Garmin Forerunner 35 - dotaz na majitele

54 nepřečtených
  • DTJ1960

    Omlouvám se, že na takovou blbost zakládám nové téma, ale nic jsem nevygůglil a v návodu o tom též není zmínka.. Potřeboval bych od majitelů výše uvedeného zařízení vědět, jak se jim při nabíjení chová indikační ikona na displeji. Mám totiž pocit, že když jsem hodinky koupil, při nabíjení se indikace „posunovala! a s postupem nabíjení se "rozsvěcovalo“ stále více dílků, až při nabití „svítily“ všechny 4. Nyní se to chová tak, že při nabíjení (ve stavu jeden dílek před vybitím) se okamžitě zobrazí všechny čtyři (plně nabito) a nic se nehýbe. Hodinky se po několika hodinách nabijí (zda se mi, že to dříve netrvalo tak dlouho), ale indikace o nabití žádná. Prosím o sdělení, jak se to chová u vás (a přibližnou dobu nabíjení). Nabíjím z nabíječky na mobil, vyzkoušel jsem 2 a je to stejné.

    0 0
    • Roura74  

      Sice jsem je tento týden prodal, ale celou dobu se chovaly při nabíjení normálně. Nabité byly za chvilku a postupně naskakovaly dílky baterky. Měl jsem FW 2.9.

      Jediný co občas baterka udělala, tak hned po plném nabití a nadazení na ruku ubyl jeden dílek na baterce.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Co zkusit pouzit jiny USB port pripadne pri nabijeni otevrit aplikaci Garmin na pocitaci. Zkusil bych take zapnout/vypnout – nevim co pouzivas – rezim velkokapacitniho zarizeni na hodinkach.

      0 0
      • DTJ1960  

        Já to nabíjím z nabíječek od mobilu. Zkusím to ještě v PC, až budu doma, tady nemám ten kabel.

        0 0
    • DTJ1960  

      Tak to uzavírán – pro správnou indikaci se musí nabíjet z PC – ověřeno. Děkuji za příspěvky

      0 0
      • Smazaný účet  

        A z powerbanky si to šťávu umí vzít?

        Chystám se na turistickou výzvu, která potrvá 17 hodin, ale hodinky na GPS zvládnou asi jen 12.

        Tak jestli mám powerbanku vůbec kupovat, protože na jiné účely ji používat nebudu.

        0 0
        • Roura74  

          Umí.

          0 0
          • Smazaný účet  

            A pokud aktivitu jen pozastavím, abych hodinky nachvíli dobil, nepřeruší se aktivita při připojení k powerbance?

            Potřebuju, aby záznam aktivity proběhl pokud možno bez přerušení a existoval jen jeden záznam v Connectu …

            0 0
            • Roura74  

              Je to v pohodě. 35 už nemám, ale dělám to tak s náramkem vivosmart, kterej má s GPS ještě kratší výdrž než měl forerunner a aktivitu to nepřeruší.

              0 0
    • Cavendish  

      Zdravím borci, jde tahle krabička propojit s účtem na stravě? Ženská běhá a chce GPS hodinky, co by pak její trénink nahráli na stravu. Díky

      0 0
      • Lukecz  

        Ano, lze bez problému propojit se Stravou

        0 0
        • Cavendish  

          Díky. Já se o tom na Dekáči nebo na Garminu nic nedočetl, tak jsme se chtěl raději zeptat. Mám možnost koupit za 1600Kč 3 měsíce používaný kousek. Tak do toho půjdu

          0 0
          • tsunami  

            Pokud vím, tak propojení se Stravou je vlastnost webu Garmin Connect kam se ty hodinky synchronizují, takže by to mělo snad jít u všech chytrých zařízení od garminu připojených do connectu.

            0 0
    • biker752  

      Podařilo se někomu tyto hodinky utopit? Mě dvakrát

      Zajímalo by mě jestli vydrží ve vodě tak málo? V podstatě sprcha a bazén na povrchu. Sundávám je jen na nabití.

      Poprvé reklamace uznána, dostal jsem nový kus. Teď čekám na vyřízení. Předpokládám že zase dostanu nové, ale je to otrava.

      0 0
    • Cavendish  

      Ještě jeden dotaz. Ženský to po běhu v Garmin Connect ukazuje hodnotu VO2 max. Mě to při cyklistice ukáže jen tepy, kalorie ale VO2 ne. Má se to nějak zapnout, nebo to neměří?

      0 0
    • ovilas  

      Ahoj,

      taky mám jedny na ruce. :-)

      S nabíjením je to tak, že nabíječky typu iPhone (Fast Charge) dělají problémy. Používám starou od samsungu, funguje bez problémů.

      Než jsem na to přišel, používal jsem taky jedině pc, byl to děsnej opruz…

      0 0
    • blackseal  

      Zdravim, ma niekto skusenost, aky tep zobrazuje forerunner po pridani hrudneho pasu? Ci nadalej z optickeho snimaca, alebo uz prioritne berie hrudny pas?

      0 0
      • Smazaný účet  

        Vždycky hrudní pás.

        Jenom je to základní model hodinek, a tak nebude zobrazovat pokročilé údaje jako např. dynamika běhu a to ani v případě, že to bude hrudní pás umět.

        0 0
        • blackseal  

          Dik. Primarne som kupoval pas kvoli edge a bicyklovaniu, pri behu mi staci ked budem vidiet aktualny a priemerny tep presnejsie nez pri optickom snimani.

          0 0
          • Smazaný účet  

            Hodinky hruďák vyhledají a přidají jako klasické čidlo. Jakmile si hruďák nasadíš, automaticky se aktivuje a hodinky jej automaticky připojí … jako na Edge …

            0 0
            • tsunami  

              Automaticky ho připojí kdykoliv nebo ho připojí jen při spuštěné aktivitě?

              0 0
              • Smazaný účet  

                Obvykle si snímač nasazuješ nebo aktivuješ při aktivitě. Nedává tak smysl nosit např. hrudní pás bez spuštěné aktivity.

                0 0
    • Mongoose71  

      Zdar, přiživím se na tématu, mam Forerunner 35, v posledním měsíci mne začal zlobit, hodiny se mi přepínají samy z formátu 24h do formátu 12h, výzva k pohybu vypnutá, ale opět se sama aktivuje… když dám vyhledat mobil pomocí hodinek…mobil nezvoní ani nebliká, dřív ano, jen na hodinkách se zobrazuje síla bluetooth, několikrát provedenej reset, jak hodinek, tak mobilu /Samsung A7, zkoušeno i na jiných mobilech nefunguje/ v mobilu vše povoleno, aplikace běží na pozadí a je ve vyjímce nespat…má někdo podobné zkušenosti? poraďte co s tím.. díky

      0 0
      • kejda  

        to vypadá na servis, minimálně

        0 0
        • Schotli R  

          Ahoj, žádný servis. Měl jsem stejný problém. Po nějaké aktualizaci Garmin Connectu se to přestavilo nastavení v této aplikaci. Stačí v Connectu znovu nastavit a vše je ok. Občas to chce popřemýšlet :)

          0 0
          • Smazaný účet  

            Tohle byl vzdy problem v pripade, ze provadis nastaveni hodinek pres Connect – napr budik atd. Pak se mi to vzdy takhle dodrbalo. Nastaveni zrizeni tak provadim jen pres hodinky.

            Pripadne je nutne si overit, zda je nastaveni hodinek shodne jak s GCM tak s webovym Connect. Obcas se umi nastaveni zacyklit a neni shodne. Po synchronizqci to pqk udela chybu.

            0 0
          • Mongoose71  

            Jo to jsem zjistil, že v mobilu v Connectu bylo nastavení na 12h .. tak možná proto se to přepíná, opravil jsem a uvidím… ale jinak ten mobil mne to nenajde…prostě ho neprozvoním… hodinky jsem zformátoval a nahral znovu soft… tak uvidim co dál

            0 0
        • Smazaný účet  

          Nekdy je lepsi mlcet, minimalne.

          0 0
          • kejda  

            Opravdu? Pokud by mi hodinky takhle blbnuly, tak je vezmu do servisu, pokud jsou v záruce. Nepotřebuji se v nich neustále hrabat a seřizovat. Jednou nastavím a musí fungovat. Vivoactive 4…

            0 0
      • Jiří5  

        Mně zase na začátku aktivity zamrzá měření tepů. Zůstane to viset na nějakých nízkých evidentně chybných tepech. Když se předtím vypne a zapne měření tepů v menu, tak to většinou funguje dobře. Takže žít se s tím dá. No, ale úplně neproblémový stroj to není…

        0 0
        • Smazaný účet  

          Pokud meris optikou, neni se co divit. Reaguje to pomalu na zmeny. Na kazdych hodinkach, kdyz sem zacal aktivitu s optickym merenim, tak sem mel treba i po deseti minutach hodnotu jen 70 tepu.

          Aktivitu je nutne kogicky provadet s hrudnim pasem …

          0 0
          • kejda  

            Vivoactive 4 a na druhé ruce testované Huawei GT 2e. Oboje měřily tep cca stejně a okamžitě po začátku aktivity, běh nebo kolo. Na grafech neměly žádné vychýlení. Jedině, kde mají občas problém je squash, extrémně zpocená kůže měření rozhazuje.

            Samozřejmě optika není hrudní pás, ale pokud ti po deseti minutách ukazují tep 70, tak vyměň hodinky nebo změň aktivitu :))

            0 0
            • Smazaný účet  

              Ja svoje hodinky menit nepotrebuju a ty si uzivej ty svoje.

              Nejsem na hlavicku padlej, abych meril tepy na hodinkach. To sem zkusil po zakoupeni hodinek asi 3× a uz sem objednaval hrudak.

              Ja chci videt zmeny v realnem case a to ti nikdy optika nenabidne.

              Pak vstoupis do intervalu a smysl tohoto mereni postrada jakykoliv smysl …

              0 0
              • kejda  

                Já je používám pro hobby sportování, při běhání na hlídání tempa a na kole kvůli trasování, měření tepu je jenom takový bonus navíc. Navíc ty hodinky nosím jen při sportu, jinak vůbec.

                0 0
          • Jiří5  

            No jo, ale ty hodinky jsem si kupoval hlavně proto, abych nemusel nosit hrudní pás. Když nemají zrovna své dny, tak optické měření funguje dobře a od začátku. Ale jindy zas tak jak píšeš. Naštěstí jsem našel způsob, jak to zamrzlé optické měření zprovoznit.

            Jinak rychlost reakce na změny se mně nezdá tak hrozná, většinou to během pár sekund zareaguje.

            0 0
    • Cavendish  

      Zdrávas, mám dotaz. Na Garminech je tato možnost. Co to vlastně znamená? Mužů si koupit Blůtůt sluchátka, nahrát si do Garmina hudbu a ovládat ji? Díky

      0 0
      • Smazaný účet  

        Ne. To znamena, ze muzes pres hodinky ovladat hudbu v telefonu. Funguje nejspis jen s nativni aplikaci a hodinkama muzes skladbu preskocit nebo zastavit.

        0 0
    • Cavendish  

      Zdravím, teď se mě 2× po sobě stalo, že to správně neměřilo tepy. Průměr mi to ukazuje například 105 a maximum 110 a přitom sem ujel 42km na silnici průměrem skoro 30km/h. Dá se to nějak resetovat? Nebo to mám obnovit do továrního nastavení?

      0 0
      • kejda  

        Já měl po dva dny ježdění tep 35…Rovnou jsem je reklamoval. Garmin poslal za 14 dní nové hodinky. Teď cca deset dnů všechno v pohodě, ale uvidíme co bude dál…

        0 0
        • Cavendish  

          Hodinky už nejsou v záruce :( takže dokoupit případně nějaký pás a propojit to s ním?

          0 0
      • Jiří5  

        Mně vypínání hodinek, resetování a podobně tento problém dlouhodobě vyřešit nepomohlo. Po různém zkoušení používám postup, že před aktivitou v menu vypnu a zapnu měření tepů, potom to ten den měří správně.

        Pokud se někomu osvědčil nějaký jednodušší postup, tak sem s ním.

        0 0
      • Smazaný účet  

        Buď v klidu, optika neměřila přesně ani předtím, jen teď to hodilo už velký nesmysl :-D

        0 0
        • Cavendish  

          Cely den je mám na ruce a sleduju jako to měří hodnoty a podle mě jsou ok. Jak zapnu aktivitu, tak konec…

          0 0
          • Smazaný účet  

            Jenže to není chyba hodinek, ale prostě vlastnost optického měření. Optika reaguje pomalu, takže nikdy nevidíš aktuální hodnoty. Navíc tyto hodinky jsou jen základní model a jsou opatřeny starým snímačem. Pokud potřebuješ trénovat podle tepové frekvence, tak kup logicky hruďák, tady není o čem .. :-)

            0 0
            • Cavendish  

              Garmin HRM Dual by byl asi ideální že. Riskovat tepák z Dekáče, který je o 600 levnější nemá smysl co?

              0 0
              • Smazaný účet  

                Já mám Garmin, ale na tom z dekáče nevidím nic špatnýho. Ale to je otázka na jiné, já s ním zkušenosti nemám. Na webu Decathlonu píšou lidi dobré reference. Ukazovat přesně budou všechny, tady spíš stojí otázka na tom, jak je pohodlný …

                0 0
                • Cavendish  

                  Jasný, díky. Zajdu si do Dekáče a omrknu to. Přece jen 900 a 1500 je rozdíl no.

                  0 0
                • blackseal  

                  Je pohodlny dost, presnejsie, ani ho pri behu nevnimam.

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.