• RoadMan

    K založení tohoto vlákna mě inspirovala moje dnešní příhoda.. jel jsem na silničce z mírného kopce, na tachecu tak 55kmh a najednou vidím že zezadu zleva mi kříží cestu kočka – ano normální čtyřnohá micina, si říkám tak sna není blbá a nevběhne mi pod kolo.. no byla blbá a já ji přejel předním kolem přes hřbet.. pěkně jsem nadskočil a měl jsem plné ruce nohy práce to ukočírovat, zato kočka byla v pohodě jen se přetočila a když jsem se ohlídnul tak pelášila dál.. celý se to odehrálo tak během 2 vteřin, vyhnout se jí nedalo.. kdyby se mi zamotala do výpletu nooo asi už bych tenhle příspěvek nepsal.. Co vy?? máte taky někdo podobný zážitek?? :-))

    0 0
    • gazman  

      Já třeba hovno,nebo i jiné věci.

      0 0
      • XC-biker1  

        To sem chtel napsat taky :D

        0 0
      • lenochod  

        psí hovno asi ještě teplý, bylo pak na kole (všude), pod štítkem na helmě, na kraťasech, na drezu,  na hadičce od camela, na baťohu … smrděl jsem ještě doma :o(

        0 0
        • grep.ys  

          :-D :-D :-D :-D to jenemilééé :-D ale usmevnee :-D ma to clovek,ale stesti:-D

          0 0
        • mr.kokos  

          Jo taky se mi stalo ale obávám se, že nebylo psí. Když je to i v řetězu…no prostě fuj.

          0 0
        • Smazaný účet  

          podobné události jsem byl svědkem v Praze v RB obchodě, přišel namachrovanej borec, oblečenej v Lacoste a že si půjčí kolo na projetí po ulici, vrátil se za 5 minut celej spocenej (asi chtěl zapůsobit na tu bloncku co s ním přišla). Vyjel takový hovno, že to bylo všude, celá spodní trubka, pláště, i na zádech na tom růžovým tričku to měl (: prodavač jen nevěřícně kroutil hlavou :)

          0 0
      • Smazaný účet  

        Takovy rozmokly kobilinec je taky lahudka…

        0 0
    • přišlapávač  

      tak to si jel ještě pomalu, jestli Tě zezadu předběhla kočka :-)

      0 0
      • RoadMan  

        mrcha byla nějaká naspídovaná.. se blížila šikmo z boku jakoby zezadu.. jinak bych se jí snažil vyhnout.. ale je to jasný důkaz že jsem z formy :-))

        0 0
    • petebike  

      3–4 lidi, pri me praci je to bezna praxe :-D

      0 0
    • ufonek  

      Jako děcko na prázdninách na chatě jsem vždycky přejížděl sousedům slepice ;). To jsou taková chytrá stvoření, která vždy čekají na poslední chvíli na krajnici a když už si člověk myslí že je vpořádku objel, tak s divokým kvokáním skočí přímo přes celou šířku silnice až pod kolo (nejlépe pod přední, ty sfině dobře ví co dělaj). Nejvíc to potěšilo když byl člověk rozjetý z kopce, a na řídítkách navěšené tašky s nákupem.

      0 0
    • Gorgov  

      situaci, kdy jedu z mirneho kopce asi padesat a najednou koukam, jak mi zezadu skoci pod kolo kocka asi nikdy nezaziju:)

      0 0
    • Stancek  

      Kocka je prd … :-D Takhle se jednou vracim potme dom, tma jak v pytli ( bez zajice :-) ) , skomirajici blikacka , pospicham at uz jsem konecne doma na veceri… V tom mi zkrizil cestu krecek a vletel do vypletu predniho kola, to ho nejak katapultovalo nahoru a z niceo nic jsem mel pred nosem neco strasne nasranyho a prskajiciho… no malem jsem se po… jak jsem se lekl…

      Jinak hlavne kocouri sjou strasny mrchy, kdyz jsem jeste jezdil na rande k mlade (ted manzelce). skocil mi pod auto kocour, pecka jak hrom, pod autem to udelalo dzing dzing dzing .. rikam si ajajaj, chudak ma to za sebou… Rano nez jsem startoval do prace se divam a kocour mi totalne sesmelcoval splechovej spojler, da se to ta pojmenovat ten plech na S130 pod naraznikem? :-) Druhej den nad ranem jedu zas od mlade a a svina kocour stal u cesty zas, ten samej…

      0 0
    • bagr84  

      V noci jezka, bylo to jak prejet sutr. Jestli prezil netusim, byl „smotanej“.

       

      A ne, nepejchl sem :)

      0 0
    • fidorek  

      Na kole ne, ale na lyžích jsem přejel takového raťáfáka. Bylo to v prašanu takže se mu nic nestalo, jen nevím kdo měl víc vyvalené oči jestli já, havák, nebo jeho paninka :-)

       
      0 0
    • mastihuba  

      jezevce :), jelen neklapl, ten mne sundal.

      0 0
    • Vhalasta  

      Na kole zmiji. Uviděl jsem ji na lesní cestičce až pod kolem ale nevím, jestli to už neměla za sebou. Nevracel jsem se abych se přesvědčil.

      Na běžkach málem jelena. Naštěstí (pro mě) jsem rychleji sebou seknul než jsem mu vjel na prdel. A že to byla prdel.

      0 0
    • Teddy  

      jako malý jsem běžel vedle ségry která jela na kole a zakopl a ségra mě přejela přes hřbet bylo to skoro příjemné. Jednou mi auto přejelo špičky nohou a taky v poho.

      sám jsem jednou málem trefil veverku přebíhala před předním kolem a to jí chytlo za konec ocásku ohlédla se a pelášila dál.

      tuhle jsem přejel chuchvalec roští s bodlinama asi od šípku a byly s toho celkem 3 píchlé duše. Nejdřív 2, ale nevšiml jsem si že v plášti jsou ještě bodliny takže po dalších 60km další duše.

      0 0
    • pajan  

      Mno jednou v Troji u Vltavy málem krocana. Byl schovanej pod lavičkou a nejednou mi přeběhl před kolem. Nepřejel jsem ho ale chybělo málo… Pak se mu kousla hlava v drátěnym plotě…

      Přejel jsem myslim jednu zmiji a užovku a jinak si nevzpomínám…

      0 0
    • Lukecz  

      Slimáky, snad milion :) A sakra blbě se dostávají z laku…

      0 0
      • pajan  

        O slimákách mi neřikej… Jel jsem jednou z Řeže podél Vltavy a tam jich bylo… Spěchal jsem tak jsem na to nemyslel. Dojel jsem domů a teď vidim – na nožičce od brejlí, asi 4 na zadní V brzdě, na báglu no prostě všude…

        0 0
        • Petr8500  

          Koukám,že jezdíme po stejných cestách.Já jsem z Libně a o těch hnusnejch slimácích jsem už taky chtěl psát.Myslel jsem,že se neskutečně lepěj na lak jenom mě.:-)Jo a moje manželka ho z předního kola i okoštovala…:-)

          0 0
      • jIrI___  

        Slimáky přejíždím schválně, to jsou největší svině.

        0 0
        • flegmaa  

          Já je mám zakázaný přejíždět. Když to nedodržím, tak začne vždycky moc pršet :-((

          0 0
          • flegmaa  

            Jo a jednou mně vletěl z křoví vrabec do předního kola tak blbě, že mu to okamžitě amputovalo hlavičku, aspoň to měl hned za sebou.

            0 0
    • Burizon  

      Jednou takovýho poměrně velkýho ptáka. Vyletěl z křoví a šup před přední kolo, kde jsem ho jím sebral a … pomalu umíral :´-( Zkaženej den…

       

      No a pak taky jednou na mě vyběhl ze zahrady jeden děsně štěkající ratlik o váze nula nula nic, oběhnul mě směrem do silnice, kde si ho pak podalo auto… Ten to měl taky jasný…

      0 0
      • jIrI___  

        Přede mnou zase vyběhl dobrman, nestihl přeběhnout cestu a sundalo ho auto co mě právě předjíždělo – slušný polet…A na autě rozšmelcované světlo a pomuchlaný nárazník.

        0 0
        • Burizon  

          Stejně se těch psů bojim, když najednou odněkud vylítnou a děsně štěkaj… Pak skáčou u nohou, člověk neví, co od nich čekat…

          0 0
          • RoadMan  

            tak to jsme na tom stejně.. no však minulý týden se na mě taky jeden pustil.. mladej vlčák ale ne teda už zrovna štěně.. naštstí si ho majitel brzo odvolal, ale tak člověk se přinejmenším lekne a neví jestli se připravit na kousnutí do nohy.. prostě psy když jedu na kole moc nemusím..

            0 0
            • ehmud  

              Tak na psi si davam pěkně pozor od chvíle co se mi stalo tohle:

              Jel sem si v pohode po silnici a najednou na mě vyběhl ze kroví

              dost velkej vlcak a zahrys se mi ta svine za.raná do lytka a

              nechtel pustit, hazel hlavou sem a tam a pustil se az kdyz priběhl jeho majitel.

              Nastesti byl ten pes ockovanej proti vztekline, ale stejne jsem z toho měl čtyři(od kazdyho tesaku jednu) 3–4 cm hluboky trzny rany na noze.

              Takze na psi fakt pozor a jeste vic na srace co si koupi psa a neumi si ho pohlidat. 

              0 0
              • madcat  

                Takovýmu hajzlovi patří palcama vyrejpnout voči, bolest nebolest… Mluvím naštěstí jenom teoreticky, ale takovýmu dementnímu psovi, co odněkud zničehonic vyletí do cesty, ať už jedu na kole nebo autem, nic jinýho nepatří…

                0 0
    • Deathklaat  

      Pravidelně jednou za rok přejedu užovku.Pokaždé mále seskočím za jízdy…:D

      0 0
    • Jenda  

      na kole chciplou nafouklou mys – legracne to kruplo:-) pak nejaky sneky (jednoho pobrala vidle takze se mu nic nestalo) hadi by se taky nasli, jako malej jednu starsi damu, autem asi pred 14 dny srnku (chudak jeste zila tak jsem volal policajty at ji prijede nekdo dodelat – no zaridil to chlapek v offroadu co jel naproti – prejel ji primo pres hlavy)  slepice a psy jsem zatim uspesne minul, jednou malem divocaka. Pak taky sokolika co se predemnou smotal na zavodech. Zkousel jsem prejet i forda mondeo nastesti jsme se jenom lehce strejchli.

      0 0
      • jIrI___  

        „…prejel ji primo pres hlavy“ Co to tam u vás žije za mutanty? :-))

        0 0
        • minikin  

          Y a U klavesy su „proklate“ blizko. (ak mas QWERTY) takze asi tak…

          0 0
          • hribik A1  

            to ked som sa ucil klepat desiatimi, tak ma skor stvala blizkost T a R od seba, hlavne ked v tej ucebnici milovali slova typu „dostat“ apod.. a raz sa mi tak podarilo napisat „pakostan“ miesto „pakistan“ (I a O su tiez vedla seba). este aj miesto „dodaci list“ „sosaci list“, tie su tiez vedla seba

            0 0
            • hribik A1  

              problem to byval hlavne preto ze v tej skole kde som sa to pred 4 rokmi ucil, sme zacinali na pisacich strojoch, a tie tak nejak postradali backspace

              0 0
    • favorit.  

      nic velkyho jsem neprejel. Jednou jsem ale sejmul nejakyho ptaka. Teda on spis sejmul me. Vrazil mi do tvare a ja pak mel jeste cely odpoledne hejbat celisti :-)

      Jemu se celkem nic nestalo. Na chvili prestal mavat kridylkama, malem spadnul na zem a pak letel dal…

      0 0
    • Kubiczech  

      Aspon v tech „off-topic“ byste mohli byt originalnejsi – http://www.bike-forum.cz/…0/forum.html#…

      0 0
    • Lenka.05  

      V mládí jsem přejela škodovku, co jela v zatáčce v protisměru. Já byla odřená, ale ten hajzl měl promačklou haubnu.

      0 0
      • pajan  

        :-D Já minulej rok felicii :-D Měla promačlej kufr… Tak jsem jí spíš přeletěl než přejel 

        0 0
        • XC-biker1  

          Já zas přejel Suzuki :D . Jel jsem za nim na křižovatce, cyp dupl na brzdy protože si na posledni chvili usmyslel že teda nepojede, tak jsem se mu pěkně zabodl rohama do kufru, a tak nějak sem se valel na hraně zadních dveří a střechy. Ale co nikdy nepochopim je, že si ten typek toho nevšiml :D :D … tak sem sebral ze země a jel, doma jsem vytahoval hnědou metalízu z rohů :D

          0 0
          • pajan  

            Mno já jel asi 50 z Novodvorský a předjel mě typan a najednou začal brzdit, že bude odbočovat… Tak měl po felicii :-D

            0 0
            • jIrI___  

              Ty jsi jel s kamionem nebo s čím? Že měl po felicii ;-))

              0 0
              • pajan  

                Mno tak obrazně psáno :-D Ale měl solidní díru ve zadních prorezlejch dveích od kufru :-D 

                0 0
            • hribik A1  

              to si mu urobil totalku, ked hovoris, ze mal po felicii? :-D

              0 0
              • hribik A1  

                no musim brachovi povedat ze nech si lepsie autiste kupi, lebo inac ho zdemoluje hociaky cyklista :-D

                0 0
    • Kubaz  

      super thread, takhle sem se dlouho nezasmál :D

      jinak mně se zatim nepodařilo nic přejet, jen jednou, když sem valil z kopce po silnici, tak mi proběhl jezevčík přímo mezi předním a zadním kolem:D   jak to stihl, to sem dodneška nepochopil:D

      0 0
      • RoadMan  

        zvláště když vezmeme v úvahu jak jsou jezevčíci dlouzí :-))

        0 0
    • hribik A1  

      1 453 678 hrbov, 2 765 332 jam, 648 771 ks najroznejsieho hmyzu a jednoho vtaka, ktory mi vletel z krikov rovno medzi spajle kolesa. to bola nazorna ukazka v minulosti oblubenej popravcej metody, zvanej „lamanie v kolese“

      0 0
      • Foss!l  

        Si vedeš takové statistiky, jo? :-D

        0 0
        • hribik A1  

          jasne, na riaditkach je drziak, v ktorom je zvazok papierov, do ktoreho zapisujem ceruzkou ciarky :-D

          0 0
          • hribik A1  

            do ktorych

            0 0
          • hribik A1  

            a toto je zaznam z prvych 10 km dnesneho jazdenia:

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// ///// 

            0 0
      • Krys  

        Ak by si jazdil 4 roky každý deň 16 hodín, tak mi vychádza cca 118 jám za hodinu. Teda približne 2 jamy za minútu. ;)

        0 0
        • hribik A1  

          v takom pripade by to zodpovedalo pri priemernej rychlosti 6 m/s na jednu jamu na 180 metrov. a takto kvalitne cesty, na ktorych by sa vyskytovala len jedna jama na 180 metrov, na slovensku skoro nejsu (mozno dialnice). ale ked sa za 16 hodin dosadi realny pocet, a za koeficient vyhybania sa jamam dosiahnutelne maximum, potom by to na 2 jamy za minutu mohlo aj realne vychadzat :-). su ale aj cesty, v ktorych je to aj niekolko jam za sekundu (napriklad takou donedavna bol ten usek nad zliechovom v smere dole (13m/s), ale pred par tyzdnami tam umiestnili novy povrch)

          0 0
    • Thomasek  

      letos jsem přejel polní myš. vyběhla z krajnice, přeběhla před předním kolem, rozmyslela si to a chtěla se vrátit. To už nestihla a vběhla mi přímo pod to přední kolo. Jen vykvikla a kolo trošičku drnclo. Jel jsem asi 30kou a asi se jsem se nevracel, jense jsem se ohlédl – zůstala tam ležet …

      0 0
    • Blacks  

      No vcelku nedávno se mi podařilo přejet jelena. Respektive jsem nepřejel já jeho, ale on vrazil do me (nastesti jenom skrtnul o zadni kolo) Jinak by pro mě ta story asi nebyla tak veselá :D

      0 0
      • madcat  

        Tyvole kde vy ty jeleny furt potkáváte? Se mi ještě nestalo :-)

        0 0
        • hribik A1  

          na horskych cestach bezne. celkove vidim z ciest zvierata castejsie nez priamo z lesa…az mam taky dojem ze ci sa tie zvery pri tych cestach nezdrzuju naschval :-)

          0 0
          • drtyc  

            asi jezdi po oborach… ja jak koukam, tak krosim prevazne po bazantnicich, tak proto porad zdeseni ptaci a bazanti.

            0 0
          • Vhalasta  

            Jelena na kole běžně? Já ho potkal na běžkách kdy jsem sjížděl táhlý sjezd a na běžkách je člověk potichu. Navíc mezi námi byly husté stromečky. Tedsa do setkání. Na kole v terénu dělám rámus, že žádný jelen se mi nepřiblíží na 555 m. Jelení jsou dost plaší. Viz i čtvrteční iDnes přílohu.

            0 0
            • hribik A1  

              no prave, ze su plachi, takze to obcas prebieha cez tie cesty. ale na horskych a udolnych cestach, ktorych je v mojom okoli mnoho, som ich uz videl niekolko, naposledy cestou z homolky do ilavy, ked mi prebehol cez cestu sotva 10 metrov predomnou, hned za autom co preslo. srncov, divych prasiat a podobnych zvierat este podstatne viac

              0 0
              • Vhalasta  

                Jo, srnčí musíš odhánět. (Vv zimě to nemám rád, když se srnčí drží cesty a nechce se mu do sněhu a mně je už líto ho furt prohánět. Myslím na běžkách samo.)

                A možná když je jeleního více tak musí blíže k obydlím a zvykají si taky. Jako v těch oborách. Nebo jak medvědi. Kdysi jsem ho u vás zahlíd. Ale tak na 100 m a pelášil seč mohl.

                0 0
                • hribik A1  

                  srny vidim velmi casto, a castokrat na takych miestach, kde by som ich moc necakal, dneska napriklad na luke kusok od cesty 1. tr. nad dolnym hricovom pri ziline, vcera v moravskych poliach niekolkokrat. raz som videl obrovske stado roztratene na celej velkej luke hned nad cestou pri motesiciach (2. tr.), tam ich mohlo byt okolo 50. autami, co tam jazdili, sa nenechali rusit, niektore aj zastavovali a cestujuci si fotili to stado…

                  0 0
      • jIrI___  

        Mě stačilo, když mi jelen přeběhl před autem. Bylo to poprvé v životě co jsem ho viděl na živo a fakt jsem nečekal, že je to taková vysoká a mohutná ludra :-)

        0 0
        • qwerty  

          Jednou v noci takhle jedu po D1. Jedu z vyčerpávajícího jednání, je zimní počasí a už mám za sebou skoro tisíc km. Jedu tedy pomalu, leč soustředě. Jedu Jeepem Grand Cherokee. Vypůjčeným Jeepem Grand Cherokee! Vypůjčeným a nepojištěným Jeepem Grand Cherokee!!! Zřím auto v protisměru, přepínám na potkávací. Zřím v krátkém kuželu světel zubra. Brzdím, ani už se nepokouším vyhnout. Ke krajnici, blikačky, sbírat zbytky zvířete, aby se přes ně někdo nezabil. Na D1 to asi nebude zubr, asi jsou to zbytky jelena. Manželka přirozeně nezná půjčené auto do detailu, nějak se jí podaří tu krávu velkou drahou zamknout zevnitř a zabouchnout zvenku. Motor běží, auto zamčené, my venku v tričkách, zima, tma. Postranní okénko nejde rozbít kusem dálnice. Jedu z daleké ciziny, nemám než pár kudliček, okno ani není čím prostřelit. Běh k nejbližšímu odpočívadlu TIR. Nejbližší nerovná se blízko. Kladivo půjčí, super. Běh zpět. Nestěžuji si, žena mrzne stacionárně. Okno kladivu neodolá, pak už pohoda, nabalíme se, a polokabrioletem frčíme vrátit auto šťastnému majiteli. Ve čtyři ráno šťastně vzbuzenému šťastnému majiteli. Do garáže, aby bez okna (a kdečeho dalšího) nestálo na ulici. Nejšťastnější byli nakonec jeho psi, zbytek noci strávili pod autem – krááásně jim vonělo zvěřinou :)

          0 0
    • Chiron  

      No tak nedávno sem sejmul slepici, stojí tak na kraji cesty, ještě schválně přejedu na drhou krajnici pro jistotu. A ty mrchy na poslední chvíli přeletí přes silnici přímo pod kola, první sem objel, ale druhou sem sejmul ve vzduchu předním kolem, načež hodila salto přes řidítka a okolo mé hlavy. Ale asi jí nic nebylo, protože běžela dál. Pak to byl jeden pes, takový střední a já jel pomalu, takž nic. Ale nejhorší bylo a si před třemi lety jedu večer rychle z kopce a na jednou mi na cestu vpálí z lesa čerý kůň, já se tak neuvěřitelně lekl, kolo se poskládalo pod koně, ale já se o něj xichtem rozmázl a poroučel k zemi, nakonec mě odvezla sanitka s otřesem mozku a pohlou krční páteří. A té černé bestiji nic nebylo, ho akorát řidítka pocuchala na břiše.

      0 0
    • RomanH  

      Na kole zajice, autem srnku

      0 0
    • Frankie  

      Lecos :) Mj. na lesni pesince uzovku – nastesti to diky mechu odpruzila a jeste zapozovala . viz foto :) F

      0 0
      • zichis  

        No pěkně jsi ji vyzdobil, té teď doma neřeknou jinak než malá Maxxiska Wormdrive :o)

        0 0
    • Pebe  

      já jsem letos několikrát přejel správnou odbočku a zabloudil

      0 0
    • MARIN  

      Nekolik slimaku,hlemyz­du,slepýšů pak min 2 uzovky a zmije dal holuba, slepici,kocku,psa (jednoho jezevcika se mi povedlo i preskocit:).

      No a pak mi jeste skrz vyplet zadniho kola nedokazal proletet nejakej ptak ale toho jsem neprejel

      0 0
    • prvniodkonce  

      psa, slepicu.

      0 0
    • RoadMan  

      teda jak si tak čtu tak tu faunu docela kosíme :-))

      0 0
    • madcat  

      Nic moc, asi su houby animal killer :-). Akorát jednou asi šneka – něco hrozně hlasitě křuplo v trávě, a pak jsem měl mokrej flek na gumě, a pak mi jednou z pravé strany vyběhla do cesty kočka a asi 20 metrů běžela vedle mě přímo u nohy, jak se snažila dostat na druhou stranu a nemohla mě předběhnout. Ale to jsem jel na motorce, tak kočka moudře zvážila svoje šance na přežití při případným střetu, a vrátila se zpátky na svou stranu…

      0 0
    • Bonebiker1  

      Je to asi dva měsíce..ve čtyřicítce s kopce vyběhla zprava z příkopu veverka, ještě mládě, stihla přede mnou přeběhnout, pár metrů běžela vlevo vedle mě, pak to vzala znovu doprava, přesně před přední kolo, jenom ten její hrudní košíček křupnul a pod zadním kolem znovu, jen jsem se stihnul za ní otočit, měla zdvihlou hlavu a koukala za mnou, tak mě to rozhodilo, že jsem se sebral a jel domů…

      0 0
    • Cobol  

      jednou mi myš přeběhla za jízdy mezi koly – stihla to – jel sem docela rychle a já jí nevěřil, že to stihne…  jednou na mě záutočil asi 2,5 metrový motorový model letadla (jel sem po cyklostezce ktera ma asi 1,5m nad váma přistávací plochu letiště) – letoun šel na přistání a asi ten 1,5m předemnou uhnul  - následně se jeho „tažné lano“ (asi tahal nahoru model větroně) obmotalo kolem mých řídítek – napružilo se a ozase se račilo odmotat :-) – jestli to škublo s letadlem? – nevím neviděl sem na něj a i když sem se ptal, nějak se mi nepodařilo se doptat… jednou vedle mě sedícího na schodech dopadl zezhora malý ptáček – byl na místě mrtev -)

      0 0
    • Kebosator  

      Noo jednou asi ve 30tce sem ,,přejel,, nějake zelené suzuki =D … měli sme trošku čelní střet a kolo zůstalo stát před autem a ja ,,jel,, dál …ale měl sem štěstí dělám judo takže umím padat =D na autě byla škoda 80 000. a já měl na kole asi centimetrovou oděrku na vidlici =( … jo a ještě sem si roztrh moiru jak sem vletěl do předniho skla

      0 0
      • drtyc  

        to mas z toho, ze si to neskocil bunyhopem ;-)

        0 0
        • slafa  

          Kolega z práce najel po dešti do hejna slimáků.  Víte jaké to je, když se vám jejich kašovitá hmota dostane do bot? :-)

          0 0
          • Vhalasta  

            do hejna slimáků.

            Od kdy slimáci lítají? I když potom asi jo.

            Ale předtím to byla smečka nebo stádo. Podle jejich agresivity.

            0 0
    • shodan  

      klasickou divou zvěř jako slépky, pitbuly a hady už radši nepočítám. jednou mi v lese přeběhla před kolem mladá srnka – a její matka zustala na druhé straně…já mezi něma, mladá nervózní, stará nasraná (ta srnka;-)) matka nakonec byla v klidu a nepošlapala mi ani xicht. a když ještě místo sanitek jezdily š1203, tak jsem si ji dal zezadu – chlápek vylezl a zeptal se mě jestli nejsem náhodou debil, nevěděl jsem co mu na to odpovědět, tak jsem se posbíral a jel radši domů…

      jinak takové tříkilové čerstvé kraví lejno, to je taky lahoda.

      jo a na babettě jedno děcko

      0 0
    • MrCloud  

      v pohodovým sjezdíku v krkonoších mi prolít vrabčák integrálkou, nejdřív mi plácnul do ksichtu na brejle, trochu mě proplácal a vylítnul spodem, ještě mě trochu pohladil po krku :-) No vysekal jsem se jako prese, z helmy jsem vyprášil brka a hodku jsem se nemoch vzpamatovat. A autem v noci na cukráku divočáka asi v 90km, strašná pecka.

      0 0
      • madcat  

        Autem divočáka, to už se škoda na autě počítá na desetitisíce, ne? I když teda záleží samozřejmě co je to za auto :-))

        0 0
        • MrCloud  

          Audi 100 doutník, bylo to ve 2h v noci. Měl jsem za sebou asi 600km -jel sem cca 120 a uprostřed dálnice na mě čumí vepř- brzda (bez ABS) asi 40m smykem a pecka přímo mezi světla. Dodrkocal jsem se do odstavnýho a šel hledat prase že mu ještě přidám jak mě nasral, když jsem byl kousek od něj, zved se a utek- srab. Auto bylo na odpis, motor zaraženej o 15cm do auta. To jsem ještě chytnul stopa nějakýho psychouše ve wartburgu kterej mi tvrdil že v tom má raketovej motor a jezdí mu to 500km/h. Super noc…

          0 0
          • madcat  

            No tak to potěš… i když jestlis trefil přímo prostředkem 200 kg prase, tak se není čemu divit… leda tomu, že to to prase přežilo… Kamoš takhle trefil v Honce Civic takové té placaté třídveřové (ne CRX) divočáka taky cca v 100 km/h, ale jenom rožkem naštěstí… světlo, kapota, blatník, nárazník v prdeli, škoda za 25 000,–, a to jenom díky tomu, že si ty plechy posháněl kde to šlo… prase taky zdrhlo pryč…

            0 0
      • kcvalin  

        No, ja tedka v patek asi jezevce. Jeste to mohla byt liska, nebo ovce. Kazdopadne jsem rad, ze to nebyl treba malej kluk nebo tak neco, ponevac moje reakce by stacila tak akorat na to zacit brzdit, kdyz uz to bylo podemnou. No, podle zvuku jsem odhad, ze to snad ani radsi nechci videt. Airbagy zustaly tam kde jsou, takze bilance – jedno mrtve zviratko a trochu starosti s rozsekanym autem.

        Na kole toho bylo hodne… Spis jedna frajerinka – kdopak z vas se muze pochlubit, ze prejel krabicku s napinackama? 

        0 0
        • madcat  

          To nemůžu, ale zase jsem dneska přejel mikrotenovej pytlík s půlkou chleba :-)

          0 0
    • MrCloud  

      A ještě jeden, taky dobrej… bylo už šero a vraceli jsme se lesem s kamarádem domů, on jel první a na cestě ležela kartonová krabice- teda vypadalo to tak a kolega se ji po celodenním šlapání rozhodnul ignorovat a přejet, jeko že jí zmuchlá kolem. Byla veliká asi jeko ytongová tvárnice a taky to byla tvárnice....... nepřejel jí. Pozbíral se ze země po tý tlamě, nakopnul jí vzteky a jelo se dál.

      0 0
    • bikerfida  

      skodu octavii II 1,9 TDI v 72 km/h :)

      0 0
    • grep.ys  

      akorad jednou kobilku, blbec se neuhnula a ja ji omylem prejela, chudinka:-D ale koukam, ze jsem na tom jeste relativne dobre :-D

      0 0
    • kámen úrazu1  

      Dneska krávu. A jestli jste někdo přejel větší zvíře, tak mě naštvete, dalo dost práci domluvit se s tou kravou, aby v daný čas stála na kolejích.

      PS: Měla to rychle za sebou.

      0 0
      • treatt  

        Takze v ramci zimni pripravy drandis na drezine? :)

        0 0
        • kámen úrazu1  

          Jasně, mám třífázový trénink. Jedna hodina motoráčkem ráno – kompenzace z kopce, jedna hodina motoráčkem pozdě odpoledne – silová vytrvalost do kopce, večer další sport nahoru dolů. :-)

          0 0
    • hýbňoš  

      Jednou sem jel v noci z kopce a předemnou babka s pejskem. Pejsek na jedný straně chodníku a babka na druhý. Projíždím mezi nima a všímám si že psík je na takovém tom vysouvacím vodítku. Instinktivně zvedám přední kolo, ale babka tahá za vodítko a já ho zachytávám za převodník. Najednou to cuklo a babka de k zemi, pouští se vodítka a já táhnu psíka sebou. Zastavuju, odmotávám ho , babka se zvedá a s dost pestrým slovníkem se na mě žene. Raději sem zmizel.

      A jednou se nám stalo, že sme vezly kola na střeše auta a cestou těma kolama trefily holuba. Byl uplně všude.

       
      0 0
    • baboon  

      To jsem takhle jel krásnou enduro vyjížďku…Noblesní loučka,skopce…Tak jsem si to užíval,pořádně to rozjel,zaskákal si a hle…Rozjel jsem kravinec…Na celym kole,na celym mě…Peklo…Ale měl jsem štěstí že láhev na rámu byla již prázdná…Cestou jsem zjistil,že je i lahev ohozená ale ze strany od rámu…Takže bych si toho při pití asi nevšim..No málem se mi zved i kufr nad tou představou,kdyby tam ještě něco bylo..:DD

      0 0
    • Marek 2  

      Zmiji,užovku,sle­píše…větší zvěři se zatím vyhýbám

      0 0
    • Martin  

      v sobotu večer jsem na stezce Samotišky – Olomouc, kousek od Olomouce málem sejmul jorkšíráka. šel tam párek doochodců, pěkně roztažení přes celou šířku. no naštěstí byli jakž takž vidět (samozřejmě oba v černých hadrech), tak jsem kvůli nim zpomalil a snažil se je objet. a v tom hafinky haf, přímo pod kola mi vletěl mikropes. už jsem čekal, že to křupne a důchodci budou bez miláčka…

      0 0
    • Maadaf  

      Chudak nejakej malej ptacek vyletel z krovi zrovna kdyz sem jel kolem a co cert nechtel, zrovna do dratu predniho kola. Byl to takovej fofr, ze sem si toho malem nevsiml nebejt toho odpornyho krupnuti.. Aspon to mel rychly…

      0 0
    • sticker  

      Nevěřili by jste, ale jednou jsem přejel ptáka!!:-) Nedá se říct přímo přejel, ale magor asi neviděl výplet, a narazil mi do přeního kola. Teť už o tom mluvím s úsměvem, ale odnesla to klíční kost:-(

      0 0
    • Vercha  

      z tech trosku vetsich zviratek to byla obrovska krysa (pekne to se mnou hrclo, trefila jsem ji hlavu a bylo po hlodavci), no a pak uz nekolik hadu (jeden peknej v chorvatsku asi 1,5m dlouhej)

      0 0
    • Cobol  

      předevčírem zase hovno (to je už druhý za tenhle měsíc) brrrrrr…

      0 0
    • Kejta  

      Jednou jsem starým favoritu jel po městě. Proti mě se vyřítil slušně narostlej vlčák. Čekal jsem, že jenom poběží při mě stěkajíce a slintajíce přitom. Čoklík byl radikálnější než já, takže mi svým bokem na poslední chvíli vystavil ultimátní stopku. V tu mě můj favorit poprvý v životě kopnul takovou silou do řitě, že jsem se vznesl a začal vzduchoplachtit. Během letu jsem stihl několik poloh včetně vývrtky a supermana. Stihnul jsem i zaznamenat i nenávistný výraz majitelky psa. Prvním nadávkám jsem nerozuměl, neb jsem zrovnal zahajoval přistávací manévr spočívající v elegantním tření ksichtem o stěrkovou cestičku. Půlka obličeje se změnila ve smirkl č.5. Sveřepý pes zavile zavyl, ale jinak byl ok. Svým nekompromisním nárazem jsem si u něj docela vynutil respekt, takže už ani neštěk a žádný z mých údů neskončil jako trofej v jeho boudičče. Favorit se srážkou téměř rozložil na atomy, takže jsem posbíral vzniknuvší hromádku šroubků, kolo hodil na rameno a pelášil k zámku :)

      0 0
      • Kejta  

        Ještě se mi podařilo přejet kočku. Valim z kopce po asfaltce, v levým pruhu leží kočka otočená směrem k levýmu pangejtu. Rokaz z části mozku zaobírající se právami zvířat zněl jasně: pokračovat v jízdě v pravém pruhu a vyhnout se srážce. Rozkaz však nepočítal s touhou kočky zviditelnit se za každou cenu otočením vzad a přebehem před kolem. Kočku jsem trefil akorát do zadku, čímž jsem jí udělil dostatečnou kinetickou energii k vykonání excelentní třistašedesátky :) Nějak jsem to ustál a kočka zmizela v dáli. Snad se jí nic nestalo. Všechno proběhlo v 65km/h, takže od tý doby jezdim s hnědou bezpečnostní vložkou v harapeskách. Ale ten zvuk drápků zaťatých do asfaltu při tý otočce slyším dodnes…

        0 0
        • RoadMan  

          Po delší odmlce mám další „zářez na pažbě“. Jelikož jsem k silničce letos na podzim pořídil i bajka tak teď jezdím ponejvíc po večerech a to se to zvířaty kolem jen hemží.. do dneška se jen hemžila.. dneska mi při sjezdu pod kola vlítnul zajíc.. jen to nadskočilo.. opět se nedalo nic dělat.. vlítnul mi tam tak dva metry předemnou takže jsem se stačil jen „zpevnit“.. jak dopadl to nevím.. snad to rozběhá :-))

          0 0
    • pstasek  

      Taky kočku. Vyjel jsem asi 40kmh z lesa na asfalt se štěrkem a hned u prvního baráku vyběhla a narazila mi do předního kola. Zadní šlo přes ni. Smyk obou kol jsem kontroval tak, že jsem otočil sedlovku v klíčem utaženým rychloupínáku. Naštěstí jsem ustál a kočka zdrhla taky.

      0 0
    • maajkee  

      Já jednou přejel odbočku a najel jsem si asi 30km navíc :)

      0 0
      • madcat  

        Tak to jsem nečekal :-D

        0 0
        • kyl  

          Já zajíce,asi to byl budoucí párek,sjíždím z kopce do lesa,mírná zatáčka do leva,slunko svítilo do zad takže mě neviděli.Prvního sem chytil pod přední kolo,druhej se lekl a skočil,takovou bombu do břicha sem ještě nezažil.Když sem se s hekáním vyhrabal na nohy nebylo po nich ani památky.

          0 0
      • Kubas.1  

        Tak todle je na 1. místo :-D

        0 0
      • Smazaný účet  

        Máš bod :-D

        0 0
      • Memphis22  

        8-)))

        0 0
    • johny123  

      sevas

      no cez hovna sme presli aj my a nie len to,

      teraz v lete sme presli 710 km po slovensku.

      blizsie vid nasu stranku

      www.frastakboys.wz.cz

      0 0
    • capis  

      Kdysi jsem viděl, už nevím kde fotku obličeje kluka, kterému v parku proběhla veverka předním kolem.

      0 0
    • eLGi  

      jednou jsem měl nějak ví utáhlý nášlapy a v Tachově na náměstí jsem zastavil asi tak půl metru od nějakýho starýho dědy, co asi následovalo? správně ale ten děda mě skoro chytil :-D

      taky jsem jednou asi v padesátce přejel v létě šneka, taky bylo super ho utírat z obličeje :-D

      0 0
    • adirem  

      Letos v červnu jsem přežvejknul taky jednoho zajíce.Jedu si to takhle z kopce po asfaltce asi 45km/h a už z dálky vidím zajíce jak sedí u pravý krajnice…tak jedu v klidu dál a předpokládám ,že zajíc není blbej a jednoduše skočí do pravý škarpy do trávy.Jenže zajíc se rozhodnul,že si se mnou dá závody a tak 15metrů přede mnou se rozběhnul podél pravý krajnice.Pomaličku jsem ho dojížděl a pořád jsem doufal že uskočí do prava…No opak byl pravdou dva metry přede mnou zajíc ostře zahýbá doleva(přímo pod přední kolo)…v tý rychlosti se s tím nedalo už nic dělat.Kolo se skoro ani nepohnulo,ale to křupnutí kostí bylo hodně nepříjemný.Když jsem se ohlídnul ještě se tam chudák třepal.Později mě napadlo,že jsem se měl vrátit a dorazit ho aby se netrápil,ale asi bych na to stejně neměl žaludek.

      0 0
      • Hornet  

        Neprijemny zazitok :-( alebo si ho mal zobrat do batohu, snad by ti ho niekto odral, boli by fajn bielkoviny.

        Mne sa pred nedavnom skoro podarilo prejst nejakeho hada. Neviem ci to bola uzovka alebo zmija. Na lesnej asfaltke som si myslel ze to je len prasklina v ceste, ale ked sa pohol este som stihol zdvihnut bike a preskocit ho. Asi by som som sa moc nesmial, keby to nevyslo a hadik by skoncil zahryznuty v lytku :-D

        0 0
        • Smazaný účet  

          :-) to mi připomnělo Pohádku o třech ptácích od Divadla Sklep, slyšet to od Macháčka je celkem záhul na bránici.

          …v tom se had vymrštil a kousnul :-D

          0 0
          • Hornet  

            Mozno by netrafil a zahryzol by len do zadneho plasta :-D

            kua ale zase by som musel lepit a bolo by to original hadie, nie len napodobenina, ked seknes na kameni :-D

            0 0
            • Smazaný účet  

              pak bys na zadním měl origo hutchinson python :)

              0 0
            • Mr.Duck  

              to by byl průůser žejo, bo by se kous do kola, a jak by se točil, tak by se natáh a čvih vocasem po zádech :(

              0 0
              • Hornet  

                hmm, to joo, vacsinou nenosim batoh, ten by to trochu zmiernil.

                0 0
    • jara111  

      Taky jednu přihodím: jednou v zimě jsem jel večer jednou tmavou uličkou (normálně tam svítí světla ale zrovna nějaké ku*vy ukradly všechny ty plastové vršky = tma jak …) a měl jsem jenom blikačky. Najednou se uprostřed cesty objeví taková velká kopa čehosi černého…už jsem nestihnul ani zabrzdit, ani se vyhnout…rána a nádherný let přez řidítka. Jak jsem se dokutálel tak se z kopy začaly ozívat zvuky:-) Normálně uprostřed cesty ležel totálně ožralý chlap. Naštěstí byl v pohodě, jen nějaké odřeniny (svítil jsem si blikačkou takže nic víc nebylo vidět)…mě to stálo návštěvu na pohotovosti na zlomenou ruku. Naštěstí to bylo jen nějaké pochroumané a 3 týdny jsem ju nemohl pořádně narovnat. Kolo po pár ranách kladivem v pohodě.

      0 0
    • Kolbaba71  

      Jednomu známýmu se zamotala do drátů v předním kole užovka. Po pár protočení kamsi zmizela.

      Další kamarád se málem srazil se srnkou, co vyrazila náhle z boku ze tmy.

      A další kamarád vyprávěl (u toho jsem nebyl), jak to pustil k večeru lesní cestou a najednou na pár metrů vidí dva, jak si to tam na cestě rozdávaj. Uhnout nebylo kam a tak je přeskočil. Kluk z tý zamilovaný dvojice jen heknul, jak mu štrejchnul o záda.

      0 0
    • araldiesel  

      par hovan,a k sa to rata tak som preletel osobny automobil wartburg.stal osamoteny na krajnici,dupal som na starom favorite pekne zo sedla zrazu pozrem pred seba a ono lala stal tam.favoritu sa ohli rurky za hlavovou trubkov a ja mal mierny otas mozgu.no a potom sa mi do cesty postavilo par skal v 0,5metrovej trave

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.