• saintjv

    Ahoj vsichni dostal jsem od zeny za ukol vybrat na tyden na jarnaky hory do Livigna. Mohl by mi tady nekdo doporucit neco zajimavyho pomer ceny/vykon? Jezdili jsme ted hodne rakousko a ted chcem zkusit tohle. Vsude toho je mraky, ale protoze mam 2 maly demonz tak bych radeji nekam kde je to ozkouseny. Neni treba luxus. Idealne 2 pokej po 2 kuchyn k tomu je optimum. Moc dekuji za jakoukoliv radu.

    0 0
    • zob  

      Už léta jezdíme s rodinou do rezidence Intermonti a mohu jenom doporučit, kuchyňka, 2 Pokoje a obývák.Když chceš jít jezdit na mottolino přejdeš akorát hotelové parkoviště a seš u lanovky. Když chceš na carosello tak před hotelem sedneš na skibus a za chvilku seš tam.Ještě dodám, že lyžování super. Objeli jsme toho v Itálii i rakousku dost, ale tady se nám líbilo zdaleka nejvíc. Není to sice tak rozlehlý jako třeba marmolada, ale tím že se daj kombinovat tyhle 2 kopce tak je to super.

      Jestli to nebude vadit rád bych zjistil jaký je to tam v létě na bika, případně na čem vyrazit ? Dá se to zvládnout i na HT ? Klidně i doporučit nějaký trasy… Doufám že to to nikomu nevadí ;)

      0 0
      • saintjv  

        SUper diky moc za tip hned se jdu mrknout. Mas to pres nejakou cestovku nebo proste jen napises na tu rezidenci?

        0 0
        • zob  

          Vždycky jsme jezdili přes čedok, ale to jenom proto, že tam máme známou a měli jsme tam jistý výhody.. Jinak myslim, že nebude problém když napíšeš přímo tam ;)

          0 0
    • Espen  

      Livigno bylo super.Bezcelní zóna :-).Ale kde jsem byl a přes co vůbec nevím,zarizoval ká­moš.

      0 0
    • police  

      Ahoj, před měsícem jsme byli týden v apartmánu přes tuto firmu:

      Livigno Idea

      via Rin , 318

      23030 Livigno (SO)

      tel/fax +39– (0)342 996806

      info@livignoidea.it

      Apartmán pro 4+2 stál na týden 475E. Byli jsme přímo v centru. Myslím že můžu hovořit za všechny o maximální spokojenosti. Jinak co se týče kol, tak celou řadu toho odjedeš i na HT, ale asi to nebude taková zábava. :-)

      0 0
    • lalajda  

      Ahoj, Livigno celá naše rodina miluje a není diskuse o tom, ak se v zimě pojede. Pravda, trochu dražší, ale neskutečná nádhera. Po zkušenostech, které jsme zažili s místními agenturami již jezdíme pouze a jen s www.italiaski.cz

      Češi, kterí mají v místě dva apartmánové domy a seženou naprosto všechno. Navíc dopředu zašlou fotky, polohu a hlavně apartmán navštíví!!!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.