• morlo

    Tak jsem si dneska privez domu svuj novej RB. Je v modry SID barve, vsechno ostatni cerny (vidle, kliky, prehazka, rafky, naby), sice jsem byl puvodne neotresitelne rozhodnutej pro matnou cernou (jako vetsina lidi) :)), ale kdyz jsem tuhle kombinaci videl na silnicce , co ji meli vystavenou ve vyloze, vedel jsem, ze svy rozhodnuti zmenim. Bohuzel jsem ho dneska jeste nejel, pac jsem nestih koupit tretry, ale mam pocit, ze s nim budu i spat :)). Jinak vybava za danou cenu dobra, zvlast za cenu s takovym ramem (CRX). To jsem se chtel jen pochlubit. Jak rikam, jeste jsem na nej nejel, ale i tak bych chtel slozit poklonu panum Heinikum (a nejen jim), protoze jejich pristup k zakaznikovi je v CR nevidanej. V podstate kvuli tomu to sem pisu. Co se tyka slozeni komponent, vysli mi ve vsem vstric, coz by nebylo tak zajimavy, kdyz by to nebylo za stejnou cenu – vymenili mi nekolik komponent za lepsi. Dal se mi libila jejich maximalni spolehlivost – kdyz rekli, ze zavolaj, tak v danou dobu zavolali, kolo bylo driv, nez jsem cekal, minulej tejden jsem ho objednal a dneska uz ho mam. Taky musim ocenit to, ze na prodejne maji k dispozici nekolik svejch modelu, kde si to clovek pred nakupem muze projet … a jsou prijemny, jak po telefonu, tak osobne, porad … jeste musim podotknout, ze nevim, s kym jsem jednal na prodejne, mozna to byl P. Heinik, mozna nekdo jinej netusim :))) Takze pokud si nekdo chcete uzit vyber a stavbu kola, tak bezte tam, nejsem zadnej zavodnik, ale kazdej znate, jak tezky je vybrat novy kolo, spousty znacek, ruzny vybava, komponenty vetsinou moc nesedej (kvalitativne nevyvazeny), tezko se danej model kola shani (velikost), neradi videj, kdyz se clovek chce projet (a bez toho se kolo koupit neda), nejsem moc spokojenej s pristupem prodavacu … proste kladou malej duraz na individualni pristup, coz napr. ja cenim hodne vysoko … Tak jsem se vykecal a muzu jit spat :)

    0 0
    • honzarb  

      jj souhlas!

      0 0
    • Gospeed  

      tak to je svata pravda......... ted budu objednavat CRX ale porad nevim jakou barvu /bud ten SID nebo KTM nebo cerna/tak jsme zvedavej pro co se rozhodnu. Nemas nahodou uz fotku toho RBcka:-)

      0 0
      • morlo  

        digital nemam, ale mrknout na nej klidne muzes, jsem z Prahy …

        0 0
        • Gospeed  

          hmmm to je „kousek“ ode me:-(( – ja jsem z Brna… V kazdem pripade diky za nabitku

          0 0
          • morlo  

            ale pristi tejden ho snad vezmu do prace, tady nejakej digital mame, tak ti ho vyblejsknu …

            0 0
    • senožrout  

      Ještě, že jsi z Prahy… :-). Já jsem si rám CRX sid-blue objednal na začátek srpna. Přišel už koncem minulýho týdne. Ale ještě na něj nemám vše, co jsem si povymýšlel, tak je zatím vystavenej za výlohou v Plzni na návsi. Ale bude tam jen do toho 3. Budu dávat taky všechno černý. Jen přehazovačka a prasátka budou XTR. No a přesmykač a kliky XT. Tak jasem zvědav jak to bude vypadat…

      0 0
      • senožrout  

        … jinak chválit budu, až to bude pokupě, zatím to na chválení vypadá …:-).

        0 0
      • morlo  

        vypadat to bude urcite pekne, samotnej jejich ram je designove povedenej … no, ja mam horsi vybavu, razeni X.7 packy, prehazka SRAM X.7, LX smyk, kliky RaceFace Ride XC, naby na prumyslech bez oznaceni, vidle Marzoska Mx Comp 105, brzdy Hydro Hayesy 9 XC, ale to by mi melo stacit, s lepsi vybavou bych mel nejspis kufry (a ted nemyslim kufry od treter) prede dverma :))

        0 0
      • senožrout  

        … ještě doma nevědí, že budu chtít ještě Blura. Vlastně vědí, ale ve skutečnosti nevědí o co go! Tak to vybavení kupuju s perspektivou tak, abych si to mohl na těch rámech poskládat tak, no variantně. Přítelka je lékařka, tak zdůvodňuju pohodlím, ochranou kloubů a páteře a ceny dělím příslušným koeficientem. …a žiletku zatím nechávám daleko, daleko za horizontem… :-).

        0 0
        • blue  

          pockej, az ti to jako lekarka ve stari vsechno spocita :-))))

          0 0
        • morlo  

          Blura? To je co? Jinak moje zena je tez lekarka, ale tu takhle neoblbnu :)) Minulej rok jsem musel horaka prodat, pac jsme meli odjet na delsi dobu do zahranici, ale seslo z toho, nevyhodu to melo takovou, ze jsem od novyho roku nesedel na kole (ale zato pilne behal), i kdyz ted se to cloveku vraci v podobe moznosti koupe novyho … a to se vyplati :)))

          0 0
          • senožrout  

            Co je Blur? Podívej se na www.santacruz.cz/…ur/blur.html. mne nejlepší řešení fulla. Má ho náš spolubesedník Včelda a má ho i vyfocenýho v BIKES. Takže mu zatím závidím :-) a zdravím ho :-)! Ale čekám až na tom vyrukujou s plněnastavitelným tlumičem (charakteristika, zdvih a několik stupňů tvrdosti resp tuhosti), což slibujou na příští nebo přespříští sezónu. No já nikoho zas tak nepřečůrávám. Když nemá nějakej díl moc jinou barvu, tak to ženský zpravidla ani nezaregistrujou. A pak chlastat nechodím, kouřit nekouřím, vyřvat se na fotbal nechodím atd. Jen jezdím na kole, na vodu, na lyžích, běhám a lezu po horách. Ale umíš si představit jak nudný by pro ženskou muselo být mít domácího medvídka :-).

            0 0
            • senožrout  

              …umaž si tu tečku za html, když se budeš dívat na stránky :-).

              0 0
            • morlo  

              Nj, ten ram je peknej, ale nez zacnu uvazovat o fullovi, tak jeste v rekach protece mooore vody. To ovsem budu muset zvolit zcela jinou taktiku vyjednavani :)). Kazdopane jsem to byl konecne projet a jede to pekne, primo bozsky, jen to chce jeste poserizovat … kupodivu vzduchova Marzoska prekvapila, pred tim jsem jezdil pruzinovou Judy SL 2000, ale Marzoska snad i lip zehli … jedinou vyhradu mam ke kotoucovkam, pac mi skrta kotouc a nevim, jak to nastavit (to se hejbe trmenem, nebo necim jinym?) … pred tim jsem mel vecka … Nemyslim si, ze bys nekoho ocuraval, chran buh (aby to cetla tva zena) :)), jen je treba informace pro neznale lidi patricne podat :)

              0 0
        • x-mass  

          Jo Blur je dobrej. A co rykas na Hecklera? Ja se rozhoduji mezi nim a Speedsterem. At si opatrim toho nebo toho, tak verim, ze nebudu litovat.

          0 0
          • senožrout  

            No, já až fulla, tak Blura. Prošel jsem si FS anabází. Už už jsem málem kolpil GT I-drive XT. Ale cítím v kostech, že bych u Blura nakonec stejně skončil. Když FS od RB, počkal bych do podzimu. Šušká se, že RB chystá nový FS XC rám. Jinak špatnou volbu asi neuěláš. A? koupíš cokoliv , koupíš dobře nebo lépe…

            0 0
    • morlo  

      tak jsem to byl po dlouhych peripetiich dneska konecne projet, ten ram je supr, nebo spis velikost je supr :), je sice kratsi nez muj predchozi, ale lip se na kole sedi, je to nezvykle obratny, i kdyz musim rict, ze tak haluzacky jsem uz dlouho nejel, skoro 3/4 roku jsem nesedel na kole a je sakra … sice jsem od novyho roku obden behal, ale prece jen bolest nohou, pr*dele, sije, ramken, zapesti, to clovek uplne zapomnel, co to s sebou nese, nakonec jsem mel jeste malej hladak, proste spica prvni vyjizdka, kdyz jsem si pak prohlid computer, tak me to malem shodilo ze sedla, 30 km, cas 1:50, prumer sem ani nepisu, mozna si prekalibruju comp, at to neni tak drasajici … snad se rychle dostanu do formy, jinak budu muset trenovat i v zime :)

      0 0
    •  

      Jen počkej, Zající!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.