• marekmaue

    toš kurňa.. je nás tady přez 15 000registro­vaných (ja teda dvakrát ;)) tak sem si řikal že by v tom byl čert aby se někdo neukázal mezi tou partou 400. lidí na startu :) tak děcka, jel ste někdo? já byl 4. na 25km trati.. podle časomíry sem prohral spurty ( podle mé kamery naopak)…

    0 0
    • kámen úrazu1  

      Jela jsem padesátku, oproti loňsku jsem se zhoršila o sedmnáct minut, takže 2:47. Klouzalo to v první půlce hodně, byla jsem svědkem devíti pádů. Cca na 20tým km jsem se taky vyválela. Chyba v zatáčce na pěšině. Bohužel jsem si pilou trošku odřela achillovku a udělala tržnou ranku hned vedle šlachy nad patou (přes botu). Dál se jelo blbě, šlo to jen na lehký převody. Až ke konci jsem byla schopná zrychlit. Dneska se to probralo ještě víc a kulhám jak… :-/ K zasmání bylo, že hned jak jsem se uklidila ze zatáčky, další biker spadl na stejným místě stejným způsobem. Snad mu to vyšlo bez pily. :-) Ale i bez toho pádu bych letos byla pomalejší.

      A musím tu ještě jednou pogratulovat Janče za nádherné druhé místo! Jet v tom marastu tak rychle… fakt jsi dobrá, Jani. Škoda toho použití vodiče první baby. Podle mě nemá takováhle forma vodičství ve výkonnostní cyklistice co dělat. :-(

      0 0
      • marekmaue  

        co se tam stalo s vodičem kamínku?

        my(25km) sme vyjížděli kopec z Vranic do Boru.. od začátku až na asfalt to klouzalo jak mejdlo, bylo to děsný…

        0 0
        • kámen úrazu1  

          Bohužel častý a tolerovaný vodičství lepším chlápkem. Děje se to i na mnohem lepších závodech než jsou závody v Horní Dolní typu Maštale. Tahačství je, podle mě, v pohodě při rodinné jízdě vzadu, aby se manželka či přítelkyně po trati nebála oprav defektů, byla v cíli více v pohodě, aby si oba užili hezký společně strávený den. Ale ne v boji o bednu, kdy baba zajede líp než na co by měla při jízdě sama nebo ve skupině se stejně výkonnými. Nedá se to porovnávat ani se silniční jízdou v balíku s domestiky – jak se mně jednou jedna baba pokoušela vysvětlit. Domestici nejsou o několik tříd lepší než lídr a nejedou úplně jinou kategorii (muži a baby). Prostě mě to štve, mělo by se to postihovat, patří to jen do závodu dvojic a ne jednotlivců.

          0 0
    • Werwolf  

      Jo jo jel jsem ho už podruhe, rychlej rovinatej závod, účastnil sem se hlavně kvůli taťkovi, na 50 km jsem dojel celkově 7, akže sem spokojenej.

       
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.