fourcross - co to ten Prokop vlatně jezdí?

9 nepřečtených
  • stanley

    Může mi někdo rychle a výstižne vysvětlit co je to ten fourcross ? Toto není provokace…Dík.

    0 0
      • stanley  

        Jó tak dík to už jsem někde na eurosportu viděl. Bylo to dost brutální. Uf jestli je v tom ten M.Prokop MS tak to klobrc dolů… Dík za nakopnutí.

        0 0
        • Radek Broz  

          uff, ten nadpis mi prisel jako provokace, ale uz se mi tep pomalu zklidnuje ;-)

          BTW: Zatim zadnej komentar o tom, ze se Prokop vozi z kopce od nekoho, kdo byl 2561. na Krali Sumavy? Prekvapujete me:o) (pokud sem chodi nekdo, kdo byl 2561., tak promin – to cislo je nahodne a jakakoliv podobnost se skutecnosti je ciste nahodna)

          0 0
          • TinkTink  

            Tak ja si treba dneska vyjel specialne na 10km na bajku ciste proto, abych si vyjel jeden kopec na cas…nic vic…nic min…a i tak si myslim, ze Prokop je nehoraznej rizek, kterej proste umi :)…

            PS: 3.7 jedu Drasala…nechces se pridat? :o)))

            0 0
            • Radek Broz  

              Hele, ja neodsuzuju zadny jezdeni (i kdyz to, ze ma kamos 3 silnicky a 2 XC biky porad nechapu:o)) – vcera jsem jel na RBcku kolem 40 km vicemene po acku (jednoprevodnik, sedlo dost nizko, vyrazne podhustena Tioga), protoze jsem se proste jel s kamosem projet (zatim rehabilituju ruku po zlomenine – jinak bych tam spis dojel autem a jezdil az tam:o) Dokonce asi zbastlim XC kolo ze soucastek, co se mi tu valej (casem to stejne dopadne tak, ze to bude mit vepredu Z150 :o) Jen me vzdycky vytocej lidi, co si myslej, ze to dolu jede samo a neuznaj, ze by je DH/4X zavodnik vetsinou hrave predjel i do kopce (viz. treba Boots a drahova cyklistika). Necetl jsi nedavno ten komentar na idnes „jak tomuhle muze nekdo rikat sport? jedu si to do kopecka, cestou me 3× predjede pomalovana dodavka, vyskacou z ni ochranicovani bikeri a jedou dolu. a dodavka pro ne jede“? ;-) a 3.7. jed radsi na Invazi Do Geiskopfu :D

              0 0
    • stanley  

      Pochopitelně to byla trochu provokace. Byl jsem zvědav, kdo se ozve první. Typoval jsem Pád_listu a sem se trefil.Jinak nic proti DH,ale já po sjetí jedné sjezdovky v Orlických horách radši jezdím do kopce.

      0 0
      • Radek Broz  

        Padlista byl proti me ve znacny vyhode, protoze u toho drepi i pres den:o)

        0 0
    • Radek Broz  

      Jo a DH je neco dost jinyho…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.