• klingon

    Tak letosni rocnik je za nama. Jake mate dojmy? Zazitky? Co rikate na organizaci? Jak se vam libila trat? A jak ste dopadli? Nemam zatim moc zavodu za sebou, rocnik 2006 byl muj prvni zavod v zivote a od te doby sem dal jen 3, tak by me docela zajimal nazor tech, co jich maji za sebou vic, abych mel srovnani. IMHO organizace dobra, myti a uschova kol, sprchy, jidlo super, trat super. A ano, jeden z duvodu proc zakladam tenhle dred je i to, ze se chci pochlubit s vysledkem, a to 10 misto z asi 450 na 50km! :-) Proti lonsku, kdy sem dojel 174 caa 45 minut za vitezem je tech letosnich 10 minut celkem pokrok, ne? ;-)

    Anketa: Co rikate na Mastale 2007?

    4x
    100%
    0x
    0%
    0 0
    • elbi  

      Trať nebyla špatná, jen mohlo být „více maštalí“, oproti loňsku to zkrátili v té nejzajímavější části. Jinak připomínky nemám, snad až na jednu, za pětikilo startovného mohli do tašky strčit 3 stahovací pásky na číslo, nestojí to skoro nic a nemusíme to příště vázat kdejakým drátem. Jelo se mi vcelku dobře (zpočátku) na tu bídu co mám letos naježděno, ale přepálil jsem začátek a od 40 km jsem se vyloženě trápil. Byl to hlaďák kombinovaný s frustrací … :((. Ke všemu jsem někde v lese ztratil bidon a bez vody jaksi nefunguju, tímto bych chtěl poděkovat neznámému bikerovi, který mi nezištně věnoval jeden ze svých 2 bidonů, když jsem ho požádal o doušek vody. Je to frajer ..

      0 0
      • klingon  

        To je presne duvod, proc sem z kola odmontoval kosiky,zahodil bidony a koupil Hydrapack Chute :-) Tech caa 200g vahy navic, profi 2 flaskam me opravdu zily netrha a napit se muzu kdykoliv :-)

        0 0
        • elbi  

          V pátek večer jsem zjistil že mi vak teče, takže jsem vyhrabal ve skříni flašku a vzal si velkou abych nežíznil … :)). Není nad pečlivou přípravu v 11 večer :)).

          0 0
    • kámen úrazu1  

      Supr. Pěkná trať, sice s malým převýšením, ale vybraná tak, že zkušenýho bikera neurazí a vyloženě netechnického začátečníka nenutí tlačit polovinu trasy. Překvapilo mě, že nebylo bahno. Jelo se mně perfektně. Po dvou letech a kousku kochání jsem zkusila minulý týden v Hradci do toho trochu šlápnout. Ne na maximum, ale ne na pohodu. Tak akorát, abych necítila bolest dřív než v cíli. :-) Ve výsledku to sice znát nebylo, ale pocit jsem měla parádní. Tak jsem zkusila v Maštalích do toho šlápnout zase a o trošku víc, pořád ne na maximum, ne na soupeřky, ale na čas, na který jsem chtěla dojet do cíle. Bolet to začlo až dvacet metrů před cílem, takže příště zkusím zase trošku přidat. :-) Prostě jsem nadmíru spokojená, pěkná trať, značení jsem z těch pár závodů, co mám za sebou, nepoznala lepší, jídlo ušlo a hlavně sjem se snad už zbavila svýho obrovskýho psychickýho bloku a strachu jet rychleji, stříkal mně adrenalin až z uší, bo jsem se divila, že pořád můžu. :-) Asi fakt začínám chrtit. Pomalá skorochrtka.

      0 0
      • klingon  

        Taky zkousim pomalu pridavat a kupodivu to stale jde :-) Sice to uz zacina trochu bolet, ale zadna krize nebyla, takze na Rampusaku zkusim pritlacit na pilu jeste vice :-) Podle profilu ma byt na prvnich 13km caa 650m prevyseni, takze konecne uplatnim svou musi vahu :-)))

        0 0
    • Volf  

      Možná se nechám příště ukecat:-)

      0 0
    • kankrlicek  

      Líbilo se mi to moc, ale já nejsem člověk na hodnocení, mě se líbí skoro všechny závody. Na trati jsem si pokecal s mnoha lidmi, třeba s chudákem, který šel pěšky ve stoupání k občerstvovačce s řetězem v ruce jsme zjistili, že máme společné známé :), s děvčaty poflirtoval :), bylo to moc hezké. Na přiložené fotce chci dokumentovat přerod pohodové bikerky v chrtku :). Všiměte si toho předstartovního soustředění, řekl bych až meditace :)

      0 0
      • klingon  

        Nemel ten smolar s retezem nahodou ruzovy dres Cyklocentrum Chocen ???

        0 0
        • kankrlicek  

          Hele to opravdu nevím – mluvili jsme spolu o hradeckým Lucky Biku :)

          0 0
          • klingon  

            A co si se dozvedel? Mam od nich bike a docela by me zajimalo, jak to s nima tedka je, presunuli se z kamenyho obchodu do garaze…

            0 0
            • kankrlicek  

              Obchod má ve své vilce v garáži – je to tam pěkně pořešený, servis je někde u skleněný věže, naproti pneuservisu. V tom groši platil nehorázný prachy a domácí si neustále vymýšlel nové a nové podmínky :(

              0 0
      • kankrlicek  

        Jel jsem to jako ,,bodyguard" jedné dámy – přiložená fotka je nad Zderazí.

        0 0
    • Vojtas  

      Jak to tam vidíte letos?

      Kámoš mi navrhnul jestli bych nejel, sice nejdřív mluvil o stovce ale to sem mu rozmluvil pac to se trosku precenil :D

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Jesltli trochu jezdí, tak maštalskou stovku zvládne v pohodě. Trasa není technicky obtížná a má malé převýšení. Koukala jsem sice na mapu, že letos se trasa podstatně změnila, takže jeden prudší (podle mapy, jinak ho snad ani neznám) kopeček přibyde, ale i tak to bude víc z kopce než do kopce. :-)

        Já se rozhodnu až podle počasí. Předpověď počasí nevypadá dobře a asi by se mně nechtělo utírat každých deset, patnáct minut brejle, abych viděla na cestu a šipky.

        0 0
        • Vojtas  

          No prave ze mam obavu jestli by se zavod nezmenil v celodenni vylet kdybych snim jel stovku :)

          a ja mam zas strach prave o to pocasi, pac mam akorat uplne sjete RR a to do blata neni idealni.

          0 0
          • kámen úrazu1  

            Bláto bude nanejvýš na pár úsecích. A trať je opravdu rychlá. Aspoň loňská varianta, te´d to bude mít o pár metrů převýšení asi víc, ale furt pohoda. Mám z maštalí pocit, že vedou víc z kopce než do kopce. Kopec byl jen po startu – podle nové mapy bude prodloužený a pak jeden prudší. Ještě přibude další prudší. Ale furt jetelný i pro takový jako jsem já.

            0 0
            • Vojtas  

              no kdyz ctu co pises tak to snad bude v pohode :) sice budu po nocni, ale to se nejak podda :D

              Diky ;)  tak se tam treba uvidime

              jinak to bude muj prvni maraton tak se uvidi :)

              0 0
              • kámen úrazu1  

                Aha. Poslední věta je docela důležitá připomínka. :-)

                0 0
              • klingon  

                Taky to byl muj prvni zavod v zivote :-) Cile, se kteryma sem do toho sel, se mi povedlo splnit (tedy prezit a dat to za caa 2:30 :-), takze jednoznacne pozitivni zacatek :-) Najeto budes mit asi vic nez ja, v ty dobe, takze se toho bat nemusis.
                Jinak pristi vikend se jede ve Stitech Rampusak, jestli chces vyzkouset zavod HORSKYCH kol, tak doporucuju. Minuly vikend sem byl ve Starym Meste na Minimaratonu Sneznik a taky docela vyzivna zalezitost: 34km, 1250m prevyseni :-)

                0 0
              • klingon  

                A doufam, ze se tam potkame :-)

                0 0
                • Vojtas  

                  No tak nakonec nepotkame, skoda, jak sem psal budu po nocni a navic nas v sobotu ceka narocna oslava strejdovych padesatin :) coz je samo o sobe dost narocny sportovni vykon :D

                  a stejne by sme se videli akorat na startu ;)

                  0 0
                  • klingon  

                    Pri moji smule budu mit na 5km defekt, tak by sme byvali mohli jet spolu :-))

                    Tak tyden nato ten Rampusak, jo? ;-)

                     
                    0 0
                    • Vojtas  

                      zas rampusak to je trosku jina liga tyjo :) a hooooodne kopcu a blata,

                      0 0
                      • klingon  

                        Na Rampusakovi muzes dat jen 30km (jen na Bukovku a zpet :-)

                        Peknej zavod je taky v Moravsky Trebovy: http://www.bredy.cz/…ropozice.php

                        0 0
                        • Vojtas  

                          no ta kratka trat vypada zajimave, ale naposled kdyz sem byl v ty oblasti tak sem se solidne vyprasil na suchaku ( prehlidl sem klady ktery vycnivaly do cesty ), tak ze od ty doby tam trosku respekt :) jenze zas, ten den mam nocni, holt budou prachy ale cas na jezdeni o vikendech tolik ne :(

                          0 0
            • klingon  

              I letosni verze byl „leteckej den“ :-)  Za prvni hodinu ujeto 29,7km a celovy prumer 26,9km/h :-O

              0 0
    •  

      Baník pyčo!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.