Jak dopravit individualne kolo z USA do CR?

5 nepřečtených
  • ravl

    Zdravim vsechny bikery a moooc prosim o radu.Kamarad mi vydrazil v USA kolo za cca 1150 U$ a doprava do CR mela stat 189 U$ kuryrni sluzbou podle jejich stranek.V reale vsak kamosovi rekli cenu 500 U$ a pouze letecky!!!Kolo je rozlozene a postou to nejde,protoze presahuje objemove limity.Takze kolo zustava zatim u kamose v Clevelandu a me se nechce davat tolik za dopravu.Proto prosim o radu,jak sem dostat to kolo popripade jestli s tim ma nekdo zkusenosti.Predem moc diky.

    0 0
    • panaczek  

      hezky sis nadelil. budes to muset rozlozit do 2 krabic – sezen si mensi na ram (tam budes moct dat krome ramu jeste nejaky veci) a do druhy krabice zbytek. Poslat postou – USPS. mel bys to poridit do 150–200 dollaru, tezko rict.

      mozna by to slo poslat v celku nejakou sluzbou, co posila kontakama, ale s tim nemam zkusenost.

      0 0
    • kubad  

      najdi si jinou kurýrní službu – mělo by to být do 250 dolarů – už sem podobný případ řešil, ale nevím přes koho to nakonec cestovalo.

      0 0
    • miki  

      včera jsem platil za poslání rámu přes USPS 64 dolarů .Ale to je jenom rám takže by to musel asi poslat ve více balících.

      0 0
    • maple  

      Slovensko má mnohem větší limity, takže jestli tam někoho znáš, tak to můžeš poslat tam. Nebo z USA jezdí lodní doprava Polonez parcel, dovezou ti to až domů, ale trvá to cca 10 týdnů. Hodně věcí se dozvíš na www.zasilkovasluzba.com/main.php.. I tady v historii už se to řešilo.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.