• vlad@

    Dnes jsem mel zkaženou jízdu,tak jako obvykle batoh plnej co k tomu patři ,rezervoár 3l plnej ,žrádlo,atd..Plá­noval jsem dnes po vsetínském hřebenu do V.Karlovic a na Kohútku a jedu jedu pohodička na celej den. Dojedu na Cab a dal a v jednom useku je kaluž a hodně bahna zkaženého a smradlavého.
    Pokaždé to přejedu ,ale dnes ne ! nějakej kreten tam nahazel větve a haluze ,tak jsem se v tom zamotal a než jsem stačil vytáhnout tretru pedálu ,tak jsem v tom ležel celéj ve smradlavém bahně jako prase to byl, ale smrádek smrděl jsem močů, nebo nevím možná se tam někdo vychcál a pak se to zkazilo .Pul těla v bahně, jako prase ,to raději v letím do potoka ,než do zkaženého bahna.Ještě že nebylo takové vedro ,jinak by mě mouchy pronásledovali až domů. Ještě jsem jel tak 15km,ale to se nedalo bahno v trenkách a prdeli .Se nedalo šlapat promočeném.Proste bahno všude,pak jsem to vzdal a jel zpět. To se zase něco povedlo????

    P.S bacha na hluboké kaluže a bahno,není vyloučeno ,že tam je něco naházeno..

    Máte také něco podobného za zážitek ,a? se také pobavím…

    0 0
    • Biker jak Pes  

      jo taky jsem tak vyvrátil ale to mi sjelo kolo a nebyla tam kaluž ale jen takvé vlhčí bahno takže jinak oproti tomu tvému asi nic moc, jinak to asi byla chutovka co?

      0 0
    • Smazaný účet  

      Slanske vrchy medzi Makovicou a Herlanami. Sli sme dvaja a partak zahucal do bahniska rozpracovaneho od divych svini. Malo taku optimalnu hlbku a hustotu, ze sa tam tak prilepil, ze bez pomoci nevedel sa vyhrabat. Domaci boli nastastie niekde na prechadzke.

      0 0
      • vlad@  

        Konecne nejaka prdel ,kdyz si to predstavim. Jak se rochni v tom bahne od svini,nejspis take pak vypadal jak diva svina.

        Nic ve zlem ,ale je neprijemne pak v tom pokracovat na kole.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Povodne som sa tiez skoro urehotal, nez som pochopil, ze je tam vlepeny tak dokonale, ze ak by bol sam, tak tam umre hladom. Poucenie: Nikdy nejazdi sam v neznamom terene. Pomocne poucenie: V terene s vyskytom divych svin nejazdi ako prvy.

          0 0
          • vlad@  

            Tak to ja jedine sam,semnou nikdo nechce jezdit. Nechapou proc jezdim treba 80km po hrebenech. Radeji sam ,nemusim se na nikoho ohlizet a kdyz se neco stane ,tak to je horsi.

            0 0
            • Smazaný účet  

              Jazdim sam casto. Ale vtedy bud po doverne znamych miestach alebo tam kde viem, ze ma tak do troch dni najdu (tolko sa da vydrzat – viac len sovietski namornici co bastili tu garmosku). Rozhodne vzdy s mobilom a snazim sa mat prehlad kde je najblizsie signal. No a potom dostane clovek obcas chut na jazdu v partii. PS Na to aby si bol samotarom mas este par desiatok rokov cas. Potom uz rovesnici budu opatrovat vnucata a uzijes si sola viac nez dost.

              0 0
              • dav33  

                Jezdím sám často,občas přemýšlím,jak bych někomu, kdo nezná trasy, popsal kde např v lese jsem .Jinak se sjezdíky snažím jezdit sám velmi opatrně.

                0 0
    • Wickey  

      :))) jo jo, nedavno jsem v jizerkach jel po hrebenech smerem na Jizerku, jsou tam takovy dreveny lavky pres raseliniste (vzdycky kousek lavka, pak bahnotrava a pak zas lavka). Kdyz jsem sjizdel s ty jedny lavky na travu, tak to tam bylo trochu mekci, predni kolo se mi zapichlo az po nabu, preletel jsem po hube pres riditka a zahy jsem poznal, ze mekci teren je i tam, kde jsem dopad, takze jsem se az po lokte, celym ksichtem a vlastne i celym predkem vykoupal v tom raselinisti a jeste jsem se otlouk o par sutru co tam chodci nahazeli aby to presli.

      0 0
      • pivař  

        Není to dokonce cesta jen pro pěší?

        0 0
      • kolombo  

        Taky jsem se chtěl zeptat, kterápak je to vlastně cesta, kde se Ti to stalo …

        0 0
        • gumid  

          Tohle je zcela jistě jen pro PĚŠÍ! Takže vcelku přiměřená reakce přírody na vetřelce.

          0 0
          •  

            No, tipnul bych si střední hřeben nad Jizerkou, cestou od Pytláckách kamenů přes Černé jezírka dále kolem rašeliňiš? Jizery k Předělu. Je to tak? Jinak já tam občas taky trošku bikuju, ale většinou kolo vedu a kochám se přírodou. Ahoj

            0 0
            • Wickey  

              jj, je to u pytlackejch kamenu, kdyz se jede ze snedavy, tak je to pred nima

              0 0
          • Wickey  

            pro pěši to mozna je, ale žadna cedule tam nikde nejni

            0 0
            • kolombo  

              Pokud je to skutečně ta hřebenovka severně od Jizerky, tak ta je minimálně v mapě značená jako zakázaná. Jak je to vyznačeno v terénu nevím, tam jsem to ještě neprojížděl. Vzhledem k tomu, že Správa CHKO celkem cyklistům neškodí, tak bych je zbytečně nedráždil průjezdy rašelinou v 1. pásmu CHKO. Jestli si chceš zabrodit v rašelině, tak červená značka od Prosečská chaty do Janova prochází rašeliništěm taky, je to v začátku sjezdu do Janova :-D

              0 0
    • gadzo  

      Ale ale, chlapeček spadl? Nauč se jezdit a nestěžuj si. chyba je v tobě a ne v bahně nebo nějakém kreténovi. A buď rád že tam nebyly ty muchy. To by pak asi bylo horší než kdyby tě někdo dusííl!

      0 0
      • vlad@  

        Stezovat? pak jsem se tomu smal.A chybu dela kazdej a navic to mozna delaji lesaci at tam nejezdime ???.Ja jezdim prevazne v lese a po hrebenech i mimo ne kde neni ani noha.Ta chyba v znikla ,ze jsem tam projizdel 3 v tydnu a nic tam nebylo v tom bahne,ale budu si davat pozor.Kdyz jedu neznamou cestou tak clovek dava vice pozor ,nez kde to zna a zna skoro kazdej kamen.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.