• jonti

    Zakládám toto téma ohledně závodů kolopro. Zítra se jede Úpice a už se těším. Jedu se startovním číslem 62 a chci být pod 50. Trať by měla být docela technická a těžká. Koho z BF tam půjde potkat?

    0 0
    • orm  

      Mě tam tedy neuvidíš, ale poreferuj sem pak ty nové tratě. Úpice bývala hezká, ale co to přešlo pod KPŽ, tak to šlo do ******. Maraton se zkracoval a zkracoval až ho úplně zrušili a zůstala jen krátká trať, kterou ořezali o techniku. Nová trať vypadá slibně a v některých částech se vrací ke kořenům, proto by mě pak zajímalo jestli tomu tak opravdu bylo, tedy pokud pamatuješ staré a nové. Díky.

      0 0
    • michal96  

      Mě ne mám zlomenou klíční kost jinak bych jel,letos je trať změněna a pojede se částečně po puvodním Apači takže to bude super mám to tam projetý jsem z Náchoda

      0 0
    • jonti  

      Nakonec jestřebky super krásná a těžká trať. Píchl jsem asi na 15.km předek i zadek v šotolinovém sjezdu a tím pro mě závod skončil. Dojel jsem to nakonec nějak jako výlet kombinovaný s intervalovým tréninkem. Děkuji číslo B322 za zapůjčení pumpy a doprovodním jezdcům bez čísla za duši.

      0 0
      • Rubi  

        Me osobne tezka neprisla (nejsem extra sjezdar tezkych veci), ale je to presne takove xc jake mam rad, nic extremniho, ale zaroven slusny teren a hlavne to bylo dost jezdive. Nejvic se mi asi libil ten prudsi singl mezi kameny koncici zalamovackou doprava.

        Kazdopadne konecne jsem se trosku rozjezdil a 50 utekla jen o kousek, v pulce jsem se neudrzel dobre skupiny a od 40km jsem jel solo.

        stale vic chci 1*10/11, porad me zlobi smyk na epicu, bud neshazuje dolu, nebo na poslednich pastorcich dre retez o klec, furt se v tom hrabu a furt to v tahu neni ono… v tom prvnim prudsim stoupani v lese jsem musel jet velkou pilu na 38/36, ale zas to vcelku jelo

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.