• xhibit

Mam od znameho starsi hydauliky Hayes, nevim presny typ,dal mi je s novymi destickamy.Na kolo si je namontim bez problemu,menim je za puvodni mechanicke kotoucovky.Ale problem mam v tom ze desticky mam tak blizko u sebe ze mezi ne nenacpu ani kotouc.Jakym zpusobem u brzd nastavim aby byl desticky dal od sebe? Zadnou regulaci nikde nemaji,jen dole upousteci ventil na olej a jeste nahore u pacek sroubek s tesnenim… Nebudte na me sprosti :-)) pokud je muj dotaz hloupy ale v zivote jsem nemel s hydraulickyma brzdama co do cineni.. Diky za kazdou radu.

0 0
    • wroum  

zkus necim, treba sroubovakem silou roztahnout desticky od sebe (zatlacit pistky), kdyz to nepujde, tak musis povolit ten odvzdusnovaci sroub a pak to pujde, musis ale pak brzdu odvzdusnit.

0 0
    • Pá-dlista1  

Pro zacatek bych zkusil roztahnout desticky (napr. sroubovakem)… puvodne jsem ani nechtel nic psat, abych ti vyhovel, ale napadla me tahle celkem slusna veta :)

0 0
    • Bleda tvar  

potocit cervickem kterej posouva pistnici ( na packe ), ale nejprv sroubuvakem roztahnout… nekdo tady mackal packu na prazdno ze jo :)))

0 0
      • Pá-dlista1  

ted mi spadla brada na nart. To jsou fičury, ze jsem o nich ani nevedel.

0 0
        • pegal  

toho jeste nevis .. :)

0 0
          • xhibit  

To jste me teda zasypaly odpovedmi :-) Roztahovat celisti s destickamy i bez jsem samozrejme zkousel,castecne to slo, kotouc jsem tam pak i dostal aniz by drhnul ale jakmile jsem zabrzdil uz tak celisti zustaly,neroztahly se zpet.. Je fakt ze jsem naprazdno jsem brzdu taky zmacknul :) ,ale uz kdyz jsem ji dostal byly z ni vytazeny uplne zhoblovane desky tak ze byla vicemene sevrena tak i tak.. Zkusim teda rozathnout desticky pri povolenem odvzdusnovacim sroubu(jinak to moc neslo).Pak se mi uz teda budou vracet i po zabrzdeni do te roztazene polohy? A jak na nasledne odvzdusneni?

0 0
            • wroum  

tak ted uz prokaz trochu inteligence a zkus vyhledavani. je to tu asi milionkrat.

0 0
              • Pá-dlista1  

Myslim, ze kdyz nekomu musis poradit, aby pouzil vyhledavani, tak mu vyhledani odpovedi stejne nepomuze :-D … jezis ja sem zlej, jak ja sem zlej. Jen, abych nekdy nepotreboval poradit…snad tu uz horsi prudic neni :)

0 0
                •  

jsem nebezpecnej a jsem zlej, ja jsem agent juesej :-)

0 0
            • Pá-dlista1  

Kdyz ti teda nejsou nase rady dost dobre, tak muzes klidne postupovat podle navodu.

0 0
        • Bleda tvar  

co se ti nezda?…

0 0
        • Bleda tvar  

jsem tvuj prisevek pred tim holt necetl…

0 0
    • Tomcat  

Normálně bych je odvzdušnil a mezi destičku a kotouč bych dal nějakou 0,2mm destičku aby tam bylo místo.

Nebo jak jednoduše se uvádí rozehnat to šrou bovákem,ale na jak dlouho ?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.