XT vs XTR

0 0
                • kubad  

no ja to zkusil a zase sundal, taky s X0

to zhoršení ražení mě za to nestojí

0 0
                  • mr.antik  

vzhledem k tomu, že na výměnu bowdenů dost kašlu, tak asi tuším jaký to může být :-) snad to zkousne palec, některé polohy se mu totiž po jednom úrazu nelíbí. Btw kdybys měl něco v tomto ohledu na prodej, tak napiš :-)

0 0
                  • trpaslik72  

Chápu to tak, že je to určený především na nějaký AM biky, se kterýma jedu na kopec, nahoře zasunu sedlovku, přepnu shimano šaltr na hard režim a sjedu nějakej sjezd? Na jiný využití (XC) v tom smysl opravdu nevidim. Nakonec sem objednal klasiku, tohle mi za to nestojí.

0 0
                • pavlik6022  

když se ti bude zdát že se ti hůř řadí, tak můžeš ten „napínák“ kdykoli vypnout, pořídil jsem SLX plus a 10 sp XT řazení( typ. označení z hlavy nevím ) , ale oproti předchozímu Sramu X9 se mi řazení nějak výrazně horší nezdá

0 0
                  • kubad  

to se ti fakt jen nezdá

stačí vyzkoušet zamkle a odemkle rozdíl obrovský

a smysl vozit to odemkle mě uniká

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.