• Debustrol

    Dnes mi dorazil balík z CRC, ráno pošťák zavolal kdy dorazí a v 10 :35 tu fakt byl. Jenže když jsem vybalil zboží byl jsem dost nemile překvapen (viz foto). Obratem jsem na CRC poslal e-mail s fotkama.

    Máte s nima na reklamece někdo nějakou zkušenost? Jestli reklamace berou v poho, jak rychle to vyřizujou a hlavně jak je to s poštovnim ?

    0 0
    • JSt  

      zajiste to bude jednodussi vyreklamovat nez zasit :-))).

      0 0
    • Schoscha  

      Konkrétní zkušenost nemám, ale pokud je to jen ten povolený steh, tak bych to

      zkusil uhrát na přiměřenou slevu.

       
      0 0
      • Debustrol  

        Já bych byl radši, kdyby to vyreklamovali co nedřív a nemusel jsem platit poštovný. V tomhle se mi fakt jezdit nechce-pákrát se rozbiju a celý to upadne :(

        0 0
      • madcat  

        Asi tak, taky bych si to nejspíš zašil sám a zkusil z nich vytáhnout nějaký prachy zpět…

        0 0
    • MlokCZ  

      Pokud reklamaci uznají (a myslím, že nejspíš ano, ale nejsem věštec), tak to poštovný k nim také uhradí (musí být použit odpovídající způsob dopravy, jak to mají popsané, neuhradí libovolnou částku za neadekvátní výši poštovného). I jsem jil něco vracel, co se mi nelíbilo a to také bez problémů. Při vracení ale samozřejmě neuhradí poštovné k nim.

      0 0
      • Debustrol  

        Mohl bys mi prosimtě poslat na e-mail (vita.hansl@seznam.cz), jak si jim to posílal?  Přes koho, kolik je tak ta jejich rozumná cena, jak`s jim to zabalil apod. Četl jsem si jejich požadavky na netu, ale moc moudrý jsem z toho nebyl. Nechci si zbytečně prodlužovat reklamaci tim že se s nima budu hádat že jsem to poslal jinak než chtěli…

        0 0
        • MlokCZ  

          Kolik je ta jejich rozumná cena nevim (snažím se to prostě poslat co nejlevněji), já to posílal Českou poštou a typ zásilky už z hlavy nevim (vždy když posílám do Anglie, tak to znovu hledám, ono je to pro různé velikosti a váhy zásilek různé jako to vychází, navíc pošta rok od roku mírně mění způsoby odeslání a ceny), vybrán ten co vycházel nejlevněji s tím, že mi bylo jedno, že to půjde více dní. K balení není moc co psát, prostě normální balík (použil jsem myslím původní krabici, ale tohle je fuk, prostě to normálně zabalíš).

          0 0
          • MlokCZ  

            A ještě se ten typ použité zásilky velmi liší dle hodnoty zásilky, tedy jak to potřebuješ pojistit. Některé levné typy mají hrozně nízký limit hodnoty (a tedy pojištění) zásilky. Takže třeba když posílám tlumič (ten ne do CRC, ale do TF tuned, ale to je fuk), tak i když je to malé a lehké, tak to stojí kolem 450Kč, tedy opravdu dost. Když je to levnější (hodnota zásilky), tak poštovné stálo znatelně méně.

            0 0
            • Debustrol  

              Díky za info, s timhle zkušenosti nemam tak už mam aspoň představu :)

              0 0
    • Jakubek  

      tak tri mesice zpatky mi prislo poskozene triko. ma na rameni 2 puntiky od nejakeho centrofixu, vyprat to neslo. udelal jsem fotky, poslal jim mejla a druhy den mi prislo: „ok, we are sending you new T-shirt“.. do tydne tu bylo nove triko a ted mam dva :) … vratit ho ani nechteli.

      Tohle je mozna opravitelne, tak bych asi fakt zkusil ukecat slevu… i kdyz mozna by ti uhradili i to postovne… napis jim mejl a poptej se jich, uvidis…

      0 0
      • Debustrol  

        Právě mi z Chainu odpověděli – buď sleva 20 liber nebo zaplatí poštovný „if you use an economy postal service“  No úplně nevim co si pod tim mam představit :)

        Zvažoval jsem možnosti a znova jsem na to pořádně kouknul jsetli by to nešlo přešít… A co jsem nezjistil : molitan který je pod plastem a skrz který to má být prošité není dotažen až na místo švu ! Čili i kdybych to znova prošil budu to přišívat jenom k síťovině a to je IHMO na pytel.

         
        0 0
        • miki  

          Že by v Praze nebyl nikdo kdo to odborně opraví??Sleva by pokryla náklady na opravu .Než to složitě reklamovat a čekat??:

          0 0
        • Jakubek  

          jestli v tom ten molitan lita a ma drzet, no tak to posli. jestli je ale prisity jinde, drzi, jenom v tom kousku to je mimo, nech si poslat 20liber, vem si jehlu a reznou nit, mas vystarane a zitra se muzes jet vesele zabijet :)

          0 0
        • drtyc  

          economy bude asi, ze to nemas posilat expresne s tim, ze to chces, at to prijde co nejrychleji jim a co nejrychleji to vyridi a pozitri budes jezdit v novym. economy budou brat jako ze mas poslat tou horsi sluzbou dane firmy pokud nabizi dve varianty a budes cekat treba 14 dni nez se to otoci.

          0 0
    • kcvalin  

      Ja s nima mam spis negativni zkusenost: Do pracky na retez jsem nalil benzin a ta se nasledne rozpustila – reklamaci mi neuznali, prestoze u toho nebyl zadnej manual ani nikde napsano, ze se tam benzin lit nema.

      Pak mi taky poslali neco, u cehoz jsem jsem stornoval objednavku, takze jsem to na vlastni naklady poslal zpatky. Penize mi prisli na ucet, ale bez nakladu na postovne.

      Ovsem nikdy jsem se s nima nejak nekontaktoval, vzdycky jsem jim to tam poslal, jako hotovou vec.

      0 0
      • Evilcleaner  

        „Ovsem nikdy jsem se s nima nejak nekontaktoval, vzdycky jsem jim to tam poslal, jako hotovou vec.“

        že by tady leželo jadro pudla?:-)

        0 0
        • kcvalin  

          V obou pripadech si porad myslim, ze meli zalezitost vyridit k me spokojenosti i bez predchoziho kontaktu a ze kdybych s nimi sel do soudniho sporu, tak bych vyhral. Ale tech par liber mi za to nestoji. Proto povazuji tuto zkusenost jako negativni i pres to, ze jsem je nekontaktoval.

          0 0
          • drtyc  

            no ze zakona na ochranu spotrebitele sice mas moznost stornovat objednavku, ale az po nejakem terminu co ji nejsou schopni vyridit. jinak je to na jejich ochote. do banky taky kdyz prijdes zalozit ucet a druhej den prijdes s tim, ze sis to rozmyslel at ti ho zrusi… vlastne poplatky za zruseni uctu uz asi nejsou, ze…

            0 0
    • kali222  

      ja mam pocit ze u chainu balej balicky 2 lidi

      pro jednoho sprosty slovo tezko hledat :/ a druhy u toho premysli

       

      ten prvni je schopny misto pouziti krabice jako obalu prihodit k helme gripy, nokony, a jeste neco mensiho a obtocit to pasku a je tu balicek, nebo treba pouzit o pulku vetsi krabici a misto vycpani tam dat takovou tu umelinu ktera se pretahne treba pres TV kdyz se dava do polystyrenu a pak do krabice-jen tu umelou latku polozi a kdyz na muj balicek kdokoli neco da tak se promackne az na prvni vec ktera je v balicku :/. no proste parada

      Tady ale asi neslo o spatne zabaleni.

      jinak tem, co Vam volaji, gratuluji. me zavolali jen poprve, kdy prijedou. od te doby nic :/. proste to zkusi

       
      0 0
      • jIrI___  

        Můžeš být v klidu, pošťáci u nás ani v Brně předem nevolají (vůbec mi to nevadí, později si pro to skočím na poštu). Za to PPL volá tak často, až je to otravné.

        0 0
        • Krocan  

          tak v Brně pošťáci nevolaj, to je pravda, jak jinde nevim. S PPLkem máš pravdu, ti volaj až moc. Akorát ta ČP by mohla volat když de o velký věci…pak musim tahat 15kg balík vlny z pošty dom:o(

          0 0
          • Kubiczech  

            Pošťáci nevolají snad nikde, ne? To by nedělali nic jiného. (:

            0 0
            • Krocan  

              to asi jo no, ale když de třeba o balík co je celkem dooost velkej a má cca 15kg, tak by si skoro mohli dát tu práci ať se s tím pak člověk nesere jenom proto, že byl zrovna nakoupit:-(

              0 0
            • madcat  

              U nás na relativně malé vsi volají skoro vždycky, nebo aspoň nechají doma ve schránce lístek, takže vím, že tam něco je a zajedu si pro to.. .ale fakt dost často rovnou volají.

              0 0
          • drtyc  

            no posta ani v brne ani v prerove zasadne nevola a hlavne zasadne ani nedorucuje. jen rozhazuje listky adresat nezastizen.

            tot ma zkusenost. na firme byli ten den lidi od 6 rano do 9 vecer a posta hodila listek – nezajem.

            kdyz sem byl nemocnej a byl sem celej den doma posta hodila listek ani nezazvonila na zvonek.

            to jsou jen ty dva potvrzeny pripady diletantismu z vice doruceni…

            ale zase ems v listopadu maly balicky z HK prislo v pohode…

            0 0
            • scret  

              presne stejnou zkusenost mam i ja, CP se absolutne neobtezuje ani zazvonit, rovnou hazi listecky nezastizen… ono je to pro ne pohodlnejsi kdyz si clovek pro to musi skocit sam:)

              0 0
        • kali222  

          u postaku mi to je fuk (si to vyberu az budu mit cas). ja chci aby mi volali z gls-(chain) pac u me nikdy jindy nebyli nez dopoledne a to je pro vetsinu nevhodne! nevim ani kde maji centralu pro Prahu, ale vim o te Brnenske :), dalsi domlouvani aby to privezli (pres centralu) je zbytecne, protoze nudelali prvni krok, ktery udelat maji.zavolat mi zda budu doma.

          0 0
          • Qeex  

            Mě s Tinkem volaj vždycky(gls), je to možná způsobeno tím, že jsme si CRC nechávali poslat do firmy, která ve zlíně měla naprosto nenajitelnou adresu, a teď po změně sídla je to to samé :-)

            0 0
            • TinkTink  

              Ne ne :-P…jeste ze to resim ja :-D…po zmene sidla uz vi naprosto presne kde sidlime a vzdycky zavolaji jenom aby rekli ze za chvili dorazi :)

              0 0
    • Debustrol  

      Takže rozhodnuto – zítra jim to posílam nazpět. Doufam že sebou hodí, rád bych si v tom zajezdil ještě tento rok :)

      Dle rad Mlok-a to pošlu ráno českou poštou, ještě vymyslim jak to zapakovat a už budu jenom čekat…

      0 0
      • destr  

        ??? Já bych si teda nechal poslat 20 liber a za 2 kilča si to nechal někde zašit. Místo třeba měsíce je to řešení na cca den. Ale každej přemyšlíme trochu jinak no.

        0 0
        • mr.antik  

          taky bych za těch 20 liber koupil něco přítelkyni nebo nějaký ženský v rodině…

          Nebo spíš bych si to zašil sám a koupil si nějakou zbytečnost na kolo

          0 0
    • kali222  

      reknu to takhle, ja bych to poslal zpet, ale kdyz se podivas na klasickej MX krunyr(ja vozil ufo a kamarad mel fox) tak tobe jde  o to,ze se ta „kosilka“ pare od chranice keterej drzi sam o sobe k tomu telu. a v mx krunyri neni ani polstrovani :). takze bych se namahani nite nebal.

      0 0
    • Debustrol  

      Tak dneska dorazil z CRC krunýř zpět, docela jsem si oddychnul že to nikde česká pošta neztratila. Pošťák zavolal a za 10min tu byl, nevim asi jsem jedinej komu volaj:)

      0 0
    • destr  

      Stalo se Vám už někomu, že poslali něco úplně jiného? A popřípadě, jak jste dopadli s reklamací?

      0 0
      • mxv  

        jo, poslali mi jiny tlumic. chtel sem vratit prachy, bo sem pak koupil jinde at necekam a vratili, takze ok.

        0 0
        • destr  

          No ale mě poslali brejle na plavání za asi 13 liber a já měl objednanej představec za 60, takže to poslání zpět by mě stálo skoro stejně jako ty brejle :-(

          0 0
          • mxv  

            postovne me prekvapilo, uz nevim presne, ale asi 120 kc, cili jako dobirka u nas a to bylo letecky.

            0 0
            • destr  

              Tak dnes mi napsali, že to pošlou znovu a že brýle si mám nechat jako omluvu :-)

              0 0
    • tonik666  

      Dvakrát jsem vracel kus kde mi nebyla velikost a v pohodě. Jednou po dlouhé době (několik měsíců, asi 6).

      Jinak se mi stává, že na rukavicích po prvních pár jízdách povolí nějaké nit a to opravuji doma ručně (naposledy Fox Digit po dvou jízdách).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.