• johny.h

    Poradíte jaké lyže a boty pořídit? Vázání Pilot SNS. Lyže Atomic Race Skate 08 mají novější skluznici „4000“ www.lbs-sport.cz/…-skate-07-08 proti Atomic Pro Race Skate 07 „3000“ www.lbs-sport.cz/…o-race-skate.. Nevím, jestli ten rozdíl ale poznám:) Boty jsem chtěl Salomon RS skate 07 www.lbs-sport.cz/…on-rs-carbon bohužel už nemají ve výprodejích velikost stejně jako Atomic Race Skate 07 www.bradsky.cz/index.php?….. Tak musím volit dražší letošní modely. Co doporučíte?

    0 0
    • přišlapávač  

      čau, s lyžema neuděláš chybu a ten rozdíl opravdu asi nepoznáš ;-) …leda že bys sis před každým tréninkem měřil rozjetí skluznice :-) …a boty bych vzal asi salomon, jsou tužší a navíc bradskej má ty atomici nějaký vyblitý, jako barvy- červená je růžová a tak, nevim kde je bere…

      0 0
    • jožin2  

      Něco podobného si asi budu také kupovat. Jen se rozmýšlím nad vázáním. Doteď jsem jezdil na turistickejch salomonech a obyč. vázání sns a furt jsem měl botu mimo tu drážku, zapadla až při došlápnutí – prostě to má takovej vakl a při bruslení by mi to asi vadilo. Ti co mají nns ( rottefelu )takový problém prý nemají. Nevím jestli by to vyřešila koupě vyššího modelu vázání a bot sns.

      0 0
      • Mug  

        No k SNS vázání musíš mít botu se dvěma osičkama jinak to asi nefunguje dobře. Na druhe ose je pak připnuta pružina jež přitahuje vázání potažmo lyži – nahrazuje to ten blok gumy ve špičce. Moc si nedovediu představit jak by to fungovalo u bot pouze s jednou osou. ALe třeba máš na mysli nějaký jiný model vázaní než mám já.

        0 0
        • Gorgov  

          tohle plati pouze pro pilot, ostatni sns maj jednu hrazdicku jako rotefela.

          0 0
        • jožin2  

          No rotefela má taky jenom jednu osičku a funguje. Jestli to chápu dobře, tak když koupím botu salomon s podrážkou sns pilot a vázání sns pilot, bude to sedět. Ale na to turistické sns vázání pro jednu hrazdičku si ty boty vzít nemůžu!? Tak to asi volím rotefelu pro jednoduchost a variabilitu.

          0 0
          • Daf  

            myslim ze boty sns pilot s klasickym vazanim sns fungujou.

            0 0
            • Maadaf  

              Pilotovy boty do profilu upnout jdou, ale protoze nejsou delany na flexor – neni tam ta operna plocha nad hrazdickou a spice boty je vuci hrazdicce predsunuta – tak se hodne blbe ohyba a je imho douhodobe nepouzitelna.

              0 0
    • johny.h  

      Tak jsem objevil zajímavé slevy a už je to vše doma. Lyže Atomic Race Skate 4500Kč, boty Salomon RS Carbon 4200Kč a vázání Salomon Pilot 1300Kč. Podle mě dost dobrý ceny. Ale zahlíd jsem lepší, ale pozdě, v Hudy sportu.

      0 0
      • přišlapávač  

        Dobrá volba :-)

        0 0
        • johny.h  

          Taky moooc hezký, ale na tohle nádobíčko nejsem dost dobrej. To moje je pro mě už tak dost nadhodnocený. Tak se mu musím snažit vyrovnat:) Potřebuju pořádnou lekci jak na to. Základy snad zvládám, tak teď to vypilovat.

          0 0
    • skier  

      Když tak sleduji ty dlouhodobé předpovědi tak Ti poradím nekupuj žádné. Snad jen kdybys bydlel 1000 m.n.m. :-))

      0 0
      • johny.h  

        Dlouhodobý předpovědi nesleduj. Na podzim říkali, že bude letos hodně krutá zima. Pak to změnili na zimu jako loni a podívejme. Zlatá střední cesta. Zatím paráda. Jinak Bedřichov má cca 800 – 1000m.

        0 0
    •  

      666er for ever!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.