Toto si přečtěte !!! Aneb Nejdražší maraton

9 nepřečtených
  • rodriguez

    Dnes sem viděl dost dobré plakát lákajaící na 10 Hodinovej Maraton ve Spinnignu (Vyškov). Na tom by nebylo nic špatný..až po tom, co sem uviděl dodatek:„Přijdtě, kola nebudou! Rezervujte se apřihlašte se už dnes! JEN 750KČ!!“ Tak to je supr…800kc..za 10hodinové maraton na spinneru..kolik bude občerstvovaček 8-)) a jaky bude převýšení 8-)) případně cena pro první desítku v cíli se bohužel na plakáatu neuváděla 8-))) ale akca která stojí 2× tolik co maraton, kde je daleko náročnější zabezpečění…to už přece za něco stát musí !§ 8-)) takže se tam sejdem.co říkaáte ?

    0 0
    • Clodman  

      No tak u nás platíš za hodinu spiningu 60 Kč to by bylo x10 za 600 no a když dostaneš nějaký to občerstvení.. Jinak mi to připadá jako docela hovadina.10 hodin na kole to je bez problémů (když je forma), ale na spinningu bych to nevydržel.

      0 0
    • Staenly  

      Vyskov rikas…No sem o cad, tak zjistim o co de, kdes to videl? Ja sem zadny plakaty nevidel, na zadny se nedivam..:) Tak se tam teda sejdem, co to je 800Kc za 10 hodin celkem nezazivnyho poceni…:)

      0 0
      • rodriguez  

        je to u nás nahoře v Kasinu (ve voj.škole) 8-)) u vstupu..obrovské 2mx1m plakat

        0 0
        • Staenly  

          Tak to to mam jenim kousek, kdyz zbyde cas, tak se pudu juknout…:)

          0 0
    • zirecek  

      Mi pripada, ze vyse startovneho je nutna. Protoze abys vydrzel 10 hodin, toz to uz musis velkou naturu a motivaci v tom, ze za ty prachy cos vrazil to proste vydrzet musis!!! :-)

      0 0
    • vtt  

      tak to je husty. ja byl jednou na 3 hodinovym, docela to bylo v pohode stridalo se tam 6 instruktoru, takze nebyla nuda. Bylo to v Pze za 199kc-to jsem zaplatil z firemni permice, a tam jsem dostal iontak a nejakou Niveu, ze ktery mela radost pritelkyne rikala ze stoji tak 200kc, tak at jdu priste zase. vetsinou tyhle akce maj nejakyho sponzora a jsou pro to fitko neziskovy!!!

      0 0
    •  

      Máme rádi zvířata!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.