• zdar,

mam problem s tym, ze mi piesty na zadnej hydraulike nepracuju sumerne. Jeden dokonca odtlaci kotuc az skoro k tomu druhemu, ktory sa pohne iba minimalne.

Viete niekto pomoct ? Treba to rozobrat a vycistit ? Odvzdusnit alebo co ?

Dik za radu

0 0
    • lubos  

Copak, Shimano hydry ?

0 0
    • Jogador  

No já sice hydra nemám, ale nejde posunout celá brzda?

0 0
      • jack  

to se mi jednou taky stalo.sundal jsem desky zatlačil jsem oba písty co nejvíc a pak jsem zkusil pákou brzdit.když jeden nešel tak jsem to furt zkoušel dokola.pak mi někdo radil,že když se jeden nepohybuje tak ho mám vytlačit ven-unikne kapalina-musíš to pak znovu odvzdušnit a obvod pístu potřít vazelínous grafitem.

0 0
    • jankohrasko  

este skus piest, kt.viac trci zatlacit dnu a ten druhy povytiahnut… na hayesoch sa mi to podarilo…

0 0
      •  

oba piesty su nadoraz, netrci nic, len ked zabrzdim ten jeden prejde vacsiu drahu ako ten druhy

0 0
    • Lada1  
      1. spravne nasadit trmen, aby byl kotouc uprostred. Pokud jsou podlozky tak to odmerit suplerou. Pokud je moznost posunovani trmenu stranove (hlavne u vidlice) tak nedotahnout uplne, ale tak aby se trmen mohl pohybovat a po te protocit kolo a zabrzdit – toto nekolikrat zopakovat a pote pritahnout trmen

pokud stale trva pak- zkontrolovat, ze je kotouc dobre upevnen a neni krivy. Vyndat desticky a stlacit opakovane paku. Pistky by mely vyjet ven a s nema i trocha oleje. Zde je mozno jemne pistky maznout grafit. pastou, ale hlavne ocistit. Pote zatlacit, nasadit desticky, odvzdusnit

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.