• lukas.rychter

    Nikde jsem nenašel tak aktivní forum jako toto, i když se má prosba netýká kola, který mám taky rád, tak bych tu rád našel pár lidí, který by dokázali podle videa říct, co zlepšit na mé technice skatového lyžování. Bude toho hodně, proto sem nedám link a zašlu ho případnému dobrákovi na mejl. Děkuji moc případnému kolegovi běžkaři.

    0 0
    • biker007  

      zkus www.forumbezky.cz

      0 0
      • lukas.rychter  

        No to jsem koukal, tam reaguje strašně malinko lidí a příspěvky jsou starý měsíc a víc. KOukal jsem, že tady běžkám holduje taky spousta lidí a já, tím že začínám a jsem samouk, tak bych rád slyšel připomínky, nehledám nějakýho borce, co vyhrál olympiádu :), ale někoho, kdo by mi k tomu něco málo řekl, třeba vystudoval peďák a na těláku to měli povinně.

        0 0
        • ziki007  

          Pro začátek jednoduše musíš pilovat rovnováhu a hodně jezdit bez holí – nějaká cvičení třeba zde: http://www.youtube.com/watch… . To je asi nejsnazší cesta, jak se naučit správně bruslit.

          0 0
        • Nikovlas  

          To si raději nechám poradit od běžkařů než od někoho, kdo se to učil povinně na peďáku :-D Ale pravda – pokud chceš reakci od 20 a více lidí, pak forumbežky není to správné místo – tam pravidelně reaguje jen několik lidí.

          A ještě dodám – možná se najde někdo, kdo se tě bude doprošovat o ty videa, ale pokud můžu mluvit za sebe, tak když uvidím odkaz, kliknu na něj a případné chyby okomentuju. Pokud žádnej odkaz nevidím, prdím na to – já tu nejsem ten, kdo chce něčí pomoc.

          0 0
    • mr.antik  

      tak to hoď sem a bude tu příspěvku tisíc :-)

      0 0
    • ToBla  

      Nejsem si jistej, že rozbor videa nějak výrazně pomůže. Ale jestli můžu doporučit, tak v Bedřichově v Jizerkách má školu lyžování Mára Pazderský. Vyplatí si zaplatit výuku, pokud se chceš někam posunout. Dělaj se tam různý metodický řady a hned ti opraví chyby…

      http://skiservismara.webnode.cz/…ho-lyzovani/

      0 0
    • McBlacky  

      v profilu stejně nemáš nic vyplněného, tak co ti to udělá sem to video dát? Podle mě ti to pak pár lidí okomentuje a může být i podmětná diskuze o detailech, které ne každý postřehne.

      0 0
    • Danikklotz  

      Doporučím www.skolabezky.cz i toho Máru…

      Mě ta škola celkem dala, i když už jsem docela jezdil. Výběr je klasika i skate.

      Ale video se klidně hoď…

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce