• quiq

    zdravim, mam dotaz ohledne smysluplnosti %SUBJ. Chystam se na delsi turu na kole a jelikoz se letos hojne vyskytuji privalove prehanky a zaroven neni zrovna vedro, premyslim, jak uchranit tretry pred promacenim… Znamy rikal, ze pouziva navleky …zkousel jsem je sehnat, ale vsude maji jen zimni a navic se na me divaji jak na blazna, ze to v lete nikdo nevozi…chtel bych se tudiz preptat na vase zkusenosti, jak uchranit tretry pred vetsim promacenim…

    diky za reakce

    0 0
    • Pavlos  

      igelitovy sacek???

      0 0
    • Brouk_Pytlik  

      Igelitový sáček – viz níže – zaručeně nepomůže. To proto, že se v něm noha spotí tak, že bude stejně mokrá jako kdyby byla na dešti. Igelit za tohoto použití podporuje různý houbovitý a plísňovitý bujení, což je asi trochu na prd :-). zkus klasický neoprenový, ale v tom se noha potí taky trochu. Prodávaj se i Goretexový slabý, ty by taky mohly pomoct. Pak se nabízí ještě starší fusekle s vystřiženou dírou na kufr, ale to je dobrý když je studenej vítr, to se promočí :-).

      0 0
      • quiq  

        z igelitoveho sacku taky nemam moc dobry pocit, asi by se musel i nejak oblepit izolepou aby to neplandalo…

        >Prodávaj se i Goretexový slabý,

        nejaky slaby navleky prave shanim, ale nikde je nemaj. Nevite nekdo kde bych je v Brne sehnal (vetsinu oblibenych obchodu jsem uz obesel) ..jedu za par dni, takze pripadne odkazy na inet obchody mi asi nepomuzou ;-)

        diky

        0 0
        • Brouk_Pytlik  

          aha no já právě myslel že v kameňáku to maj. možná. sem je viděl sice v cizině, ale u nás taky budou. No ale jestli je nemaj ani v Brně… heleď tak zkus i něco obvolat, myslim že by ti je třeba i rádi poslali z kameňáku na dobírku, kdybys je na netu nesehnal. Ale kde přesně to fakt nevim, nějak po obchodech moc nebrouzdám.

          0 0
        • Brouk_Pytlik  

          www.bikemarket.cz/page14_1.htm sou tam i jiný tak to projeď

          www.author.cz/index.php?… – ty Windstopy

          prostě zadej do vyhledávače „návleky na tretry“ a projeď to, něco se sežene určitě.

          0 0
          • quiq  

            diky za tipy, uz jsem taky hledal na netu. Problem je, ze ty tenky v obchodech nemuzu sehnat a jakakoli akce s postou je pro mne uz pase. Asi jsem se mel zacit zajimat driv ;-) Prinejhorsim koupim ty zimni…

            BTW ty ceny jsou fakt drsny, asi to vazne moc lidi nekupuje ;-(

            0 0
            • Vojtíšek  

              a co www.kalas.cz ?

              0 0
              • quiq  

                zatim nejlevnejsi co mi v obchode nabizeli byly za 350,– (zimni) tady ty ceny jsou o HODNE privetivejsi ;-) myslim ze pro me ucely by mi stacil ten nejlevnejsi z Elastanu. Zkusim jeste projit nejaky kameny obchody…nemate nekdo nejaky tip (Brno), kde by mohli mit (rozsirenou) nabidku od Kalase?

                0 0
                • Jester  

                  Veci od Kalase maj v Hape. Ale nevim jestli maji „rozsirenou“ nabidku.

                  0 0
                • Uža  

                  No nevim, jestli ti navleky z elastanu nejak vyrazne pomohou proti vode…

                  0 0
                • Mamutt  

                  když do Kalase ještě během dopoledne zavoláš, budeš je mít zítra doma.

                  0 0
    • Beeda  

      No tak to v tom kramu jsou asi hujeri co moc nevyjizdej, letos jsem se uz parkrat vyuzil. Ja mam dvoje , jedny nepromokavy neopreny od BBB ty ale stoji asi 850kc, pak mam ale normalni letni od Axon asi za 450kc, chranej proti prochaldnuti/vetru ne proti desti www.axonsport.cz strankach jsem je nenasel, skuz tam zavolat). Jeste by se hodily takovy ty „sprcky“ ale ty jsem zatim nevidel/nesha­nel. B.

      0 0
    • Paja  

      Proti desti vyrabi prazska firma Cycloschein navleky z materialu Porotex(Gumotex Breclav), prodysny nepromokavy, jsou ale jen silnicni, chodit se v tom neda, bo by se brzo znicily.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.