Přejeli jste někdy nějaké zvířátko?

149 nepřečtených
  • camron

    Včera se mi při cestě po asfaltce stalo, že mi z pangejtu vylítl zajíc (malej půlročák) a proběhl mi mezi předním a zadním kolem a a pelášil dál – fakt nechápu, jak to stihl,že jsem ho netrefil ani kolama ani pilou, jel jsem něco kolem 30km/hod. Asi bych si, kdyby mi skočil před přední, pěkně nabil kokos, ale spíš by mě štvalo, že bych mu ublížil.

    Jaké jsou Vaše zážitky?

    0 0
    • Luka  

      ps: zajic nebo kralik: to je jeho bezna cestovni rychlost.. prala bych ti videt jak kralik reaguje na nadhaneni… jdes za nim, rozebehnes se, a nez se vzpamatujes on stihne obratit v plny rychlosti a podbehnout ti pod nohama (jojo, vyhaneni z loznice naseho domaciho mazlika, to je dycky rodeo :) )

      Ja prejela psa (vlastniho, kdysi, a nic se mu nestalo) Pak bezpocet slimaku (nekdy se neda jinak) Sneky Zizaly (znate to na cyklostezce v katerinkach (pha)? Po desti tam dycky je to uplne vystlany zizalama..brrr!!!) A zabu. Koza pitoma. V Toulovcovejch Mastalich. Jedu do kopce, a ta potvora sedela v listi a byla maskovana, jak jsem ji videla, zarvu, zvednu predni kolo a poposkocim, jenze tim zadnim uz jsem nejak trhnout nezvladla a musela jsem ji prejet… celej den z toho jsem byla spatna…

      0 0
      • kungpao  

        Zaba je koza? To jsem z toho jelen…

        0 0
        • hribik A1  

          ked ty si jelen, preco by zaba nemohla byt koza? :-)

          0 0
        • Krys  

          Ako sa loví medveď. Potrebujete luk, šíp, dve esá, a Príručku na lov jeleňov. Nájdete medveďa. Strelíte mu šíp do oka. Medveď zakričí: „Moje oko!“ Vy vytiahnete dve esá a zakričíte: „Mám krᵝovské!“ Medveď nechápavo pozrie jedným okom a povie: „Som z toho jeleň.“ Ďalej postupujeme podľa Príručky na lov jeleňov.

          0 0
          • hribik A1  

            a je vyriesene vsetko to co tam furt riesite v tych threadoch o medvedoch :D

            0 0
          • Luka  

            to mi pripomina jak Jak ulovit Krokodýla Potřebujete k tomu:matematicke tabulky,dvě pletací jehlice,traver­zu,jabko a příručku k lovu jelenů. Nejdříve se posaďte ke břehu řeky začněte si číst matematicke tabulky protože to je děsna nuda tak u toho usnete ,kolem popluje krokodýl,všimne si vás a půjde za vami,vtom si všimne matematických tabulek zacte se do nich a usne taky a kdo dřiv usne ten se dřív probudí probudite se driv než on a vpichnete mu pletaci jehlici do oka,krokodýl vas začne honit až vas bude mit odhodte traverzu budete lehci a dostanete neskok ,kdyz vas dožene vylezte na strom shodte jabko a protože jabko nepada daleko od stromu spadne přímo na krokodýla ten bude zmatenej vtom mu vpíchněte druhou pletací jehlici do druheho voka protože ted vypadá jako jelen postupujte dale podle příručky k lovu jelenů.

            0 0
      • Tomcat  

        Teda maskovanou kozu sem jeste nepotkal. Nadruhou sranu to musel bejt ale bunnyhop.

        0 0
    • hribik A1  

      neviem o tom ze by som niekedy nejake presiel, vyhybam sa na ceste aj slimakom ked ich vidim a ked sa da (samozrejme kvoli slimakovi alebo husenici sa nehodim pod auto). skor pri chodzi po dazdi som uz parkrat nejakeho zaslapol. bolo mi ich luto, ale co uz sa dalo potom robit ked som si ich dovtedy nevsimol…pred kolesom mi niekedy natesno poletuju vselijake vrabce a ine vtaky, ale zatial vzdy stihli uletiet, takze som este nechtial nezostrelil ziadneho. keby nebol pokazde uletel, mal by smolu, lebo z 20–45km/h (najradsej vyletia z krikov ked idem z kopca) na metri nezastavim

      0 0
    • Vevoda  

      Hada, zmiju na lesní cestě, zasyčelo to /sem se lekl že sem píchl/ asi to už nerozchodila.

      0 0
    • Lin  

      ja zatim ne a az potkam treba jen sneka, tak je mi jasny ze vlitnu nekam do pangejtu, jelikoz v ty chvili budu myslet na nej a ne na sebe… z tohohle mam takovou mensi fobii.

      0 0
    • Stancek  

      Jednou v noci mi ani nevim co, asi krecek vletel do vypletu predniho kola, nezamotal se tam, ale to otacejici se kolo mi ho hodilo pred xicht. Jsem se lekl, ze jsem si malem cvrnknul, kdyz mi z niceho nic cosi divokyho zacalo prskat do xichtu.

      0 0
    • wroum  

      pritelka prejela zmiji a diky velkejm spuntum v predmi kole se ji nic nestalo :-)

      jinak klasika: obcas snek, slimak, zizala…savec zadnej a jedou sem kdysi bunnyhopoval jezevcika :-)

      0 0
    • Petr 12  

      Spíš je umění něco nepřejet.Po lesních cestách jezdím středem,protože už mi dvakrát vletěl fogl z křoví do drátů,takže jim dávám šanci to nějak vytočit.Přejetý slepýši mě v lese taky štvou i když ono od klacků ho rozeznat je v tom fofru taky dost těžký.Živý zachraňuju,že je dávám do škarpy,zmiji,di­vočáka,jelena jsem zatím nezachraňoval

      0 0
    • Daf  

      Jednou mi do dratu vlitnul vrabec. Nerozchodil to, bylo mi ho lito…

      0 0
    • Mug  

      Slepejš a brabec to nerozdejchaly. Psa a srnu jsem zas rozdejchával já, neb jsem následně přelítl štangle. Na vlastní oči jsme viděl i slepici, docela nechutný :-((

      0 0
    • Smazaný účet  

      Jednou jsem malem semlel nejakyho ptacka v prednim kole pri sjezdu,mohl jsem jet tak 50 a v tom vyletel z travy vedle cesty a proletel par centimetru pred prednim kolem…:) Jo a pak me jeste jednou malem sestrelil jelen.Jel jsem zase z kópce a asi tak metr pred riditkama preskocil cestu z takovejch tech valu…jet trosku driv,asi bych ho mel za krkem:)

      0 0
    • kámen úrazu1  

      Asi pár slimáků, mravenců a podobné drobotiny. Snažím se vyhýbat, ale mezi mravenci to vážně nejde. :-) Loni jsem přejela (snad) konec zmije. Neviděla jsem ji, většinou těla byla už zalezlá v křoví. Spatřila jsem ji až když pod předním kolem zasyčela. Lezla dál tak snad byla v pořádku, mrzelo by mě, kdyby se jí něco stalo. Že to byla zmije vím od kamaráda, co jel přede mnou a potkal na tom místě víc kusů.

      0 0
    • Bbrouk  

      Málem se mi podařilo v Novém Strašecí potkat čelně srnku a taky jsme potkali bachyni s mladýma, to už bylo docela o strach, ve 3 ráno při noční části 24hod. závodu:o) Jinak slimáků taky pár bylo.

      0 0
      • Twister  

        Nový Strašecí, to je nějaký povědomý… A hele Brouček! :) Zdar, už se na to letos zase těším. Zkouším lámat kámošku, tak kdyby jela tak bych neměl bednící ambice, ale jinak klasika ne? :)

        0 0
    • Polka  

      Jednou jsem prejel (no vlastne skoro preskocil) docela vzrostlyho vlcaka, kterej byl za rychlou zatackou, ale hnedka vstal a byl v pohode.

      A nekdy loni jsem prejel pri ceste do prace malyho drozda. Jak vzlitaval od zeme, tak nemohl nabrat rychlost, no a predni kolo bylo rychlejsi O:-) Ale bylo to ve sjezdu a ja nemoh nic moc extra delat. Na zpatecni ceste z prace tam lezel, chudak :(

      0 0
    • Hejdik  

      Jednou jsem sejmul slepíše a jednou chudáčka ptáčka co asi vypadl z hnízda,už to fakt nešlo vyhnout,tak jsem se musel vrátit a s těžkým srdcem jsem ho musel dorazit aby se netrápil.Pak mi to zkazilo celou vyjížďku. No a jednou mě zase naopak sejmul srnec,vylítl z lesa a skočil mi 1m před kolem,už jsem myslel,že je po mě.

      0 0
    • Ladap  

      Minulý týden jsem se málem přizabil abych nepřejel užovku. Přejela jí manželka…

      0 0
      • wroum  

        :-)

        0 0
      • Hejdik  

        Třeba žárlila na její štíhlounku postavu,nebo polehu??? Jak se to řekne správně,když postava,nestojí,ale leží? :-)

        0 0
    • Vymi  

      jo ja pred tremi tydny pod Helfstynem na polni ceste uzovku uz jsem to nestihl ubrzdit a ze strachu ze je to zmije jsem zvedl i nohy hore :-) ale holka vubec nic plazila se dal… takze v klidu… heeeeeee :-)

      0 0
    • mastihuba  

      dyž nepočítám slimáky, tak sem jednou přejel jezevce, ale ten už tam ležel odpoledne. Toho jelena na jaře sem ale nedal, to už bylo fakt moc. :)

      0 0
    • lidumil  

      No já si myslel taky že jo, ale ta bába už tam ležela :-)

      0 0
    • Pido  

      Jednou jsem přejel slepici.Nejel jsem ne ní asi v 25 km/hod a přelít přes řidítka,slepice se oklepala a běžela dál a já byl vorvanej jak dobytek.

      0 0
    • Cryzyy  

      Jednou kocku – jedu jedu a najednou letim a jak tak letim koukam, ze tam byla kocka, ktera z mista cinu utika – vybehla z pod auta, takze to bylo bez sance se ji vyhnout.

      0 0
    • Elwing  

      jo Mawericka, těžko říct, jestli je zvíře, ale byl ožralej jak prase :-D

      0 0
    • Feroman  

      jednoho psa, takovej asi 150kilovej dobytek mi vbehnul do cesty, jel sem urcite 40km/h…tak sem se do nej zapich a letel pres riditka – ohla vidlice,znicena helma a ja se solidne rozmlatil, psovi se nic nestalo a bezel dal(mozna si toho ani nevsim, jak byl velkej:) )

      0 0
      • Krys  

        Takže už nie „Psy štekajú a karavána ide ďalej“ ale „Bajkeri padajú a pes ide ďalej“

        0 0
    • medved.m  

      Prejel jsem letos ocasek veverce. Takove te krasne zrzave… Vybehla na cestu a moc jsem nenadelal, jenom to malounko kruplo :-( Taky jsem z toho byl celej spatnej. Ona ho potrebuje na kormidlovani, kdyz skace po vetvich, ne?

      0 0
    • goofy  

      Na kole: psa – vyletel zpod krovi asi metr pred kolem, sel jsem na hubu, 3 stehy na brade a sedreny ksicht slepici – zase drzka na serkove ceste, sedrene cele bricho. Este ted se mi dela mdlo pri pohledu na kartac :-) hlamyzdi, slimaci, a takova drobotina – bohuzel semtam se stane vrabec – ten mi nejak nepochopitelne proletel mezi zadnim kolem, sedlovou trubkou, nohama. Jel jsem asi 40 km/h

      V aute: toho bylo vic a radeji to tu nebudu rozmazavat, bo mi je z toho blbe…

      0 0
    • lusk  

      Pejska. Jedu si takhle na silnicce a tu mi do cesty vbehlo stene velikosti stredniho knirace. Ja stocil kolo doleva, stene taky doleva, tak jsem zatocil dopra, stene taky ;-) Nakonce jsme upadl na bok a to tak, ze to stene zustalo uprostred ramovyho trojuhelniku, nic se mu, krom leknuti, nestalo. Ja to odnesl vyronem ;-)

      0 0
      • lusk  

        jo a jeste tuhle nedeli jsem trefil vosu ..dobla me kousek pod voko…mooooc vesela zalezitost to byla

        0 0
    • Pavel  

      1 x zajíc, a dále v počtu neurčitelném žaby, hady, štíry, šneky, broucy (vše dle vzoru hrady, bo to bylo tvrdé). Zatím oddolávají psi, svině, děti a další vysoká či škodná… :-))

      0 0
    • Smazaný účet  

      Jo a jeste si vzpominam ze jsem jednou sejmul malyho kluka,vyhybal jsem se rodince pri jizde z kopce a on mi zpoza tehle rodinky vbehnul presne do cesty,uhnul doleva a ja doprava takze jsem akorat zmackl predni brzdu preskocil (dodnes nechapu jak) riditka i s klukem a celkem to ustal.Bohuzel na prcka spadlo cely kolo.Vstal byl ok,smal se,az se podival na palec u ruky a nehet mel kolmo k prstu,to se mu uz libilo min.Ja byl posranej ze dostanu do drzky od rodicu,ale ti byli ferovi a uznali ze kluk si za to mohl sam…

      0 0
    • Luk02  

      Veverku :-(, ale rozdejchala to kupodivu..přeběhla do půlky cyklostezky a když jsem přibrzdil tak se rozhodla, že bude přecházet ale rozdejchala to snad..

      0 0
    • Alty  

      Brouka. VW brouka…

      0 0
    • B0B0  

      Raz sme sa rozpravali s kamosom a vravel som mu, ze som raz skoro zrazil vtaka. Isiel som tak rychlo na biku, ze len tesne prefrngol pred ksichtom. On mi na to, ze skoro zrazil rybu. Najprv som sa uchechtol ale ked vysvetlil, tak to bolo jasnejsie. Vyplasil vtaka, co prave ulovil rybu. Tak mu pustil tu rybu rovno pred kolesa. Len tak tak to vybral. :-)

      0 0
    • Martula  

      Letos v „zimě“ jsem přejela obrovskou žížalu…asi tak 10. ledna..:) jela jsem do kopca, tma před očima..:) pak na mě kamarád zařval: ,, Marťule, tady se plazila žížala. teď v lednu, chápeš to?:)" Nj. letošní zima byla paradox.

      No a jednou na silničním závodě si říkám, že co tady tak pořád lupe… no a ono to byly malinké žabičky.. :( Bylo to, jak kdyby jste praskali ten bublinkový igelit, co se dává do beden s elektronikou proti poškození..

      0 0
    • fíha  

      Prednym kolesom macku. Ked odchadzala, tvarila sa nasrane.

      0 0
    • nooski  

      Slepici ježka (to byl v noci a já ho jenom líznul, jsem se otočil a už prchal někam do lesa) kočky mi běhají akorát pod auto. No a psy buď kopnu (když chce ochutnat tretru) nebo jsou rozumní a uhnou sami.

      0 0
      • lenunka  

        tak já zatim nic, ale sotva těsně za mnou proběhl za kolem kanec. Docela překvápko. A pak taková příhoda: Jedna pani jela po cyklostezce takovým tím výletnickým tempem a za ní si to mastil týpek o poznání rychleji. A jak si to tak šine za ní, chce ji předjet a ona mu udělala myšku doleva. On přelít řidítka, pani taky, ona jela po břiše a on to měl lepší, pač ležel téměř na jejích zádech:o) Při jeho otázce " ženská, co to děláte?" mu nevinně odpověděla, že se vyhýbala šnečkovi:o) Je to úsměvná historka, ale nechtěla bych být v kůži tý pani:o) Když přijela domů, tak manžel asi koukal, jak se mu může jeho druhá polovička takhle zřídit na rovný cyklostezce podél Labe:o))

        0 0
    • Gorgov  

      tak zatim nejvetsi „ulovek“ byla docela velka kolie v modransky rokli. Ale nastesti se skrcila, takze sem ji prejel jen zadnim kolem, prednim sem ji v podstate preskocil:)

      0 0
    • vojtechposmourny  

      Jo. Asi v osmi letech svojí učitelku hudební výchovy. Já si rozbil hubu, u ní to odnesly silonky :-)

      0 0
    • Lukecz  

      Včera sem málem přejel slepici v Suzuki Wagon R co mi nedala přednost a dneska pro změnu černou veverku :(((, už sem jí chtěl kopat hrobeček když ta potvora ožila a utekla na nejbližší strom, holt tuhý kořínek :)

      0 0
    • audiac  

      a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci… =)

      0 0
    • fr33k  

      Ja prejel mys. Tak jsme jeli v baliku na silnici a najednou vyhupsla ze skarpy a rovnou pod kolo (horske).

      0 0
    • Martin  

      na cesťáku nemám žádnej frag, na horáku jsem jednou fragnul hada a párkát mě málem dostal jelen nebo laň. a jednou mě pěkně vyděsila kočka na cestě mezi poli… taky si málem připsala padlýho bajkra

      0 0
    • dizel  

      povedzte mi aky je rozdiel medzi snekmi, hlemyzdmi a slimakmi?

      0 0
    • Beeda  

      ja jednou narazil naporadnyho vola:-)

      0 0
    • Lowrider  

      Dnes večer dva šneky v rozmezí dvaceti minut. Fakt mě to mrzelo…

      0 0
      • wridfe  

        já jsem jednou trefil slepici:-( ta to asi přežila, když sem vstal tak tam bylo jen peří a slepice nikdy :-) akorát jsem musel měnit omotávku. od ty doby se slepicím radši vyhýbám

        0 0
    • black.horse  

      no, teďka v sobotu sme s kámošem jeli se lehce projet a kámoš přejel na sjezďáku nějakýho malýho psa… předním i zadním, ještě že má ty zdvihy:-)

      0 0
      • Misiak  

        aj si to vsimol? alebo sa o tom dozvedel az neskor z tvojho rozpravania? :)

        0 0
        • black.horse  

          ale jo, jedeme vedle sebe a proti nám ta chlupatá štěkající veverka… tak sme jeli kus od sebe, že proběhne mezi námi nebo se vyhne vedle a psovitá minišelma si to stylem kamikadze namířila přímo pod jeho pneu:-D tak hamtnul na brzdy ve snaze to zmírnit, ale oběma kolama ho ještě malinko zaryl do země:-) zda přežil či ne, sme neřešili a jeli dál, někam se to odkvílelo do dálky a majitel utíkal za tím… má si tu krysu hlídat nebo vodit na provázku… stále říkám, že tyhle divnosti jsou zdegenerovaný šlechtěním, řádnej pes by uhnul a nebo kámoše zakousnul pod krkem:-)

          0 0
    • Biker jak Pes  

      No, jednou jsem trefil na silnici velkého ritchbacka do boku. Let přes řídítka, ohnutý dual, sedřený bok a pes s řevem odkulhal kdesi pryč… ;))

      0 0
    • Cobol  

      Jednou sem se málem srazil se srnkou – vyskočila z pole na polní cestu přímo předemě – chybělo tak půl metru jak sem to pěkně vysmykoval – byla docela velká z tý blízkosti…

      0 0
    • bogic  

      Akorát mrtvý

      0 0
    • coolboy  

      Když jsem byl malej a na kole jezdil jen proto, že jsem musel :-D tak jsem přejel kohouta. Vběhl mi do cesty, já jsem sletěl, trochu se podřel a kohout asi skončil v polívce

      0 0
      • madcat  

        Tak to dopadlo ještě dobře. Opačně by tě to mrzelo asi víc :-))

        0 0
    • wendak  

      Jednou slepici (babka to málem odnesla infarktem) a jednou užovku v zatáčce ve sjezdu :-(

      0 0
    • vasa  

      Pokud nepočítáme takovy ty slimaky, hlemýždě a žížaly, kterých si stejně nevšimnu když je přejedu tk sem nic živýho nepřejel. Ale jednou sem si to tak vestoje šlapal do hodně prudkýho kopce, na lesní pěšině, čumím přímo pod přední kolo a najednou asi o 5cm minu předním kolem mrtvýho zajíce.. byl už napůl rozloženej, prostě hnus a těch odporných much kolem.. fakt sem se lekl, nedokážu si představit že bych do toho najel s mojim krásnym kolem:D

      0 0
      • goofy  

        No to mi pripomina, jak jsem onehda sel z jedne „zabavy“. Si to tak kracim ze siroka po asfaltu a najednou zmercim neco na asfaltu. Dojdu k tomu pytliku, kopnu do toho, a ono to prejety jezek. Fakt hnusny pocit. Hned jsem byl strizlivy :o)

        0 0
    • starla  

      noo, vzhledem k tomu ze jsem coura, tak se stihnu vetsinou vsemu vyhnout. takze to odnesli jenom slimaci a dneska malem slepys, ptze jsem ocumovala kolem. beztak byl ale asi tuhej. uch, musim to zaklepat.

      0 0
    • marekmaue  

      No mynule sem přejel ještěrku jel sem asi 17km/h a vona mi vběhla pod přední koloa už sem nestih ubrzdit… a dost často si špiním kolo přejetýma slimákama plazíjcíma se po silnici…

      0 0
      • bezhlavy jezdec  

        Ja před necelym tydnem kdyz sem jel z prace v noci plnou rychlosti tak sem si svitil po tenke polni ceste trusfire Z6 a jel jak utrženy z retezu a naraz pod sebou slyším jak neco zarvalo nebo nejaky zvuk tak se vratim a tam 10 metru za mnou na zemi prevalcovanej obrovsky ježek :D No další den sem jel zatrest do prace proti vetru a zadni kolo podhuštene :D

        0 0
    • ZuzicK  

      100 :-)

      0 0
      • bezhlavy jezdec  

        Tyvoe ale jak sem se vratil tak on jeste zil ale smrdel jak zdechla kočka az se mi natahoval kybl.Ale pro cyklistu neni dobrej napad prejet jezka obouma kolama.Se divim ze sem nebyl celej prošpikovanej :D

        0 0
        • pee.tr  

          Před lety mi ježek vběhl pod kolo na silnici. Snažil jsem se mu vyhnout, ale jak jsem udělal oblouk, on se začal taky vracet. Jet rovně, tak ho minu, ale takhle už to nešlo změnit a přejel jsem ho. Drnclo to a já se otočil a ježka šel hledat. K mému překvapení jsem ale ježka nenašel ani na silnici ani ve stoce, tak dodnes nevím, jak dopadl.

          0 0
      • nitraq  

        100 zvířátek? Ty vrahu!:D

        0 0
        • ZuzicK  

          :-( Přísahám, že jsem zatím nepřejela nic co by drnclo, 100 mravenců, broučků, slimáků nebo žížal ale na kontě už určitě mám..

          0 0
    • mastihuba  

      loni sem převálcoval muflona takže jelen, jezevec, muflon, co bude dál? :)

      0 0
      • KubaBajk  

        Já jednou na fechtlu napletl do předního kola slepici. V pohodě jsem jel dál, hlava někam odletěla, slepička holt bez hlavy už nikam nešla.

        Jinak kamarád coby détě střílel vrabce vzduchovkou a já pak na nich s fechtlem coby dítě házel zadním kolem smyk, aby z nich byl mastný flek. To se ale asi nepočítá. Je to hnus, ovšem po psychické stránce jsem normální :)

        0 0
        • Mig_all  

          tomu bych moc nevěřil, že jsi normální…

          0 0
          • KubaBajk  

            Bylo mi jedenáct. Na vesnici dělají kluci všelico. Nafukují žáby, odstřelují stromy, střílí ptáky. Věř, že jsem v pořádku.

            0 0
      • pepek  

        Myslím, že v tomto dredu vedeš asi o 10 délek, Franto :-) Asi tě nikdo nedožene.

        0 0
    • Luky11  

      Slepejše

      0 0
    • jIrI___  

      Ne, jezdím ohleduplně.

      0 0
      • Mig_all  

        Kromě slimáků a podobné havěti jsem nic většího nezabil ale do cesty mi poslední dobou x krat vběhl bažant či srnka, vubec se ty svině nebojí…

        0 0
    • Kublaj  

      Zatim jen jednu slepici :)

      0 0
      • bezhlavy jezdec  

        Ja toho jezka okukoval tak 5 minut vypadal ze zije nato ze ho prejelo 115 kilo ale pokud dá štesti tak mozna dneska tam pojedu znova jestli je tuhy nebo ne .Hlavně bych ho nechtel prejet znova :D

        0 0
    • Corydalis  

      Mně se loni v době sklizně obilí podařilo přejet potkana, co mi vletěl přímo pod přední kolo, pak nějak odskočil nahoru a dozadu, že jsem ho při šlapání nakopl špicí tretry. Takže od předního kola letěl na tretru a od tretry opět na přední kolo. A mám pocit, že vše přežil a zas odběhl někam do obilí.

      0 0
      • Ralan  

        Já si vždy říkal jak někdo může trefit nějakou myš, že to musí být sakra náhoda. Až do včerejška, kdy jsem na cyklostezce viděl dva hraboše úplně zaválcované do asfaltu.

        0 0
        • ZuzicK  

          Mě při sjezdu na silničce tak při min 30kmh proběhla myška mezi předním a zadním kolem.. nechápu, ale nedrnclo to, tak se jí asi nic nestalo :-)

          0 0
        • pee.tr  

          Náhody to jsou někdy velký. Nevěřil bych tomu, ale před lety jsem dělal brigádu u geodetů a když jsme měřili u nějakých chat, zrovna když jsem se rozešel od bodu na jinej bod, vběhla mi myš pod nohu tak na poslední chvilku, že jsem už ani v chůzi nic nemoh udělat a nechtě jsem ji rozšlápnul.

          0 0
          • Mig_all  

            kamarad zase vzal krovinořezem mladeho zajíce, nechapu proč neutekl byl tam zalezlej, nešlo ho vidět a potom… no fuj nepral bych vam to vidět…

            0 0
    • stanik 2  

      Včera u Třebovic v kopřivách jsem něco přejel ,smrdělo to pivem a řvalo ku.va ,tak nevím co to bylo

      0 0
    • KarY.1  

      Nedávno jsem přejel černou kočku (no na sviňu jsem pověrčivej . Jedu si z kopečka na novém kole a v tom se vyřítí kočka a než stihnu z multivermírné na běžnou rychlost zpomalit přejel jsem tu kočku celým zadním kolem. Ja v šoku, kočka udělala nějakej přemet a zdrhala zpátky někam do louky. Celou cestu jsem už jel s divným pocitem , jelikož jsem nevěděl co se ještě stane a naštěstí nic. Po 10 dnech jsem jel stejnou cestu,ale už jsem si dával pozor a naštěstí vše v pořádku.

      0 0
    • Georrge  

      pod kolo mi skáče kde co, naštěstí jsem ale ještě nic netrefil… dneska to byla nějaká doga na řetězu co na mě vyběhla zpoza boudy na staveništi, a pak mi těsně před kolem proletěl pták… sejmout ptáka v letu, to už musí být dobrá haluz :D jsou to magoři ti ptáci…

      0 0
      • TeryPV  

        To se mi stalo jednou na úzké cestičce při výjezdu z lesa na louku…kosák trouba seděl v trávě a nebyl vidět a jak to tak valím mírně z kopečka asi tak 25km/h tak mi vlítl přímo pod přední kolo:( Jsem ho musel dorazit a pohřbít:-(

        0 0
    • vasek80  

      Bohužel jsem přejel 2 ještěrky a oboum jsem musel potom ulehčit podrážkou. Pokaždé když jedu okolo těch míst, tak si na ně vzpomenu.

      0 0
    • Nerez  

      To já jsem jednou málem sundal Užovku. Jeli jsme s mladou po cyklostezce, která vedla lesíkem, bavím se s ní a najednou zařvala bacha, mrknu před sebe a užovka vyjela z trávy na asfalt. Sem jen cukl řídítkama, být užovka o 5 cm delší tak bych ji přejel :D

      0 0
    • Smazaný účet  

      Pár zážitků už mam. :)

      http://www.bike-forum.cz/…sejmuli.html#…

      0 0
    • omg.bart  

      Krom hmyzu na obliceji a helme, prejetych sneku, zizal a zab jsem zatim nic velkeho netrefil :).

      Ale jednou vecer po tme, kdyz jsem se vracel pesky z rande, jsem nakopl chudaka jezka. Smotal se do klubicka a ja si s nim zakopal. Doma na svetle jsem mel v bote asi deset bodlin:).

      0 0
    • Smazaný účet  

      dneska cca v 16h ježek přes silnici v Třebáni…ilnice rozkopaná, nic tam nejezdí a my se vyhnuli…ježek vypadal docela busy :-)

      0 0
    • vasek80  

      Včera při nočním bikování mi tak dlouho přebíhala myška ze strany na stranu až se trefila přesně pod 2,25 ralpha. Dvě XML-U3 ji asi překvapily.

      Chuděra, ani jsem ji necítil, ona asi také nic.

      0 0
    • JDF  

      Zatím jsem měl vždycky štěstí, nejčastěji se potkávám natěsno s ježky a především zajíci. Obzvlášť letos jsou nějak přemnožení.

      Mým snem je ale přejet Olkyce.

      0 0
    • Smazaný účet  

      A dá se považovat nafintěná blondýna s brejlema jak masařka taky za zvířátko?

      0 0
    • Chruf  

      Jedu večer z garáže a spoza aut vyběhla ječící kočka. Nedalo se to ubrzdit a tak jsem ju přejel. Ještě že jsem nejel pomaleji, protože ju honil nasranej labrador, kterej měl co dělat aby nepřejel mě.

      0 0
    • cabbage  

      Vlčáka.. tedy na přejel, ale nárazem odšoupnul.

      0 0
    • Peka  

      Nedá mi to…http://www­.youtube.com/wat­ch?v=2kNeIu2I-Sg

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.